Poštujem pravo da se glasa po ličnom utisku ali ne mozes ovo izjaviti za golove. Oba gola su malo remek delo. For kod prvog i onda perfektan šut levom pa onda dribling kroz dvojicu i gol desnom. Nismo takvog igrača imali od Laneta Jovanovića. Svaki potez uživanje.Maki wrote: ↑Mon Sep 23, 2024 7:25 amDa ti odgovorim ovde, pošto admin one teme ne trpi komentare, ume i da ih briše.
Seri je odlično igrao nekih pola sata, u prvom poluvremenu nije pravio nikakvu veliku razliku, osim što je precizno izvodio kornere na Koraćevu glavu. Računam da Seri juče nije imao dostojne protivnike u beku Bastaji i štoperu Popoviću, koji imaju 19 godina. Iživljavao se i nad Zulfićem, koji takođe nema velikog superligaških iskustva. Oba gola je dao sam kao duh, a toga kod ozbiljnih ekipa nema. IMT je bio najslabiji naš protivnik ove sezone.
Serija doživljavam kao vanserijsku klasu i prekritičan sam, jer može mnogo bolje. Posle sinoćne utakmice je bez premca po napadačkom učinku, jer je više od polovine naših golova (17) njegova kreacija: 5 golova i 4 asistencije.
S druge strane od Delea nisam očekivao ništa pa me je sinoć oduševio, zato tri boda, kao što su i neki bodovali Rosićevu podelu kontre rukom za 3:0.
9. kolo 24/25: IMT - VOJVODINA 0:3 (0:0)
Re: 9. kolo 24/25: IMT - VOJVODINA 0:3 (0:0)
Come on you Reds!
- Mare_Liman
Kontra Voše kakvu Srbija ne pamti: Golman asistirao, napadač sprintao kao Bolt, pa izveo najluđu proslavu
https://www.telegraf.rs/sport/fudbal/39 ... dyWxm5ZnWA
Какви наслови најциганскијих новина, па ово је невероватно
https://www.telegraf.rs/sport/fudbal/39 ... dyWxm5ZnWA
Какви наслови најциганскијих новина, па ово је невероватно
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
- gospodinFKV
Telegraf je apsolutno dju**e, ali kontra jeste bila sjajna.
Sto se tice penala, ljudi, meni je trebalo citavih 15min da uzmem i iscitam pravila, i to radim svake sezone, jer su na amaterskom nivou sudije uglavnom apsolutni zaludjenici za tim i vole da budu 100% u koraku s pravilima. Zaista nije prekomplikovano.
Zvezdin penal nije smeo biti penal iz dva razloga: Prvi je odbitak od noge, a drugi jer u trenutku klizeceg starta igrac nema kontrolu nad polozajem ruke, osim ako nece da rizikuje lom, iscasenje i slicne povrede. Dakle, ruka jeste bila u ''neprirodnom'' polozaju po pravilima, ali je u pitanju malo oksimoron, jer je u principu bila u prirodnom polozaju za klizeci start i on nad tim polozajem nije imao kontrolu. Pritom, nije bila u pitanju gol sansa.
Nas penal je maltene slobodno sudijsko uverenje, s tim da bih prednost (60:40) dao tome da ga ne svira, iz sledecih razloga: Lopta se odbija od noge i, iako ga pogadja u ruku u neprirodnom polozaju dok stoji (cime sebe pravi ''neprirodno vecim'' prema pravilima), videlo se na usporenom snimku da ga pogadja u trenutku kad je vec sklanjao ruku. Nije morao da ga svira, smatram da nam ne trebaju takve stvari, i ono sta me nervira je cinjenica da ga protiv zvezde 101% ne bi svirali, ali bismo ga mi protiv zvezde 101% trazili.
Sto se tice penala, ljudi, meni je trebalo citavih 15min da uzmem i iscitam pravila, i to radim svake sezone, jer su na amaterskom nivou sudije uglavnom apsolutni zaludjenici za tim i vole da budu 100% u koraku s pravilima. Zaista nije prekomplikovano.
Zvezdin penal nije smeo biti penal iz dva razloga: Prvi je odbitak od noge, a drugi jer u trenutku klizeceg starta igrac nema kontrolu nad polozajem ruke, osim ako nece da rizikuje lom, iscasenje i slicne povrede. Dakle, ruka jeste bila u ''neprirodnom'' polozaju po pravilima, ali je u pitanju malo oksimoron, jer je u principu bila u prirodnom polozaju za klizeci start i on nad tim polozajem nije imao kontrolu. Pritom, nije bila u pitanju gol sansa.
Nas penal je maltene slobodno sudijsko uverenje, s tim da bih prednost (60:40) dao tome da ga ne svira, iz sledecih razloga: Lopta se odbija od noge i, iako ga pogadja u ruku u neprirodnom polozaju dok stoji (cime sebe pravi ''neprirodno vecim'' prema pravilima), videlo se na usporenom snimku da ga pogadja u trenutku kad je vec sklanjao ruku. Nije morao da ga svira, smatram da nam ne trebaju takve stvari, i ono sta me nervira je cinjenica da ga protiv zvezde 101% ne bi svirali, ali bismo ga mi protiv zvezde 101% trazili.
- churguzijanac
Seri uvek traži tu brzu loptu od golmana, ali uvek.Od Carevića je nikad nije dobio, jer se čovek bojao kiksa.Opravdano se bojao, jer je bio kiksara.Od Rosića je dobija, ali ne dovoljno često.Već sam pisao o tome, tako da nebih dalje na tu temu.
Problem sa dva bonusa može da se reši samo ako imamo i na klupi bonuse koji mogu da budu konkurentni.Mi smo doveli dva bonusa pred kraj prelaznog roka, ali nažalost nijedan nije na radulovoj poziciji.Što se tiče Veličkovića imamo Kokanovića kome treba dati prednost, kao i malom Mladenoviću.
Problem sa dva bonusa može da se reši samo ako imamo i na klupi bonuse koji mogu da budu konkurentni.Mi smo doveli dva bonusa pred kraj prelaznog roka, ali nažalost nijedan nije na radulovoj poziciji.Što se tiče Veličkovića imamo Kokanovića kome treba dati prednost, kao i malom Mladenoviću.
Cestitke Krtolici i ekipi na pobedi i na tri utakmice bez primljenog gola. Bravo momci. Sledeci je Radnicki, subota 20h. Vidimo se na Karadjordju da damo vetar u ledja ovim momcima i upisemo nova tri boda!
Seri je odličan i prakticno nas najbolji igrac, ali me nervira sto ne voli da dodaje drugima, a i kada vidi da nema druge obično kasni par sekundi pa upropasti šansu. Morao bi trener to da mu objasni.
- Red Marquis
- Moderator
Suprotnog sam mišljenja. Mene nervira što on uopšte pokuŝava da proigra saigrač̣e, jer svaki put sve upropaste. Svaki put kad uzme loptu, ja instiktivno pomislim "Idi sam, idi sam".
Io odio Belgrado
- Uvek sa tobom
Исто, још сад кад га је кренуо шут, само нек решета, неко је већ написао да је додао на овој утакмици та два пута, неби имао ни асистенцију, несрећни Радуловић са метар промаши гол...Нема он коме да дода.Red Marquis wrote: ↑Mon Sep 23, 2024 2:20 pm Suprotnog sam mišljenja. Mene nervira što on uopšte pokuŝava da proigra saigrač̣e, jer svaki put sve upropaste. Svaki put kad uzme loptu, ja instiktivno pomislim "Idi sam, idi sam".
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
Исто помислим.Red Marquis wrote: ↑Mon Sep 23, 2024 2:20 pm Suprotnog sam mišljenja. Mene nervira što on uopšte pokuŝava da proigra saigrač̣e, jer svaki put sve upropaste. Svaki put kad uzme loptu, ja instiktivno pomislim "Idi sam, idi sam".
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... ost/492435Ide Seri, a Kur i Bastaja sami u odbrani: Drugo poluvreme maketa za Vošinu budućnost
- gospodinFKV
Rekao bih da je ovo posledica kolicine upropastenih sansi, jer je fidbek cele prosle polusezone bio da previse proigrava i ne zavrsava stvari sam kad treba.
Велики поздрав!!!
- Grbavica.021*
ФУДБАЛЕРИ ВОЈВОДИНЕ ВЕЗАЛИ ДВЕ ПОБЕДЕ – Тренер Немања Кртолица: Ово је знак да се враћамо у врх табеле
https://www.dnevnik.rs/sport/fudbal/fud ... 2024-09-23
https://www.dnevnik.rs/sport/fudbal/fud ... 2024-09-23