Ономад у августу кад смо изгубили против Напретка било је само усмено играчима,играјте фудбал скините дресове итд...
Доста се трпела њихова игра и ноншаланција према грбу који носе.
Ономад у августу кад смо изгубили против Напретка било је само усмено играчима,играјте фудбал скините дресове итд...
Nista vise ne bih dodao, niti je ovo saopstenje uopste bitno u ovom trenutku.slanobarac wrote: ↑Tue Nov 05, 2024 3:18 pm Voleo bih da vidim saopštenje Bosketovog bejzbol tima hoće li danas imati javni trening? Ostalo je nebitno.
Двоумим се да ли је већи чудотворац Расим или Сава Милошевић , мртва трка.Cane wrote: ↑Tue Nov 05, 2024 4:03 pm Do sada sam bio prilično skeptičan ali možda je zaista rešenje u tome da promenimo upravu pa da ovi naši konačno zaigraju
Kažem, nekako mi se činilo da je igra i (ne)zalaganje na terenu pre svega stvar igrača i stručnog štaba ali kad sam video kako se crni blizanac prosto preporodio i eksplodirao u svakom pogledu od kad su tamo promenili upravu to me je potpuno razuverilo i mislim da su u pravu svi koji traže momentalnu smenu uprave.
Jer ako su oni za samo par nedelja uspeli ovo uraditi s onim igračkim kadrom za koji su sami tvrdili da ne zadovoljava ni minimum igračkih kvaliteta za superligu, šta bismo tek mi uz pravu upravu napravili
Žao mi je samo što je ovaj neponovljivi Rasim čudotvorac zauzet, ali dajte da na tržištu pronađemo barem neku njegovu kopiju pa da i nama svane i konačno krenemo s pobedama
Recept imamo, primenimo ga