Trener(i) FK Vojvodina

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
churguzijanac

Re: Trener(i) FK Vojvodina

Post by churguzijanac »

Turija wrote:Problem je nasa uprava. Kod onih Uprava se znao red i sta se moze i sme u Staroj dami i reci i uraditi.
Sa takvom politikom i kadriranjem, bicemo stalno tu gde smo sada. Moneta za podkusurivanje na sramotu Vosinih legendi i Osnivaca i grada Novog Sada.
Sto se tice promocije Kluba od strane Lalatovica je dosta upitno? On najvise promovise sebe, pa tek onda Vosu ili klub u kojem radi i svaki mu je klub i grad ,,jako drag". Uvek ista prica, pa sad ko veruje, nek' veruje, a ko ne veruje, isto tako.
Ziveli!
Svaka ti je na mestu, pogotovo ovo izdvojeno :lala:
Samo bih dodao da je nasa uprava slika i prilika politickih prilika u zemlji, sinergija naprednjaka i krimosa.
Inace daleko od toga da je socijalisticko okruzenje u bivsoj SFRJ i FNRJ tretiralo sve podjednako, ali ova liga u poredjenju sa jugoslevenskom je Danteov pakao sve sa devet krugova.
slanobarac

Post by slanobarac »

Turija kakvi su ti to "argumenti" protiv najboljeg trenera u stogodišnjoj istoriji kluba??!!
Za one koji prate Vošu zadnjih 5,6 godina ajde mogu i reći da su u pravu ali ta statistika za koju se toliko hvatate je kao ono o bikiniju koji otkriva sve a ne pokazuje ništa. Za neke je trener legenda Voše, za mene ne i nikada neće ni biti.
Ako uzme titulu i odrekne se sotone, nakanta zvezdu a da joj treba, možda i razmislim. Dotle :cheers:
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Istocno stajanje

Post by Istocno stajanje »

gospodinFKV wrote:
ernesto wrote:Prvo bih vas sve pozdravio..
Prvo bih pozdravio sve prisutne, cestitao obema ekipama na prikazanoj igri.
Mom kolegi zelim sve najbolje u nastavku prvenstva. Zelim im da izbore opstanak, jer [insert_random_klub] kao klub i [insert_random_grad] kao grad apsolutno to zasluzuju... :mrgreen:
I zavrsetak: Ja sam najbolji, sledeci trener ce juriti moje uspehe... Toliko je samoljubiv, na nekoga me to podseca...

Svaka cast Turija na postu, sve se slazem!
Uprava napolje!
vdn slaninar

Post by vdn slaninar »

Zanimljivo http://www.zurnal.rs/fudbal/srbi-u-svet ... -u-ujpestu" onclick="window.open(this.href);return false;
Maki

Post by Maki »

I samo da se nadovežem na prethodnih nekoliko komentara. Lalatović nije osvojio nikakav Kup. Njegovo vođenje te finalne utakmice je bilo klasično sklanjanje, ili čak demonstracija totalnog nepoznavanja trenerskog posla. On je isto što i Krstajić, aktivista SNS i eksponent fudbalske mafije. Klasičan vezer bez ličnog dostojanstva i kulture. Verovatno najveća bruka u našoj 107 godina dugoj istoriji. Ko smatra drugačije i pominje nekakvu statistiku, ja mu poručujem da je bot SNS-a. I tako možemo u nedogled.
N13

Post by N13 »

Maki wrote:I samo da se nadovežem na prethodnih nekoliko komentara. Lalatović nije osvojio nikakav Kup. Njegovo vođenje te finalne utakmice je bilo klasično sklanjanje, ili čak demonstracija totalnog nepoznavanja trenerskog posla. On je isto što i Krstajić, aktivista SNS i eksponent fudbalske mafije. Klasičan vezer bez ličnog dostojanstva i kulture. Verovatno najveća bruka u našoj 107 godina dugoj istoriji. Ko smatra drugačije i pominje nekakvu statistiku, ja mu poručujem da je bot SNS-a. I tako možemo u nedogled.
O ovome pricam - 'ko ne misli kao ja, on je sns bot'. Pa ovo je meni za ban sa foruma, ali srecom ne pitam se nista.
Evo ja smatram drugacije, pa me ti smatraj botom ili bilo cim, ja znam ko sam, i koliko nepodnosim trenutnu vlast (garantujem ti vise nego ti, i to ne samo preko interneta, vec i delovanjem).

I smatram da je Lalatovic osvojio kup sa prosecnim timom i smatram da je najuspesniji trener u istoriji FKV (necu reci najbolji, jer danasnja liga je daleko slabija nego pre nekoliko decenija, ali da je najuspesniji, jeste).
I smatram da smo ponizili crne i u finalu kupa, i pre finala kupa i nakon finala kupa. Niko ih nije ponizio toliko u njihovoj istoriji kao mi ove godine! Cim nas toliko sad mrze, jasno je da radimo odlicnu stvar.
Jos samo da docekam trenutak da tako i crvene ponizimo (to je nemoguce da se desi u trenutnom sistemu, nebitno jel Lalatovic trener ili neko treci).
I ko kaze da su ovi uspesi najveca bruka u nasoj 107 godina dugoj istoriji, ja mu porucujem da mu je razmisljanje na nivou onih ljudi 'Bil Gejts hoce da nas cipuje vakcinama'. I tako u nadogled.
1892

Post by 1892 »

Maki wrote:I samo da se nadovežem na prethodnih nekoliko komentara. Lalatović nije osvojio nikakav Kup. :mrgreen: Njegovo vođenje te finalne utakmice je bilo klasično sklanjanje, ili čak demonstracija totalnog nepoznavanja trenerskog posla. On je isto što i Krstajić, aktivista SNS i eksponent fudbalske mafije. Klasičan vezer bez ličnog dostojanstva i kulture. Verovatno najveća bruka u našoj 107 godina dugoj istoriji. Ko smatra drugačije i pominje nekakvu statistiku, ja mu poručujem da je bot SNS-a. I tako možemo u nedogled.
Maki Maki :mrgreen:
Come on you Reds!
Maki

Post by Maki »

N13 wrote:O ovome pricam - 'ko ne misli kao ja, on je sns bot'. Pa ovo je meni za ban sa foruma, ali srecom ne pitam se nista.
Evo ja smatram drugacije, pa me ti smatraj botom ili bilo cim, ja znam ko sam, i koliko nepodnosim trenutnu vlast (garantujem ti vise nego ti, i to ne samo preko interneta, vec i delovanjem).

I smatram da je Lalatovic osvojio kup sa prosecnim timom i smatram da je najuspesniji trener u istoriji FKV (necu reci najbolji, jer danasnja liga je daleko slabija nego pre nekoliko decenija, ali da je najuspesniji, jeste).
I smatram da smo ponizili crne i u finalu kupa, i pre finala kupa i nakon finala kupa. Niko ih nije ponizio toliko u njihovoj istoriji kao mi ove godine! Cim nas toliko sad mrze, jasno je da radimo odlicnu stvar.
Jos samo da docekam trenutak da tako i crvene ponizimo (to je nemoguce da se desi u trenutnom sistemu, nebitno jel Lalatovic trener ili neko treci).
I ko kaze da su ovi uspesi najveca bruka u nasoj 107 godina dugoj istoriji, ja mu porucujem da mu je razmisljanje na nivou onih ljudi 'Bil Gejts hoce da nas cipuje vakcinama'. I tako u nadogled.
Tako je, slažem se! Ja sam rekao tebi, ti si rekao meni. 1:1
Hoćemo li sledeći krug ili da računamo nerešeno?
Turija

Post by Turija »

'ajde, jos ovo, pa da zavrsim svoje misljenje o treneru Lalatovicu.
Besmisleno je porediti Lalatovica sa mnogim trenerima Vose (bez obzira na svu statistiku) od trenera u KraljeviniJugoslavije, pa posle u SFRJ od Baneta Sekulica, Lehnera, Ognjanova, Toze Veselinovica, Brzica, Lj Petrovica, Kosanovica, Djoke Hadzijevskog, Tose Manojlovica, pa i Pavkovica.. nabrojao sam trenere kod kojih je Vojvodina igrala kompletan fudbal.

Kod Lalatovica igramo polovican, jer jedino se dosta dobro branimo ( osim protiv zvezde) i ako protivnik nije prejak. To se mora priznati treneru. Sve ostalo je lose. Liga je preslaba i to je dovoljno za vrh tabele, uz sve vetrove u ledja.

Mi smo Kup osvojili na penal ruletu i zahvaljujuci Rockovu. Da je utakmica trajala jos 5-10 minuta duze, izgubili bi je.
Tako da neka se trener kiti statistikom, ali realnost na terenu je mnogo drugacija.

No, videcemo sta ce se desavati na prolece ( ako Lalatovic ostane u Vosi), tj. da li ce biti nekih promena u igri i igracima. Sve ovo napisano, odnosi se na do sada vidjeno u oba Lalatoviceva mandata u Vosi, pa i u niskom Radnickom.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
slanobarac

Post by slanobarac »

Voleo bih da znam kako nekom smetaju ovi na vlasti i čak deluje protiv njih a da mu je kzn trenera ok?
Ono što je on pričao na njima je klasično dupeuvlakačko botovanje i ništa drugo.
Nismo mi sa foruma prešli prag nego on i bolje bi mu bilo da je samo pričao o terenu, previše se uživeo u ulogu političkog komesara. Nije ovo 48. godina.
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Turija wrote:Mi smo Kup osvojili na penal ruletu i zahvaljujuci Rockovu. Da je utakmica trajala jos 5-10 minuta duze, izgubili bi je.
Tako da neka se trener kiti statistikom, ali realnost na terenu je mnogo drugacija.
Грци освојили европско са трипут по 1:0, сумњам да би се одрекли те титуле зарад лепршавог фудбала.
Хрвати преко пенала до финала СП. Не верујем да би се и они тога одрекли. Мада они играју борбено.
slanobarac wrote:Voleo bih da znam kako nekom smetaju ovi na vlasti i čak deluje protiv njih a da mu je kzn trenera ok?
Ono što je on pričao na njima je klasično dupeuvlakačko botovanje i ništa drugo.
Nismo mi sa foruma prešli prag nego on i bolje bi mu bilo da je samo pričao o terenu, previše se uživeo u ulogu političkog komesara. Nije ovo 48. godina.
Исто као што пратиш фудбал у ком се фудбалски радници убијају, фудбалери шамарају, под претњом играју, не игра ко је бољи него коме је суђено и где држава одлучује ко има право на титулу а ко на споредну улогу.
Није ово 48. ово је 2020. ускоро 2021. и ништа се није променило од тада осим имена владајуће партије. КПЈ или СНС, која је разлика? Фали голи оток да употпуни носталгију.
N13 wrote:
Maki wrote:I samo da se nadovežem na prethodnih nekoliko komentara. Lalatović nije osvojio nikakav Kup. Njegovo vođenje te finalne utakmice je bilo klasično sklanjanje, ili čak demonstracija totalnog nepoznavanja trenerskog posla. On je isto što i Krstajić, aktivista SNS i eksponent fudbalske mafije. Klasičan vezer bez ličnog dostojanstva i kulture. Verovatno najveća bruka u našoj 107 godina dugoj istoriji. Ko smatra drugačije i pominje nekakvu statistiku, ja mu poručujem da je bot SNS-a. I tako možemo u nedogled.
O ovome pricam - 'ko ne misli kao ja, on je sns bot'. Pa ovo je meni za ban sa foruma, ali srecom ne pitam se nista.

Слажем се са овим. Размена мишљења је једна ствар и пожељна је, вређање није.
N13

Post by N13 »

slanobarac wrote:Voleo bih da znam kako nekom smetaju ovi na vlasti i čak deluje protiv njih a da mu je kzn trenera ok?
Slazem se da su njegove izjave dupeuvlakacko botovanje. Ali ja ipak trenera ocenjujem na osnovu rezultata, na ne osnovu konferencija za medije.
Kad bismo ocenjivali trenera na osnovu konferencija, Marko Nikolic bi bio najbolji trener univerzima, jer je covek nacitan i ima zaista sjajne konferencije. A zapravo nije nikakav trener.

Ali kad uzmemo rezultate (koje opet ovde mnogi osporavaju, sto je meni neverovatno), slazem se da ne mozemo porediti sa trenerima i rezultatima u proslosti ali... pre njega smo imali Krivokapica, Okuku, Veselinovica, Stolicu, Buaca, Vanica, Bataka... igra i rezultati su bili katastrofa, a igrace smo sretali u lokalnim kafanama i kockarnicama! Kod svih, bas svih. Igrom slucaja nismo zavrsili u play outu i borbi za opstanak (u kupu dalje od cetvrtfinala nismo dogurali). Ni jedan od tih trenera nije imao tako negativne komentare ovde na forumu. A niko me nece ubediti da su timovi kod tih trenera bili bas toliko slabiji od trenutnog tima. Sad imamo rezultate, dobru atmosferu u ekipi i disciplinu kod igraca.

I da nije 48, tacno... ali nista nije bolje ni drugacije danas.

I poslednje pitanje za mrzitelje Lalatovica. Zamislite da nam je trenutno trener neko drugi (npr Batak, Krivokapic, Maric...). I zamislite da je osvojio trofej, da vodi borbu za drugo mesto, da je postao klupski rekorder po broju pobeda, da ima iste ispade na konferencijama, ali i da promovise Vojvodinu, da se bori za prava igraca i drugih zaposlenih, da ukazuje na probleme, da ima potpuno iste rezultate kao sto ih sada imamo, da cesto pobedjujemo crne, ali protiv crvenih smo ipak nemocni... da je stil igre isti kao sada. Samo recite (iskreno), da li bi i taj trener bio jednako pljuvan ovde na forumu kao sto je slucaj sa Lalatovicem ili bi bila pravljena legenda kluba od njega?

@Turija
Kup jeste osvojen na penal ruletu. A kako drugacije protiv ekipe koja je objektivno dosta kvalitetnija i pred cijim navijacima se igrala utakmica? Mozda bismo i izgubili (ali se ne moze garantovati, mozda bi i pobedili?) da se igrala 5-10 minuta duze, ali bismo sigurno pobedili (bez penala) da se igrala 5-10 minuta krace. Mi smo ceo taj mec imali prednost, Partizan je jurio rezultat... Budimo realni, ne mozes napadati u finalnoj utakmici kao gost jaceg rivala protiv kojeg imas prednost.
slanobarac

Post by slanobarac »

@N13
Da se bavio samo fudbalom mogli bi pričati o rezultatima, rekordima, trofejima ali on je počeo da botuje za SNS i za mene je završio. Uopšte mi ne smeta što je zvezdaš mada i tu ima ispada. Nije u redu da protivnike trenera zoveš mrzitelji jer ja ga ne mrzim već me je sramota što nam je takav čovek trener. Videćemo kad ode iz kluba kakav je čovek i kako će se odnositi prema Voši. Ne želim da unosim zlu krv među nas, ko ga voli i poštuje neka ga voli a ko ne, ne mora. Moji stavovi su usmereni ka njemu kao osobi i treneru (ja to ne mogu odvajati) a ne navijačima Voše. :cheers:
Istocno stajanje

Post by Istocno stajanje »

N13
Da li je realno da si napisao da je Nikolic nikakav trener?!
Nije ni cudo sto ti je Lalat zato odlican trener... Covek je sasvim dobro vodio svoj tim u Ligi Sampiona, a da ne govorim o ostalim uspesima. To Lalat nikada nece ostvariti!
Uprava napolje!
MiSmoFKV!

Post by MiSmoFKV! »

Ljudi koji navijaju za Vojvodinu, navijaju za nju zbog neke lične identifikacije sa klubom. Logično, je da njima Lalatović ne prija, jer logično čovek je deo sistema, a taj sistem nikad nije ništa dobro nama doneo.

Sa druge strane, postoji i druga grupa navijača Vojvodine, kojima je važno da Vojvodina i sada ima dobre rezultate i zbog toga prihvata Lalatovića.

Kad se politika kluba, pa samim tim i izbor trenera, poklopi tako da zadovolji obe grupe, bićemo na pravom putu. Tako smo se osećali kad su nam crni ukrali kup, kad smo pobedili Sampdoriu, kad su klinci uzeli kup(delimično) ...

Želim da dodam još jednu stvar, mi živimo u 21. Veku, koji je doneo mnoštvo dobrih stvari, al sa dolaskom društvenih mreža oduzeo jednu veoma bitnu stvar - kompromis. Mi sada živimo u jako polarizovanom društvu, pa tako i po pitanju trenera. Mi naš kompromis imamo - to je FKV, tako da bih vas sve još jednom podsetio, da kada kritikujete nečiji post, kritikujte sadržaj posta, a ne autora. Imajte na umu da je to takođe jedan od nas, Vojvodinaša, i preskočite deljenje bespotrebnih etiketa.
Post Reply