slanobarac wrote:Voleo bih da znam kako nekom smetaju ovi na vlasti i čak deluje protiv njih a da mu je kzn trenera ok?
Ono što je on pričao na njima je klasično dupeuvlakačko botovanje i ništa drugo.
Nismo mi sa foruma prešli prag nego on i bolje bi mu bilo da je samo pričao o terenu, previše se uživeo u ulogu političkog komesara. Nije ovo 48. godina.
Slazem se da su njegove izjave dupeuvlakacko botovanje. Ali ja ipak trenera ocenjujem na osnovu rezultata, na ne osnovu konferencija za medije.
Kad bismo ocenjivali trenera na osnovu konferencija, Marko Nikolic bi bio najbolji trener univerzima, jer je covek nacitan i ima zaista sjajne konferencije. A zapravo nije nikakav trener.
Ali kad uzmemo rezultate (koje opet ovde mnogi osporavaju, sto je meni neverovatno), slazem se da ne mozemo porediti sa trenerima i rezultatima u proslosti ali... pre njega smo imali Krivokapica, Okuku, Veselinovica, Stolicu, Buaca, Vanica, Bataka... igra i rezultati su bili katastrofa, a igrace smo sretali u lokalnim kafanama i kockarnicama! Kod svih, bas svih. Igrom slucaja nismo zavrsili u play outu i borbi za opstanak (u kupu dalje od cetvrtfinala nismo dogurali). Ni jedan od tih trenera nije imao tako negativne komentare ovde na forumu. A niko me nece ubediti da su timovi kod tih trenera bili bas toliko slabiji od trenutnog tima. Sad imamo rezultate, dobru atmosferu u ekipi i disciplinu kod igraca.
I da nije 48, tacno... ali nista nije bolje ni drugacije danas.
I poslednje pitanje za mrzitelje Lalatovica. Zamislite da nam je trenutno trener neko drugi (npr Batak, Krivokapic, Maric...). I zamislite da je osvojio trofej, da vodi borbu za drugo mesto, da je postao klupski rekorder po broju pobeda, da ima iste ispade na konferencijama, ali i da promovise Vojvodinu, da se bori za prava igraca i drugih zaposlenih, da ukazuje na probleme, da ima potpuno iste rezultate kao sto ih sada imamo, da cesto pobedjujemo crne, ali protiv crvenih smo ipak nemocni... da je stil igre isti kao sada. Samo recite (iskreno), da li bi i taj trener bio jednako pljuvan ovde na forumu kao sto je slucaj sa Lalatovicem ili bi bila pravljena legenda kluba od njega?
@Turija
Kup jeste osvojen na penal ruletu. A kako drugacije protiv ekipe koja je objektivno dosta kvalitetnija i pred cijim navijacima se igrala utakmica? Mozda bismo i izgubili (ali se ne moze garantovati, mozda bi i pobedili?) da se igrala 5-10 minuta duze, ali bismo sigurno pobedili (bez penala) da se igrala 5-10 minuta krace. Mi smo ceo taj mec imali prednost, Partizan je jurio rezultat... Budimo realni, ne mozes napadati u finalnoj utakmici kao gost jaceg rivala protiv kojeg imas prednost.