Transferi
VOŠA ISPIJA TRI APATINSKA
Šuška se šuška se...
Novosađani su počeli pripreme za narednu sezonu, igrački kadar je ostao na broju sem beka Petkovića i iskusnog Pantelića, ali pojačanja za napad na domaću titulu i dobar rezultat na evro-sceni tek slede.
Šuška se u Novom Sadu da će stići trojica najdarovitijih igrača Mladosti iz Apatina: Kesić, Srđan Radosavljev i Ljubomir Stevanović. Obzirom da je Mladost u nezavidnom položaju transferom trojice odličnih igrača klub iz Apatina bi delimično rešio finansijsku situaciju.
Šuška se šuška se...
Novosađani su počeli pripreme za narednu sezonu, igrački kadar je ostao na broju sem beka Petkovića i iskusnog Pantelića, ali pojačanja za napad na domaću titulu i dobar rezultat na evro-sceni tek slede.
Šuška se u Novom Sadu da će stići trojica najdarovitijih igrača Mladosti iz Apatina: Kesić, Srđan Radosavljev i Ljubomir Stevanović. Obzirom da je Mladost u nezavidnom položaju transferom trojice odličnih igrača klub iz Apatina bi delimično rešio finansijsku situaciju.
-
Juče sam se ponadao, posle povratka Lerinca, da je kraj sa praksom gorkih odlazaka iz Voše i da je njegov slučaj poslednji takve vrste u našem klubu.
Šta reći večeras, osim da sam razočaran, ako je definitivno došlo do razlaza Davidova i Voše.Nije mi logično da je Milan tražio više od onih koji tek treba da dođu (ako, uopšte, dođu)
Nadam se da ćemo saznati šta se večeras, zašto i kako dogodilo
Šta reći večeras, osim da sam razočaran, ako je definitivno došlo do razlaza Davidova i Voše.Nije mi logično da je Milan tražio više od onih koji tek treba da dođu (ako, uopšte, dođu)

Nadam se da ćemo saznati šta se večeras, zašto i kako dogodilo

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
-
Istina je da veceras nije doslo do dogovora izmedju Davidova i Vojvodine i da Milan vise nije nas clan.Cause wrote:Igrač koji je u zrelim godinama mora da misli o tome (novcu). Sve najbolje!!!
Kao sto kaze Cause-nek mu je sa srecom,posteno je odradio ovih godinu dana i red bi bio da to negde i preko naplati!!!
Milane srecno!!!
-
Ja uopste ne brinem.Stigli su Lerinc i onaj Stojcev,a to je sve ukazivalo da David ide.Odigrao covek 2 meseca extra,pre i posle toga prosek,probao da se proda u druge klubove i nista.On,kao i vecina nasih igraca moze otici u inostranstvo za smesno male pare ili dzabe.On je odabrao ovaj drugi put.Ljudi nasa glavna izmena ne moze da ode ni za 50 000 evra,o kakvim igracima mi pricamo??Nije ni prvi ni poslednji koji se afirmiso u Vosi i odisao ne vratvsi joj nista(materijalno).Srecno Milane,nisam ovo ocekivao od tebe!Stara Garda wrote:Istina je da veceras nije doslo do dogovora izmedju Davidova i Vojvodine i da Milan vise nije nas clan.Cause wrote:Igrač koji je u zrelim godinama mora da misli o tome (novcu). Sve najbolje!!!
Kao sto kaze Cause-nek mu je sa srecom,posteno je odradio ovih godinu dana i red bi bio da to negde i preko naplati!!!
Milane srecno!!!
DOSTA JE BILO AUTOKRATIJE-UPRAVA NAPOLJE!!!
Ne bih se složio sa tobom. Milan se afirmisao kao igrač u Kuli i tu je stekao ime. Kod nas je došao kao pojačanje. Klub treba da poradi na odnosu prema igračima. Da ih ne tretira kao robu i da njihove vrednosti adekvatno plati. Da li misliš da bi otišao bez obeštećenja da mu je godišnji budžet u Voši bio 100.000 eura. Mislim da bi produžio na još godinu dana i omogućio klubu da zaradi. Jedno vreme najplaćeniji je bio Dobrić sa 18.000e na godišnjem nivou. Ekipa koja smatra da treba da se bori za bilo kakvu titulu treba i o tome da vodi računa kakav igrački potencijal ima(novac). Klubovi koji igraju Evropu imaju godišnji budžet od nekoliko miliona eura a ne od 100.000-200.000 i tu se svaka priča završava. Zato se tako prolazi.
" Dečko je pun zmajova! "
-
Da,da sve to lepo zvuci.Ali verujem da ovde ima i fakultetski obrazovanih ljudi,pa nek mi neko kaze kolika im je mesecna plata.Ako 2 kaze da imaju 120 000 din. mesecno bice super.Kakva drzava takve su i plate.I kakav je kvalitet tih igraca naspram Evrope??Nikakav,Sikima ne moze da ode ni za 50 000,Dobric moze samo u 3.svedsku ligu,David moze otici samo dzabe itd.A mislis da bi bili negde drugde bolje placeni?Eno u patlidzanu nisu primili plate 6 meseci,videcemo kako ce biti i u zvezdi jer im je glavni sponzor u begstvu,za druge klubove ni da ne pricam.Kome se ne sviđa u Vosi,slobodno,ako ima bolje nek ide.Niko tu ne igra iz ljubavi prema Vosi(sem mozda 2 stara i 1 novog igraca),a ostali su tu samo zbog PARA!!A muka mi je od svih tih sto pocnu ''jako da vole i postuju Vojvodinu'' kad zaigraju u njoj,kad pocnu da je treniraju,a dotle su bili na severu ili jugu BG stadiona.Cause wrote:Ne bih se složio sa tobom. Milan se afirmisao kao igrač u Kuli i tu je stekao ime. Kod nas je došao kao pojačanje. Klub treba da poradi na odnosu prema igračima. Da ih ne tretira kao robu i da njihove vrednosti adekvatno plati. Da li misliš da bi otišao bez obeštećenja da mu je godišnji budžet u Voši bio 100.000 eura. Mislim da bi produžio na još godinu dana i omogućio klubu da zaradi. Jedno vreme najplaćeniji je bio Dobrić sa 18.000e na godišnjem nivou. Ekipa koja smatra da treba da se bori za bilo kakvu titulu treba i o tome da vodi računa kakav igrački potencijal ima(novac). Klubovi koji igraju Evropu imaju godišnji budžet od nekoliko miliona eura a ne od 100.000-200.000 i tu se svaka priča završava. Zato se tako prolazi.
DOSTA JE BILO AUTOKRATIJE-UPRAVA NAPOLJE!!!
[/quote]
A mislis da bi bili negde drugde bolje placeni?[/quote]
U tome je i problem što dozvoljavamo da igrači koji nam navodno trebaju idu u inostranstvo ili u druge klubove zbog razlike u ceni od tih 50.000eura! Pa što se onda ne ponudi tom Davidovu 100.000 eura i šta će ti onda pojačanje. Ta pojačanja u našim klubovima ili su slobodni igrači ili matori ili iz nižih liga.
A mislis da bi bili negde drugde bolje placeni?[/quote]
U tome je i problem što dozvoljavamo da igrači koji nam navodno trebaju idu u inostranstvo ili u druge klubove zbog razlike u ceni od tih 50.000eura! Pa što se onda ne ponudi tom Davidovu 100.000 eura i šta će ti onda pojačanje. Ta pojačanja u našim klubovima ili su slobodni igrači ili matori ili iz nižih liga.
" Dečko je pun zmajova! "
-
A otkud tebi da jedan novi toliko voli Vojvodinu?van der iV a.k.a Totti wrote:Kome se ne sviđa u Vosi,slobodno,ako ima bolje nek ide.Niko tu ne igra iz ljubavi prema Vosi(sem mozda 2 stara i 1 novog igraca),a ostali su tu samo zbog PARA!!A muka mi je od svih tih sto pocnu ''jako da vole i postuju Vojvodinu'' kad zaigraju u njoj,kad pocnu da je treniraju,a dotle su bili na severu ili jugu BG stadiona.
Jel to mislis na onog sto u Mazestiku na proslavi duple krune pali baklju i dovodi muziku,sto na SOS kanalu izjavljuje kako mu zvezdin sever daje krila kad igra i da to treba doziveti,onaj sto je najglasniji sa pesmom kad je kamera usla u svlacionicu posle duple krune,jel to onaj sto se druzi sa vodjama zvezdinog severa,jel to onaj sto na izbornoj konvenciji jedne stranke pljune po FKV...Mislis na njega?:shock:
Zasto mislis da se Davidovu nije svidelo u Vosi?
A ti poveruj da nije pristao na trosoban stan i plus pare,jer je ta prica krenula po gradu...
Last edited by Stara Garda on Sat Jun 23, 2007 11:36 pm, edited 1 time in total.
-
p.s. Sasa Drakulic je potpisao za Vojvodinu
Na Zlatibor će krenuti 25 igrača: Brkić, Babalj, Drinić, Kizito, Marković, Pekarić, Milan Milutinović, Popović, Vukobratović, Radović, Stošić, Čotra, Despotović, Buač, Đurić, Miroslav Milutinović, Sikimić, Tadić, Smiljanić, Aleksić, Ubiparip, Lerinc, Stojčev, Stevanović i Drakulić.
Na Zlatibor će krenuti 25 igrača: Brkić, Babalj, Drinić, Kizito, Marković, Pekarić, Milan Milutinović, Popović, Vukobratović, Radović, Stošić, Čotra, Despotović, Buač, Đurić, Miroslav Milutinović, Sikimić, Tadić, Smiljanić, Aleksić, Ubiparip, Lerinc, Stojčev, Stevanović i Drakulić.