Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Buca

Post by Buca »

limanfkv wrote:Meni samo nije jasno sto ne vide nekog spica da dovedu, posebno posle odlazka Sikimica...
Sikimic nije otisao iz Vose u nekim novinama sam procitao da se nesto zakomplikovalo i da se vratio?Sad ne znam kolko je ova informacija pouzdana ali ako je verovati novinama :twisted:
Željko Brkić jedan je od nas!!!
Anonimus

Post by Anonimus »

Juce je bio na prvom treningu.... :?
STOP MAFIJI!!!
limanfkv

Post by limanfkv »

Image
www.mirkopoledica.com

Njih dvojicu bi voleo da vidim u crveno-belom dresu! 8) Nesto sam cackao i naleteo na sajt Poledice gde pise ...
Ugovor sa FK Smederevo vezuje ga do leta 2007 godine.
Mislim da bi nam Poledica dobro dosao nakon odlaska Petkovica.Inace fin sajt,prilicno sam iznenadjen!
mihailov

Post by mihailov »

E,mani me tog poledice.taj je posle utakmice sa smederevom kenjao kako je sudjenje bilo na Vosinoj strani,cak navodeci na to da smo kupili sudije.On je igrao u Vosi,i neko ko voli Vojvodinu se tako ne ponasa.IGRACKE KVALITETE NE OSPORAVAM!!!ALI TREBA BITI COVEK!!!
limanfkv

Post by limanfkv »

Stvarno je dju**e, a mi sve posteno pobedjivali! :roll:

i jos nesto jel on izjavio ili novinar napisao :?: :idea: :wink:
Turija

Post by Turija »

Ne razumem što se toliko uzbuđujete zbog te leve strane.Po meni je mnogo kritičnija desna, pogotovo ako ode Milence.Tu nemamo baš neku alternativu (ne znam da li mali Krasić, koji je priključen prvom timu, igra po desnom boku), dok su Kiza i Čotra sasvim OK.Petko je tek pri kraju sezone počeo igrati dobro, a dotle je forsiran, uz retko viđenu slobodu u igri.No, trpljenje nam se ipak isplatilo.
Što se mene tiče Gluščević DA, Poledica NE :!:
Da li je rekao to za suđenje Voši ili ne, možda je pitanje, ali sigurno je da izjavu nije demantovao.Poledica je slabiji igrač (ne vezano za izjavu) od Kize i Čotre.Da je nešto više vredeo, ne bi se još vratio u naš fudbal.Da li ćemo, ako sutra ode, roniti suze i za Kahrimanom :?: Neminovnost je da igrači odlaze i dolaze.Za mene su mnogo važniji dolazeći od odlazećih.Pozdravljam povratak Borka Pavlovića i malog Krasića :D
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Anonimus

Post by Anonimus »

Turija wrote: Što se mene tiče Gluščević DA, Poledica NE :!:
:!: :!: :!:
Turija wrote:dok su Kiza i Čotra sasvim OK

Uf,ne bih se bas slozio... Kiza jos i nekako,ali je jako nedisciplinovan,cesto odsustvuje,ne vraca se na vreme...A Cotra mislim da jednostavno nema kvalitete za nas...
STOP MAFIJI!!!
markof89

Post by markof89 »

Pitam se ko ce izvoditi slobodnjake i kornere kad Petko i Krivi nisu tu...
U srcu mome jedina si ti!
Turija

Post by Turija »

Mnoge stvari se ne mogu dokazati odmah (zato ih i ne treba trenutno dokazivati), iako ih ispravno vidite.Mora da prođe vreme.
Ne znam otkud toliko sumnje u Kizita, koji je (dok je igrao) bio i najbolje ocenjeni naš igrač, po novinama i na Forumu.
Za Čotru je potrebno, spomenuto, vreme.Ima visinu, ima snagu, igra u oba smera dosta rezonski, tj ne ,,troši lopte,, bez veze.U njegovim godinama, dovoljno da se vidi potencijal.
Marko ne brini za slobodnjake.Ako nisi primetio (do sada), videćeš kako ih izvode Pop i David (a možda i taj Stojčev, s obzirom kakav je gol zavukao zvezdi i tek kako može Đurić da šutne direktno na gol).
Pozdrav!
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
021

Post by 021 »

Potpuno se slažem sa Turijom. Leva strana uopšte nije problem. Petković je bio isforsiran, i odlično je što smo uspeli da ga prodamo. Posle njegovih kornera i slobodnih udaraca postigli smo jedan jedini gol (protiv Kule), a setite se samo Kizinih asistencija dok je bio standardan. Jedva čekam da ponovo vidimo turbo Kizita na terenu, uželeo sam se njegove igre. Evidentno je da nam fali još jedan desni bek, nadam se da će se o tome povesti računa. Takođe, ne znam koliko se ozbiljno računa na malog Smiljanića. Po meni, on mora biti u konkurenciji za najuži sastav. Njegova brzina bi mogla da bude velika prednost, posebno u našoj ligi. Samo treba prilagoditi igru, i tu mislim da bi kombinacija Davidov-Smiljanić bila ubitačna, jer mali je prosto neuhvatljiv kad mu se da dobra lopta u prostor. Buača treba vratiti u napad, ta pozicija mu više odgovara i na njoj više koristi ekipi.
P.S. Nadam se da će Pavlović i Ubiparip ostati, tj. da ih nećemo opet proslediti u neke druge timove...
Turija

Post by Turija »

Mislim da je jako dobro što je još jedan partizanov igrač ušao u Vošinu priču.Radi se o mladom Bosančiću.
Grobari su ,,obezglavljeni,, i prilika je da napravimo dobar pazar..S druge strane, veterani partizana će početi brže da misle, a pogotovo da odluče hoće li ili ne u Vošu.Nemamo mi baš puno vremena da ih čekamo.Treba formirati Tim, odraditi bazične pripreme i sa jasnom igračkom vizurom startovati u Kupu UEFA.Ne smu se dozvoliti lutanja u tim utakmicama.Za prvenstvo još i ima lufta, ali za Evropu nikako.
Mislim da Voša mora odrediti datum do kojeg ponude važe.
PS
da li neko zna zašto nema Medojevića na prvoj prozivci u FC Vujadin Boškov :?: Radi se o našem najbolje ocenjenom kadetu u Kadetskoj ligi Srbije.
Brane

Post by Brane »

Donekle interesantna vest...
Baljak ide u Nemačku
Cetvrtak, 21. jun 2007. 00:53

Najbolji strelac Meridijan Superlige Srdjan Baljak karijeru će nastaviti u Nemačkoj.

Baljak, koji je u protekloj sezoni u dresu Banata postigao 18 golova, potpisao je, kako je javio SOS kanal, dvogodišnji ugovor sa Majncom.

Majnc je ove sezone zauzeo 16. mesto u Bundesligi i od jeseni će se takmičiti u drugoj ligi.

(MONDO)
Stara Garda

Post by Stara Garda »

Samo da se napomene...

Danas smo izgubili od Metalca u Futogu,valjda 3-0,igralo se tri puta 45 minuta,i svako poluvreme je igrao drugi tim...Mnogo nepoznatih igraca je danas igralo koji su na probi.tek trecih 45 min zaigrao je prvi tim iz prosle sezone i tad je vec bilo 3-0.

Inace do subote bi trebalo da se objave imena 3 igraca koja su vec potpisala za nas...Ali o tom,po tom.
mihailov

Post by mihailov »

Ja mislim da se igralo 3x30 minut(mozda i gresim).Jeste ovo bila prijateljska,ali je zabrinjavajuce sto ni 1.tim nije uspeo da postigne pogodak!

P.S.Ovde nas ima puno radoznalih i nestrpljivih,jel postoji nacin da saznamo pre subote? :D
Dejan

Post by Dejan »

Zeljku Kovacevicu stamenom stoperu Smedereva je istekao ugovor...
Post Reply