Marketing kluba

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Duplof

Re: Marketing kluba

Post by Duplof »

Grbavica.021* wrote: Fri Jul 26, 2024 2:49 pm Дресови Истре за ову сезону. :D

Image

Image
Video sam dresove i za njih postoji objašnjenje zašto su baš takvi. Prvi predstavlja morsku buru, a drugi karakterističan istarski kamen/ciglu (neka me ispravi neko ko je upoznatiji s ovom tematikom). Možda nisu neki vau dresovi, ali imaju lepu simboliku koja brani identitet svog regiona.
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
CenejFCV

Post by CenejFCV »

Meni su iskreno oba dresa brutalna,jedino sto ne bih pisao cirilicom i kod nas i za Evropu.. jbg kad vec imamo strance
Ocekujem da za tekmu sa Ajaxom u BT naprave se specijalni salovi,ne znam jel neko primetio od vas,ali masa njihovih navijaca je imala salove,cak su imali dve kombinacije jedna je gde je skroz normalno bio nas grb,a druga je ne znam kako su samo to uspeli grb AP Vojvodine i gore stoji plava zvezda
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

Duplof wrote: Fri Jul 26, 2024 3:22 pm
Grbavica.021* wrote: Fri Jul 26, 2024 2:49 pm Дресови Истре за ову сезону. :D

Image

Image
Video sam dresove i za njih postoji objašnjenje zašto su baš takvi. Prvi predstavlja morsku buru, a drugi karakterističan istarski kamen/ciglu (neka me ispravi neko ko je upoznatiji s ovom tematikom). Možda nisu neki vau dresovi, ali imaju lepu simboliku koja brani identitet svog regiona.
све си тачно рекао. :)
Deep Purple

Post by Deep Purple »

CenejFCV wrote: Fri Jul 26, 2024 4:11 pm Meni su iskreno oba dresa brutalna,jedino sto ne bih pisao cirilicom i kod nas i za Evropu.. jbg kad vec imamo strance
Ocekujem da za tekmu sa Ajaxom u BT naprave se specijalni salovi,ne znam jel neko primetio od vas,ali masa njihovih navijaca je imala salove,cak su imali dve kombinacije jedna je gde je skroz normalno bio nas grb,a druga je ne znam kako su samo to uspeli grb AP Vojvodine i gore stoji plava zvezda
https://x.com/mil0sevic/status/18168539 ... 4m82lU-9fw
Turija

Post by Turija »

Deep Purple wrote: Fri Jul 26, 2024 6:12 pm
CenejFCV wrote: Fri Jul 26, 2024 4:11 pm Meni su iskreno oba dresa brutalna,jedino sto ne bih pisao cirilicom i kod nas i za Evropu.. jbg kad vec imamo strance
Da li se to za svaku utakmicu Ajaksa prodaje specijalan sal ili samo za evropske nastupe?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
kuzma liman

Post by kuzma liman »

Turija wrote: Fri Jul 26, 2024 7:44 pm
Deep Purple wrote: Fri Jul 26, 2024 6:12 pm
Da li se to za svaku utakmicu Ajaksa prodaje specijalan sal ili samo za evropske nastupe?
Čisto sumnjam da bi prodavali sal sa grbom feynorda :)
slanobarac

Post by slanobarac »

Na našim dresovima više nema Srbijagas reklame?
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Deep Purple

Post by Deep Purple »

slanobarac wrote: Fri Jul 26, 2024 9:48 pm Na našim dresovima više nema Srbijagas reklame?
Mislim da u evropi ne sme da bude više sponzora od jednog na prednjoj strani dresa.
slanobarac

Post by slanobarac »

Deep Purple wrote: Fri Jul 26, 2024 9:52 pm
slanobarac wrote: Fri Jul 26, 2024 9:48 pm Na našim dresovima više nema Srbijagas reklame?
Mislim da u evropi ne sme da bude više sponzora od jednog na prednjoj strani dresa.
:cheers:
I da znaš da su lepši.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Milan

Post by Milan »

Meni je ovaj rezervni dres baš dobar. Prva garnitura mi je i dalje odvratna i molim boga da neko skonta koliko se zajebao i zamoli Joma da nam odradi normalan dres.
POŠTO OBRAZ ???!!!
CenejFCV

Post by CenejFCV »

Samo treba pogledati sta radi Osijek,koji je manji grad od nas,mnogo manju bazu navijaca ima i mnogo manji potencijal.
Pa naprave celodnevni program za navijace
Nije mi jasno sto mi ne napravimo npr na plato kod spensa pred svaku tekmu fan zonu,gde ce se ljudi druziti ostavljati kes za klopu,pice itd..prodaja navijackih obelezja,samo plus za klub.
Cane

Post by Cane »

CenejFCV wrote: Sat Jul 27, 2024 11:43 am
Samo treba pogledati sta radi Osijek,koji je manji grad od nas,mnogo manju bazu navijaca ima i mnogo manji potencijal.
Pa naprave celodnevni program za navijace
Nije mi jasno sto mi ne napravimo npr na plato kod spensa pred svaku tekmu fan zonu,gde ce se ljudi druziti ostavljati kes za klopu,pice itd..prodaja navijackih obelezja,samo plus za klub.
Pretpostavljam zato što je ovaj klub bio suštinski razoren u svakom svom segmentu i zato što tamo i nije bilo nikoga ko bi to mogao osmisliti i realizovati.
Sad kad se konačno bude i uspostavljaju neke stvari možemo da ih napadamo i pljujemo za svaki nedostatak, kojih ima još more, ili da ih podržimo u onome što dobro urade a bilo bi poželjno i da pomognemo koliko je ko u mogućnosti.
Znači, iako je najveći deo posla na klubu, verujem i da ima prostora i načina i da mi kao ljudi koji vole klub pomognemo. Da li smo spremni za to, ili se ograničavamo samo na zamerke (opravdane i neopravdane) na nama je.
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Нећу ништа писати, искрено се надам да ће видети ко треба да види.

Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Jednostavno, a opet misaona imenica za nas.
Io odio Belgrado
Turija

Post by Turija »

Red Marquis wrote: Fri Aug 02, 2024 11:24 am Jednostavno, a opet misaona imenica za nas.
Bar su nesto dobro iskopirali od Ajaksa - majice za navijace, sa slikom Tadica na njima.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Post Reply