Pripreme

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Turija

Re: Pripreme

Post by Turija »

Otvorio sam link, koji je postavio Radoye i pogledao utakmicu.
Zukic ostavio najjaci utisak, ne samo zbog gola, vec kako je odigrao celo poluvreme. Kapitenski.
Vidi se koliko znaci kada se igrac postavi na svoju prirodnu poziciju. Sasvim druga prica od njegove igre na krilu.
Rus dobar..
Covic isto. Korisniji je i opasniji od Bojica.
Niko nije bio slab. Medjutim, od Neskovica sam ocekivao mnogo vise. Izgubio je puno lopti.
Tempo utakmice nije bio ocekivan, ali ni slab.
Mora se popraviti nasa odbrana, tj. koncentracija kod izvodjenja kornera protivnika. Odbranjen penal, pa primamo gol u sledecoj akciji iz kornera. Isto tako i u poslednjem minutu (istina, prelep gol makazicama). To se ne sme dogadjati.
Nereseno bi bio najpravedniji rezultat, ali nije lose sto smo izgubili, da bi se skoncentrisali na uocene slabosti.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Turija

Post by Turija »

Stigao umor ili...?
Citajuci izvestaj, izgleda da Djordjevic ume da centrira.
Gledajuci na linku utakmicu protiv Maribora, video sam nekoliko upotrebljivih centarsuteva sa levog boka, ali nisam siguran ko je to centrirao. Da li je to bio Djordjevic?
Ako je neko prepoznao igraca, zamolio bih ga da napise ovde. Cisto radi informacije, svima nama.

https://www.dnevnik.rs/sport/fudbal/rem ... 03-02-2020" onclick="window.open(this.href);return false;
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Image

Ne morate pisati,mozete onako za sebe,za svoju dusu,kao navijaci ili simpatizeri Vojvodine,da se testirate i proverite koliko igraca znate :)
Image
Beonic

Post by Beonic »

Voja wrote:Image

Ne morate pisati,mozete onako za sebe,za svoju dusu,kao navijaci ili simpatizeri Vojvodine,da se testirate i proverite koliko igraca znate :)
Pogodio 9 od 11, ne znam ovu dvojicu što su tek došla, Đorđevića i Vukadinovića, ostali su svi stari uz Mrkaića.
ernesto

Post by ernesto »

Ko je ovaj iznad Drine?
Banujte me molim vas :beg:
Beonic

Post by Beonic »

ernesto wrote:Ko je ovaj iznad Drine?
Đurić
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Igor Bogdanovic :mrgreen:
Image
ernesto

Post by ernesto »

Voja wrote:
:D :D
Banujte me molim vas :beg:
Turija

Post by Turija »

Voja wrote:
To je taj nekadasnji slaninarski duh, kojeg vise nema na nasem stadionu.
:cheers:
Vojo, iskren da budem, nisam prepoznao sve.
Nekog sam pretpostavio po broju na gacicama, golmana po dresu, nekog - trebalo bi biti da je on...
Eto, dokle smo stigli, da mi koji smo svaki dan sa Vosom ne znamo igrace.
A, u gradu bi prepoznao samo Rockova.
slanina

Post by slanina »

ernesto wrote:
Voja wrote:
:D :D

Mama njegova. :mrgreen:
100 gb storage

https://degoo.com/g/dyz98u0" onclick="window.open(this.href);return false;
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Turija wrote:Otvorio sam link, koji je postavio Radoye i pogledao utakmicu.
Zukic ostavio najjaci utisak, ne samo zbog gola, vec kako je odigrao celo poluvreme. Kapitenski.
Vidi se koliko znaci kada se igrac postavi na svoju prirodnu poziciju. Sasvim druga prica od njegove igre na krilu.
Rus dobar..
Covic isto. Korisniji je i opasniji od Bojica.
Niko nije bio slab. Medjutim, od Neskovica sam ocekivao mnogo vise. Izgubio je puno lopti.
Tempo utakmice nije bio ocekivan, ali ni slab.
Mora se popraviti nasa odbrana, tj. koncentracija kod izvodjenja kornera protivnika. Odbranjen penal, pa primamo gol u sledecoj akciji iz kornera. Isto tako i u poslednjem minutu (istina, prelep gol makazicama). To se ne sme dogadjati.
Nereseno bi bio najpravedniji rezultat, ali nije lose sto smo izgubili, da bi se skoncentrisali na uocene slabosti.
Bogme... ja sam upravo sad zavrsio ceo mec... Lepa utakmica za gledanje,mnogo je znacilo i prisustvo komentatora i snimci sansi.Vrlo profesionalan prenos. Cesto citam kuknjavu kako je bzvz sto nemamo mi nas prenos,youtube kanal,al je zanimljivo da prilozi novosadske televizije sa priprema retko kad prebace 50 gledanja,mozda je i to odgovor.
Kao prvo,citajuci izvestaje,slusajuci izjave,citajuci postove posle meca.... ocekivao sam vise od Vose i mnogo bolju igru u ovom mecu. Po meni jedino sto je bilo dobro je taj presing koji forsiramo dok protivnik ima loptu (sem ako se protivnik ne zove Zvezda,i ponekad Partizan).Vidim da to ume da iznenadi protivnicke ekipe,i verujem da u nasoj ligi moze da donese veliku korist ukoliko se usavrsi. Ono sto mi se nikako nije dopalo je ogromna rupa na sredini terena,i gradjenje akcija ala reprezentacija iz vremena Sinise Mihajlovica,kada je on iz svojih 16m loptama trazio nase spiceve u protivnickom kaznenom prostoru.Druga stvar koje mi se nije dopala je sto nas je Maribor ceo mec izigravao brzom izmenom pasova i na prvu. Maribor je u donjem delu evro timova po kvalitetu,ali onako vozanje ne bi smeli dozvoliti ni protiv timova iz vrha evro fudbala. Situacija pre penala je katastrofalna,nama pas od 50 metara napravi zicer za protivnika.Ozbiljan tim to ne sme da dozvoli... ni na prijateljskim mecevima. Primljeni golovi su tek smejurija.Ne zna se koji je gori (po pitanju reakcije nasih igraca),prvi rekao bih i Emilov,drugi pokazuje razliku u klasi,a kod treceg je zanimljivo gledati reakciju naseg golmana tokom izvodjenja njihovog kornera,sanse,gola,i posle gola.... :roll:
Turija slazem se da je Zukic bio korektan,i u vise navrata me kretanjem,proigravanjima,drzanjem tela podsetio na Medojevica.
Za Rusa ne znam sta bih rekao,jer sam ubedjenja da nece potpisati,tako da.... Razlika na ovom mecu izmedju njega i Mrkaica je ta sto Mrkaic ima potpisan ugovor,a ovaj se borio za ugovor,a ako ga potpse,mislim da ce postati igraci podjednakih kvaliteta.
Sto se Covica tice on po meni apsolutno nista nije pokazao na ovom mecu. Ne slazem se sa recenicom da niko nije bio slab,pre bih rekao da je svako od njih dao svoj maksimum,na sta mi nismo navikli,pa zato deluje da su bili dobri. Neskovic ima ideju,ima brzu reakciju,okretan je,ali protiv ovako "jacih" timova treba mu snaga... dosta me podseca na Gacinovica... i moram jos dodati da sam ocekivao njegovu bolju reakciju i kod onog vodeceg gola protiv Sahtjora,jeste da smo poveli tada,ali onakav sut u onakvoj sansi,po meni je to moralo bolje. Eto,zna se da sam slab na Neskovica i Sanicanina,ali taj sut protiv Sahtjora i ovaj napravljeni penal protiv Maribora su moje velike zamerke. Ali od svega mi ipak najvise smeta ta velika rupa na sredini terena i to sto nema tecnog iznosenja lopte.... ako me secanje dobro sluzi,nas je Zvezda zbog toga i pobedila u NSu. Eto toliko....

i jos nesto.... jesu li ovo oni klinci sa Cukarice!? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Image
Image
Turija

Post by Turija »

Vojo, nisam hteo da budem previse kriticki nastrojen, jer pripreme su u pitanju.
Ja i dalje smatram da mi samo pokusavamo da igramo presing, jer ga ne igramo kako treba, tj sinhronizovano i dobro pokrivajuci teren, kao i biranje tajminga i pozicije kada krenuti na loptu, da se ne ispada iz igre. Ta rupa na sredini terena otud potice.
Mora se napraviti faul , kad se vidi da pritisak nece uspeti. Zato i ne pokusavamo protiv blizanaca, jer cemo ostati bez igraca (zbog kartona), ne racunajuci onaj nefudbalski deo - zasto ne protiv njih.
Pisao sam i o tome da li mozemo izdrzati presing 90+ minuta.
Sa kompletno zamenjenom postavom da, ali sa startnom, uz 3 zamenjena igraca, videcemo u prvenstvu. Jesenas smo padali u igri, posle 60og minuta.
Tacno je i da se sada svi maksimalno trude, pa izgleda solidno.
Rusa sam vise gledao gde se nalazi, kako prima, cuva loptu i prosledjuje.
Zadovoljan sam bio sa Covicevim kretanjem, namerama i igrom sa loptom.
Golove smo primali olako, uz direktnog krivca u odbrani.
Moze, do kraja priprema, to da se popravi, ako se ozbiljno svi u klubu pozabave greskama, a ne samo pohvalama.
Djisa

Post by Djisa »

https://www.novosti.rs/vesti/sport.294. ... xchange.me" onclick="window.open(this.href);return false;

Nisam znao u koju temu da stavim, pa rek'o da stavim ovde
Kup je nas!
Pera Centar

Post by Pera Centar »

Sutra peta kontrolna utakmica fudbalera Vojvodine na pripremama u Turskoj:

https://www.youtube.com/watch?v=143jVstxS5I" onclick="window.open(this.href);return false;
fare

Post by fare »

Ništa od Rusa očekivano (šteta).
Post Reply