Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
KoKanidja

Re: Uprava

Post by KoKanidja »

пријатељу фудбала, не знам што потенцираш ту причу о неким пропустима и грешкама, јер их сигурно нема, не знам да ли ти знаш боље од 5 озбиљних адвоката, а да при томе ни не знаш Статут јер га немаш на компу како си рекао.
Al' desi se da kilometre pešačite skupa,
da pokaže se ko je tu, a ko teška kurva
zapad

Post by zapad »

Ono sto mi prvo upada u oci je jedno ime koje spaja obe strane, a to je pokojni Ratko Butorovic. I sa jedne i sa druge strane su dojucerasnji najblizi saradnici i rodjaci pokojnog Bate.
Sa jedne strane su stetocine koje su lepo opisane u tekstu o parazitima na naslovnoj strani sajta (namerno ili slucajno je izostavljen Balaton koji takodje ima velikog udela u klubu).
Sa druge strane Vlaovic, Lalosevic i Damjanic kao glavni klimoglavci i overivaci svih stetnih odluka koje su donesene za vreme Batine vladavine. Sa njima je i Batin licni advokat Nedeljkov, pa onda sestric Zogovic i ves masina za pranje para Scepanovic.
Kao slag na tortu dolaze placeni navijaci sa obe strane od kojih mi se najvise gadi.
KoKanidja

Post by KoKanidja »

Какве су ово лажи. Невероватно.
Дођите лепо и уверите се. Пишеш о људима који не проговарају на састанцима, или уопште нису ни били на ниједном од њих, а представљаш их као да их воде. *******
srkins

Post by srkins »

Evo jedno dobronamerno pitanje. Da li je taj bivsi igrac ikada radio slicne poslove poslu generalnog sekretara? I da li ima zavrseno pravo ili ekonomski faks? Moze on biti i najposteniji covek na svetu ako se ne razume u papire dzaba sve...Ovo cisto pitam da ne bi bilo posle juu nismo poslali papire za Ligu Evrope ili juu zaboravili smo da licenciramo igrace.
KoKanidja

Post by KoKanidja »

Ево један добронамеран одговор.
*****много да питаш и мислиш да су људи малоумни, а ти паметан, и да не могу да обављају послове, ако треба и уз свачију помоћ.
Па није то посао астронаута или не знам ни ја чега. Јесте заборавиће да пошаље лиценцу.
И председник Скупштине ће бити наш бивши играч. Иначе дипломирани правник.
verni zapad

Post by verni zapad »

srkins wrote:Evo jedno dobronamerno pitanje. Da li je taj bivsi igrac ikada radio slicne poslove poslu generalnog sekretara? I da li ima zavrseno pravo ili ekonomski faks? Moze on biti i najposteniji covek na svetu ako se ne razume u papire dzaba sve...Ovo cisto pitam da ne bi bilo posle juu nismo poslali papire za Ligu Evrope ili juu zaboravili smo da licenciramo igrace.
nije mi jasno da neki sada zele sve i odjednom,polako ljudi,situacija je takva da je moralo brzo da se reaguje i samo hitne stvari da se resavaju,vremenom ce sve leci na mesto.....ustvari meni je najbitnije da se ovi sklone jer od ovih ne moze gore,a za dalje napraviti par stavki kao sto su te da igrace prodaje direktno klub i to kada se vecina slozi,da nema prodaje blizancima i da se sve radi transparentno,i onda ne vidim problem.....a zar mislis da je sadasnji sekretar strucan u svom poslu,covek koji je nepismen????e ako je mogao on da obavlja duznost,onda moze svako....SVI NA SKUPSTINU!!!!!
Baltazar

Post by Baltazar »

Ovih dana u Novom Sadu gostuje "putujuće pozorište Šopalović" sa predstavama:"Ko kraducka ima prava ponekad i da krade, ko krade ne bi trebalo da kraducka" i "birajte između kukolja i korova". Ulaz besplatan. Izlaz se naplaćuje menicama sa avalom u obe predstave. Živeli!
Vojvodina, jedna jedina!
laki

Post by laki »

Svi su jako zabrinuti sta ce biti i svi vec imaju teorije sta ce se dogoditi i imaju 1001 pitanje kao da se sve moze odmah resiti, a garantujem da 95% tih koji postavljaju ovde pitanja i najzabrinutiji su danas u 5h nece ni doci na sastanak!!

To je jedan od razloga zasto ponekad ispizdim na ljude sa foruma (pojedine) jer samo pisu u prazno. Pravi zivot i pravo desavanje je napolju a ovo na forumu je samo komentarisanje. A mnogi ljudi sa foruma (izuzev onih koji opravdano ne mogu) cak ni na sve DOMACE utakmice ne dodju iz nekog samo njima opravdanog razloga, ali su zato ovde prvi da komentarisu sve i svakog. STRASNO!

Daj Boze da od danas krene nesto na bolje da se menja u STVARNOM zivotu a ne preko foruma i teorija, drzim palceve svima nama i svaka cast svima koji su se cimali za, nadam se, bolje sutra!
Image
Passion

Post by Passion »

Када сте сви већ тако паметни, што се нисте јавили некоме па да помогнете у организацији ове Скупштине? Је*ени менталитет...изео вас форум. Изађите напоље! СПЕНС - 17 ЧАСОВА!
Где год да играш, прати те твоја Фирма!
Daljac

Post by Daljac »

Скупштина је одржана, одлуке донешене, све је сасвим задовољавајуће и посећено (много изнад мојих очекивања) и медијски пропраћено. Даље је на правној држави да докаже да постоји и заступа право и правду.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Prvi utisci sa skupstine - sve deluje dobro, ozbiljno, i s ljudima koji Vojvodini zele dobro. Makar je to moj utisak...

Unuk i imenjak Koste Hadzija je predsednik, Milan Davidov predsednik skupstine, u prici su jos i Milan Belic, Pusibrk, Dule Dalton,...

Ova prica ne pliva u mutnim vodama, sigurno ne kao Rabren i ekipa, tako da od njih ocekujem da se izdignu i da na svojim ledjima nose Vosu iznad tog mulja koji krasi srpski fudbal.

Da nas ceka tesko vreme, ceka nas, ali sam optimistican...

Jedino ime koje mi se ne svidja je Mico Vranjes, koji je izabran za generalnog sekretara...
prijatelj fudbala

Post by prijatelj fudbala »

Neka nam je sa srećom :cheers:
Baltazar

Post by Baltazar »

Nikada nismo osvojili duplu krunu, ali niko kao mi nema DVE skupštine i DVA predsednika. Bravo mi!
Vojvodina, jedna jedina!
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

http://www.fkvojvodina.rs/2014/05/poziv ... enciju-23/" onclick="window.open(this.href);return false; Gebels verovatno gori za tastaturom sada, kuckaju se saopstenja i hvalospevi radne zajednice ahahahahaha

JE L' GORI POD NOGAMA, SMRADOVI, A?!
laki

Post by laki »

Niko nema ni toliko provokatora koliko ih mi imamo kao na forumu a i u stvarnom zivotu.

Inace ovo danas je bilo sve ok, sad je pitanje sta ce dalje biti. Zadovoljan sam danasnjom skupstinom, samo je pitanje kako cemo dalje da delamo...
Image
Post Reply