Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Baltazar

Re: Uprava

Post by Baltazar »

Kada se klub privatizuje, neće više u skupštini biti ni navijača, ni kuvarica, ni spremačica, ni kapitena...Samo oni koji ulažu SVOJE pare i ODLUČUJU o njima. Tada ćemo krenuti napred. Sređivanje stadiona, preselenje uprave na prostor ispod istočne tribine osniivanje akademije i celokupan kapacitet VB za tu namenu, osnivanje B tima, Postavljanje veštačke podloge...Ali dok to ne bude neće nijedna uprava biti po meri. Ko radi sa tuđim parama, brzo se pokvari. Doćiće jednom i taj dan. Mislim da ćemo biti interesantniji od zvezdane. Jedva čekam...
Vojvodina, jedna jedina!
1892

Post by 1892 »

Baltazar wrote:Kada se klub privatizuje, neće više u skupštini biti ni navijača, ni kuvarica, ni spremačica, ni kapitena...Samo oni koji ulažu SVOJE pare i ODLUČUJU o njima. Tada ćemo krenuti napred. Sređivanje stadiona, preselenje uprave na prostor ispod istočne tribine osniivanje akademije i celokupan kapacitet VB za tu namenu, osnivanje B tima, Postavljanje veštačke podloge...Ali dok to ne bude neće nijedna uprava biti po meri. Ko radi sa tuđim parama, brzo se pokvari. Doćiće jednom i taj dan. Mislim da ćemo biti interesantniji od zvezdane. Jedva čekam...
Da da privatizacija ce doneti prosperitet :frown:
Come on you Reds!
Baltazar

Post by Baltazar »

Da da privatizacija ce doneti prosperitet.

Promeniću mišljenje ako mi daš bolji predlog.
Vojvodina, jedna jedina!
Go west

Post by Go west »

1892 wrote:
Baltazar wrote:Kada se klub privatizuje, neće više u skupštini biti ni navijača, ni kuvarica, ni spremačica, ni kapitena...Samo oni koji ulažu SVOJE pare i ODLUČUJU o njima. Tada ćemo krenuti napred. Sređivanje stadiona, preselenje uprave na prostor ispod istočne tribine osniivanje akademije i celokupan kapacitet VB za tu namenu, osnivanje B tima, Postavljanje veštačke podloge...Ali dok to ne bude neće nijedna uprava biti po meri. Ko radi sa tuđim parama, brzo se pokvari. Doćiće jednom i taj dan. Mislim da ćemo biti interesantniji od zvezdane. Jedva čekam...
Da da privatizacija ce doneti prosperitet :frown:
Što bi rekao Rambo Amadeus : "Eno ti i Afrike i ona je cela privatna pa šta im je to pomoglo ..."
slaninica

Post by slaninica »

Matador wrote:da li je jedan preko skupštine i sestru zaposlio?
Bas me interesuje ko je kumovao da se seka zaposli u klubu?
FCVNS

Post by FCVNS »

slaninica wrote:
Matador wrote:da li je jedan preko skupštine i sestru zaposlio?
Bas me interesuje ko je kumovao da se seka zaposli u klubu?
Gledam ovo i ne verujem ko se javlja,malo sam razgledao od 95-6 te pa nadalje taj cija se sestra zaposlila,nema gde ga nije bilo,od najvecih selendri preko Crne Gore do svih gradskih stadiona,a znam da zadnjih 7-8 godina ide samo o svom trosku,koliko je puta poderao grlo na tom Severu i Jugu mnogo pre vremena kad smo postali hit kola pa nam se prikljucila gomila kompleksasa koji su ubili taj duh ne slaninarski vec navijacki...ja ne razumem da Milan pod broj jedan pa onda svi ostali ne stajete u odbranu coveka koji je toliko dao za navijacku pricu,koji voli Vojvodinu vise od 99% ovih ljudi,kad ste postali takva go**a bre,sta se desilo kad se ljudi ovako lako pustaju niz vodu,brzo ste zaboravili one koji su brinuli za klub kad nas je bilo 50 i uzivate u paznji poluslaninara izniklih na forumima...svi vi trazite krivce okolo,a sami ste svi krivi sto se ovo desilo,prihvatite to i ne serite bre vise po ljudima kojih da nema ne bi ni stigli da navijate za ovaj klub,a i pun mi je k***c ovih sto im svi navijaju za Vosu,a onda na tom Severu moras da im izvlacis usi da bi ispostovali koreo,a kamoli da bi po suncu digli ruke...i da je kriv nas je i vredi za 500 ovakvih forumasa,a isto vazi i za ostale i takvi krivi su vredniji od ovih pljuvaca.
slaninica

Post by slaninica »

Rekao sam da ce maske polako padati.
FCVNS

Post by FCVNS »

Ti si vrac pogadjac...
Matador

Post by Matador »

@FCVNS
Pitaj tog sto mu se seka zaposlila kako je isao na polufinale kupa protiv OFKe. Za koga ce glasati na skupstini on, komesar, sekretar, marketing mag, moler sa stadiona i Slane bare? To sto je neko isao po gostovanjima daje im za pravo da se zaposle ili zaposljavaju svoje u klubu, da idu protiv stava grupe i interesa kluba i da budu podguzne muve grobara kluba?! Pusti me patetike i prazne demagogije!
slaninica

Post by slaninica »

Matador wrote:@FCVNS
Pitaj tog sto mu se seka zaposlila kako je isao na polufinale kupa protiv OFKe. Za koga ce glasati na skupstini on, komesar, sekretar, marketing mag, moler sa stadiona i Slane bare? To sto je neko isao po gostovanjima daje im za pravo da se zaposle ili zaposljavaju svoje u klubu, da idu protiv stava grupe i interesa kluba i da budu podguzne muve grobara kluba?! Pusti me patetike i prazne demagogije!
+1
Dosta prica koje prolaze kod klinaca.
Milan

Post by Milan »

@FCVNS

Vidim da si mene imenovao u svom postu, ali mi ne polazi za rukom da se pronadjem u ostatku teksta. O cemu pricas ti? Koga od cega da branim? Koga niz vodu pustam? Kad sam to tacno postao go**o?
POŠTO OBRAZ ???!!!
FCVNS

Post by FCVNS »

Pitaj tog sto mu se seka zaposlila kako je isao na polufinale kupa protiv OFKe
Celoj grupi je bata platio to gostovanje,retki su isli svojim prevozom,pa ne vidim sto da se bavim ovim,ali sam bio na dosta utakmica kad je iz svog dzepa platio da ide...
Za koga ce glasati na skupstini on, komesar, sekretar, marketing mag, moler sa stadiona

Ja sam u skupstini pa me niko ne pita za koga cu glasati...oni koji su danas grupa kazu da ih ne interesuje nista oko uprave...tamo sam kao navijac...
To sto je neko isao po gostovanjima daje im za pravo da se zaposle ili zaposljavaju svoje u klubu, da idu protiv stava grupe i interesa kluba i da budu podguzne muve grobara kluba?
Ja sam navijac bio i vrlo mi je bitno da li je neko i koliko isao na gostovanja da bih znao koliko navijackog postovanja mogu da mu ukazem,ko gradi stav grupe,pa valjda ti sa puno gostovanja,ocigledno da grupa koja se izborila za mesta u skupstini nije vise samo na Severu...
Pusti me patetike i prazne demagogije!
Ovu frazu je izmislio ovaj forum,lajavci,nikad uzivo nisam cuo na stadionu ovakve izraze...
Vidim da si mene imenovao u svom postu, ali mi ne polazi za rukom da se pronadjem u ostatku teksta. O cemu pricas ti? Koga od cega da branim? Koga niz vodu pustam? Kad sam to tacno postao go**o?
Imate forum na kojem anonimusi pljuju ljude koji su isli godinama na utakmice,imas broj od coveka koji je zaposlio sestru,nazoves ga i napises sta i kako...a ne da mi tu neki kinezi vode rec a pojma nemaju...
Milan

Post by Milan »

FCVNS wrote: Imate forum na kojem anonimusi pljuju ljude koji su isli godinama na utakmice,imas broj od coveka koji je zaposlio sestru,nazoves ga i napises sta i kako...a ne da mi tu neki kinezi vode rec a pojma nemaju...
Kao prvo, ja nemam bas nikakve veze sa ovim forumom. Iako je glupo pominjati, pomagao sam ga na njegovim pocecima finansijski zajedno sa drugarima i odazovem se koliko mogu svakom apelu za pomoc.

Kao drugo, pomesao si me sa nekim (necijim postom), jer ja "tog cija je sestra zaposlena u klubu" nisam pomenuo ni u jednom mom postu. Bas zato sto ih sve licno poznajem, nije mi problem da ih licno i pitam sta me zanima, te bi mi internet prozivanje bilo bezveze. Jedino gde sam ih pomenuo, a to sam jednom od njih pre toga i licno rekao, jeste post gde sam napisao da njihov mandat pripada grupi i da je jedino fer da ga njoj i vrate. Iza toga i dalje stojim...

Edit: Da ne bude zabune, izuzetno sam protiv "navijackog" zaposljavanja...
POŠTO OBRAZ ???!!!
korteo

Post by korteo »

FCVNS wrote:Oni koji Su danas grupa,kažu da ih uprava ne interesuje..
O čemu ti pričas?????
FCVNS

Post by FCVNS »

korteo wrote:
FCVNS wrote:Oni koji Su danas grupa,kažu da ih uprava ne interesuje..
O čemu ti pričas?????
Ovi mladji koji trenutno vode grupu kazu da ih uprava ne zanima???
Post Reply