Trener(i) FK Vojvodina
Re: Trener(i) FK Vojvodina
http://zurnal.rs/fudbal/vojvodina/43002 ... n-ivanovic" onclick="window.open(this.href);return false;
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Ovaj nikako za trenera,velika prevara i još gori čovek.
Onda mi je nekako jasno otkud baš on za prvog pikaFriend wrote:Ovaj nikako za trenera,velika prevara i još gori čovek.

Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Koliko čujem,gotovo je imamo pravog čoveka za kombinat.Živeo Rumenački Murinjo.
Rumenačka veza proradila. Mićo i ekipa....
Sve najgore o ovom čoveku...
Imao sam priliku da sa njim igram u istoj ekipi skoro 2 godine. On je bio pri kraju a ja na početku. Niko ga nije voleo... Dodao bi samo ako bi morao.... NIkad dokazano, ali sasvim izvesno je učestvovao u prodaji nekoliko važnih utakmica. Gnjida neopevana a kao šlag na tortu je i informacija da je veliki navijač jednog od blizanaca i najveći cilj u karijeri mu je da sedne na klupu istog....
Uprava nastavlja utabanim stazama svojih prethodnika....
Sve najgore o ovom čoveku...
Imao sam priliku da sa njim igram u istoj ekipi skoro 2 godine. On je bio pri kraju a ja na početku. Niko ga nije voleo... Dodao bi samo ako bi morao.... NIkad dokazano, ali sasvim izvesno je učestvovao u prodaji nekoliko važnih utakmica. Gnjida neopevana a kao šlag na tortu je i informacija da je veliki navijač jednog od blizanaca i najveći cilj u karijeri mu je da sedne na klupu istog....
Uprava nastavlja utabanim stazama svojih prethodnika....
Ono sto je sigurno to je da nam niko ne moze uskratiti da ih lepo pozdravimo vec na prvom mecu kod kuce, i nestrucni stab i upravu 

Trener koga mozemo dovesti je jedino trener koji je kod nas vec na platnom spisku, mladje kategorije.... ili trener koji ce raditi bez love za slavu.
- severozapad
"Ovaj nikako za trenera,velika prevara i još gori čovek."
Upravo ovo mi je komentarisao drugar dok smo gledali tekmu u Novom Sadu sa njima a dok nije bio ni u razmatranju da nam bude trener.
Makar koliko mi znamo.
Upravo ovo mi je komentarisao drugar dok smo gledali tekmu u Novom Sadu sa njima a dok nije bio ni u razmatranju da nam bude trener.
Makar koliko mi znamo.
A sto je prevara? Ajde neka nas neko prosvetli. Napisete nesto i ne objasnite o cemu se radi... nije fer. Ja o njemu nista ne znam, osim da je trener Napretka. Napisite neke informacije jbg...
Evo da doprinesem malo, ono što sam čuo o čoveku: Iz Rumenke je, trenirao je Veternik (odatle veza s Vukovićem) i Proleter, kažu da je dobar lik i da Napredak igra lep fudbal pod njim. Pa, sad, mož bit bidne, mož bit ne bidne...
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
Ne znam gde je edit, izgubio se negde.
Zezno sam se gore, ima tu i Mijićeve karijere. Uglavnom, koliko sam čuo, može da ispadne prijatno iznenađenje.
Zezno sam se gore, ima tu i Mijićeve karijere. Uglavnom, koliko sam čuo, može da ispadne prijatno iznenađenje.
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
- naseljekolumbija
Ako je mogao Lalat da bude trener Vojvodine moze i ovaj. Ja mu zelim uspeh i srecu.
- severozapad
http://www.novisadinfo.info/2016/12/iva ... odine.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja sam čuo da mu igraju menadžerski igrači i da je to bio slučaj i po nižim ligama. Ne igraju mu najbolji, ali pitanje jeste da li iko ima integritet u ovoj ligi da to tako i postavi.
U svakom slučaju, to je priča, a ja mu želim da nije tako i sve najbolje sa Vošom, pa ćemo videti.
Ja sam čuo da mu igraju menadžerski igrači i da je to bio slučaj i po nižim ligama. Ne igraju mu najbolji, ali pitanje jeste da li iko ima integritet u ovoj ligi da to tako i postavi.
U svakom slučaju, to je priča, a ja mu želim da nije tako i sve najbolje sa Vošom, pa ćemo videti.
- Red Marquis
- Moderator
-
Od mog druga iz Celareva sam dobio info da je covek doktor,sve najbolje govori o njemu.Vukanovic je iz Celareva dosao u Napredak,Ivanovic ima velikog udela u stvaranju njega.Oko Celareva sto se tice menadzera dosta radi Milan Jovanovic,ja ne bi imao nista protiv da se Lane priblizi klubu.