Mediji i FK Vojvodina

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
fare

Re: Mediji i FK Vojvodina

Post by fare »

Istocno stajanje wrote:Nema ni 1% sanse da nas on preuzme, prvo jer jos nije donet zakon o privatizaciji klubova (zbog blizanaca), drugo jer bi mu se odmah nakacili politicari i profi navijaci, sumnjam da bi on to tolerisao.
Pa kako može Čukarički a ne znam čini mi se i Voždovac ?
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

fare wrote:Pa kako može Čukarički a ne znam čini mi se i Voždovac ?
Cukaricki je bio vezan za Stankom.
Vozdovac je fuzionisan sa Zeleznikom svojevremeno, a ako se ne varam, Zeleznik ima slicnu (ako ne i identicnu) pricu kao Obilic. Tako je Vozdovac usao u prvu ligu.

Ti danas mozes da osnujes FK i da bude 100% u tvom vlasnistvu, i kao takav je privatan klub.
Isto tako, klubovi bi mogli biti privatizovani po istom modelu kao drzavna preduzeca, samo onda drzavi i njenim pijavicama oduzimas masine za pranje novca i kontrolu parazitskih struktura sa tribina, koje drze hegemoniju nad recju ''navijac''. Bolece ku*ton nekog stranog vlasnika da udeli dinar jedan parazitima. Njemu ce publika doci zbog ulaganja, dobrog fudbala i uspeha. Isto tako, posto (u idealnom slucaju) nije politicki sljam, ne trebaju mu ni glasovi.
slanobarac

Post by slanobarac »

fare wrote: Pa kako može Čukarički a ne znam čini mi se i Voždovac ?
Pre koju godinu su blizanci i Voša proglašeni klubovima od nacionalnog interesa i ne mogu se privatizovati. Bar dok se ne donese poseban zakon.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Turija

Post by Turija »

https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... kic/424786

Jedan dobar analiticki tekst. Nije sklepan, da bi se samo nesto napisalo. A i komentari imaju neku svoju osnovu za izneto misljenje, cak i kad su kontradiktorni.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Sto se sajta ruznala tice, u Novom Sadu ne da nije bilo kradje, nego izgleda nije bilo ni vojvodjanskog derbija. :oops:
CRD FCV

Post by CRD FCV »

https://www.021.rs/story/Novi-Sad/Vesti ... graci.html
Porodici preminulog "Vošinog" navijača predata pomoć, doprineli i igrači

Porodici preminulog navijača "Voše" danas je predata novčana pomoć.

Pred početak današnje konferencije za novinare na "Karađorđu", organizovane povodom predstojećeg meča između Radnika i Vojvodine, kapiten "stare dame" Stefan Đorđević uručio je Danijeli Glavić dodatnu svotu novca koju su sakupili Vošini fudbaleri, pa je tako za ovu svrhu sakupljeno ukupno 485.000 dinara.

Takođe, Danijeli i njenim sinovima su takođe poklonjeni dresovi i sezonske ulaznice FK Vojvodina, a ona je za sve učinjeno izrazila veliku zahvalnost fudbalskom klubu Vojvodina i njegovim navijačima, ponosno napomenuvši da su u njenoj porodici svi iskreni vojvodinaši i da su njeni sinovi ujedno članovi plivačkog kluba Vojvodina.

Na poslednjoj prvenstvenoj utakmici protiv Mladosti, koja je u subotu odigrana na "Karađorđu", fudbalski klub Vojvodina je organizovao humanitarnu akciju za pomoć porodici svog preminulog navijača Dragana Glavića, odnosno njegovoj supruzi Danijeli, koja boluje od raka, i sinovima Nikoli, Filipu i Aleksandru, tako što je odlučeno da im bude prosleđen sav prihod od prodaje ulaznica sa ovog meča, kao i dobrovoljni prilozi koje su gledaoci mogli da ostave prilikom ulaska na stadion.

Fudbalski klub Vojvodina se još jednom zahvaljuje svima koji su dobrovoljnim prilozima pokazali svoju humanost, kao i medijima koji su najavom i izveštavanjem o ovoj akciji takođe pomogli da se sakupi što veći iznos novca.

Akcija prikupljanja pomoći i dalje traje, pa se pozivaju svi koji su u mogućnosti da pomognu uplatom na račun 160-5500100600758-61 (Danijela Glavić, Banka Intesa).
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Преминуо Мирослав Гавриловић.

https://sportklub.rs/fudbal/srbija-supe ... avrilovic/

Вечна му слава и хвала за све што је урадио за ФКВ.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Turija

Post by Turija »

In memoriam
http://www.zurnal.rs/fudbal/vojvodina/1 ... gavrilovic

Vecna mu slava i hvala za spise o Vosi.
Saucesce porodici.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
N13

Post by N13 »

Ljudi, da li sanjam. Evo kakav je opis Arena stavila na gol Ivanica... nicim izazvani. Kakav šok

Image
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Verovatno zato sto se igralo na nasem stadionu,i u toku prenosa je komentarisano da se Ivanic ovde oseca kao kod kuce :mrgreen:

a iskreno nekako sam stekao utisak da sistem da ne kazem neko drugi polako dize ruke od zvezde,i da zvezda nece dobro zavrsiti ovu sezonu. Mislim,bice prvak,samo ako to zasluzi,nekako sam stekao utisak da nece biti gurana kao u prethodnih 4-5 sezona
Image
Milan

Post by Milan »

POŠTO OBRAZ ???!!!
Turija

Post by Turija »

Da, bar nam sponzor Mozzart ima vrednog, realnog i kvalitetnog dopisnika iz Novog Sada - Aleksandra Milosevica, koji uspeva da drzi Vosu u medijskom prostoru, sto puno znaci.Inace, ne bi znali nista sta se dogadja u Klubu.
To sto Dnevnik i 021 napisu jedan tekst pred utakmicu i posle nje, to je samo malo vise od ostalih Bg medija, koji ne pisu nista ni o kojem klubu, osim ona dva.Lazo Bakmaz se trudi da provuce nesto vise o Vosi, ali urednistvo mu ne daje prostor za analize i vesti iz Kluba.

https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... ama/435577
Milan

Post by Milan »

Image

https://sportklub.rs/fudbal/fudbal-osta ... onedeljak/

Nije igrao u Voši, ako niste znali…
POŠTO OBRAZ ???!!!
N13

Post by N13 »

Milan wrote: Sat Dec 17, 2022 1:42 am Image

https://sportklub.rs/fudbal/fudbal-osta ... onedeljak/