У овако организованом клубу не пружају ништа што се очекује од њих и навијачи су асполутно у праву. Једноставно, неки играју без жеље и воље као да се њима дугује пет плата и просто не могу да верујем да играју без таквог карактера. Рекао сам и спортском директору да се тим прави са карактером, мене не занимају звездице, јер оне неће играти од децембра. Код мене могу да играју само звери, гладни и жељни успеха, који осећају Војводину и који су спремни да погину за грб Војводине. Ове звездице више су заљубљене у себе него у своје жене и девојке и то слободно могу да кажем, ја их штедети нећу. Моји претходници су их можда штедели, али ја нећу. Морају да трпе критике, да поштују навијаче, да поштују клуб, да поштују сваки зарађени динар, јер они не знају како је овде некад било, а ја знам. Војводина је никад организованија, плате су никад веће
Ево усраћу се...
Да се дотакнем прво нашег најуспешнијег тренера у историји, и оно што је више пута поновљено и што је свако ко је гледао утакмицу да л на стадиону ил тв-у видео, 0 од игре, тешка 0, безидејно, досадно, одвратно, антипатично, тешки ужас. Под њим у ова 3 мандата нисмо никад имали игру, нити ћемо, јер да ваља, радио би бар на Тајланду, а ни до Тајланда није стиго...
Одбројано је странцима? Зашто? Једина 2 играча која су хтела синоћ да победе у последњих пола сата су Барош, Бутеан и Кокановић, остало дискутабилно. Измене Урош Николић и Марко Величковић донеле апсолутно НУЛА ако и толико да не идем у минус, Младеновић у претходне две сезоне на 43 утакмице, 20 голова и 19 асистенција, у омладинској БУНДЕС лиги, па друже истрпи га, прорадиће кад тад и у овом руглу од сениорског фудбала.
На северу транспарент Војводина је институција, на западу више не можеш да чујеш "управа напоље" а камол и нешто "озбиљније", а тоне се све дубље и дубље и питање докле ће.
"Позивамо навијаче да дођу у што већем броју" , због чега? Вртења лопте око 16, па Кабел има више смишљених и уиграних акција него што је синоћ било...
Огадили сте нам и једину ствар која нам је била све у овим нашим бедним сланинарским животима, долазак на стадион ...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."