15. kolo 24/25: VOJVODINA - Mladost 0:0

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
denialalner

Re: 15. kolo 24/25: VOJVODINA - Mladost, subota 18.30 (RTV)

Post by denialalner »

Mare_Liman wrote: Sat Nov 09, 2024 10:02 pm На северу транспарент "Војводина је институција", а од наше Војводине ни В није остало
Trebalo je pisati pre svega
na engleskom, francuskom, portugalskom ili cak "crnogorskom"

Mladenovic, iz Bundeslige zakucan na nasu klupu
Zagreva se skoro celu utakmicu
Neizlecivi

Re: 15. kolo 24/25: VOJVODINA - Mladost 0:0

Post by Neizlecivi »

Kriv mi je danas poprilicno Lalat, kad vec igraci ne koriste mozak. Dominacija uzalud. Kruzis oko 20-30 metara i pokusavas da: 1. Probijes kroz sredinu gde je najgusce 2. Prebacis zadnju liniju na 16metara. Bez mozga zaista.

Ne znam cime Velickovic zasluzuje sansu pre Mladenovica, ili bilo kog drugog klinca. Takodje bih Serija, iako je najkvalitetniji igrac, prosetao do klupe. Sili jako, a uz to je postao pomalo i drzak i nezainteresovan.

Idemo dalje, sta sad... Cuva Bog Lalata svog!!!
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Uz sve sto se trenutno desava po gradu i u drzavi, nebitan dogadjaj, nebitan ishod.
Cane

Post by Cane »

gospodinFKV wrote: Sat Nov 09, 2024 11:09 pm Uz sve sto se trenutno desava po gradu i u drzavi, nebitan dogadjaj, nebitan ishod.
Moram se saglasiti s ovim.
Bio na stadionu, kao i svaki put kad nisam objektivno sprečen nečim, razočaran ukupnim izdanjem i izgledom celog tima, igrom, zalaganjem ... ali se i pored svega toga nisam preterano nervirao jer već danima su neke druge stvari mnogo važnije od ishoda jedne ili više utakmica.
Kao dodatak tim važnijim temama a kojih smo se i ovde doticali (iako je najveći deo obrisan) evo jedan prilog raspravi o tome jesu li naši navijači učestvovali u nečasnim stvarima za šta su optuživani s raznih strana pa i ovde na forumu, a čime bi pored sebe samih indirektno iskompromitovali sve nas ostale a i ceo klub.

https://nova.rs/vesti/politika/tepic-me ... -u-kovinu/

Iako se ne može generalizovati na osnovu jednog utvrđenog primera, rekao bih da ovaj "bibliotekar", ako je nečiji navijač, gotovo izvesno simpatiše neke druge klubove a ne naš. Čisto da se zna i ostane neki trag.
fare

Post by fare »

Mislim da su dani odbrojani u Voši Deleu, Buteanu, Sičenjeu a možda i Seriju ne bi me čudilo to je što se tiče stranaca. A ovo je drugo mislim da je mislio na Savićevića, Petrovića i Radulovića samo da ne dira Medu jel on može prvi odma da se pokupi. Šta je sa malim toliko nahvaljenim Borovinom nema ga nigde i još nešto stvarno neviđena i bruka koliko godina ne mogu da poprave na semaforu tih par jebenih piksela.
Dragojlo resurrected

Post by Dragojlo resurrected »

Fare se ne oglašava često, al kad se oglasi, to udara pravo u meso! :dance2:
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

fare wrote: Sun Nov 10, 2024 2:13 am Mislim da su dani odbrojani u Voši Deleu, Buteanu, Sičenjeu a možda i Seriju ne bi me čudilo to je što se tiče stranaca. A ovo je drugo mislim da je mislio na Savićevića, Petrovića i Radulovića samo da ne dira Medu jel on može prvi odma da se pokupi. Šta je sa malim toliko nahvaljenim Borovinom nema ga nigde i još nešto stvarno neviđena i bruka koliko godina ne mogu da poprave na semaforu tih par jebenih piksela.
Pravi trener da nas vrati u kameno doba i da uništi čak i ovu mizeriju što su članovi Stranke Nesposobnih Srbije uradili od dolaska u klub. A tekma, očekivano. Podsetiću, da ne bi onog nesrećnog penala protiv OFKe, najbolji trener u istoriji bi i dalje čekao na prvu pobedu. Dakle, vreme za razlaz je odavno prošlo.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Marko93

Post by Marko93 »

Necu se dotaci politike i tragedije koja nas je zadesila jer forum nije za mene mesto za to
Sto se tice danasnje utakmice mislio sam da igramo u 20 30 toliko me je zanimala da nisam znao ni kada igramo cak nije bilo ni mojih glupih poruka i komentara na sta su drugi clanovi navikli.
Slazem se sa svima vama koji ste gore napisali bukvalno sve nema sta da se doda ,svaka cast vama koji ste otisli na utakmicu i smrzli se ko p***e zbog ovih rekreativaca
A igracima na terenu imam da kazem jebo vas onaj ko vas je doveo,ne mozes vise ni da ih vredjas kad pola tima ne prica srpski i za kraj da mi neko kaze iz koje je jebene vukojebine izasao Uros Nikolic? Ocel sledecu utakmicu zaigrati i Malbasic?
Turija

Post by Turija »

Nesko im svima u FKV (po ko zna koji put) pokazao kako se vodi klub i da u Lucanima nije ( bilo) do trenera, vec do Predsednika i SD.
A, Nesko je sve to tamo ,,3 u 1", samo zvanicni trener nece da bude, da se ne bi umarao na terenu ( da trening moze da vodi iz stolice).

E sad, koga ce Nesko, na zimu, sledeceg da nam proda iz Lucana i nakrivi kapu? Lalatovic bi one veterane, a Nesko bi malo nekog skupljeg - mladjeg ( npr. Cirica - valjda se tako preziva?).
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

У овако организованом клубу не пружају ништа што се очекује од њих и навијачи су асполутно у праву. Једноставно, неки играју без жеље и воље као да се њима дугује пет плата и просто не могу да верујем да играју без таквог карактера. Рекао сам и спортском директору да се тим прави са карактером, мене не занимају звездице, јер оне неће играти од децембра. Код мене могу да играју само звери, гладни и жељни успеха, који осећају Војводину и који су спремни да погину за грб Војводине. Ове звездице више су заљубљене у себе него у своје жене и девојке и то слободно могу да кажем, ја их штедети нећу. Моји претходници су их можда штедели, али ја нећу. Морају да трпе критике, да поштују навијаче, да поштују клуб, да поштују сваки зарађени динар, јер они не знају како је овде некад било, а ја знам. Војводина је никад организованија, плате су никад веће
Ево усраћу се...

Да се дотакнем прво нашег најуспешнијег тренера у историји, и оно што је више пута поновљено и што је свако ко је гледао утакмицу да л на стадиону ил тв-у видео, 0 од игре, тешка 0, безидејно, досадно, одвратно, антипатично, тешки ужас. Под њим у ова 3 мандата нисмо никад имали игру, нити ћемо, јер да ваља, радио би бар на Тајланду, а ни до Тајланда није стиго...

Одбројано је странцима? Зашто? Једина 2 играча која су хтела синоћ да победе у последњих пола сата су Барош, Бутеан и Кокановић, остало дискутабилно. Измене Урош Николић и Марко Величковић донеле апсолутно НУЛА ако и толико да не идем у минус, Младеновић у претходне две сезоне на 43 утакмице, 20 голова и 19 асистенција, у омладинској БУНДЕС лиги, па друже истрпи га, прорадиће кад тад и у овом руглу од сениорског фудбала.

На северу транспарент Војводина је институција, на западу више не можеш да чујеш "управа напоље" а камол и нешто "озбиљније", а тоне се све дубље и дубље и питање докле ће.

"Позивамо навијаче да дођу у што већем броју" , због чега? Вртења лопте око 16, па Кабел има више смишљених и уиграних акција него што је синоћ било...

Огадили сте нам и једину ствар која нам је била све у овим нашим бедним сланинарским животима, долазак на стадион ...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Minja
Administrator

Post by Minja »

Mare_Liman wrote: Sun Nov 10, 2024 11:06 am
У овако организованом клубу не пружају ништа што се очекује од њих и навијачи су асполутно у праву. Једноставно, неки играју без жеље и воље као да се њима дугује пет плата и просто не могу да верујем да играју без таквог карактера. Рекао сам и спортском директору да се тим прави са карактером, мене не занимају звездице, јер оне неће играти од децембра. Код мене могу да играју само звери, гладни и жељни успеха, који осећају Војводину и који су спремни да погину за грб Војводине. Ове звездице више су заљубљене у себе него у своје жене и девојке и то слободно могу да кажем, ја их штедети нећу. Моји претходници су их можда штедели, али ја нећу. Морају да трпе критике, да поштују навијаче, да поштују клуб, да поштују сваки зарађени динар, јер они не знају како је овде некад било, а ја знам. Војводина је никад организованија, плате су никад веће
Ево усраћу се...

Да се дотакнем прво нашег најуспешнијег тренера у историји, и оно што је више пута поновљено и што је свако ко је гледао утакмицу да л на стадиону ил тв-у видео, 0 од игре, тешка 0, безидејно, досадно, одвратно, антипатично, тешки ужас. Под њим у ова 3 мандата нисмо никад имали игру, нити ћемо, јер да ваља, радио би бар на Тајланду, а ни до Тајланда није стиго...

Одбројано је странцима? Зашто? Једина 2 играча која су хтела синоћ да победе у последњих пола сата су Барош, Бутеан и Кокановић, остало дискутабилно. Измене Урош Николић и Марко Величковић донеле апсолутно НУЛА ако и толико да не идем у минус, Младеновић у претходне две сезоне на 43 утакмице, 20 голова и 19 асистенција, у омладинској БУНДЕС лиги, па друже истрпи га, прорадиће кад тад и у овом руглу од сениорског фудбала.

На северу транспарент Војводина је институција, на западу више не можеш да чујеш "управа напоље" а камол и нешто "озбиљније", а тоне се све дубље и дубље и питање докле ће.

"Позивамо навијаче да дођу у што већем броју" , због чега? Вртења лопте око 16, па Кабел има више смишљених и уиграних акција него што је синоћ било...

Огадили сте нам и једину ствар која нам је била све у овим нашим бедним сланинарским животима, долазак на стадион ...
Mladenovic je u svakoj sekundi koju je proveo na terenu pokazao i da zeli i da zna da igra. Stranci, sami po sebi, nisu problem. Jednog, dva ili tri stranca jos i mozete da "kontrolisete", ali kada je broj prevelik, to vec nije tako jednostavno. Vojvodina je smesna po tom pitanju. Bukvalno, amateri. Niti Vojvodina ima ljude koji to mogu da hendluju niti Vojvodina ima potrebu da ima toliko stranih igraca. Nema leba od ovog posla. Cela koncepcija je promasaj. Kokanovic i Mladenovic, nekoliko 30+ odlicno placenih igraca da daju mladima sigurnost, i podmladak kao jedina perspektiva FKV. Bez da ulazimo u raspravu da li moze bolje i kakvo je stanje u drustvu i zasto se to nece desiti.
djoks

Post by djoks »

Што се мене тиче клуб могу да напусте бутеан (ако му се нађе права замена), радуловић, савићевић, деле, оба николића. Сери делује превише ноншалантно и као да некад игра на силу али је наш најбољи играч и не би имало смисла њега да отерају. После зимског прелазног рока Гочманац - Барош, Кораћ, Црни, ? - Меда, Његош - Сери, Величковић (Младеновић), ? (Кокановић) - ? (Вукановић)

Едит: можда дати шансу делеу на десном крилу ипак је то његова позиција а не центарфор
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Treba reći da Seri nije Mesi, a i Mesi mora da ima igrače sa kojima može da se igra.Ekipa spora bez ideje,vica i provaljena.Najveće rezultate smo pravili kad smo bili svoji, a sad smo naprednjačka prevara.
Milan

Post by Milan »

Za Serija se vidi da neće da igra. E sad, šta je po sredi, ko će ga znati. Verovatno isto što i početkom sezone - video u kakvom smo rasulu, da treba sam da lomi noge i hoće da pobegne glavom bez obzira…
POŠTO OBRAZ ???!!!
Cane

Post by Cane »

Problem je u tome što dok ovako bezidejno igraju i jadno izgledaju nikome i ne trebaju i teško da će bilo ko hteti da ih kupi za iole ozbiljniju cifru a klub ih baš za badava neće pustiti. Tako da se vrtimo u začaranom krugu, na žalost.
Post Reply