Da, bice da si u pravu, kazem nisam video ko je.srkins wrote: Koliko sam ja video Pankov dobro stoji kod prvog gola drugi stoper se vraca unazad i kvari zamku i jos dize ruku trazeci ofsajd .
13. kolo (odl.): crvena zvezda-Vojvodina 3:0
Re: 13. kolo: crvena zvezda-Vojvodina, sreda 17:30h
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Vise verujem u iskrenu nameru decurlije nego o misljenjima raznih strucnjaka i ''najslaninarskije uprave'' i razne ''gospode''.Igla wrote:Samo nam jos to treba, da klinci od 16-17 odlucuju o sudbini kluba.Лампард wrote:Vreme je za izbore u klubu i skupstinu,kojoj treba da prisustvuje svaki od 500 ludaka sa svake utakmice koji je stariji od 16 godina i koji ima sezonsku.
У сада већ два века дугој историји, Војводина је постала и остала један од највећих клубова у Панонској равници, са значајем који је надрастао њен првобитни, једнонационални карактер.
Jel moguce da smo zavrsili utakmicu sa samo dve izmene ili mi je neko promakao pored Stanisavljevica i Babica?
Zago zbogom!
Zago zbogom!
Jebiga sve smo vec probali, mogli bismo onda da probamo i da nam svi u klubu od predsednika preko UO, ekonoma, sportskih i tehnickih direktora, pa sve do trenera budu klinci od 16-17.Лампард wrote: Vise verujem u iskrenu nameru decurlije nego o misljenjima raznih strucnjaka i ''najslaninarskije uprave'' i razne ''gospode''.
Tesko da bi moglo gore nego do sada.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Daj ljudi sta ste se toliko zakacili za tu decurliju,to sam ''lupio'' koliko mi je vise muka od raznih ''strucnjaka'' i raznih fekalija koje su se nakotile u klubu.
У сада већ два века дугој историји, Војводина је постала и остала један од највећих клубова у Панонској равници, са значајем који је надрастао њен првобитни, једнонационални карактер.
- kafe bagdad
Predgrupa na koncertu: nastup A K U D Vojvodina.
Vec je sve receno o tome ko je kriv za sve ovo i ko sve treba da leti - zaga i kvazi sportski direktori naravno, ali i mafija koja im komanduje sta i kako da rade.
A glupi su zaista - drze recimo tog Ozegovica svaku tekmu svih 90 minuta - on decko jeste pokazao da zna, ali da su ga normalno kombinovali sa Mrdakovicem, siguran sam da bi obojica igrali bolje, a klub imao vise bodova.
Takodje je ocigledno da je drzanje Kordica bilo isforsirano. Pa dovodjenje Vukcevica koji nista nije pokazao, pa S. Babic igra, a Stamenic mnogo vise pokazao, itd, itd.
Rezultat - Vosa igra play-out, niko se nece prodati, a publika oterana.
ODGOVORNOST SMESTA!
A glupi su zaista - drze recimo tog Ozegovica svaku tekmu svih 90 minuta - on decko jeste pokazao da zna, ali da su ga normalno kombinovali sa Mrdakovicem, siguran sam da bi obojica igrali bolje, a klub imao vise bodova.
Takodje je ocigledno da je drzanje Kordica bilo isforsirano. Pa dovodjenje Vukcevica koji nista nije pokazao, pa S. Babic igra, a Stamenic mnogo vise pokazao, itd, itd.
Rezultat - Vosa igra play-out, niko se nece prodati, a publika oterana.
ODGOVORNOST SMESTA!
Predsednice zajednice,pobedi tvoj voljeni klub, jel te bar sramota sto si ovu neznalicu od trenera doveo pa onda drzao do ponizenja kluba?!
Odlazi i povedi sve koji su tu zahvaljujuci tebi ili ti zahvaljujuci njima,sram te bilo!
Zagorcicu imas li obraza?
Igra,koliko su pojedinacno uradili i to je to!
Ivanicu,pogledaj snimak utakmice, i sam trazi da ubuduce ulazis sa klupe,ovo nije za ocenu ovo je 0!
Vasilicu,trazi raskid na stetu kluba kad te molim!
Babicu,zahvli se onome ko te je doveo da igras u ovako velikom klubu,Proleter je premija ako izboris mesto!
Sekulicu,ma nista,izvini!
Pericu,bravo!Dobili smo golmana!
Da nije bilo Perica,Rosica pa i Pankova bilo bi 7-8.
Palocevic i pored gresaka dobar i drzao kakvu takvu igru.
Vukcevi,pokazao ivanicu kako se bori i usput sudija ga je u napadu urnisao svirajuci nepostojece faulove.
Antic korektan i bolji od Nastica ali i ovakvoj igri i taktici ne moze bolje.
Maksimovic,potpuno sam posle izlaska Palocevica.
Ozegovic,prebijen ali i ne dovoljno koncentrisan.
Predsednice raspisi izbore ako mislis da zasluzujes to mesto i ako ti daju poverenje ostaces,ali je jos bolje podnesi ostavku svoje si uradio!
Sudjenje,perfidno onako kako mu je zajednica,fss i sudijska organizacija nalozila!
Odlazi i povedi sve koji su tu zahvaljujuci tebi ili ti zahvaljujuci njima,sram te bilo!
Zagorcicu imas li obraza?
Igra,koliko su pojedinacno uradili i to je to!
Ivanicu,pogledaj snimak utakmice, i sam trazi da ubuduce ulazis sa klupe,ovo nije za ocenu ovo je 0!
Vasilicu,trazi raskid na stetu kluba kad te molim!
Babicu,zahvli se onome ko te je doveo da igras u ovako velikom klubu,Proleter je premija ako izboris mesto!
Sekulicu,ma nista,izvini!
Pericu,bravo!Dobili smo golmana!
Da nije bilo Perica,Rosica pa i Pankova bilo bi 7-8.
Palocevic i pored gresaka dobar i drzao kakvu takvu igru.
Vukcevi,pokazao ivanicu kako se bori i usput sudija ga je u napadu urnisao svirajuci nepostojece faulove.
Antic korektan i bolji od Nastica ali i ovakvoj igri i taktici ne moze bolje.
Maksimovic,potpuno sam posle izlaska Palocevica.
Ozegovic,prebijen ali i ne dovoljno koncentrisan.
Predsednice raspisi izbore ako mislis da zasluzujes to mesto i ako ti daju poverenje ostaces,ali je jos bolje podnesi ostavku svoje si uradio!
Sudjenje,perfidno onako kako mu je zajednica,fss i sudijska organizacija nalozila!
Ocajna igra ! Igraci nedisciplinovani !
Ozegovic kriminalan ! Lopte ne dodaje a prilike promasuje....ima zagarantovano mesto u timu i pocinje opasno da me nervira !
Sekulic pred kraj utakmice trci pored Grujica i jednostavno odustane....stane i nastavi da seta a ovaj ulazi u sansu ? Mars na klupu !
Vukcevic igrac za Borac sa Klise ....koji su ono potezi majko mila !
Rosic i Pankov najgori par centarhalfova u istoriji kluba.Pankov izuzetno nervozan i bezobrazan !( Djuro vrati se sve ti je oprosteno) !
Babic i Palocevic nemaju kvalitet neprimetni na terenu duhovi...
Antic jos zelen pravi greske u odbrani a tek onaj centarsut ?
Vasilic suvi prosek koji pravi glupe faulove
Stanisavljevic jel to onaj isti igrac koji je letos igrao kod nas ?
Ivanic bled kao krpa danas inace jedina svetla tacka u timu na ranijim utakmicama
Maksimovic danas solidan
Peric dobija prelaznu ocenu ipak je imao nekoliko odbrana
Zagorcic marioneta ...levat ne zna da ima 3 izmene zaboravio da ubaci Zocevica
Opet smo ponizeni
cak ni ovaj majmun od sudije nije uticao na rezultat .
SRAMOTA

Ozegovic kriminalan ! Lopte ne dodaje a prilike promasuje....ima zagarantovano mesto u timu i pocinje opasno da me nervira !
Sekulic pred kraj utakmice trci pored Grujica i jednostavno odustane....stane i nastavi da seta a ovaj ulazi u sansu ? Mars na klupu !
Vukcevic igrac za Borac sa Klise ....koji su ono potezi majko mila !
Rosic i Pankov najgori par centarhalfova u istoriji kluba.Pankov izuzetno nervozan i bezobrazan !( Djuro vrati se sve ti je oprosteno) !
Babic i Palocevic nemaju kvalitet neprimetni na terenu duhovi...
Antic jos zelen pravi greske u odbrani a tek onaj centarsut ?
Vasilic suvi prosek koji pravi glupe faulove
Stanisavljevic jel to onaj isti igrac koji je letos igrao kod nas ?
Ivanic bled kao krpa danas inace jedina svetla tacka u timu na ranijim utakmicama
Maksimovic danas solidan
Peric dobija prelaznu ocenu ipak je imao nekoliko odbrana
Zagorcic marioneta ...levat ne zna da ima 3 izmene zaboravio da ubaci Zocevica

Opet smo ponizeni

SRAMOTA

Sve što se desilo (i večeras) sasvim je očekivano.Ko je očekivao drugačije, veliki je sanjar.
Za stanje na terenu je najodgovorniji prvi čovek struke, za stanje u klubu je najodgovorniji prvi čovek kluba, a rešenje će, sasvim izvesno, biti smena prvog čoveka struke, od strane prvog čoveka kluba, tako da i dalje nastavljamo sigurni put u propast FKV.
Selekcija igrača najgora po svim kriterijumima (verovatno u istoriji kluba), selekcija u upravi kluba najgora po svim kriterijumima upravljanja klubom (verovatno i najnesposobnija u istoriji kluba, posle Jokićeve).
Odbrana najsporija i najniža u istoriji kluba, vezni red najkilaviji i tehnički najnepotkovaniji u istoriji kluba, napadači najsporiji i najnedisciplinovaniji u istoriji kluba.
Najgore uprave u istoriji kluba su uzimale iz kluba sve šta su mogle, ali su i unosile ponešto u klub.Ova uprava će postati istorijska, jer će FK Vojvodinu poslati u istoriju.Svaka vam čast, uspećete nemoguće - uspećete da ugasite klub sa najsvetlijom tradicijom u elitnom domaćem fudbalu.
Za stanje na terenu je najodgovorniji prvi čovek struke, za stanje u klubu je najodgovorniji prvi čovek kluba, a rešenje će, sasvim izvesno, biti smena prvog čoveka struke, od strane prvog čoveka kluba, tako da i dalje nastavljamo sigurni put u propast FKV.
Selekcija igrača najgora po svim kriterijumima (verovatno u istoriji kluba), selekcija u upravi kluba najgora po svim kriterijumima upravljanja klubom (verovatno i najnesposobnija u istoriji kluba, posle Jokićeve).
Odbrana najsporija i najniža u istoriji kluba, vezni red najkilaviji i tehnički najnepotkovaniji u istoriji kluba, napadači najsporiji i najnedisciplinovaniji u istoriji kluba.
Najgore uprave u istoriji kluba su uzimale iz kluba sve šta su mogle, ali su i unosile ponešto u klub.Ova uprava će postati istorijska, jer će FK Vojvodinu poslati u istoriju.Svaka vam čast, uspećete nemoguće - uspećete da ugasite klub sa najsvetlijom tradicijom u elitnom domaćem fudbalu.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- gospodinFKV
Poruka za Scepanovica, Ljubeta, Vranjesa, Zagorcica i sav taj krimogeni olos koji su upumpali u klub - MARS NAPOLJE IZ SVETINJE, BAGRO I OLOSU...
Ajte, da se ne ljubimo. Samo sto pre da vam ledja vidimo...
Ajte, da se ne ljubimo. Samo sto pre da vam ledja vidimo...
-
ja se jos kladio u gajbu piva da ih dobijamo...
ziveli

ziveli

Zar vi stvarno mislite da je trener kriv? Da niste malo pobrkali lončiće? Zar mislite da se Zagorčić ili bilo koji drugi trener, uopšte, pitaju za sastav ekipe i bilo šta drugo u vezi njihovog dela posla?
Pa, pogledajte kakva bagra, jajare i gagngsteraj su nam u klubu i oko njega!!! Osmajić...jel to beše onaj što je Hajduk iz Kule doveo pred svršen čin? Vavan? Tipujem da je "od ranije poznat policiji"...Majami? Te sa nadimcima najviše volim.....
Zar mislite da Šćepanović vodi Vojvodinu? Ne, on samo sluša šta mu se kaže...e, sad, ko mu diktira, ja nemam pojma, ali sam 100% siguran da ima moćnog "mentora".
Naš klub je postao leglo kriminalaca počev, još od ere Kostića, jedna "Sablja" bi nam došla kao budali šamar! Zapravo, celom srpskom fudbalu (čitaj: društvu)...
Pa, pogledajte kakva bagra, jajare i gagngsteraj su nam u klubu i oko njega!!! Osmajić...jel to beše onaj što je Hajduk iz Kule doveo pred svršen čin? Vavan? Tipujem da je "od ranije poznat policiji"...Majami? Te sa nadimcima najviše volim.....
Zar mislite da Šćepanović vodi Vojvodinu? Ne, on samo sluša šta mu se kaže...e, sad, ko mu diktira, ja nemam pojma, ali sam 100% siguran da ima moćnog "mentora".
Naš klub je postao leglo kriminalaca počev, još od ere Kostića, jedna "Sablja" bi nam došla kao budali šamar! Zapravo, celom srpskom fudbalu (čitaj: društvu)...
grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
Re: 13. kolo: crvena zvezda-Vojvodina 3:0
Jadno. Prvo poluvreme sam prespavao, drugo sam otišao na trening. A nekada sam nedelju dana unapred iščekivao te utakmice sa ciganima, pa i kad smo bili u deset puta većem qrcu i kada su nam dovlačili još gore poluproizvode u tim od ovih današnjih. Ugasili ste poslednju iskru urinom, [sarkazam]fala vam[/sarkazam]...
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
-
Re: 13. kolo: crvena zvezda-Vojvodina 3:0
Nisam mogao da gledam, a i da jesam, ne bih - uopšte me nije interesovalo... Potpuno očekivano, mislio sam da će primiti i više.
Odavno sam prestao da se nerviram zbog FKV i generalno srpskog fudbala. Ovo leto mi je vratilo neku nadu, ali... Čitajući komentare ovde upućenijih, jasno mi je da bolji dani ne dolaze... Pukli smo.
Odavno sam prestao da se nerviram zbog FKV i generalno srpskog fudbala. Ovo leto mi je vratilo neku nadu, ali... Čitajući komentare ovde upućenijih, jasno mi je da bolji dani ne dolaze... Pukli smo.