21. kolo: Spartak-Vojvodina 0:1

vosa do groba

Re: 21. kolo: Spartak-Vojvodina 0:1

Post by vosa do groba »

Neizlecivi wrote:Ako nije teorija, nego proverena informacija, lepo nam reci ko je i sta potvrdio. Ovako nas sa svih strana vuku za noseve. Vise mi je muka raznih rasprava i s*nja, ili recite po imenu ko sta i kako, ili se manite nabadanja. Pa kada kazete sve lepo, da idemo lomimo, cestitamo novu godinu nekom, pljujemo, gadjamo, palimo ili sta vec.
Jedan covek iz Jagodine, ne znam ime i prezime, sef je mom drugaru i radi za kladionice (nije covek koji kuca tikete).
Mars iz kluba ciganski olosi !!!
Stexman

Post by Stexman »

Turija wrote:Stexmane, sa ovakvom igrom možemo dobiti i crnog i crvenog blizanca (tako da ne zaleći se sa izvinjenjem), jer ni oni nisu ništa bolji (bez pomoći sudija), a naročito ako budu pod prismotrom UEFA, zbog sumnji u rezultate domaćeg prvenstva.
A mislis da im nece pomagati sudije protiv nas? Ako im bude gorelo pod nogama ni UEFA ni FIFA im nece smetati. :mrgreen:
[video]https://www.youtube.com/watch?v=5L7nS4joWFk[/video]
Ultra slanina

Post by Ultra slanina »

Minja wrote:Da li je ovaj par bio na kladionici?
Nisam imao dojavu niti bilo sta slicno, odigrao da ce biti 2 i doslo.

Image

Na 1. tiketu sam igrao 2-2, na 2. cistu 2 i uletelo. Poslednji dobitak na kladionici mi je bio kad smo dobili Jagodinu u finalu kupa :mrgreen: :mrgreen:
laki

Post by laki »

vosa do groba wrote:
Neizlecivi wrote:
vosa do groba wrote:Pa ja sam napisao pre utakmice. Promasio sam sa brojem golova, ali sam na svim tiketima igrao na nas. Takodje je Jagodina danas bila namestena (od ljudi iz Jagodine proverena info). Tako da mozda mozemo sledece kolo ocekivati Vojvodina-Napredak 2.
Ajde kuckajte teorije zavere u drugim temama, a za rezultate i nagadjanja otvorite temu "Kladionica", ako je vec nema.

Sto se tice igre jedino mali deo prvog poluvremena je bio donekle zadovoljavajuci. Sve u svemu sam zadovoljan, kada sagledam rezultat i nas kvalitet. Neka igraju i neka steknu malo iskustva, tesko da cemo sledece godine imati neka velika pojacanja u odnosu na danas.
Teorija nije, vec proverena informacija, a ako navijace naseg kluba ne zanima to sto klub radi, onda ne znam koga treba da zanima...
Postavi sliku jebenog tiketa da vidimo kako si ti to znao za namestaljku, pa nas lepo uveri. Ja da prosipam to sto ti pricas i da tvrdim da sam znao da je namesteno, lepo bih stavio soma evra na Vosu i duplirao ih. Nemojte da se zajebavamo vise! Postaje neozbiljno!
Image
vosa do groba

Post by vosa do groba »

Ne znam kako drugacije da postavim sliku... Nemam muda da stavljam vise para, stavio sam jos koji tiket, ali su me cigani srusili. Pazi ovako, kada govorim da znam da namestamo mislim na utakmicu sa Jagodinom, ovo danas je bila teorija na osnovu svih informacija koje imam i ispostavila se tacna. Covek iz Jagodine je posle utakmice njihove sa ciganima (opet znam da je namestena i digao sam pare) je rekao da Jagodina dobija dve naredne u gostima i gubi kod kuce. Nisam verovao jer su igrali sa Vojvodinom sledecu i nisam odigrao, al op 1:4 rezultat. Zatim krajnje neocekivano kod kuce gube 3:1 od Spartaka i evo danas su dobili Napredak u gostima 1:0 (Laki, ako zelis, sutra cu i taj tiket postaviti sto sam odigrao Jagodinu 2 i Bolivijce neke za 500, nije kod mene). Slucajnost ne moze biti, znaci sa Jagodinom smo namestili sigurno !!!!!! E sada, logicno je bilo da pobedimo Spartak u toj trojci danas, samo slep i glup nece da vidi i da veruje....

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... 56036dace7" onclick="window.open(this.href);return false;
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

vosa do groba wrote: https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... 56036dace7" onclick="window.open(this.href);return false;
:thankyou: Bogme ova dvojka u Krusevcu.... svaka cast!!!! Jagodnci pocepaju nas i Krusevljane,a cisto izgube kuci od ovakvog Spartaka :mrgreen:
Da je uplata bila sto dinara,pa ajd.... ovo sa 900 vec izaziva respekt
Image
Dejan

Post by Dejan »

Postoji tema "Kladioničarski tipovi, predlozi, saveti..."
http://fkvojvodina.com/forum/viewtopic. ... 8&start=45" onclick="window.open(this.href);return false;

Hvala!
vosa do groba

Post by vosa do groba »

Dejan wrote:Postoji tema "Kladioničarski tipovi, predlozi, saveti..."
http://fkvojvodina.com/forum/viewtopic. ... 8&start=45" onclick="window.open(this.href);return false;

Hvala!
Ako smo pogresili temu, neka se prebace postovi, ali poenta ovde nije u kladionici, vec u namestanju nasih utakmica, a tu po svemu sudeci spada i ova utakmica.
laki

Post by laki »

Nisam ni mislio da se Voja nece javiti da pohvali. Samo cepaj , gari. Tako si imao teoriju i da zvezda dobija u Pazaru pa te to srusilo. To su te tvoje teorije koje se nekad poklope sa istinom i onda kazes: Eto, sta sam vam rekao.

Tipicno...
Image
vosa do groba

Post by vosa do groba »

da, i teorija je sto je covek iz Jagodine pogodio 3 iznenadjujuca rezultata Jagodine za redom, medju kojima je i sa nase utakmice.
Brick Liman

Post by Brick Liman »

vosa do groba wrote:Jedan covek iz Jagodine, ne znam ime i prezime, sef je mom drugaru i radi za kladionice (nije covek koji kuca tikete).
Od babinog teče unuk! :smoker:
Deca su posla u noc da se igraju ...
... MODERNA OMLADINA!

https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
ssnigd

Post by ssnigd »

Da se prikljucim ovim teorijama zavere naseg ubedljivog poraza od Jagodine :mrgreen:
Dva najbolja drugara, od kojih jedan radi u kladionici, kaze da je neki mafijoza iz Jagodine uplatio 100.000din na Jagodinu protv nas i da mlate lovu samo tako :mrgreen:
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Locked