18. kolo: BSK-Vojvodina 3:3
Re: 18. kolo: BSK-Vojvodina, subota 14h
Sad će se videti psihološko/voljni momenat kod igrača, i da li smo zrela ekipa... Što bi se reklo: il' si nindža il' si mindža...
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
Kanda smo ono drugo !!!!!!!!!!!!!!!!!!Krle wrote:Sad će se videti psihološko/voljni momenat kod igrača, i da li smo zrela ekipa... Što bi se reklo: il' si nindža il' si mindža...
Razbijamo 
Penal jos uvek niko ne zna da zabije.
Ako je verovati Mozzart sportu Borca se brani sa 10 igraca tako da pisi propalo.
Mi i bunker nismo najbolji prijatelji.
Evo i penala...

Penal jos uvek niko ne zna da zabije.
Ako je verovati Mozzart sportu Borca se brani sa 10 igraca tako da pisi propalo.
Mi i bunker nismo najbolji prijatelji.
Evo i penala...
Da ne bih sad citirao sve one koji su odusevljeni napretkom u igri, citiracu samo sebe.
kowalski
Post subject: Re: 17. kolo: Vojvodina-Spartak, subota 14h Posted: Sat Mar 02, 2013 5:43 pm
Ekipa u kojoj je Katai ubedljivo najveci fudbalski znalac, mogla bi malo da se zabrine.

Dobijamo 4 3 potpisujem! Kucu na Vosu! Kvota tezi ka +beskonacno

- naseljekolumbija
Primiti 3 gola od ovih fudbalskih analfabeta?! Sudija se raspenalio,tri penala na utakmici?! Ovde smrdi na sve strane na namestaljku.
Sudijskom greškom ulazimo u neizvesnu završnicu.
Skandalozna odluka sudije, nikome na stadionu nije jasno zbog čega je sviran penal za Vojvodinu.

Skandalozna odluka sudije, nikome na stadionu nije jasno zbog čega je sviran penal za Vojvodinu.

ФКВ
Dobro, stvari se vracaju u normalu.
Zadnjih mesec dana je bilo previse pohvala.
Ovo je ona Vojvodina koju svi znamo i volimo
Zadnjih mesec dana je bilo previse pohvala.
Ovo je ona Vojvodina koju svi znamo i volimo

Tropenal, moguć jedino na rekreaciji i u utakmicama Jelen Super Lige...
Ja se umem i saliti i tako dalje...ali kad bi neko samo mogao da oseti gnev koji se trenutno nalazi u meni, ne bi verovao! Nisam ljut na igrace, trenera, niti na Kurtu ili Murtu! Ljut sam na sebe jer se napalim svaki put kao da sam malouman! Napalim se kako cemo se pribliziti partizanima u borbi za titulu. Barem na neko vreme! I onda izgubimo u jebenoj Borci!!!!!!!!! Ok, fudbal je igra u kojoj dobijas ili gubis ili igras nereseno, ali zasto moram da budem imbecil celog zivota i da se sad zbog toga ovako osecam kao popisan?!