15. kolo: Napredak-Vojvodina 2:0

Siva Eminencija

Post by Siva Eminencija »

Zona sumraka....
aNS

Post by aNS »

Пре 2 дана сам мислио да ћемо победити, али када сам видео резултате од јуче било ми је јасно да ћемо изгубити. Ово је све тако провидно да је то страшно, офк прода јуче утакмицу јер им не треба 3. место па ми видели да нико не може да нас стигне ајде и ми да продамо нашу јер свакако не можемо бити на прва 2 места.

Е због овога неби мењао тренера, него бих га пустио да следећу полусезону ради са младим играчима, али искључиво наша деца да играју и евентуално овај Адамс. Јер не верујем да наша деца могу пасти испод 3. места јер се у овој нашој јадној лиги тражи само залаганје јер је квалитет скоро исти код свих екипа, а некако сам убеђен да ће наша деца да гризу више од капитена, фарме и њима сличним.
Jan

Post by Jan »

zbogom pameti (futbal) !!!!

p.s. pa zar mi nemamo zimske gume... decembar je mesec ooops dresove ????
VOŠA ZAUVEK !!!
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Osim Brkića, Vulićevića i Medojevića, niko nije imao iole konstantnu solidnu polusezonu. A i dva od ova tri spomenuta imaju kikseve na dva najvažnija meča sezone. Eh, da je ovo normalan klub, pa da se ja ljutim na njih, ali kad pogledam ove ostale balvane, njima samo kapu mogu da skinem!
Nisam nikad bio sklon nekim teorijama zavere i pričama o prodanim utakmicama, ali kad sam video Lakića u postavi i penal koji pravi Peković...pa nije baš da se nisam zapitao, pa se setim i prošlog kola i dotičnog...i čiji su to zemljaci...
Sreća pa je pauza, ja stvarno ne bih imao snage da se u sledeću subotu pojavim na Karađorđu.

p.s.Moja najveća želja za ovu fudbalsku zimu je da nas što manje bude po novinama. Nemojte nikog da kupujete, jer to ne znate, nemojte ni izjave da dajete za novine, ni da napadate kup, ni da menjate trenera,ništa. Ako nećete da se kupite iz voljenog mi kluba, ništa ne menjajte, zasraćete još više.Probajte samo nekog od ovih postojećih da uvaljate nekome, naši klinci ne mogu biti lošiji, a ni skuplji...
Io odio Belgrado
ice

Post by ice »

Ma krivac je naš vrli predsednik.Dokle više da to izbegavamo da priznamo?Čovek koji štiti jednog Rabrena kao sina rođenog nema šta da traži u klubu.Da ne spominjem sve ostalo.Postali smo nečastan klub,umešan u razne afere i nameštaljke,kod nas se skuplja ološ od igrača,a po glupavim izjavama prednjaćimo i punimo razne novine.
Ovo više nema nikakvog smisla,dajte da klub već jednom vode pravi slaninari,pa makar nemali da jedemo bela hleba.Bićemo opet ono ime vredno poštovanja,a i jednog dana ćemo iz svega isplivati mnogo jači.

A toliko smo zadnjih godina dovodili igrački šljam,da je sada teško svega toga se otarasiti.Nije mi jasno da li neko zaista misli da je jednom Mrđi ili Đurovskom iole stalo do Vojvodine?Briga ih za naš klub koliko i za slinu iz nosa.
A trenera možemo i milion da promenimo,ništa neće vredeti,ionako oni ne sastavljaju ekipu.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
One and only

Post by One and only »

ice wrote:Ma krivac je naš vrli predsednik.Dokle više da to izbegavamo da priznamo?Čovek koji štiti jednog Rabrena kao sina rođenog nema šta da traži u klubu.Da ne spominjem sve ostalo.Postali smo nečastan klub,umešan u razne afere i nameštaljke,kod nas se skuplja ološ od igrača,a po glupavim izjavama prednjaćimo i punimo razne novine.
Ovo više nema nikakvog smisla,dajte da klub već jednom vode pravi slaninari,pa makar nemali da jedemo bela hleba.Bićemo opet ono ime vredno poštovanja,a i jednog dana ćemo iz svega isplivati mnogo jači.

A toliko smo zadnjih godina dovodili igrački šljam,da je sada teško svega toga se otarasiti.Nije mi jasno da li neko zaista misli da je jednom Mrđi ili Đurovskom iole stalo do Vojvodine?Briga ih za naš klub koliko i za slinu iz nosa.
A trenera možemo i milion da promenimo,ništa neće vredeti,ionako oni ne sastavljaju ekipu.
:!:
U upravi kluba moraju da budu ljudi koji vole i postuju Vojvodinu.
United of Vojvodina
mihailov

Post by mihailov »

ice wrote:Ma krivac je naš vrli predsednik.Dokle više da to izbegavamo da priznamo?Čovek koji štiti jednog Rabrena kao sina rođenog nema šta da traži u klubu.Da ne spominjem sve ostalo.Postali smo nečastan klub,umešan u razne afere i nameštaljke,kod nas se skuplja ološ od igrača,a po glupavim izjavama prednjaćimo i punimo razne novine.

:!:
Napred Voso!
servalsorim

Post by servalsorim »

Још једном се потврдило да је наша управа једино успешна у продавању магле и ништа више!!!Колико само трагикомичних изјава и шупљих прича на једном месту...ужас!!!
...uno di noi...
Novon

Post by Novon »

Stara Garda wrote:Soso Babicu, ko Vam je danas kriv?

Da li kao pravi pedagog i "strucnjak" imate muda i poci prvo od sebe i prihvatiti krivicu za 3 vezana poraza?
Imate li obraz?

Za mene ste zavrsili sa Vojvodinom i otkaz Vam treba uruciti u tunelu stadiona u Krusevcu.

Dovidjenja i laku noc.

Potpisujem...
Ako kaniš pobijediti ne smiješ izgubiti
ice

Post by ice »

Ljudi koji vode Vojvodinu nisu tu iz ljubavi prema njoj.Preuzeli su je samo zato što i oni trenutno žive u Novom Sadu,pa im je najbliža,a beogradski blizanci su zauzeti,a ovde sami mogu da budu gazde i žare i pale.A motiv koji ih pokreće jeste da budu javne ličnosti i sportski radnici i kao takvi priznati.Ako se još ukaže šansa za nekim interesom,tim bolje.

Ljude koji vole Vojvodinu duša boli zbog svega šta se dešava i ne mogu da spavaju,crvene pred drugima zbog stida i najradije bi nosili crninu,a ne oblačili se u šarenolike modne trendove.Tako se ne ponašaju ljudi koji vole Vojvodini,mrtvi mirni i sve nasmejani,a klub je postao kanta za lupanje na poslednjim utakmicama,a gol je misaona imenica.
A mnogi od tih ljudi su u stvari skriveni navijači blizanaca.
Last edited by ice on Sun Dec 13, 2009 8:54 pm, edited 4 times in total.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
021

Post by 021 »

:arrow: Bando lopovska, crnogorsko-beogradska!
kafe bagdad

Post by kafe bagdad »

Pucamo po svim savovima i to je evidentno. Kao jedino resenje vidim ostavku kompletne uprave i promene kako u strucnom stabu tako i u igrackom kadru. Vojvodinasi u fotelje, na klupu i na teren!
novosadjanin

Post by novosadjanin »

Igrali smo dobro prvih pola sata, kontrolisali igru, ali sta vredi kada onda na scenu stupaju Pekovic, Lakic i u drugom poluvremenu sa njima rame uz rame-Djurovski. Potpuno su demoralisali ostatak ekipe. Zamislite samo da nam je zadnja linija umesto ove danas izgledala ovako: Kizito, Stepanov, Plec, Vulicevic i da je u igru umesto Djurovskog ulazio Milan Davidov...pa ovi nam ne bi prisli 16-tercu!
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
Siva Eminencija

Post by Siva Eminencija »

Ne pravi se torta od mućkova i bez šećera.
Ako hoćeš da renoviraš javnu kuću, onda ne menjaš posteljinu već dovodiš bolje kurve.
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Siva Eminencija wrote:Ne pravi se torta od mućkova i bez šećera.
Ako hoćeš da renoviraš javnu kuću, onda ne menjaš posteljinu već dovodiš bolje kurve.
Makro nama treba novi, makro.
Io odio Belgrado
Locked