Njegovo veličanstvo - FUDBAL

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Milan

Re: Njegovo veličanstvo - FUDBAL

Post by Milan »

Radoye wrote: Fri Jun 06, 2025 11:37 pm
VošaNS wrote: Fri Jun 06, 2025 10:36 pm
Kapa dole Argentincima :lala:
Apsolutno, indoktrinacija od najmanjih nogu. Ko se loži na neprijatelja i sam je neprijatelj, to treba uterivati u glavu klincima svaki dan.

U potpunosti podržavam!
POŠTO OBRAZ ???!!!
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

SUPER INDIREKTNO - Žarko Lazetić i Miloš Milojević

https://www.youtube.com/live/vefMGRfDYk ... 3eJUdInMQt
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

Чари нижих лига. :cheers:
Milan

Post by Milan »

Pratio sam više ultra-navijački deo ranije, a zanima me koja je priča u vezi sa fudbalskim klubovima iz Valjeva. Ranije sam imao utisak da je Budućnost prvi gradski klub, a da je Radnički više neka kvartovska varijanta. Znam da se Budućnost fuzionisala/ugasila, ali ne znam kako na ove fudbalske klubove gledaju žitelji Valjeva…?
POŠTO OBRAZ ???!!!
Mark Renton

Post by Mark Renton »

Milan wrote: Mon Jun 16, 2025 11:13 am Pratio sam više ultra-navijački deo ranije, a zanima me koja je priča u vezi sa fudbalskim klubovima iz Valjeva. Ranije sam imao utisak da je Budućnost prvi gradski klub, a da je Radnički više neka kvartovska varijanta. Znam da se Budućnost fuzionisala/ugasila, ali ne znam kako na ove fudbalske klubove gledaju žitelji Valjeva…?
Колико сам ја скапирао више Ваљеваца готиви Раднички јер су права прича, док је Будућност Крушик гледан као мутант пројекат који има ветар у леђа од града. Од следеће сезоне ће поново играти градски дерби мислим први пут у овом рангу, такође ту је и Слобода која је испала. Занимљива Серија Ц у најави
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

Milan wrote: Mon Jun 16, 2025 11:13 am Pratio sam više ultra-navijački deo ranije, a zanima me koja je priča u vezi sa fudbalskim klubovima iz Valjeva. Ranije sam imao utisak da je Budućnost prvi gradski klub, a da je Radnički više neka kvartovska varijanta. Znam da se Budućnost fuzionisala/ugasila, ali ne znam kako na ove fudbalske klubove gledaju žitelji Valjeva…?
Раднички можда јесте квартовски клуб али доста је исправнија и здравија прича. Током целе сезоне имали су лепу подршку својих суграђана на утакмицама, док су јуче успели да обезбеде виши ранг пред око 1500 људи што је лепа бројка за четврти ранг. Што се тиче Будућности Крушик 2014 она је настала спајањем ваљевске Будућности (основана 1919. године) и Крушика (основан, 1939. године) 2014 године, нисам сигуран али мислим да су ваљевску Будућност пре пратили њихови навијачи ''Riders Valjevo'' а сам град је био подељен на четири навијачке групе.
denialalner

Post by denialalner »

za Radnicki iz Valjeva igraju superligaski igraci i internacionalci
Risto Ristovic i Nemanja Mladenovic....

Bivsi igrac Vojvodine Stanisavljevic za Mladi Radnik....
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

denialalner wrote: Mon Jun 16, 2025 3:20 pm Bivsi igrac Vojvodine Stanisavljevic za Mladi Radnik....
Koliko je porazno bilo videti da je ćaci...
Post Reply