ова објава је са мислим са инстаграма, ево доле на линку листа фудбалских првенстава СФРЈ.
http://www.strategija.org/vecna-lista-f ... goslavije/
ова објава је са мислим са инстаграма, ево доле на линку листа фудбалских првенстава СФРЈ.
Postavili su koliko sam ja upoznat ogromne cene ulaznica…
генерално су папрене цене у Хрватској што се тиче карата а нарочито сезонских...Deep Purple wrote: ↑Sun Jan 26, 2025 5:51 pmPostavili su koliko sam ja upoznat ogromne cene ulaznica…
Armade ima i manje nego firme, stadion im je duplo manji od našeg pa kad su derbi utakmice se rasproda ali na navijačkoj tribini završi 80-90% ljudi koji uopšte ne navijaju ali nemaju drugog izbora za kartu.
A kada su gostovanja tu ih tek nema.
Prati moj prijatelj iz Rijeke naš forum pa je ovo pročitao i evo šta mi je preko vibera nakucao:Deep Purple wrote: ↑Sun Jan 26, 2025 5:51 pmPostavili su koliko sam ja upoznat ogromne cene ulaznica…
Armade ima i manje nego firme, stadion im je duplo manji od našeg pa kad su derbi utakmice se rasproda ali na navijačkoj tribini završi 80-90% ljudi koji uopšte ne navijaju ali nemaju drugog izbora za kartu.
A kada su gostovanja tu ih tek nema.
Evo šta mi je još napisao moj drugar iz Rijeke inače česti gost našeg grada pa i našeg stadiona:Deep Purple wrote: ↑Sat Jan 11, 2025 10:36 pmSve je to u redu i logički sagledavanje situacije ali da li bi tako pisao da smo mi u sličnoj situaciji prodali Koraća recimo i kao zamenu doveli ne znam recimo Igora Vujačića.CRD FCV wrote: ↑Sat Jan 11, 2025 10:01 pm Не сумњам да Ријека зна шта ради. Добили су 3 милиона и имају 20% од следећег трансфера а ако се зна да Динамо продаје за више милиона онда им је рачуница сасвим коректна. Ако је он хтео код њих онда су извукли максимум из ситуације.
Довела је Ријека Милета Шкорића као замену, старији је али и прекаљен самим тим. Ништа није сигурно, па ни да ће освојити лигу и играти ЛШ. А можда рачунају да ни не желе да оду тамо и буду топовско месо.
Recimo ubeđen sam da bi kod nas ispalo ratno stanje.