Njegovo veličanstvo - FUDBAL

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Grbavica.021*

Re: Njegovo veličanstvo - FUDBAL

Post by Grbavica.021* »

Djisa wrote: Thu Jan 16, 2025 12:19 pm
Cane wrote: Thu Jan 16, 2025 10:18 am Image
gde si ovo nasao? jel ima i za ostale klubove?
ова објава је са мислим са инстаграма, ево доле на линку листа фудбалских првенстава СФРЈ.
http://www.strategija.org/vecna-lista-f ... goslavije/
Cane

Post by Cane »

Sliku sam preuzeo s fejsa, stranica o ex yu fudbalu.
https://www.facebook.com/search/top?q=i ... %20fudbala
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Разлика између нас и Хајдука мало мања него између нас и ОФКе. Између нас и Сарајева разлика 26 бодова, односно 13 победа по бодовању у оном времену.
Turija

Post by Turija »

Da, ali kad pogledas tabelu i timove i da su prva 4 bili drzavni projekti, ona je to jako velik uspeh Vojvodine. Spektakularan, isto tako i Veleza na poziciji 7.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Milan

Post by Milan »

Rijeka prva na tabeli, a upravo gledam prilično poražavajuću brojnost na Rujevici. Jesu li oni u nekom bojkotu? Armade kao Firme. Znam da su prodali sad igrača Dinamu, pa ne znam je l’ to uticalo il’ je i inače tako?
POŠTO OBRAZ ???!!!
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Milan wrote: Sun Jan 26, 2025 4:36 pm Rijeka prva na tabeli, a upravo gledam prilično poražavajuću brojnost na Rujevici. Jesu li oni u nekom bojkotu? Armade kao Firme. Znam da su prodali sad igrača Dinamu, pa ne znam je l’ to uticalo il’ je i inače tako?
Postavili su koliko sam ja upoznat ogromne cene ulaznica…

Armade ima i manje nego firme, stadion im je duplo manji od našeg pa kad su derbi utakmice se rasproda ali na navijačkoj tribini završi 80-90% ljudi koji uopšte ne navijaju ali nemaju drugog izbora za kartu.

A kada su gostovanja tu ih tek nema.
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

Deep Purple wrote: Sun Jan 26, 2025 5:51 pm
Milan wrote: Sun Jan 26, 2025 4:36 pm Rijeka prva na tabeli, a upravo gledam prilično poražavajuću brojnost na Rujevici. Jesu li oni u nekom bojkotu? Armade kao Firme. Znam da su prodali sad igrača Dinamu, pa ne znam je l’ to uticalo il’ je i inače tako?

Armade ima i manje nego firme, stadion im je duplo manji od našeg pa kad su derbi utakmice se rasproda ali na navijačkoj tribini završi 80-90% ljudi koji uopšte ne navijaju ali nemaju drugog izbora za kartu.

генерално су папрене цене у Хрватској што се тиче карата а нарочито сезонских...
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Ивановић опет стрелац у победи Милвола 0-1, овог пута против Портсмута.

"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
hvylarn

Post by hvylarn »

Mnogo mi je drago za Ivanovića. Samo neka nastavi da rešeta.
Rakovac

Post by Rakovac »

Deep Purple wrote: Sun Jan 26, 2025 5:51 pm

Prati moj prijatelj iz Rijeke naš forum pa je ovo pročitao i evo šta mi je preko vibera nakucao:
Nema nikakvog bojkota Armade niti ikoga jedino se broj ljudi na tribinama prepolovio sa oko 6500 na 3500 zato što su ionako skupe karte porasle za 80 do 140 posto, pandan onome što smo sedeli na Lučanima(vodio sam ga pre par meseci po onoj magli na utakmicu) je otišao sa 160 na 380 evra plus se svaka međunarodna posebno plaća. Što se brojnosti Armade tiče rekao bi da je broj otprilike podjednak stime da u Rijeci i okolini nema otvorenih navijača dva režimska kluba što kod vas u Novom Sadu nije slučaj i što je sada Rijeka duplo manji grad od Novog Sada.
Turija

Post by Turija »

380e samo za domacu ligu je, bas, mnogo, bez obzira i na inflaciju.

Svi se sa cenama ,,vade" na inflaciju, kao da je ona 100 postotna.
Ne, nego je to ,,lov u mutnom".
Imali su oni tamo jedan dan bojkota kupovine, pa je pao promet 50%. Samo neke stvari se moraju kupovati, ali se moze i treba smanjiti konzumerizam, pa ce i trgovci cene ( a i FC su trgovci).
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Rakovac

Post by Rakovac »

Deep Purple wrote: Sat Jan 11, 2025 10:36 pm
CRD FCV wrote: Sat Jan 11, 2025 10:01 pm Не сумњам да Ријека зна шта ради. Добили су 3 милиона и имају 20% од следећег трансфера а ако се зна да Динамо продаје за више милиона онда им је рачуница сасвим коректна. Ако је он хтео код њих онда су извукли максимум из ситуације.

Довела је Ријека Милета Шкорића као замену, старији је али и прекаљен самим тим. Ништа није сигурно, па ни да ће освојити лигу и играти ЛШ. А можда рачунају да ни не желе да оду тамо и буду топовско месо.
Sve je to u redu i logički sagledavanje situacije ali da li bi tako pisao da smo mi u sličnoj situaciji prodali Koraća recimo i kao zamenu doveli ne znam recimo Igora Vujačića.

Recimo ubeđen sam da bi kod nas ispalo ratno stanje.
Evo šta mi je još napisao moj drugar iz Rijeke inače česti gost našeg grada pa i našeg stadiona:
"Mi smo prodali JEDNOG igrača Galešića i doveli Škorića koji je isti igrač samo je iskusniji.Osim toga doveli smo i još dva iskusna igrača(Čopa i Menala) za napad na titulu. Narativ je u javnosti da smo odustali od borbe za titulu a odradili smo prelazni rok do jaja. Puno ljudi i tu kod nas i kod vas ne razume da je Rijeka prvatan klub koji neće kao Dinamo i Hajduk dobiti pare od države(doduše zaobilaznim putem zbog EU). Nama svakog januara dospeva rata od 2,5 miliona eura za trening kamp a Dinamu će npr. država besplatno sagraditi sa izgovorom da će ga koristiti reprezentacija. I taj Galešić što je otišao u Dinamo nije bila nijedna druga ponuda za njega a morali smo zbog para nekog prodati. Nevolja nam je samo što je Dinamo ispao iz evrope pa se okreću 100 posto domaćem prvenstvu ali videćemo imamo 7 bodova viška. Hajduk je smešan, ovise o jednom igraču Livaji a opet su se uverili da su najjači.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Dobar i zdrav rezon. Mi naše zlatne koke ciganima dajemo za tepsiju ribe. Nemam protiv da naši igrači idu kod blizanaca, ali iznad tržišne cene.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Milan

Post by Milan »

Takvim razmišljanjem širom otvaraš vrata za prodaju bilo kog igrača. Dokaži ti posle odnos cene i ponude…

Nikako nisam za prodaju blizancima, po ma kojim uslovima.
POŠTO OBRAZ ???!!!
Post Reply