Uprava
Re: Uprava
Cek, cek, da li su to oni baksuzi sto ne mogu da skinu maler 45 godina?
Da li je na osnovu toga doslo do saradnje i razmene iskustava (mrzelo me da citam vest sa sajta tabloidne tv)?
Da li je na osnovu toga doslo do saradnje i razmene iskustava (mrzelo me da citam vest sa sajta tabloidne tv)?
johnny wrote:Cek, cek, da li su to oni baksuzi sto ne mogu da skinu maler 45 godina?

Kakav interes ima Benfika od ovakvog sporazuma? Bez imalo cinizma pitam. Sta tako veliki klub dobija sa ovakvom saradnjom? Realno gledano, svaki veci klub moze da napravi na desetine ovakvih ugovora, jedino je pitanje a zasto bi to radili?
I kada se gradovi bratime, gleda se da budu barem priblizni po nekom kvalitetu. Po broju stanovnika recimo. Nece se bratimiti Novi Sad i Sangaj. Eventualno Novi Sad i neka manja ulica u Sangaju. Po cemu su to Vojvodina i Celzi ili Benfika ravni? Mozda je ideja da mi razigravamo njihove igrace, pa ako oni daju platu, eko kvalitetno popunjene pozicije za dz... Bem li ga. Videcemo na koju ce stranu ici ova saradnja.
Pa jedino to i moze biti. Mi njima razigravamo igrace (kao Delac), a oni da se ogrebu, nesto kao pravo prece kupovine nasih mladih talenata, povoljniji uslovi ili sta vec...
I svi veci klubovi potpisuju takvu saradnju sa manjim klubovima koji imaju dobre omladinske skole... a Vojvodina to svakako jeste. Zasto sa Zvezdom niko nista ne potpisuje? Jer su raspad
I svi veci klubovi potpisuju takvu saradnju sa manjim klubovima koji imaju dobre omladinske skole... a Vojvodina to svakako jeste. Zasto sa Zvezdom niko nista ne potpisuje? Jer su raspad

- KoKanidja
Боли нас курац и за вас и за Бенфику.
ВРАТИ КОЊУ ГЛАВУ КЕЖМАНЕ !!!
Al' desi se da kilometre pešačite skupa,
da pokaže se ko je tu, a ko teška kurva
- madda fakka
http://www.zurnal.rs/2013/08/04/butorov ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Боравак у Лисабону председника Војводине Балше Буторовића и потпредседника Матеје Кежмана требало би да резултира успостављањем сарадње са Бенфиком:
– Под тим се подразумева размена искустава у раду с најмлађим категоријама, али и сасвим конкретни потези у вези са протоком играча у оба смера, одлазак наших талената у Бенфику и долазак на позајмицу играча из тог клуба у наше редове. То ће бити наш предлог о чему да разговарамо, а могуће је да се то прошири и неким новим темама.
Португалци вероватно знају да су у омладинској репрезентацији Србије, која је на путу до титуле првака Европе у Литванији елиминисала њихову селекцију, била и два члана Војводине, Сергеј Милинковић Савић и Мијат Гаћиновић?
– Видећемо да ли су заинтересовани за њих двојицу. Ако јесу, могуће је да се у уговору о пословно–техничкој сарадњи предвиди прецизирање права прече куповине. То би се односило на Милинковића Савића и Гаћиновића, али и на остале наше омладинце који су прваци Србије. У сваком случају, отворени смо за сваки вид сарадње с Бенфиком, која је очигледно наклоњена играчима из Србије јер их у својим редовима има већ неколико – каже Балша Буторовић, први човек Новосађана.
I sad sta? Imas trziste od nekoliko stotina jacih i platezno mocnih klubova u Evropi a i sire, a mi smo ga sveli na jedan klub??? Valjda ta Benfika ima neki svoj B tim gde salje svoje rezerviste. Mladog igrca ne prodaje Benfika nego njegov kvalitet. Ako nesto pokaze, cena mu raste i obratno.
Vojvodina dve decenije zivi od prodaje mladjarije iz svojih redova. Od matorih igraca koji protrce kroz klub uglavno nemamo nikakvu finansijsku korist. Po meni, ovo je van pameti.
Da li Vovodina postaje filijala? Ko zeli da podrzava takav klub?
Pa, Kabel nije hteo da bude nicija filijala a kamoli Vojvodina.
I jos nesto, vec ako pravite te dogovore, a cudi me da se pre vas tako necega niko nije setio (ILI NIJE HTEO TAKO NESTO DA RADI) bolje onda da potpisete dogovor o saradnji sa Dinamom iz Zagreba. Kada radis, radi sa najboljima. Nema boljeg prodavca mladih fudbalera u Evropi od Mamica.
Vojvodina dve decenije zivi od prodaje mladjarije iz svojih redova. Od matorih igraca koji protrce kroz klub uglavno nemamo nikakvu finansijsku korist. Po meni, ovo je van pameti.
Da li Vovodina postaje filijala? Ko zeli da podrzava takav klub?
Pa, Kabel nije hteo da bude nicija filijala a kamoli Vojvodina.
I jos nesto, vec ako pravite te dogovore, a cudi me da se pre vas tako necega niko nije setio (ILI NIJE HTEO TAKO NESTO DA RADI) bolje onda da potpisete dogovor o saradnji sa Dinamom iz Zagreba. Kada radis, radi sa najboljima. Nema boljeg prodavca mladih fudbalera u Evropi od Mamica.
I meni sve to lici na odnos kluba i filijale. Pogotovo ako se ispostavi kao tacno za Dayversona koji je spic njihovog B tima. To bi objektivno bilo lose jer stogodisnji klub ne sme biti nicija filijala.
Ali ako nije ta varijanta, ako se radi o obicnoj saradnji na par nivoa, i ako je jedina privilegija koju im dajemo vezano za nase igrace pravo prece kupovine po ceni koju mi odredimo, onda podrzavam. Videcemo vrlo brzo. Dayverson je igrac koji nam apsolutno nije potreban. Ako jesmo njihova filijala onda ce i doci i igrati.
Ali ako nije ta varijanta, ako se radi o obicnoj saradnji na par nivoa, i ako je jedina privilegija koju im dajemo vezano za nase igrace pravo prece kupovine po ceni koju mi odredimo, onda podrzavam. Videcemo vrlo brzo. Dayverson je igrac koji nam apsolutno nije potreban. Ako jesmo njihova filijala onda ce i doci i igrati.
Dayerson je prica rekla-kazala i verovatno plod necije maste ili zelje. Mislim da nema reci o filijali tim pre sto ce se slicno uraditi i sa PSV. Benfika ima strasnu omladinsku selekciju.
ПУШТАМ КИШУ!
I ko ce sad imati pravo prece kupovine: PSV, Celzi ili Benfika?
Pitanje upravi:
Da li ovakav sporazum znaci da ce stipendije ili slicna primanja toj deci placati ti klubovi?
Da li ce ti ugovori biti javno prezentovani?
Pitanje upravi:
Da li ovakav sporazum znaci da ce stipendije ili slicna primanja toj deci placati ti klubovi?
Da li ce ti ugovori biti javno prezentovani?
Ako nema govora o filijali onda mogu samo da pozdravim saradnju sa ozbiljnim evropskim klubovima. Ali mene zanima isto što i Minju. Šta tačno podrazumeva ta saradnja? I kako se takvim velikanima isplati da je ostvaruju sa nama? Ako se pogleda realno, Benfika prodajom 2 najbolja igrača može da kupi sve naše igrače u svim kategorijama, sve zaposlene i SC Vujadin Boškov. Možda i stadion ali ajde, to je u vlasništvu grada. Zato me zanima, šta to mi njima možemo da pružimo?
- KoKanidja
Ма какав Фиеро више. Отишао у Саудијску Арабију.
Last edited by KoKanidja on Sun Aug 04, 2013 4:19 pm, edited 1 time in total.
Al' desi se da kilometre pešačite skupa,
Uprava tvrdi da ima potpisan predugovor i da je fifa to potvrdila. Ako je zaista tako, onda mora da se vrati iz saudijske arabije ili taj klub da plati
Vojvodini obestecenje.
Vojvodini obestecenje.
ПУШТАМ КИШУ!
Kežman je došao u Vojvodinu bez uloženog dinara sa jedinom namerom da proda šta se prodati može i uzme procente za njegovu agenciju na dovodjenju poluraspalih igrača bez obeštećenja. Ovo je 100% istina jer je već potpisano nekoliko takvih štetnih ugovora po klub.
Kežmane marš iz Vojvodine zajedno sa svojim najbližim saradnicima, prevarantima proverenog kova.
Kežmane marš iz Vojvodine zajedno sa svojim najbližim saradnicima, prevarantima proverenog kova.