Da ne bude da samo pljujem, ovo je super potez. Mnogo bolja organizacija ove godine, nece biti tolike zbrke s kartama ove godine, ako dodje neko atraktivan na Karadjordje. I sve to uz sasvim pristupacne cene.
Ma najbolji marketing u ovom trenutku nam je John Mary. Sta mislite kakvo strahopostovanje prema Vojvodini veceras vlada u Sloveniji,kada strelac dva gola na debiju nije imao mesta ni na klupi Vose
Ma šta ti iz Rudara znaju,“pitanje je dal je on uopšte i profi fudbaler...“:-P Stvarno,jel primetio neko da se u zadnje vreme ne oglašavaju oni anti-Mary botovi,izgleda su svoj zadatak izvršili...
Dragojlo wrote:Ma šta ti iz Rudara znaju,“pitanje je dal je on uopšte i profi fudbaler...“:-P
Meni iskreno ovakav razvoj (skartiranje igraca kome ne das sansu,a on na drugom mestu pokaze da vredi) mnogo teze pada nego prelazak nasih igraca u redove blizanaca.
Kada se i otvori ta prodavnica, jednom, na "svetog nikad", očekujem da za nas koji posedujemo sezonske ulaznice, artikli budu 10% skuplji u odnosu na "Sampa, ovo, ono...điđi-miđi fenseraj"...to je, nekako, logično, kada je FKV u pitanju.
grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
Koliko sam ja upucen, "Fotooko" je stampao programe dok je u klubu bio Djerdj Balaton, a smenom uprave on je izgubio poziciju u klubu i trenutno je u ZFK Vojvodina.
Koliko sam ja upucen, "Fotooko" je stampao programe dok je u klubu bio Djerdj Balaton, a smenom uprave on je izgubio poziciju u klubu i trenutno je u ZFK Vojvodina.
Nažalost, za muški deo FKV.
Od njih je bar bilo neke realne koristi za Klub i navijače.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov