Начелно слажем са @Rabba да би се требало држати у овој теми само оних трансфера који се реализују или најављују. Са друге стране ако би то урадили за сваку тему онда нигде не би постојала дискусија, поготово на теми стадиона. Из тог разлога нагласим у овој теми на почетку уписа шта бих волео да видим.
Тако бих волео да видим Бојана Настића у клубу. Млађи од Црног две године, Црни већ био на путу за Кину што ми говори да би он хтео да се наплати преко. Треба увек имати једног искусног назад, Бојан последње време игра као штопер и игра редовно у Пољској другој лиги. Из неког разлога тамо се увек може пронаћи неко од наше деце.
Кренули смо лепо са повратницима, време је и да се он врати својој кући.
Уговор му истиче сад у Јуну.
Још памтим његове сузе када се растајао од нас.
Transferi
- Deep Purple
Re: Transferi
@CRD FCV
I ja bih voleo da ga vidim nazad, zanimljivo bi bilo pitati za zdravlje i Planića i njemu ugovor ističe se tokom leta. Imao je tešku povredu ali je sad zdrav i igra redovno.
@Na_3_boda
Dobar je Šatara ali je on rešenje samo kao rokada, recimo zameniš njega i Crnog i na sličnom si, mada je meni Crni bolji štoper samo je kod njega problem što je rmpalija i dobija kartone redovno za gluposti. Ne dobijaš puno ali ni ne gubiš puno.
To ti je kvalitet Saničanina i sl a i njemu ističe ugovor, samo kažem.
Ja sam najviše ako već baš nema šanse za Planića recimo da se proba sa povratkom Bralića jer je tehnički odličan.
Tu je recimo i Lazar Rosić i njemu ističe ugovor doduše na zimu, ima puno domaćih štopera koji mogu da upadnu na mesto u slučaju nečijeg odlaska (recimo Crnomarkovićevog)
I ja bih voleo da ga vidim nazad, zanimljivo bi bilo pitati za zdravlje i Planića i njemu ugovor ističe se tokom leta. Imao je tešku povredu ali je sad zdrav i igra redovno.
@Na_3_boda
Dobar je Šatara ali je on rešenje samo kao rokada, recimo zameniš njega i Crnog i na sličnom si, mada je meni Crni bolji štoper samo je kod njega problem što je rmpalija i dobija kartone redovno za gluposti. Ne dobijaš puno ali ni ne gubiš puno.
To ti je kvalitet Saničanina i sl a i njemu ističe ugovor, samo kažem.
Ja sam najviše ako već baš nema šanse za Planića recimo da se proba sa povratkom Bralića jer je tehnički odličan.
Tu je recimo i Lazar Rosić i njemu ističe ugovor doduše na zimu, ima puno domaćih štopera koji mogu da upadnu na mesto u slučaju nečijeg odlaska (recimo Crnomarkovićevog)
Александру Радовановићу истиче уговор у јуну њега би волео да видим поново на Карађорђу први пут је био свега 6 месеци и то је било довољно да оде у француску
I meni bi Radovanovic ( iako je 30+) bio prvi pik, pa onda Bralic, pa Planic, pa Rosic. Kad vec mastamo. 

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- gospodinFKV
I meni je on pao na pamet, ali tu se postavlja pitanje potrebe. Ako ode Crni, da, iz prostog razloga jer nam je potreban levonogi stoper da bi Drobnjakova indukcija u rotaciju bila zdravija.
U odlicnim godinama je za stopera, profil godina se uklapa u koncepciju da bude most ka tome da Drobnjak bude polako ubacen u 11, a mislim da je bolji od Crnog. Takav profil nam treba, ako imamo igraca na istoj poziciji kojeg zelimo da uvedemo u prvi tim, jer je karijera na zalasku, moze da odigra par sezona i deli minutazu sa nekim mladjim, podeli iskustva, bude mentor.
Mislim da smo na stoperu generalno sasvim okej, jer imamo dva dobra desna stopera, mladog levog pred kojim je buducnost, uz ''rmpaliju'' kojem bih voleo da se zahvalim na svemu pruzenom i dovedem nekog drugog. Nista protiv Crnog nemam, iako je dobro morao da se oznoji da nas kupi, ali mislim da moramo menjati ako imamo bilo kakve vece ambicije.
Kad smo vec kod mastanja, kraljevstvo za Ljajica.
U odlicnim godinama je za stopera, profil godina se uklapa u koncepciju da bude most ka tome da Drobnjak bude polako ubacen u 11, a mislim da je bolji od Crnog. Takav profil nam treba, ako imamo igraca na istoj poziciji kojeg zelimo da uvedemo u prvi tim, jer je karijera na zalasku, moze da odigra par sezona i deli minutazu sa nekim mladjim, podeli iskustva, bude mentor.
Mislim da smo na stoperu generalno sasvim okej, jer imamo dva dobra desna stopera, mladog levog pred kojim je buducnost, uz ''rmpaliju'' kojem bih voleo da se zahvalim na svemu pruzenom i dovedem nekog drugog. Nista protiv Crnog nemam, iako je dobro morao da se oznoji da nas kupi, ali mislim da moramo menjati ako imamo bilo kakve vece ambicije.
Kad smo vec kod mastanja, kraljevstvo za Ljajica.

- slanobarac
Upregao se skoro ceo forum da zacementira svoj gol kao da su pohađali bata Đorinu trenersku školu.gospodinFKV wrote: ↑Tue May 06, 2025 4:36 pm
Mislim da smo na stoperu generalno sasvim okej, jer imamo dva dobra desna stopera, mladog levog pred kojim je buducnost, uz ''rmpaliju'' kojem bih voleo da se zahvalim na svemu pruzenom i dovedem nekog drugog........
.....
Kad smo vec kod mastanja, kraljevstvo za Ljajica.![]()
Jedini čovek koji tako dobro analizira i oseća fudbal je citirani.

I ja bih voleo da konačno vidim pravog igrača zbog koga ljudi dolaze na stadion. Hoću da vidim novog Papeta Sušića a ne Jusufa Hatunića.
Koliko nam je samo lepog doneo kratkotrajni boravak Serija? Zaboravili izgleda.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!