Transferi
-
Re: Transferi
Andrija Janjić, mladi štoper FK Radnik Bijeljina i mladi reprezentativac BiH se ozbiljno razmatra kao opcija ako se proda neko od štopera. Koliko sam čuo odličnu saradnju ima Vojvodina sa njima.
Млади? У мају пуни 23 годинеElMaestro13 wrote: ↑Thu Mar 27, 2025 5:28 pm Andrija Janjić, mladi štoper FK Radnik Bijeljina i mladi reprezentativac BiH se ozbiljno razmatra kao opcija ako se proda neko od štopera. Koliko sam čuo odličnu saradnju ima Vojvodina sa njima.
Molim te posalji mi neke detalje za ovo, ovi pacijenti sto prave fm nisu izbacili 25.zukenp wrote: ↑Tue Mar 25, 2025 1:51 pm Seri ubedljivo najbolji igrač Vojvodine .Kad igra on (dobro)igra i Vosa ..Kolko ga cenim možda nabolje govori to što sam ga na EA FC 25 ,(superliga dodatak za PC ) doveo u Pazar tako što sam Vosi ponudio Ljajića (i prihvatila ga je) .
Al realno takvim igračima je bolje trenutno vani ,zbog daljeg razvoja i karijere ..
-
Pa dobro za štopera 23 godine jeste mlado da budemo realnidjoks wrote: ↑Thu Mar 27, 2025 8:34 pmМлади? У мају пуни 23 годинеElMaestro13 wrote: ↑Thu Mar 27, 2025 5:28 pm Andrija Janjić, mladi štoper FK Radnik Bijeljina i mladi reprezentativac BiH se ozbiljno razmatra kao opcija ako se proda neko od štopera. Koliko sam čuo odličnu saradnju ima Vojvodina sa njima.

Онда нам је тањга јуниор пројекат клуба он има тек 21ElMaestro13 wrote: ↑Fri Mar 28, 2025 11:42 amPa dobro za štopera 23 godine jeste mlado da budemo realnidjoks wrote: ↑Thu Mar 27, 2025 8:34 pmМлади? У мају пуни 23 годинеElMaestro13 wrote: ↑Thu Mar 27, 2025 5:28 pm Andrija Janjić, mladi štoper FK Radnik Bijeljina i mladi reprezentativac BiH se ozbiljno razmatra kao opcija ako se proda neko od štopera. Koliko sam čuo odličnu saradnju ima Vojvodina sa njima.![]()

- gospodinFKV
Šalu na stranu, mislim da ni Tanjga a ni T. Jr nemaju neku aspiraciju ka njegovoj ozbiljnijoj igračkoj karijeri. To su informacije koje imam.gospodinFKV wrote: ↑Fri Mar 28, 2025 1:43 pmI igra kao da mu je 12.djoks wrote: ↑Fri Mar 28, 2025 1:20 pmОнда нам је тањга јуниор пројекат клуба он има тек 21ElMaestro13 wrote: ↑Fri Mar 28, 2025 11:42 am
Pa dobro za štopera 23 godine jeste mlado da budemo realni![]()
![]()
![]()
Come on you Reds!
Posle zadnje izjave Miloša Pantovića ja bi dobro razmislio da ga dovedem mada znam da je to naučna fantastika 

-
jedino "lova" od Serija...
Deluje nerealno....
Ima dosta "odbegle dece"
koja bi bila pojacanja...
Čak 3 štopera Popovic, Rubezic i Krstic...
Mićin,Babic,Pantovic, Stanojev,Bosic,
mladi Lukovic(moze da igra i levog i desnog beka)
Vratiti Drobnjaka...
Nisam znao da je Bosic iz nase skole?denialalner wrote: ↑Sun Apr 06, 2025 9:14 am
jedino "lova" od Serija...
Deluje nerealno....
Ima dosta "odbegle dece"
koja bi bila pojacanja...
Čak 3 štopera Popovic, Rubezic i Krstic...
Mićin,Babic,Pantovic, Stanojev,Bosic,
mladi Lukovic(moze da igra i levog i desnog beka)
Vratiti Drobnjaka...
Dobar igrac, predlagao sam, svojevremeno, da ga dovedemo iz Javora.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- Deep Purple