Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Duplof

Re: Transferi

Post by Duplof »

Seri, Seri, Seri... :lala:

Srećno, majstore, ali i nama bez tebe!
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
djoks

Post by djoks »

Једва чекам лето да видим ко још иде и ко ће доћи и као фудбалер а поготово ме тренер интересује. Ова сезона је завршена што се мене тиче
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Turija wrote: Mon Mar 24, 2025 5:57 pm Vec koji put, moram napisati da FKV nije eksport-import preduzece, vec fudbalski klub slavne tradicije i respekta u drzavi i izvan nje, sa velikim brojem ozlojedjenih navijaca.
Ceo naš fudbal je eksport-import preduzeće kojekakve stoke sitnog zuba. Što se slavne tradicije tiče, pitaj stranca nekog jel čuo za Vojvodinu. To što ti pričaš, to je bilo nekad. Sad smo na dnu, kao somovi, obitavamo u mulju i preživljavamo.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
1892

Post by 1892 »

Šteta što ga nismo proglasili za igrača sezone dok je još bio u NS, bila bi dobra fora. Svakako ga niko neće stići u narednih 9-10 utakmica
Come on you Reds!
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Мислим да је нереално очекивати да ми задржимо играча таквих квалитета дуже од једне сезоне. Више је разлога за то:

1. Ми смо небитни на фудбалској мапи. Не само ми као клуб, неко ми као држава. Да држава не пумпа паре у београдску браћу не би нико из ове земље играо Лигу Шампиона. Да нема тог правила да се из квалификација једног такмичења испада у друго, појава неког нашег клуба у Еуро такмичењима би била појава једном у деценији.

2. Не можемо да понудимо паре који могу други, самим тим тешко је задржати некога. Осим опет поменутог двојца из Београда. Како одбити уноснију понуду Молдеа који је куд и камо препознатљивији клуб од нас?

3. Намештена лига у којој правог такмичења нема никога не занима. Зашто неко да игра овде за клуб који неће освојити ништа осим можда купа и то ако је тако одлучено тамо негде на некој седници?

4. Инфраструктура тешки очај. Ај што никога не мотивише да игра у Ивањици, Сурдулици и сличним мањим местима, него што и градови попут Новог Сада, Ниша, Суботице имају стадионе које би требало закатанчити и препустити их зубу времена. Рецимо да играч не игра јер је повређен или суспендован, он ће меч посматрати из оне наше скрнаве ложе. Или седети на западу међу обичним људима и отићи у онај вц. Зашто би то неко себи радио дуже него што треба?

5. Просечна посета од пар стотина људи такође мотивише да се одавде оде главом без обзира. Да ли је тежак избор између клуба који испрати пар стотина људи или клуба који испрати пар десетина хиљада?

6. Изглед наше државе наспрам других. Ту не мислим на природне лепоте него на инфраструктуру, архитектуру, урбанизам. Неки играч, као сада Сери, треба да бира између Новог Сада где на улици видиш распале аутобусе, кола стара у просеку 15 година, једва један парк нормалан да имамо, воде које нема после 11/12, проблеми са паркигом и још штогод и између неког уређеног града где има све то овде нема.

Многи су нас стигли и престигли. Што економски, што фудбалски. Слабо чиме имамо да парирамо и конкуришемо.
Треба да прихватимо реалност да ми припадамо овом делу Европе који служи да распрода понеког талента и послужи као одскочна даска за неког играча. Добри смо и за оживљавање каријере. Ми да би задржали неког играча потребно је много тога да се промени, прво од државног уређења па на доле.

Можемо да се надамо да ће други видети како су Сери, Чумић и други оживели своје каријере код нас и отишли у веће фудбалске средине па ће се лакше одлучити за нас. И да ће се паре од Серија уложити у новог Серија, или више њих.
VošaNS

Post by VošaNS »

Seid Korać najavio odlazak i rekordan transfer Vojvodine za štopera
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... era/508174
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Srećno Seriju u nastavku karijere da dokaže mnogima da je za mnogo viši nivo fudbala. Ono što je radio u Amsterdamu je za priču. Igrao se sa prvoplasiranom ekipom Holandije. Henderson ga posle onog driblinga još uvek traži po terenu :D
Pa za sezonu-dve u ligama petice da ga gledamo :cheers:
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Тешко је помирити се са чињеницом да таквог мајстора више нећеш гледпати у свом омиљеном дресу, било је право уживање за ових нешто јаче од годину дана, памтиће га разни десни бекови, па и европски, ко што каже и Дееп и Хендерсон, мање више је све @CRD FCV објаснио, срећно Серију и нек покаже своју класу :cheers:
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
ssnigd

Post by ssnigd »

Meda-Korac-Seri tri stuba ove ekipe.

Zbogom Seri i sve najbolje majstore.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
zukenp

Post by zukenp »

Seri ubedljivo najbolji igrač Vojvodine .Kad igra on (dobro)igra i Vosa ..Kolko ga cenim možda nabolje govori to što sam ga na EA FC 25 ,(superliga dodatak za PC ) doveo u Pazar tako što sam Vosi ponudio Ljajića (i prihvatila ga je :) ) .

Al realno takvim igračima je bolje trenutno vani ,zbog daljeg razvoja i karijere ..
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

zukenp wrote: Tue Mar 25, 2025 1:51 pm Seri ubedljivo najbolji igrač Vojvodine .Kad igra on (dobro)igra i Vosa ..Kolko ga cenim možda nabolje govori to što sam ga na EA FC 25 ,(superliga dodatak za PC ) doveo u Pazar tako što sam Vosi ponudio Ljajića (i prihvatila ga je :) ) .

Al realno takvim igračima je bolje trenutno vani ,zbog daljeg razvoja i karijere ..
Само Football Manager . :mrgreen:
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
rykerfcv

Post by rykerfcv »

zukenp wrote: Tue Mar 25, 2025 1:51 pm Seri ubedljivo najbolji igrač Vojvodine .Kad igra on (dobro)igra i Vosa ..Kolko ga cenim možda nabolje govori to što sam ga na EA FC 25 ,(superliga dodatak za PC ) doveo u Pazar tako što sam Vosi ponudio Ljajića (i prihvatila ga je :) ) .

Samo cekam u karijeri sa Sasuolom da povezem Ivanovica-Serija-Zukica-Radulovica :dance2:

Nek je Kejleb otisao zasluzio je,covek bio najbolji igrac lige.
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

:lala:
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

https://www.maxbetsport.rs/vanja-milink ... ti-588851/

Уколико се ово обестини, јел иде нама (управи) неки проценат?
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Minja wrote: Tue Mar 25, 2025 10:49 am По мени, динамо и звезда су сродни клубови, сам партизан је ту упао сасвим случајно. Титовим генералима је било досадно. Појам "Вечити дерби" је везан за утакмицу између БСК-а и Југославије.
Ако нису створени од истог оца и мајке онда су их макар спојили у исту породицу. Идто понашање, исто финансирање. Иста пропаганда, исти менталитет навијача им.

Да некоме опишеш са стране та два клуба без да спомињеш спортске успехе, да ли би могао да увиди да су то два различита клуба или један?
Post Reply