Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Turija

Re: Transferi

Post by Turija »

Deep Purple wrote: Tue Feb 11, 2025 9:39 am
Rabba wrote: Mon Feb 10, 2025 9:12 am Poletanović, po svemu sudeći, pred povratkom u Vislu

https://www.goal.pl/transfery/wisla-kra ... -medyczne/

Ne prolazi me nelagoda i teskoba zbog njega. Kako je čovek sebi pljunuo u facu, nestvarno. Zbog sezone u ciganima, ovde kod svoje kuće je tretiran kao poslednje smeće... Potpuno promašen povratak ovde, nit je bio uticajan, nit su ga tribine poštovale, a ponikao je ovde... I sad ga tretiraju kao škart, a niko ni da trzne. Kakva šteta... Sve zbog 20 utakmica kod cigana... Nadam se da je bilo vredno, Marko.
Ni sam ne bih bolje napisao. Meni je opet nekako krivo što se sve ovako završilo. Na kraju doživeo da ga Lalatović otera mada izgleda da je tako moralo i biti. Nekakva pravda absurd jebem li ga. Ono što sam ja načuo, Lalatoviću je svakako isteklo vreme, kiksnuli su i svi su svesni toga ali nisu hteli i četvrtog trenera u sezoni da postavljaju. U maju Lalatoviću ističe ugovor i to je to.
+1
Ja sam ga nazvao Polutanovic, pri povratku u Vosu, ali ono sto je odigrao, odigrao je posteno. Medjutim, tesko je zbaciti karmu. Oterao ga iz Vose najveci zvezdas (zvezdasi) u Srbiji.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
hvylarn

Post by hvylarn »

I mimo rezultata bih na kraju sezone smenio Lalata. Imaju i više nego dovoljno vremena da pronađu adekvatnu zamenu. Ako već to nije Gaćinović od domaćih, onda možda sa nekim stranim trenerom.
Neizlecivi

Post by Neizlecivi »

Cuj na kraju sezone.
Neka se spakuje i prvim mogucim prevozom zapali sto dalje od nas.
hvylarn

Post by hvylarn »

Sivić u Spartaku, zašto imam osećaj da će Gaćinović ponovo u Pazar.
djoks

Post by djoks »

hvylarn wrote: Tue Feb 11, 2025 3:47 pm Sivić u Spartaku, zašto imam osećaj da će Gaćinović ponovo u Pazar.
Погодио си
VošaNS

Post by VošaNS »

djoks wrote: Tue Feb 11, 2025 5:58 pm
hvylarn wrote: Tue Feb 11, 2025 3:47 pm Sivić u Spartaku, zašto imam osećaj da će Gaćinović ponovo u Pazar.
Погодио си
Hahahaha, nema spasa za fudbal u Srbiji sve dok rade ljudi kao što su Sivić, Gaćinović, Linta, Slavoljub, Lalatović, Trajković...gasite ovu prejadnu ligu.
Gaćinović vezuje 4 utakmice i onda iz "porodičnih razloga" podnosi ostavku i u Pazar stiže Trajković. Sme neko da se kladi?
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

djoks wrote: Tue Feb 11, 2025 5:58 pm
Погодио си
Е ово ми сад није јасно, био си тамо знаш како је отишао си и сад се враћаш...
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
hvylarn

Post by hvylarn »

https://meridiansport.rs/fudbal/vlahovic-u-vojvodini/

Ima li neko informacija o ovom momku?
fkvtelep89

Post by fkvtelep89 »

Todoroski u TSC-u za 450 hiljada, recite mi zašto mi nismo mogli da učinimo takav transfer za zamenu Zukića ?
hvylarn

Post by hvylarn »

Zato što je naš odabir bio Veličković, kao dodatni bonus igrač sa velikim potencijalom. Da li će ga ostvariti, videćemo.
Turija

Post by Turija »

Dobar igrac za nasu ligu.
Mozda je i to jedan od razloga odlaska Gacinovica? Prodali mu najboljeg igraca, dok Pazar kupuje i pojacava se.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
fkvtelep89

Post by fkvtelep89 »

hvylarn wrote: Thu Feb 13, 2025 2:07 pm Zato što je naš odabir bio Veličković, kao dodatni bonus igrač sa velikim potencijalom. Da li će ga ostvariti, videćemo.
Isti Veličković koji nije odigrao minut fudbala od Novembra?
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

fkvtelep89 wrote: Thu Feb 13, 2025 2:10 pm
hvylarn wrote: Thu Feb 13, 2025 2:07 pm Zato što je naš odabir bio Veličković, kao dodatni bonus igrač sa velikim potencijalom. Da li će ga ostvariti, videćemo.
Isti Veličković koji nije odigrao minut fudbala od Novembra?
Има више минута на сплавовима и по клубовима него на терену :greenbutt:
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
hvylarn

Post by hvylarn »

O navikama dotičnog sam pročitao kroz vaše komentare, drugi uvid nisam imao, voleo bih kad bi neko podelio konkretne informacije.
Fudbalski nije pokazao bog zna šta, na momenat je imao nešto, ali dosta bojažljivo kad je dobio priliku na terenu. Ja se iskreno nadam da neće biti još jedan promašaj, jer za razliku od ostalih, za ovog smo izdvojili finu kintu i polagali dosta nade.
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

https://www.zurnal.rs/scc/clanak/207644 ... novi-pazar

Рубежић поново у Новом Пазару.
Post Reply