Moze li obrazlozenje, da ne nagadjamo?
Hvala!
Moze li obrazlozenje, da ne nagadjamo?
Ja za svakog igraca iz nase skole za kojeg sam mislio da ce biti nesto je teska flopcina,nema ni jedan da je zaigrao u prvom timu.Zalostno da nemamo igraca iz nase skole koji igra sem eto Kokanovica.Mare_Liman wrote: ↑Sat Feb 08, 2025 10:07 pmДечко нит је правио икакву разлиу у трећој лиги, а камол и у другој, нит је имао неке минуте, тешка превара од играча
Na koga mislis? Zukica, Topica ili Kokanovica (koji je, zaista, vrlo malo bio na krilu, na srecu)?gospodinFKV wrote: ↑Sun Feb 09, 2025 6:19 pm Par utakmica van pozicije nece usporiti niciji razvoj. Stavise...
+1Mare_Liman wrote: ↑Mon Feb 10, 2025 9:07 pm Какве партије на почетку сезоне, изласак у пресинг, мислим да је сваку у којој је био на терену претрчао највише од свих играча па од неких и дупло, одлсаком Боже, пропаст, нисам био за његов повратак, ал хвала за свако срце на терену, срећно даље...
Ni sam ne bih bolje napisao. Meni je opet nekako krivo što se sve ovako završilo. Na kraju doživeo da ga Lalatović otera mada izgleda da je tako moralo i biti. Nekakva pravda absurd jebem li ga. Ono što sam ja načuo, Lalatoviću je svakako isteklo vreme, kiksnuli su i svi su svesni toga ali nisu hteli i četvrtog trenera u sezoni da postavljaju. U maju Lalatoviću ističe ugovor i to je to.Rabba wrote: ↑Mon Feb 10, 2025 9:12 am Poletanović, po svemu sudeći, pred povratkom u Vislu
https://www.goal.pl/transfery/wisla-kra ... -medyczne/
Ne prolazi me nelagoda i teskoba zbog njega. Kako je čovek sebi pljunuo u facu, nestvarno. Zbog sezone u ciganima, ovde kod svoje kuće je tretiran kao poslednje smeće... Potpuno promašen povratak ovde, nit je bio uticajan, nit su ga tribine poštovale, a ponikao je ovde... I sad ga tretiraju kao škart, a niko ni da trzne. Kakva šteta... Sve zbog 20 utakmica kod cigana... Nadam se da je bilo vredno, Marko.