Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Turija

Re: Transferi

Post by Turija »

Danilo wrote: Sun Feb 09, 2025 1:02 pm
djoks wrote: Sun Feb 09, 2025 1:03 am Сери остаје бар неке добре вести
Pa nije juce on izostao zbog transfera pitanje dal ce i kada igrati i da ostane kod nas
Moze li obrazlozenje, da ne nagadjamo?
Hvala!
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
rykerfcv

Post by rykerfcv »

Mare_Liman wrote: Sat Feb 08, 2025 10:07 pm
Дечко нит је правио икакву разлиу у трећој лиги, а камол и у другој, нит је имао неке минуте, тешка превара од играча
Ja za svakog igraca iz nase skole za kojeg sam mislio da ce biti nesto je teska flopcina,nema ni jedan da je zaigrao u prvom timu.Zalostno da nemamo igraca iz nase skole koji igra sem eto Kokanovica.
Turija

Post by Turija »

Jedino Kokanovic kojeg je u Vosu vratio Krtolica i bio smenjen.

Istina i on ga je ubacio u tim, tamo gde je mogao - na krilo. Time mu je bio uskracen brzi razvoj, a taj razvoj je trebao biti pre nekoliko godina. Od onih prvih priprema na koje je isao sa prvotimcima i bio zapazen u veznom redu. Cak mi se cini da je tad bio trener Lalatovic(?), ali kad su se vratili, nestao je iz konkurencije. Tako se lutalo sa pozicijom i sa Topicem na stoperu. Mnogo puta mlade stave na neodgovarajucu poziciju i nestanu sa scene. A, ako posle postane igrac, hvale se kako su ga oni prvi prepoznali.

Krilo nije pozicija za Kokanovica, kao sto nije bila ni za Zukica, kojeg je Lalat gurao na krilo. Mozda ga je sada Lalatovic, i pod pritiskom navijaca, vratio na prirodnu poziciju ili je to samo proizaslo zbog bonus pravila i slabog nastupa Velickovica? Uglavnom., sada je tu gde je trebao biti pre par godina.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Par utakmica van pozicije nece usporiti niciji razvoj. Stavise...
Turija

Post by Turija »

gospodinFKV wrote: Sun Feb 09, 2025 6:19 pm Par utakmica van pozicije nece usporiti niciji razvoj. Stavise...
Na koga mislis? Zukica, Topica ili Kokanovica (koji je, zaista, vrlo malo bio na krilu, na srecu)?
Sto se Kokanovica tice, ja sam mislio na propustene godine i srecom je brzo prebacen sa krila u vezu. Njemu, naravno, nece smetati, a da je ostao na krilu, sigurno bi ga udaljilo iz postave, pa ponovo i iz Vose.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Pre svega na Kokanovica, pogotovo u tako ranoj fazi karijere. Prvo, da oseti sirinu terena. Drugo, da probije plafon kada su u pitanju fizikalije, jer svaka pozicija nosi sa sobom drugacije breme.
Sto se Topa tice, ne znam na sta si mislio tacno, jer on u prvom timu, ako mozda izuzmemo prijateljsku-dve ili mec-dva gde je vracan u zadnju liniju usled izmena, nije imao niti jedan konzistentan niz na stoperu da moze da se kaze da ga je to usporilo. Njega su pre svega usporile te sitne povrede.

Za Zuku moze da se kaze da mu nije prijalo to seljakanje na osmicu svako malo. Mozda i vise nego na krilo. :cheers:
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Poletanović, po svemu sudeći, pred povratkom u Vislu

https://www.goal.pl/transfery/wisla-kra ... -medyczne/

Ne prolazi me nelagoda i teskoba zbog njega. Kako je čovek sebi pljunuo u facu, nestvarno. Zbog sezone u ciganima, ovde kod svoje kuće je tretiran kao poslednje smeće... Potpuno promašen povratak ovde, nit je bio uticajan, nit su ga tribine poštovale, a ponikao je ovde... I sad ga tretiraju kao škart, a niko ni da trzne. Kakva šteta... Sve zbog 20 utakmica kod cigana... Nadam se da je bilo vredno, Marko.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Turija

Post by Turija »

Jos za vreme priprema sam napisao, da u ovoj postavci Lalatovica, mesta za Poletanovica nema ( dok ga, objektivno, ima i korisniji je od UN), cak i za Medojevica je problematicno ( ali, Meda je igracka institucija Vose, pa videcemo sta ce dalje dogadjati?).

Realno, Poletanovic treba ovoj ekipi, ali po Lalatovicu je on nepotreban (njemu je cak i Seri smetnja), a na klupi, gotovo, da nemamo pravu alternative, osim Mladenovica.
hvylarn

Post by hvylarn »

Totalni promašaj nažalost na kraju. Doveden za koncept jednog trenera, ne uklapa se kod drugog(trećeg?), plata mu sigurno nije bila mala, tako je ovo očekivan rezultat. Što je najgore mi nećemo ni cent izvući od uloženog, jer niti nas je odveo svojim igrama do zacrtanih rezultata niti ćemo dobiti obeštećenje.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Какве партије на почетку сезоне, изласак у пресинг, мислим да је сваку у којој је био на терену претрчао највише од свих играча па од неких и дупло, одлсаком Боже, пропаст, нисам био за његов повратак, ал хвала за свако срце на терену, срећно даље...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
fare

Post by fare »

Šteta za Marka Marko sretno nisi zaslužio ovakvo ophođenje prema tebi u Voši .
rykerfcv

Post by rykerfcv »

Mare_Liman wrote: Mon Feb 10, 2025 9:07 pm Какве партије на почетку сезоне, изласак у пресинг, мислим да је сваку у којој је био на терену претрчао највише од свих играча па од неких и дупло, одлсаком Боже, пропаст, нисам био за његов повратак, ал хвала за свако срце на терену, срећно даље...
+1
Dobar igrac,samo mi nije jasno taj potez da ga uopste ni ne koristis.
Savcic Luka

Post by Savcic Luka »

Poslednje dve vesti deluju kao da je fajront. Sad će Tanjga opet da kaže nešto pametno.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Rabba wrote: Mon Feb 10, 2025 9:12 am Poletanović, po svemu sudeći, pred povratkom u Vislu

https://www.goal.pl/transfery/wisla-kra ... -medyczne/

Ne prolazi me nelagoda i teskoba zbog njega. Kako je čovek sebi pljunuo u facu, nestvarno. Zbog sezone u ciganima, ovde kod svoje kuće je tretiran kao poslednje smeće... Potpuno promašen povratak ovde, nit je bio uticajan, nit su ga tribine poštovale, a ponikao je ovde... I sad ga tretiraju kao škart, a niko ni da trzne. Kakva šteta... Sve zbog 20 utakmica kod cigana... Nadam se da je bilo vredno, Marko.
Ni sam ne bih bolje napisao. Meni je opet nekako krivo što se sve ovako završilo. Na kraju doživeo da ga Lalatović otera mada izgleda da je tako moralo i biti. Nekakva pravda absurd jebem li ga. Ono što sam ja načuo, Lalatoviću je svakako isteklo vreme, kiksnuli su i svi su svesni toga ali nisu hteli i četvrtog trenera u sezoni da postavljaju. U maju Lalatoviću ističe ugovor i to je to.
Post Reply