Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Rabba
Moderator

Re: Transferi

Post by Rabba »

Nadam se da si u pravu. Dečko je izdomimirao na turniru prijateljstva, ali mu karijera od potpisa profesionalnog ugovora ne ide baš na dobru stranu. Nadam se dobroj ulozi u Dubočici, iako sumnjam, obzirom da su Belića doveli takođe.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Како Војводина доводи играче? Кунтић: Гледамо 2.000 фудбалера, прати се сваки могући детаљ и ван терена

https://www.fkvojvodina.rs/kako-vojvodi ... tb0axeaQ3g
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Savcic Luka

Post by Savcic Luka »

Mare_Liman wrote: Sun Feb 02, 2025 7:13 pm Како Војводина доводи играче? Кунтић: Гледамо 2.000 фудбалера, прати се сваки могући детаљ и ван терена

A ko prati govor tela, izjave i obajve na društvenim mrežama i ponašanje trenera???

Jebote, investiraš novac i vreme da formiraš skauting službu, koja fakat radi posao i onda menjaš trenere kao na traci i na kraju dovedeš Lalatovića :mrgreen:

Kupiš Ferarija i daš detetu da vozi, pardon Velikom detetu.
Cane

Post by Cane »

Savcic Luka wrote: Sun Feb 02, 2025 9:53 pm
Mare_Liman wrote: Sun Feb 02, 2025 7:13 pm Како Војводина доводи играче? Кунтић: Гледамо 2.000 фудбалера, прати се сваки могући детаљ и ван терена

A ko prati govor tela, izjave i obajve na društvenim mrežama i ponašanje trenera???

Jebote, investiraš novac i vreme da formiraš skauting službu, koja fakat radi posao i onda menjaš trenere kao na traci i na kraju dovedeš Lalatovića :mrgreen:

Kupiš Ferarija i daš detetu da vozi, pardon Velikom detetu.
Baš sam hteo napisati da ovo zaista deluje profesionalno, pogotovo za srpske uslove, ali možete li pored igrača skautirati i trenere?
Pa ako je do sad već bilo kako je bilo onda bar za naredni period da se neko stručno pozabavi traženjem i predlaganjem adekvatnog trenera a ne da nam gotovo uvek zapadaju nekakva iznuđena rešenja.
ElMaestro13

Post by ElMaestro13 »

Ozbiljni klubovi uz igrače skautiraju i trenere. Imaju definisan DNK/identitet kluba, i traže samo trenere koji se tu uklapaju. Problem je kad kao Vojvodina nemaš definisan DNK, onda ti je svaki trener i dobar i nije istovremeno. Jedan igra sa tri nazad, dodje naredni igra sa četiri, jedan hoće da igra na posed, drugi hoće direktan fudbal, itd...I ovo brljanje sa trenerima je posledica toga što klub nije odredio u kom pravcu želi da ide. Slično je i sa igračima, nabode se neki dobar tu i tamo, ali ti se dese Butean, Depu i Veličković gde pukneš ozbiljnu lovu ni za šta. Veličković je dobar primer, kod jednog trenera odličan, kod drugog precrtan. To je kad nemaš DNK kluba nažalost.
Duplof

Post by Duplof »

Ne znam kako su nosioci igre ove sezone i prošle prolećne polusezone "nabodeni tu i tamo"?

Teško mi je da odredim koji su to njegovi promašaji u dovođenju, izuzev Depua (koji je na pozajmici) i Veličkovića, za koga zaista verujem da može napraviti iskorak nakon jedne-dve dobre utakmice. Takođe, ne znam napamet brojku koliko igrača je došlo u periodu otkako je Kuntić u klubu, ali mislim da sve te analize koji oni vrše ne mogu 100% garantovati hoće li neko biti dobro pojačanje ili ne. Veći problem su neki drugi igrači koji su upravo dovedeni neplanski i bez neke vizije.
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Savcic Luka

Post by Savcic Luka »

ElMaestro13 wrote: Sun Feb 02, 2025 10:42 pm Ozbiljni klubovi uz igrače skautiraju i trenere. Imaju definisan DNK/identitet kluba, i traže samo trenere koji se tu uklapaju. Problem je kad kao Vojvodina nemaš definisan DNK, onda ti je svaki trener i dobar i nije istovremeno. Jedan igra sa tri nazad, dodje naredni igra sa četiri, jedan hoće da igra na posed, drugi hoće direktan fudbal, itd...I ovo brljanje sa trenerima je posledica toga što klub nije odredio u kom pravcu želi da ide. Slično je i sa igračima, nabode se neki dobar tu i tamo, ali ti se dese Butean, Depu i Veličković gde pukneš ozbiljnu lovu ni za šta. Veličković je dobar primer, kod jednog trenera odličan, kod drugog precrtan. To je kad nemaš DNK kluba nažalost.
Da dodam samo da klubovi danas taj igrački DNK imaju od petlića. Sve generacije igraju isto i tako se klinci uklapaju brže i lakše.
VošaNS

Post by VošaNS »

A ko prati objave igrača koji su tu već? Da nam se ne ponovi slučaj malbašić ili bolje ko prati objave klinaca iz škole? Tu smo već promašen slučaj.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Deep Purple

Post by Deep Purple »

VošaNS wrote: Mon Feb 03, 2025 11:25 am A ko prati objave igrača koji su tu već? Da nam se ne ponovi slučaj malbašić ili bolje ko prati objave klinaca iz škole? Tu smo već promašen slučaj.
Malbašić je specijalac, obožavao sam ga i pored slabog poslednjeg mandata uvek sam se i u toku tog mandata tada rado sećao kao je igrao onomad kod nas. Mi smo bili jedini koji bi ga se setili i za recimo rođendan za nekih deset godina a on se na to sve posrao sa onom glupošću.

Ovako još jedan u nizu koji ide u zaborav.

Mali Veličković ako se precrta to će biti kardinalna greška veliki je potencijal.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Dragoljub Savić pred potpisom za TSC.

Nevezano za temu, ali slobodno možete da me pljujete:

https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... vra/503888
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Turija

Post by Turija »

Pokojni Djumi je bio pun hvale za Savica i ocekivanja od njega.
Prerano je otisao u becki Rapid, ali ima, jos uvek, vremena za uspesnu karijeru.
Videcemo ga sad u TSC.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Rabba wrote: Mon Feb 03, 2025 4:43 pm Dragoljub Savić pred potpisom za TSC.

Nevezano za temu, ali slobodno možete da me pljujete:

https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... vra/503888
Jel se sećaš šta sam pisao :D
askela3009

Post by askela3009 »

Bivši kapiten Vojvodine ponovo u Kini
Iskusni srpski ofanzivac, Nemanja Čović, pronašao je novi angažman u Aziji. Kako saznaje Meridian sport, nekadašnji kapiten novosadske Stare dame uskoro će potpisati ugovor sa ekipom Sudžou Dongvua.
https://meridiansport.rs/fudbal/nemanja ... dzou-kina/
Turija

Post by Turija »

Realan izbor Covica
Da je dosao u Vosu, verovatno bi doziveo isto sto su Medojevic i Poletanovic? Mozda je i njihov trenutni status uticao na odluku Covica?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
slanobarac

Post by slanobarac »

Pre bih rekao realan potez kluba.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Post Reply