Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
masterNS

Re: Transferi

Post by masterNS »

Uvek sa tobom wrote: Tue Jul 09, 2024 6:15 pm
Na_3_boda wrote: Tue Jul 09, 2024 2:25 pm Zukic je morao da ostane, bio je kicma ove ekipe...Otisao je u osrednji klub za mali novac...Los posao uprave... Mislim da je ovo gubitak koji cemo kako u prvenstvu tako i u Evropi tesko nadoknaditi...
Пар постова већ су људи написали да Зука хоће да иде... Искрено ја не видим да би га неко узео за већи новац од овога.
Papir trpi sve. Svasta se pise. Od "duplo veci budzet" do 10+ miliona za renoviranje stadiona..
Turija

Post by Turija »

Srecno Zukicu u Austriji :cheers:

Mislim da je doneo dobru odluku. Odavde se izvukao iz neuredjenog okruzenja, a tamo ce napredovati i lakse otici u veci evropski klub. U Vosi i u Novom Sadu ce uvek rado biti vidjen :lala:

PS
Ko ce sada biti novi kapiten? Docekali smo da nemamo nijednog igraca sa FCVB da zameni Zukica. Sramota.
Mozda jednog dana Topic mladji?

Ako ne dodje Medojevic, ne vidim nikog osim Koraca i Njegosa u toj ulozi.Samo je pitanje ko ce biti Kapiten, a ko Zamenik kapitena?
Na onoj oprostajnoj slici Rosica od Zuke, momak mi deluje vrlo
iskreno. Mislim da je vec zavoleo Vosu?
Vukanovic je korektan na terenu, ali previse je cz.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
lapo-lapo

Post by lapo-lapo »

Steta sto nije ostao jos do utakmice sa Ajaksom, ali sta je tu je, srecno Zukicu u daljoj karijeri.
Karlsson

Post by Karlsson »

На питање хоће ли бити још новајлија међу црвено-белима до званичног почетка сезоне, Марко Јовановић је одговорио:
- Још увек чекамо, имамо одређене разговоре са за нас интересантним играчима и очекујем да ће све бити много јасније за два-три дана.

Није никаква тајна да је Војводина желела да овог лета у своје редове врати, поред Марка Полетановића, и искусног Слободана Медојевића (33), који тренутно игра за АЕЛ из Лимасола на Кипру.

- Звао сам Слободана и имали смо леп разговор - открио је Јовановић. - Рекао сам му да је он остао део наше црвено-беле породице и да, када му истекне обавеза према Кипранима, увек може да се врати у клуб у којем је поникао. Реч је о изузетном момку и правом војводинашу и зато бисмо волели да се врати у Вошу.

Потом се први оперативац Војводине осврнуо и на најављене одласке Марка Бјековића, односно Гурама Гиорбелидзеа.

- Бјековић је већ отишао, не знам какви су му планови и где ће да настави каријеру. Што се Гиорбелидзеа тиче, он је на излазним вратима и чекамо да видимо како ће се развијати преговори са заинтересованим екипама.

https://www.dnevnik.rs/index.php/sport/ ... initivno-u
N13

Post by N13 »

Ja sad slucajno primetih da je i Giorbelidze igrao 2 godine u Wolfsberger-u. Verovatno se Zuka i kod njega raspitao :)

Sto se kapitena tice, tesko je reci. Mislim (par puta sam pisao), kapiten mora biti prirodni lider ekipe u svlacionici, neko ko ima taj autoritet i liderske vestine. Jednostavno, osoba sa se time radja... ili imas to u sebi ili nemas. Trener bi trebao da najbolje poznaje svoju svlacionicu i donese odluku ko je lider ove ekipe... ko ce potapsati i podrzati igraca kada napravi gresku, ko ce se stati ispred tima pred sudijom, u koga tim ima poverenja. Tesko je nama sa tribina reci ko je najblizi tome. To moze znati samo neko ko je svaki dan sa timom. Iz moje perspektive deluje da bi Njegos mogao imati te osobine. Mozda i Korac da je malo stariji. Vukanovica i Crnomarkovica sam takodje video nekoliko puta da potrce prema igracju koji napravi gresku da ga podrzi. Videcemo sta ce odluciti.
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

N13 wrote: Tue Jul 09, 2024 9:25 pm
Sto se kapitena tice, tesko je reci. Mislim (par puta sam pisao), kapiten mora biti prirodni lider ekipe u svlacionici, neko ko ima taj autoritet i liderske vestine. Jednostavno, osoba sa se time radja... ili imas to u sebi ili nemas. Trener bi trebao da najbolje poznaje svoju svlacionicu i donese odluku ko je lider ove ekipe...
+1

Тачка.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Turija wrote: Tue Jul 09, 2024 8:33 pm
Na onoj oprostajnoj slici Rosica od Zuke, momak mi deluje vrlo
iskreno. Mislim da je vec zavoleo Vosu?
Издовојио бих и његов коментар на објави од новог Зукиног клуба, "Чувајте ми брата"
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Milan

Post by Milan »

Karlsson wrote: Tue Jul 09, 2024 9:19 pm
Није никаква тајна да је Војводина желела да овог лета у своје редове врати, поред Марка Полетановића, и искусног Слободана Медојевића (33), који тренутно игра за АЕЛ из Лимасола на Кипру.

- Звао сам Слободана и имали смо леп разговор - открио је Јовановић. - Рекао сам му да је он остао део наше црвено-беле породице и да, када му истекне обавеза према Кипранима, увек може да се врати у клуб у којем је поникао. Реч је о изузетном момку и правом војводинашу и зато бисмо волели да се врати у Вошу.

Ja ovde ništa nisam razumeo…
POŠTO OBRAZ ???!!!
VošaNS

Post by VošaNS »

Milan wrote: Tue Jul 09, 2024 11:04 pm

+1
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Milan wrote: Tue Jul 09, 2024 11:04 pm

Prevešću ti.
Ne damo ni dinara za tebe, ali kad budemo mogli džabe da te uzmemo, dođi ako hoćeš, nama mindegy.
Io odio Belgrado
Maki

Post by Maki »

Upravo tako, ničega ih nije stid.
Karlsson

Post by Karlsson »

Nigde Marko nije rekao da Medojević može da se vrati kao fudbaler, već samo da može da se vrati u klub kao deo ''crveno bele familije''.
ElMaestro13

Post by ElMaestro13 »

Realno, nije isplativo plaćati obeštećenje za igrača od 33 godine kako god se taj igrac zvao. Sad sto se mnogi onako navijacki vode emocijama to je u redu, ali klub mora da posluje racionalno i u skladu sa trzistem.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

ElMaestro13 wrote: Wed Jul 10, 2024 12:15 am Realno, nije isplativo plaćati obeštećenje za igrača od 33 godine kako god se taj igrac zvao. Sad sto se mnogi onako navijacki vode emocijama to je u redu, ali klub mora da posluje racionalno i u skladu sa trzistem.
Ružno je što ovo pišeš prijatelju, kao da smo ovde kolektivno oboleli na mozak. Klub da posluje racionalno, ne bismo, recimo, imali pijavice na plati koji terena videli nisu. Da ih ne nabrajam, znaju ljudi. Ne bismo imali beskonačno niških kombinacija Maradone. To je samo vrh brega, da ne idemo dalje. Realnost je da klub Medojevića ne sme da propusti. Da košta 15 miliona, a ne tu neku crkavicu što bi nam Kiprani tražili. Poznato je zašto Boba neće da dođe. Nemoj da plasiraš nečiju tuđu istinu, molim te, pristojno.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
slanobarac

Post by slanobarac »

Zar Medi nije istekao ugovor krajem maja? Trebalo bi da je slobodan igrač.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Post Reply