Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Duplof

Re: Transferi

Post by Duplof »

Maki wrote: Tue Jul 09, 2024 12:16 pm Srećno, kapitenu!
Sada smo u situaciji čoveka koji je iskrvario i treba mu hitno transfuzija. Zuka nam je bio bar trećina te slaninarske krvi, i šta sada, pitam ja vas (i upravu)?
Po meni, Voša bez te krvne grupe ne može dalje, možda koju godinu i može na steroidima i polutanovićima, ali dugoročno nam nema života.
+1

Zbog ovoga se morao Meda vratiti...
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Kafa

Post by Kafa »

Zuka hvala ti na svakom trku, na svakom pasu, svakom golu i asistenciji, na svakoj suzi, osmehu i nerviranju.
Ode nam poslednji bastion slaninarstva u klubu.
Želim ti svu sreću u daljoj karijeri i da se jednog dana, kao uspešan fudbaler, vratis u svoju Vošu.

JEDAN JE ZUKA KAPITEN!

Evo ja sam napravio jedan oproštajni video u čast kapitenu.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Srećno Zuka, da napraviš pristojnu evropski karijeru, zaslužio si. Nadam se da ćeš kao i Topić usleti da se aklimatizuješ i pokažeš sve svoje kvalitete i preko. :cheers:
Duplof

Post by Duplof »

Svaka čast @Kafa, nešto mi je upalo u oko... :cry:
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
draganas

Post by draganas »

Ode i Zuka.

Srećno legendo puno sreće pa da te gledamo jednog dana ponovo u Voši.

Svakako mu je lakše iz Austrije u Evropu dalje nego iz Vojvodine. Ako zna, a pokazivao je na momente da zna ko zna gde će da završi
VošaNS

Post by VošaNS »

Pregovori partizana i Ifeta Djakovca su propali. Zašto da ne probamo ako već imamo para?
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Када видиш како су се Његош, Савићевић, Ивановић, Ђорђевић, Топић и његов млађи буразер, Росић опростили довољно се види о каквом играчу и човеку је реч и опет колико им је лепо дочарао величниу Војводине, нас и свега осталог што је чини посебном, заслужио је да иде, да обезбеди себи за живот, а и ако Бог да одатле да оде у неку од лига петица, што да не, можда баш ко Топе у Португалу проради... Довести адекватну замену и МЕДУ под ОБАВЕЗНО, хоћемо сланинара за капитена, а не Вукановића ! ЈЕДАН ЈЕ ЗУКА КАПИТЕН !
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Milan

Post by Milan »

Veliki gubitak za Slaninarstvo u klubu! Zuki, našem kapitenu, želim sve najbolje, da nas ne zaboravi i da nam se jednog dana vrati!
POŠTO OBRAZ ???!!!
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Zuki sve najbolje, drago mi je da ide iz ovog mulja.
Kako stojimo trenutno, a znam da će apologete uprave da protivreče, mi smo sada slabiji no u januaru i to poprilično. Sem ako se ne računa da će Veličković biti i centarfor, desetka i partner Koraću. Samo mi nemojte Uroša Nikolića još da pominjete da će da menja Zukića. Da ne pominjem to što smo se umesto Lazareviću zahvalili Bjekoviću.
Io odio Belgrado
VošaNS

Post by VošaNS »

Red Marquis wrote: Tue Jul 09, 2024 1:42 pm Zuki sve najbolje, drago mi je da ide iz ovog mulja.
Kako stojimo trenutno, a znam da će apologete uprave da protivreče, mi smo sada slabiji no u januaru i to poprilično. Sem ako se ne računa da će Veličković biti i centarfor, desetka i partner Koraću. Samo mi nemojte Uroša Nikolića još da pominjete da će da menja Zukića. Da ne pominjem to što smo se umesto Lazareviću zahvalili Bjekoviću.
+1
Kad čujem da bi Uroš Nikolić trebao biti zamena naježim se.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Na_3_boda

Post by Na_3_boda »

Zukic je morao da ostane, bio je kicma ove ekipe...Otisao je u osrednji klub za mali novac...Los posao uprave... Mislim da je ovo gubitak koji cemo kako u prvenstvu tako i u Evropi tesko nadoknaditi...
Karlsson

Post by Karlsson »

Slažem se. Trebali smo ga vezati lancima z radijator i naterati da potpiše doživotni ugovor, barem dok se ne pojavi ponuda od 5 miliona.

Ne znam zašto se spominje Uroš Nikolić sada. Zar nije bilo reči da je Veličković došao unapred kao zamena za Zukića?
N13

Post by N13 »

Zuki sve najbolje u nastavku karijere. Jedan je od retkih za koje mogu garantovati da nece otici u blizance, i za koje verujem da ce imati zelju da se vrati ovde da zavrsi karijeru.

Takodje, za razliku od dosta forumasa, mislim da je napravio odlican izbor za sledecu destinaciju.
On ovde napredovati vise ne moze. Tesko je odavde i preci u neki veliki klub direktno. A u godinama je kada se lomi karijera.
Otisao je u zdrav sistem, dostupan i vidljiv velikim klubovima (da, veliki klubovi mnogo bolje skautiraju austrijski, svajcarski, belgijski fudbal, nego nas). Sa druge strane otisao je u klub gde ce biti medju najboljim igracima, ako ne i najbolji. Mnogo lakse ce ostvariti zacrtane ciljeve pre svega iz zdrave sredine, a zatim i iz kluba gde je najbolji igrac, makar to bio i osrednji klub, nego iz nekog jakog kluba gde ce da greje klupu.
Takav put su izabrali i Duca i Sergej, pa i Topic, i svima se itekako isplatilo u karijeri.

Sve najbolje Zuka! :cheers:
cele

Post by cele »

Evo i od mene jedan oproštanji za Zuku kapitena! :)
MiSmoFKV!

Post by MiSmoFKV! »

Pa što u Kärnten Zuka :mrgreen:
Šalu na stranu, srećno u nastavku karijere!
Post Reply