Inače, koliko sam pročitao prelazni rok zvanično počinje sutra i traje do 15. septembra.
Transferi
Re: Transferi
Ako me secanje dobro sluzi Dusan, Lazar i Milos.Mare_Liman wrote: ↑Tue Jun 25, 2024 9:33 amИма 3 сина, сва 3 су у омладинском погону, средњи син је 2007. , најмлађи ваљда 2010. или 2011. , овај средњи је толико исфуран и истрипован, гори је од најстаријег, а играчки просек, за најмлађег не знам, ал изгледа да сва 3 свакако иду у звезду...
A ovo sam nekad davno postavio ovde sa velikim ponosom, a danas to izgleda skroz drugacije

Pa sta je problem? Ona stara srpska, u fudbalu navijam za zvezdu, a u kosarci za partizan

U Srbiji se navija, od vajkada, za onog ko pobedjuje u i to u svim sferama drustva. Sportski, najsveziji primer je i nasa fudbalska reprezentacija. Jer, za nju se ne navija, jer ne pobedjuje. Da se zove zvezda Srbija ( na sta se sistemski ide), onda bi bilo navijanja. Bruka

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Vec je tad neko morao da reaguje,igrao si u Vojvodini,navijas za crne a sada igras za crvene.
Može li da se otvori posebna tema gde ćemo da pljujemo malog krelca i familiju mu, a da se ovde bavimo isključivo nadolazećim promenama u timu?
Generalno koja je vajda trošiti i dalje vreme i prste na sina Laneta Jovanovića kada je već sve rečeno i pročitano?
Generalno koja je vajda trošiti i dalje vreme i prste na sina Laneta Jovanovića kada je već sve rečeno i pročitano?
-
To sam i ja mislio. Nek naprave temu gde ćemo da pljujemo sve izdajice. Ovde neka se bavi samo o transferimaKarlsson wrote: ↑Wed Jun 26, 2024 4:05 pm Može li da se otvori posebna tema gde ćemo da pljujemo malog krelca i familiju mu, a da se ovde bavimo isključivo nadolazećim promenama u timu?
Ovim objavama sa socijalnih mreža definitivno nije mesto u temi transferi.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
-
Zavrsiti sa ovim pacovom malim i pricom o njemu. Imam predlog. Otvoriiti temu analizu mlađih kategorija, i lepo da ljudi znaju ko su "naša" deca.
Sta kazete za rastanak sa Bjekom? Bandivic ga ne vidi u ekipi
+1ultra komsa wrote: ↑Wed Jun 26, 2024 5:34 pm Zavrsiti sa ovim pacovom malim i pricom o njemu. Imam predlog. Otvoriiti temu analizu mlađih kategorija, i lepo da ljudi znaju ko su "naša" deca.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Čekam bolje dane, koji dolaze!
+1VošaNS wrote: ↑Wed Jun 26, 2024 5:57 pm+1ultra komsa wrote: ↑Wed Jun 26, 2024 5:34 pm Zavrsiti sa ovim pacovom malim i pricom o njemu. Imam predlog. Otvoriiti temu analizu mlađih kategorija, i lepo da ljudi znaju ko su "naša" deca.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Imamo temu "Omladinci i kadeti FKV"ultra komsa wrote: ↑Wed Jun 26, 2024 5:34 pm Zavrsiti sa ovim pacovom malim i pricom o njemu. Imam predlog. Otvoriiti temu analizu mlađih kategorija, i lepo da ljudi znaju ko su "naša" deca.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.