Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Cane

Re: Transferi

Post by Cane »

Marko93 wrote: Wed Jun 26, 2024 1:48 pm Sto volim ove aktivne prelazne rokove ne mogu da stignem da ispratim sve koga smo doveli
Inače, koliko sam pročitao prelazni rok zvanično počinje sutra i traje do 15. septembra.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Mare_Liman wrote: Tue Jun 25, 2024 9:33 am
Milan wrote: Tue Jun 25, 2024 7:39 am Čekajte… Hoćete da kažete da Lane ima još jednog sina koji igra u našem podmlatku? Pa ovo je vrištanje… :rolll:
Има 3 сина, сва 3 су у омладинском погону, средњи син је 2007. , најмлађи ваљда 2010. или 2011. , овај средњи је толико исфуран и истрипован, гори је од најстаријег, а играчки просек, за најмлађег не знам, ал изгледа да сва 3 свакако иду у звезду...
Ako me secanje dobro sluzi Dusan, Lazar i Milos.

A ovo sam nekad davno postavio ovde sa velikim ponosom, a danas to izgleda skroz drugacije

Image
Image
Stexman

Post by Stexman »

Mali mora da se dogovori sa sobom ili ćaletom za koga navija!? Koliko se ovde vidi rekao bi za crnu sektu, al mozda se odrekao ruzne proslosti preko noci... javilo mu se.

Image

Image
Milan

Post by Milan »

Proslediti slike ciganima :devil:
POŠTO OBRAZ ???!!!
N13

Post by N13 »

Stexman wrote: Wed Jun 26, 2024 2:58 pm Mali mora da se dogovori sa sobom ili ćaletom za koga navija!? Koliko se ovde vidi rekao bi za crnu sektu, al mozda se odrekao ruzne proslosti preko noci... javilo mu se.

Image

Image
Pa sta je problem? Ona stara srpska, u fudbalu navijam za zvezdu, a u kosarci za partizan :roll:
Turija

Post by Turija »

N13 wrote: Wed Jun 26, 2024 3:18 pm
Stexman wrote: Wed Jun 26, 2024 2:58 pm Mali mora da se dogovori sa sobom ili ćaletom za koga navija!? Koliko se ovde vidi rekao bi za crnu sektu, al mozda se odrekao ruzne proslosti preko noci... javilo mu se.

Image

Image
Pa sta je problem? Ona stara srpska, u fudbalu navijam za zvezdu, a u kosarci za partizan :roll:
U Srbiji se navija, od vajkada, za onog ko pobedjuje u i to u svim sferama drustva. Sportski, najsveziji primer je i nasa fudbalska reprezentacija. Jer, za nju se ne navija, jer ne pobedjuje. Da se zove zvezda Srbija ( na sta se sistemski ide), onda bi bilo navijanja. Bruka :oops:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
rykerfcv

Post by rykerfcv »

Image

Image
Vec je tad neko morao da reaguje,igrao si u Vojvodini,navijas za crne a sada igras za crvene.
Karlsson

Post by Karlsson »

Može li da se otvori posebna tema gde ćemo da pljujemo malog krelca i familiju mu, a da se ovde bavimo isključivo nadolazećim promenama u timu?
Generalno koja je vajda trošiti i dalje vreme i prste na sina Laneta Jovanovića kada je već sve rečeno i pročitano?
SlaninarIzNS

Post by SlaninarIzNS »

Karlsson wrote: Wed Jun 26, 2024 4:05 pm Može li da se otvori posebna tema gde ćemo da pljujemo malog krelca i familiju mu, a da se ovde bavimo isključivo nadolazećim promenama u timu?
Generalno koja je vajda trošiti i dalje vreme i prste na sina Laneta Jovanovića kada je već sve rečeno i pročitano?
To sam i ja mislio. Nek naprave temu gde ćemo da pljujemo sve izdajice. Ovde neka se bavi samo o transferima
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Ovim objavama sa socijalnih mreža definitivno nije mesto u temi transferi.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
ultra komsa

Post by ultra komsa »

Zavrsiti sa ovim pacovom malim i pricom o njemu. Imam predlog. Otvoriiti temu analizu mlađih kategorija, i lepo da ljudi znaju ko su "naša" deca.
Pivot

Post by Pivot »

Sta kazete za rastanak sa Bjekom? Bandivic ga ne vidi u ekipi
VošaNS

Post by VošaNS »

ultra komsa wrote: Wed Jun 26, 2024 5:34 pm Zavrsiti sa ovim pacovom malim i pricom o njemu. Imam predlog. Otvoriiti temu analizu mlađih kategorija, i lepo da ljudi znaju ko su "naša" deca.
+1
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Turija

Post by Turija »

VošaNS wrote: Wed Jun 26, 2024 5:57 pm
ultra komsa wrote: Wed Jun 26, 2024 5:34 pm Zavrsiti sa ovim pacovom malim i pricom o njemu. Imam predlog. Otvoriiti temu analizu mlađih kategorija, i lepo da ljudi znaju ko su "naša" deca.
+1
+1
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
ssnigd

Post by ssnigd »

Imamo temu "Omladinci i kadeti FKV"
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Post Reply