Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
madda fakka

Re: Uprava

Post by madda fakka »

Radoye wrote:Ljudi, sa njima NIKADA necemo nista osvojiti, njima je ovo idealno - vecito treci, od alternative blizanackom sistemu postali smo njegov nerazdvojni deo.
To sam i ja pomislio jos bih nadovezao da unazad godinama se samo radujemo pobedama nad BG blizancima i to nam je maximum :!: Zanima me strategija za sledecu sezonu. Od ovog vikenda samo omladinci na teren neka se kale za naredne utakmice nasli smo se u pat poziciji ne mozemo gore a nize od ovog isto ne moze ni rezultatski niti mi kao navijaci... Bicu pozer i reci cu do kraja sezone me bas briga sta ce biti i ne dolazim na stadion :!:

Over and out
I Bog je Slaninar...
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Cekaj brate, treba jos u zadnjem kolu da skinemo gace i da se natrcimo crvenom blizancu i tako mu donesemo reziranu titulu, nije ovaj cirkus jos zavrsen... :deal:
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
divizija

Post by divizija »

One and only wrote:Znam da skoro necete otici iz kluba, ali vas molim da dok god ste vi na celu, svake naredne sezone odmah istupite iz kup takmicenja. Nemojte nam vise mazati oci, nemojte nas muciti i skracivati nam zivote.
ovo je misao koja mi nije izlazila iz glave sinoc na putu do NS i do kasno u noc. nece govnari otici sami nikako,to stoji,al bar kad bi prestali da nas turiraju stalno i daju tu laznu nadu i obecavaju kule i gradove... jebote,da je pa gol sinoc,samo jedan gol,mislim da bi eksplodirao stadion od buke.
po*enjam se u usta kompletnom upravnom odboru na celu sa predsednikom! zivim za dan da im vidim ledja..
Passion

Post by Passion »

Колико тек сада желим да им видим леђа...не знам шта бих све дао за то. Али опет, неће ми стадион видети леђа никада! Она се не напушта тако лако!
Где год да играш, прати те твоја Фирма!
divizija

Post by divizija »

i ne treba,jeste da je tesko i da je svima muka i kupa i fudbala i uprave i svega toga,ali je odlazak sa stadiona po meni promasaj! citam sad nesto,mnogi se kunu da vise nece karadjordje videti njihovog dupeta bla bla,al to ustvari ljudima koji vode klub i odgovara,sto manje ovih sto se bune,to je bolje,nek ti dolazi obican narod i studenti za dzabe celu sezonu i nek cute,svecano ih bole k***c za atmosferu na tribinama,samo dok je njihovo dupe mirno.
Passion

Post by Passion »

Управо то, то им је и циљ. Зато сам рекао да нема шансе да ме Карађорђе неће видети, зато што је пар њих већ рекло да неће долазити више. Па људи како несхватате да је то онда њихова победа!? Онда могу да раде 100% шта хоће...ко ће да их спречи? 100 бесних сланинара? Не одустајте тако лако...понашате се као да нас је Војводина навикла на трофеје и сигурне победе...
Где год да играш, прати те твоја Фирма!
Firmson89

Post by Firmson89 »

divizija wrote:i ne treba,jeste da je tesko i da je svima muka i kupa i fudbala i uprave i svega toga,ali je odlazak sa stadiona po meni promasaj! citam sad nesto,mnogi se kunu da vise nece karadjordje videti njihovog dupeta bla bla,al to ustvari ljudima koji vode klub i odgovara,sto manje ovih sto se bune,to je bolje,nek ti dolazi obican narod i studenti za dzabe celu sezonu i nek cute,svecano ih bole k***c za atmosferu na tribinama,samo dok je njihovo dupe mirno.
+1

Иако ће доста времена требати да ме прође ова мука коју су нам синоћ сервирали, знам где ћу бити већ следећи викенд, као и увек... И да нагласим да коме је мука од нашег фудбала, има момака који стварно дају све од себе и за то ће (надам се) бити награђени, а то су рукометаши. За викенд играју у Нишу и фали им још та победа за титулу! Зато ко год је у могућности, правац у Чаир и да се испрате момци који ће пехар донети у Нови Сад. :cheers:
SamoTI

Post by SamoTI »

Svima nam je već jasno sta se dešava i pitamo se dokle mislite tako da nam mažete oči tim Kupom, da nam pričate priče kako nam je prioritet pa onda lagano i tu izduvate pa posle krivicu svako skida sa sebe...Uprava napolje!
Friend

Post by Friend »

Što mi je ovo sve poznato ? :pegla:

http://www.novisadinfo.info/2013/05/blog-post_9774.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Helm

Post by Helm »

Inace nisam sklon velikim bojkotima ili slicno, ali nadam se da cu imati dovoljno pameti da se ne pojavim na Karadjordju u poslednjem kolu. :frown:
budababa

Post by budababa »

Friend wrote:Što mi je ovo sve poznato ? :pegla:

http://www.novisadinfo.info/2013/05/blog-post_9774.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Copy-paste vesti od prošle godine. Svi su krivi, jedino nije onaj koji je izjavio da se on pita za sve.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Mene zanima samo ona Butoroviceva cistka u kojoj ce da pocisti samog sebe. Samo bi to bila novos, ovo drugo je sve vec vidjeno.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Salvador

Post by Salvador »

Ja i dalje ne znam kako je prosla cistka zavrsila - ko je zamenio rabrenovica i pantu ciganovica, jel mi imamo sportskog direktora?
Milan

Post by Milan »

Znači, odlaze kafe kuvarica i Nuša? Nušaaaaaaaaaaaaaaaa :cry: :cry: :cry:
POŠTO OBRAZ ???!!!
divizija

Post by divizija »

budababa wrote:

Copy-paste vesti od prošle godine. Svi su krivi, jedino nije onaj koji je izjavio da se on pita za sve.
tacnije,nije kriv onaj koji je najodgovorniji za sve,bas je taj izraz koji sam boldovao upotrebljavao stalno! covek se ponasa bukvalno kao da je vlasnik fk vojvodina,privatnik,pa deli otkaze kome hoce,i smenjuje sve redom kako mu se cefne,i niko se drugi nista ne pita,jos malo ako nastavi ovako dostignuce nivo tiranije staljina ili mozda idi amina. sto rece Milan u temi 100 godina kluba,kako slaviti i osetiti euforiju povodom jednog veka kluba,kad nam je stanje u klubu ovako ocajno.. al opet se treba izdici iznad svega i dostojanstveno i sa velikim stilom obeleziti tu godisnjicu,bez obzira na sve sto nam ide na ganglije u vezi sa upravom i svim ostalim stvarima koje nas muce,jer sve je to FCV !
Post Reply