Verovatno ima u pisanom izdanju i nije on poricao da su to njegove reci u zurnalu koliko sam upucen vec je tamo napisano ono sto je on stvarno rekao! Tomo, to da li si ti imao nekakve koristi od takvog texta ne znam ali znam da ovo nije jedini text protiv Firme koji si ti potpisao! Moze jedno javno pitanje za tebe? Za koga navijas? Sta uopste neko ko ne navija za Vojvodinu radi ovde??Red Marquis wrote:Gde je ta izjava koju je Drina postavio, to poricanje od strane Vulićevića iz Ružnala? Ne vidim to nigde na njihovom sajtu...
Odnos članova kluba prema Voši
Re: Odnos članova kluba prema Voši
Ljudi igrači nisu otisli da proslave pobedu toliko važnu na sever sa firmom, i sta nam treba više od toga , nema vise rakao sam ovo rekao sam ono, sve ste rekli u nedelju posle meča.
Moj je stav da nisu smeli biti izmalipunisani na takav način, njihova je greška isto koliko i nalogodavca svega ovoga.
Moj je stav da nisu smeli biti izmalipunisani na takav način, njihova je greška isto koliko i nalogodavca svega ovoga.
Jedna je crvena a druga je bela....
Edit: Ovakve prozivke nisu dozvoljene! Nemam nista protiv da se istera na cistinu sta je istina a sta ne, ali "lincovanja" necu dopustiti.
Nboya
Nboya
Slažem se sa ovim, sada se zarad mira u kući pokušava pripisati Tomi novinaru da je ubacio pogrešnu reč, koja suštinski ne menja ono što se zaista desilo, a to je da je predšjednik zabranio igračima da odu do severa, a oni ga naravno poslušali.buraz wrote:Ljudi igrači nisu otisli da proslave pobedu toliko važnu na sever sa firmom, i sta nam treba više od toga , nema vise rakao sam ovo rekao sam ono, sve ste rekli u nedelju posle meča.
-
Procitajte dole moj potpis...slanina wrote:Kako ja znam covek je deklarisani grobar...
GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
Poenta price jeste da igraci ne smeju da komentarisu navijace. Pravilo broj jedan u celom svetu. Vulicevic to pravilo nije ispostovao i sada placa cenu zbog toga. Sta je do kraja rekao, i na koji nacin je rekao, vise nije ni vazno. Steta je napravljena.
Toma, koliko sam ja informisan, nije grobar vec navijac Vojvodine. Novinarski posao zahteva notu pikanterije, ali onda si ili novinar ili navijac. Tesko da moze i jedno i drugo. Kada zauzmes busiju od objektivnog novinarstva ne ostane mnogo.
Toma, koliko sam ja informisan, nije grobar vec navijac Vojvodine. Novinarski posao zahteva notu pikanterije, ali onda si ili novinar ili navijac. Tesko da moze i jedno i drugo. Kada zauzmes busiju od objektivnog novinarstva ne ostane mnogo.
Pogresnu rec? Pa ceo tekst je cista izmisljotina!Neusatzer wrote:Slažem se sa ovim, sada se zarad mira u kući pokušava pripisati Tomi novinaru da je ubacio pogrešnu reč, koja suštinski ne menja ono što se zaista desilo, a to je da je predšjednik zabranio igračima da odu do severa, a oni ga naravno poslušali.buraz wrote:Ljudi igrači nisu otisli da proslave pobedu toliko važnu na sever sa firmom, i sta nam treba više od toga , nema vise rakao sam ovo rekao sam ono, sve ste rekli u nedelju posle meča.
Kao da su oni mogli da biraju... pa da ste vi bili na njihovom mestu uradili bi isto, garantujem!
Čovek se sam deklarisao kao grobar još dok je pisao pod nikom čika toma...Minja wrote: Toma, koliko sam ja informisan, nije grobar vec navijac Vojvodine.
POŠTO OBRAZ ???!!!
Tacno, koliko sam upucen taj nalog mu je banovan?Milan wrote:Čovek se sam deklarisao kao grobar još dok je pisao pod nikom čika toma...Minja wrote: Toma, koliko sam ja informisan, nije grobar vec navijac Vojvodine.
O tome sam i pisao,poceo je da kopira tekstove sa tog nekog sajta za koji je pisao i bio je Toma(navijam za partizan a Vosa mi je simpaticna i navijam za nju kad ne igra partizan),oni koji su pratili sajt od samog pocetka znaju.
- Red Marquis
- Moderator
Predlažem da se stavi sticky tema...TomaNS(čika Toma) je navijač partizana i da više ne pričamo o tome. Ovo je već deseti put na forumu da se drobi o tome i smučilo mi se. Imamo li mi važnijih tema od ove?
Io odio Belgrado
Ви овде оплели по Томи да је убачени гробарски елемент који покушава да нас саботира у мисијама "Освајање Лиге Европе" и "Тражи се карта више", а у журналу изашла идентична изјава Вулићевића, тј. иста она што је дао за Новосадске новине?!
Ево погледајте сами:
http://www.zurnal.rs/2012/05/22/vulicev ... index.html
Ко је сад кога лагао, ко заслужује бан, а ко извињење?
Ево погледајте сами:
http://www.zurnal.rs/2012/05/22/vulicev ... index.html
Ко је сад кога лагао, ко заслужује бан, а ко извињење?
Љyбaв пpeмa тeби нac je cпojилa, a мpжњa пpeмa њимa ojaчaлa!
Zurnal se pozvao na Novine Novosadske i time se ogradio. Znaci, ako su lagale NN, onda je lagao i Nesportski zurnal. Tekst u Zurnalu ne dokazuje nista.
I manite se istrage Tome. Ovde nije pitanje za koga Toma navija vec je pitanje da li je ta izjava tacno preneta ili ne. Ako je Vuletovoj izjavi promenjen smisao, onda se potpisnik teksta ogresio o svoju profesiju i zasluzuje svaku kritiku (ne i uvredu).
I manite se istrage Tome. Ovde nije pitanje za koga Toma navija vec je pitanje da li je ta izjava tacno preneta ili ne. Ako je Vuletovoj izjavi promenjen smisao, onda se potpisnik teksta ogresio o svoju profesiju i zasluzuje svaku kritiku (ne i uvredu).
UPRAVA NAPOLJE!!!
Вуле је рекао шта је рекао, ако то није истина нека јавно демантује. Мени само није јасно шта је био циљ објављивања овог текста? Да ли је аутор мислио на углед Вулићевића и на то какав ће одјек ове написане речи имати код навијача? Највише ми смета што је у тексту извршена класична замена теза! Ако нешто може да се замери Фирми, то је безреезервна подршка овом срамном тиму коју су давали током читаве сезоне! Да ли се звиждало после Вадуза, партизана, и још великог броја утакмицама на којима су Вулетове колеге имале снаге за 60. минута и на којима су загонетно падали и ваљали се по терену? Фудбалери, били и остали лако кварљива роба!