Pekarić novo pojačanje Zvezde
zvanični sajt klubaNino Pekarić, 26-godišnji štoper novo je pojačanje fudbalskog kluba Crvena zvezda. Pekarić medju crveno-bele stiže kao jednogodišnja pozajmica iz bukureštanskog Dinama, sa mogućnošću produžetka saradnje. „ Izuzetno sam zadovoljan što sam došao u Crvenu zvezdu. To je veliki klub sa evropskom i svetskom titulom. Presrećan sam i na meni je da se odužim zbog ukazanog poverenja. Sve je na meni i sve ću uraditi da Zvezda beleži dobre rezultate“, kaže Pekarić.
Pekarić je svoju profesionalnu karijeru počeo u Radničkom iz Obrenovca gde je proveo dve sezone. Potom je tri i po godine igrao u Vojvodini, da bi poslednjih šest meseci bio član Dinama iz Bukurešta.
„ Loš period mog života je iza mene, ali ne bih hteo da pričam o tome. Stižem u Zvezdu kao veliki profesionalac, maksimalno pripremljen za najveće napore. Upućen sam u igru crveno-belih i poznajem sistem igre koji forsira trener Zeman. Očekujem da ću se veoma brzo uklopiti u igru“, tvrdi Pekarić.
„ Prezadovoljan sam jer smo doveli izuzetno dobrog igrača, koji će mnogo doprineti igri naše odbrane i celog našeg tima. Nino bi trebalo svojim iskustvom da donese veliki kvalitet i sigurnost. Dobro ga poznajemo i zadovoljni smo sa još jednim uspešno urađenim poslom“, kaže sportski direktor Crvene zvezde Goran Bunjevčević.
Pekarić ima osam nastupa za mladu reprezentaciju i jedan postignut gol. U Crvenoj zvezdi nosiće dres sa brojem 16 na leđima.
PS
Nekad voda nosi čoveka i tamo gde ne misli da će stići - pa, neka mu je sa srećom i da ga povrede zaobiđu.Nadam se da će i dalje zadržati , bar deo ranijeg odnosa prema Voši.
Jako je nezgodno samo to, što nam kapiteni prelaze u zvezdu

i Leo je jedno vreme nosio našu traku i zato ubuduće treba triput meriti pa seći, kome dati traku.Traku treba da ponesu, ne uvek samo najbolji, već Klubu najodaniji igrači , npr kao što je danas
Vladimir Buač i
Željko Brkić možda Igor Đurić i igrački sazreli Pantelić:!: i ne znam da li ima ko još

Unapred im se izvinjavam, ako se (po)jave i prijave još neki.