Ma nema sta ni da pricamo,nismo reagovali kad se mogao dovesti za serpu ribe,pa cak i ako se ne pokaze nikom nista uvek ce se naci neki Radnik ili Rudar iz Velenja da ga kupi za te novce. Sad sam samo odgovario na postavljeno pitanje churguzijanca,sa malom vremenskom zadrskom. Nije to igrac za koga je postojala neka garancija,ali kao sto sam rekao,nekako sam verovao da ga Sturm nije zvao na probu tek tako. Sad nam samo ostaje da ga ispratimo i vidimo da l smo se zeznuli ili ispali pametni
Transferi
Re: Transferi

- churguzijanac
Zabio je, sad nisam siguran jel samo prvi ili i drugi.
Il obachurguzijanac wrote: ↑Sun Nov 06, 2022 1:47 am Zabio je, sad nisam siguran jel samo prvi ili i drugi.

Eno Pavkov se vraća uzvezdanu ajde da im ga maznemo ispred nosa 

- churguzijanac
Nikad mi necemo nista uraditi sa njihovim igracima.Nama trebaju stranci koji veze nemaju ni sa jednim ni sa drugim.
Kakvo je misljenje o Kulibaliju iz Malija, kao slobodnom centarforu ( kanda ga zvezda menja Pavkovim povratkom?)? Mozda je neko ovde pratio zvezdine utakmice?
Ne verujem da je u zvezdu dosao samo zbog visine? Vise mislim da se nije snasao. Mozda nije za Evropu, ali za domacu ligu da li je Badamosi 2?
Ne verujem da je u zvezdu dosao samo zbog visine? Vise mislim da se nije snasao. Mozda nije za Evropu, ali za domacu ligu da li je Badamosi 2?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- churguzijanac
Ako hoćemo nekad da budemo bolji od njih treba da prestanemo njihove "otpatke" da uzimamo.Neko će reci nije bas tako, eto doveli smo svojevremeno Abua, ali to je jedan slucaj u sto.Samo stranci koji tamo nisu igrali i imaju nulti respekt treba da dolaze i tako bar jedno narednih 5 godina.Turija wrote: ↑Mon Nov 07, 2022 1:11 pm Kakvo je misljenje o Kulibaliju iz Malija, kao slobodnom centarforu ( kanda ga zvezda menja Pavkovim povratkom?)? Mozda je neko ovde pratio zvezdine utakmice?
Pročitao sam da taj Kulibali ima mesečnu platu 40 000 evra, a ono što sam ga gledao malo u Zvezdi dečko izgleda operisan od fudbala. Barem za poziciju koju pokriva.
Da, tek sam sad video koliko ima godina, pa i platu.
Nema nikakve svrhe dovesti takvog igraca (bolje Pavkova

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Onaj "moj" centarfor danas dao prvi gol,od kako sam ga spomenuo prvi put ovde na forumu
Mozda negde nacuo da smo zainteresovani (mi sa foruma) pa se uobrazio 

Carević - Traore, Vitas - Antonijević - Milosavljević - Čumić, UN, Baraj, Malbašić, NN.
Dovedeno 10 igrača, prosek 27,8 godina.
Nisu dovedene pozicije samo DM i RB.
Prepunjeno mesto bočnih napadača i zato Iz tima istisnuti mladi Kabić, Novevski i Nešković. Izbačeni i Zukić, Vidakov, Vukčević i Milošević.
Data šansa samo Jeličiću, bonusima Topiću i Miletiću i popola Lazareviću/Bjekoviću. Sva petorica primetno stagnirali u poslednjih mesec dana...
Igrali još Simići, Đorđević i Busnić. Kada se sve sabere, od starosedelaca najmanje loši.
Prepunjeno mesto bočnih napadača i zato Iz tima istisnuti mladi Kabić, Novevski i Nešković. Izbačeni i Zukić, Vidakov, Vukčević i Milošević.
Data šansa samo Jeličiću, bonusima Topiću i Miletiću i popola Lazareviću/Bjekoviću. Sva petorica primetno stagnirali u poslednjih mesec dana...
Igrali još Simići, Đorđević i Busnić. Kada se sve sabere, od starosedelaca najmanje loši.
Last edited by Maki on Thu Nov 10, 2022 10:22 pm, edited 1 time in total.
Od svih nabrojanih igraca jedino sam kod Kabica prevashodno i Vidakova video neki kvalitet. Milosevic je za ono malo vremena pokazao da je jos uvek nezreo za seniorski fudbal, ali da se morao polako uvoditi u igru.Maki wrote: ↑Thu Nov 10, 2022 10:16 pm Carević - Traore, Vitas - Antonijević - Milosavljević - Čumić, UN, Baraj, Malbašić, NN.
Data šansa samo Jeličiću, bonusima Topiću i Miletiću i popola Lazareviću/Bjekoviću. Sva petorica primetno stagnirali ...
Zukic, Neskovic, Novevski, Topic, Miletic, Jelicic, Vukcevic...niko se nece buniti da odu negde
Edit: To nisu igraci koji ce nas uvesti u Ligu Evrope/Konferencije.
Last edited by ssnigd on Thu Nov 10, 2022 10:23 pm, edited 1 time in total.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Mislim da je neki trener znalac mogao napraviti nešto od njih.