Transferi
- Deep Purple
Re: Transferi
@NorthTribune
Momak koji ga lično zna je rekao da su ga kontaktirali iz zvezde i partizana i da nije imao nameru uopšte da pregovara. Uostalom mnogo je bio bliži (blizu) da se vrati kod nas ovog leta ali je problem taj što ako jednom napusti Španiju teško da će se vratiti u lige petice i ovo je samo logično razmišljanje, nemam oko Radoje i naše ponude nikakve informacije. Pa se vrv nadaju novom angažmanu u Španiji. Jer teško će ponovo iz Srbije u lige petice a ima 29 godina pa ima još par sezona u nogama za tu ligu. Ali videćemo možda se i vrati nikad se ne zna
Inače zvezda i partizan bolje plaćaju nego pola Bundesligaša i Španaca. Npr u Selti imaš igrače koji igraju za 300k po sezoni a i za dva miliona a igrači koji imaju npr u Selti 500k bi imali u zvezdi 600-800k
Što se tiče upoređivanja Marinakisa i terzića oni ne mogu u istu rečenicu jer jedan unosi svoj privatan kapital u klub dok drugi dobija državne pare. I to je uvreda za Marinakisa. Uništio je terza Ofk Beograd, zgrade i stanove koje je digao za omladinski pogon Ofk Beograda je prodavao privatno kao svoje. 20 miliona eur izvukao iz Ofk Beograda. I pošto voliš da gostuješ po tuđim forumima (ne smetaš, slobodno piši) uđi na forum Blue Union i pogledaj koja je zadnja aktivna tema na tom forumu odnosno koja utakmica. To je sve što treba da znaš o terziću a i o zvezdi.
Marinakis je prodao Čumića onome ko je stavio bolju ponudu na sto. Briga njega za Gate 7, cigane i grobare.
A igrom slučaja imam dosta preciznije informacije oko zvezde nego oko kluba koji volim. Brat ( ) mi je bio administrator na vašem pokojnom forumu. Posle terze prolazite gore nego Ofk Beograd.
Momak koji ga lično zna je rekao da su ga kontaktirali iz zvezde i partizana i da nije imao nameru uopšte da pregovara. Uostalom mnogo je bio bliži (blizu) da se vrati kod nas ovog leta ali je problem taj što ako jednom napusti Španiju teško da će se vratiti u lige petice i ovo je samo logično razmišljanje, nemam oko Radoje i naše ponude nikakve informacije. Pa se vrv nadaju novom angažmanu u Španiji. Jer teško će ponovo iz Srbije u lige petice a ima 29 godina pa ima još par sezona u nogama za tu ligu. Ali videćemo možda se i vrati nikad se ne zna
Inače zvezda i partizan bolje plaćaju nego pola Bundesligaša i Španaca. Npr u Selti imaš igrače koji igraju za 300k po sezoni a i za dva miliona a igrači koji imaju npr u Selti 500k bi imali u zvezdi 600-800k
Što se tiče upoređivanja Marinakisa i terzića oni ne mogu u istu rečenicu jer jedan unosi svoj privatan kapital u klub dok drugi dobija državne pare. I to je uvreda za Marinakisa. Uništio je terza Ofk Beograd, zgrade i stanove koje je digao za omladinski pogon Ofk Beograda je prodavao privatno kao svoje. 20 miliona eur izvukao iz Ofk Beograda. I pošto voliš da gostuješ po tuđim forumima (ne smetaš, slobodno piši) uđi na forum Blue Union i pogledaj koja je zadnja aktivna tema na tom forumu odnosno koja utakmica. To je sve što treba da znaš o terziću a i o zvezdi.
Marinakis je prodao Čumića onome ko je stavio bolju ponudu na sto. Briga njega za Gate 7, cigane i grobare.
A igrom slučaja imam dosta preciznije informacije oko zvezde nego oko kluba koji volim. Brat ( ) mi je bio administrator na vašem pokojnom forumu. Posle terze prolazite gore nego Ofk Beograd.
Ako Radoju žele Španci valjda bi ga do sada doveli. Ipak on dečko ima ozbiljan staž tamo i poznato ime. Čudi me da ne može da ubode neki ugovor u Holandiji ili Belgiji, pa i Švajcarskoj, Turskoj...
- Deep Purple
Pa vrv nije otišao u te lige jer se možda nada ligama petice. Svakako videćemo.
Razumem Radoju, tesko se napusta Spanija.
Verujem da ce se vratiti u Vosu, jednog dana, ali sada mi se cini da je Vosi bolje da se fokusira na dolazak Nikolova. Ne znam nista o Nikolovu, ali prema pisanju ovde i CV, mislim da bi nam, trenutno, izuzetno dobro legao.
Drago mi je da se Struka i Uprava uverila, posle silnih remija, da nam fali jos kvalitetnih igraca.
Ne treba biti sentimentalan prema ovoj generaciji nase dece, kojima je data fantasticna prilika da se dokazu i imali celu godinu igranja u postavi. Medjutim, nisu je iskoristili, mozda iz vise razloga, ali jedan je sigurno nedostatak kvaliteta za klub kakav je Vojvodina.
Sve mi se cini da su nadolazeca deca sa FCVB mnogo talentovanija, ali videcemo i to.
Dobro je sto sportski direktor Jovanovic odlicno poznaje Vojvodinu i njene navijace i da nece dovoditi u nju likove kao sto su Hajdin, Despotovic... i slicne tipove..
Za Cumica verujem da je dosao u Vosu, najvise zahvaljujuci Jovanovicu. Kada je, svojevremeno, stigao u Vosu ,,Nis ekspres" ( Beganovic i Obradovic) bili su velika pojacanja. Nazalost, Obradovic se nije snasao i napustio Vosu. Medjutim, Beganovic jeste, ostao u NS i bio dugo uzdanica Kluba. Vremena se menjaju, ali mozda bi mogao i Cumic Beganovicevim igrama u Vosi?
Potencijal ima.
Verujem da ce se vratiti u Vosu, jednog dana, ali sada mi se cini da je Vosi bolje da se fokusira na dolazak Nikolova. Ne znam nista o Nikolovu, ali prema pisanju ovde i CV, mislim da bi nam, trenutno, izuzetno dobro legao.
Drago mi je da se Struka i Uprava uverila, posle silnih remija, da nam fali jos kvalitetnih igraca.
Ne treba biti sentimentalan prema ovoj generaciji nase dece, kojima je data fantasticna prilika da se dokazu i imali celu godinu igranja u postavi. Medjutim, nisu je iskoristili, mozda iz vise razloga, ali jedan je sigurno nedostatak kvaliteta za klub kakav je Vojvodina.
Sve mi se cini da su nadolazeca deca sa FCVB mnogo talentovanija, ali videcemo i to.
Dobro je sto sportski direktor Jovanovic odlicno poznaje Vojvodinu i njene navijace i da nece dovoditi u nju likove kao sto su Hajdin, Despotovic... i slicne tipove..
Za Cumica verujem da je dosao u Vosu, najvise zahvaljujuci Jovanovicu. Kada je, svojevremeno, stigao u Vosu ,,Nis ekspres" ( Beganovic i Obradovic) bili su velika pojacanja. Nazalost, Obradovic se nije snasao i napustio Vosu. Medjutim, Beganovic jeste, ostao u NS i bio dugo uzdanica Kluba. Vremena se menjaju, ali mozda bi mogao i Cumic Beganovicevim igrama u Vosi?
Potencijal ima.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Vidim da je i Mogli"slobodan agent".Ja bih ga rado video ponovo u Voši.
- Deep Purple
Srbi bez kluba: Uroš Spajić, Nemanja Radoja, Miloš Jojić, Adem Ljajić, Sava Arangel Čestić, Strahinja Tanasijević, Marko Šćepović, Đorđe Denić, Jagoš Vuković, Vujadin Savić, Ivan Lakićević, Đorđe Denić, Stefan Milošević, Luka Milunović, Petar Škuletić, Nikola Trujić, Aleksandar Pantić, Aleksandar Kovačević, Jovan Stojanović, Dragan Rosić, Đorđe Nikolić, Nemanja Miletić, Slobodan Rajković, Mario Maslać, Slađan Nikodijević, Faruk Bihorac.
Ja bih jos i Sataru i da zatvorimo knjigu. Naravno i Radoju, ali tu nisam siguran u njegov skori dolazak?
Zasto Sataru?
Zato sto nam treba visok, snazan i iskusan stoper u odbrani i opasan u napadu iz prekida.
Vidi se da pokusavamo i da nadjemo pravog izvodjaca prekida.
Jos uvek smo tu u nezavrsenoj fazi, ali iskristalisace se i to. Baraj bi mozda mogao? Dolaskom Nikolova, mozda i to pitanje resavamo? Tu je i UN kandidat, sa onim sutom i golom, ali s obzirom na povredu, nece igrati celu utakmicu.
Za sada smo tim, koliko sam ja primetio, koji najlosije izvodi prekide ( putanja, lopte, brzina, mesto ubacivanja), a i nismo dominantni u skoku. Satara to dosta popravlja.
Zasto Sataru?
Zato sto nam treba visok, snazan i iskusan stoper u odbrani i opasan u napadu iz prekida.
Vidi se da pokusavamo i da nadjemo pravog izvodjaca prekida.
Jos uvek smo tu u nezavrsenoj fazi, ali iskristalisace se i to. Baraj bi mozda mogao? Dolaskom Nikolova, mozda i to pitanje resavamo? Tu je i UN kandidat, sa onim sutom i golom, ali s obzirom na povredu, nece igrati celu utakmicu.
Za sada smo tim, koliko sam ja primetio, koji najlosije izvodi prekide ( putanja, lopte, brzina, mesto ubacivanja), a i nismo dominantni u skoku. Satara to dosta popravlja.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Ja bih možda stavio Baraja malo na hlađenje i objasnio mu neke stvari u vezi sebičluka i arogancije. Pa nisi brate došao iz Ajaksa, već iz lažnog Belenenseša i trećeligaške Parme pa da sada ovde glumiš umišljenu Zvezdu. Nije Vojvodina gora od tih klubova.
Pretprošlu utakmicu je izveo dva slobodnjaka očajno, pa je uzeo da izvede i treći, ali mu je Kabić tražio loptu, a ovaj mu je dao preko one stvari.
Dobar je igrač, može da pravi razliku, ali koliko je potencijalno opasnih napada upropastio jer je želeo sve sam da rešava i naravno uvek bezuspešno.
Pretprošlu utakmicu je izveo dva slobodnjaka očajno, pa je uzeo da izvede i treći, ali mu je Kabić tražio loptu, a ovaj mu je dao preko one stvari.
Dobar je igrač, može da pravi razliku, ali koliko je potencijalno opasnih napada upropastio jer je želeo sve sam da rešava i naravno uvek bezuspešno.
@Karlsson, dolaskom Cumica, pojacava se konkurencija na krilnim pozicijama, te ce se prirodno nametnuti odgovorniji pristup i vece zalaganje i za Baraja.
Mislim da polako i on shvata da je Vojvodina klub u kojem i on treba da se dokaze, kao igrac za Vosu.
Cini mi se da je poceo da menja prvobitno misljenje sa onom proslavom gola, zajedno sa nasom severnom tribinom, onomad protiv Radnickog?
Mislim da polako i on shvata da je Vojvodina klub u kojem i on treba da se dokaze, kao igrac za Vosu.
Cini mi se da je poceo da menja prvobitno misljenje sa onom proslavom gola, zajedno sa nasom severnom tribinom, onomad protiv Radnickog?
Bojim se da nagomilavanje odličnih igrača na istim pozicijama može biti i kontraproduktivno. Trenutno za 3 ofanzivne pozicije u veznom redu imamo Baraya, Malbašića, Simića, Čumića, Kabića. Realno ni jedan od ovih igrača nije za klupu i rotaciju, a tu su za sad još i Zukić, Milošević, Nešković. Razumeo bih da igramo Evropu pa imaš još 10+ mečeva, ovako mi je malo čudno. Imamo jaka imena ali smo timski i dalje slabi jer nemamo defanzivce, fali štoper, rezervni levi bek, kvalitetan zadnji vezni, možda čak i desni bek, jer su Lazarević i Bjeković nedovoljno kvalitetni za bilo šta više od proseka Superlige
Come on you Reds!
I protiv Radničkog u drugom poluvremenu smo preko njega imali kontranapad, tri saigrača napred, odbrana Radničkog se nije postavila još uvek kako treba, a on krenuo sam u dribling pa šutnuo, a golman Radničkog je samo pokupio odbitak od svog saigrača.Turija wrote: ↑Fri Sep 02, 2022 12:55 pm @Karlsson, dolaskom Cumica, pojacava se konkurencija na krilnim pozicijama, te ce se prirodno nametnuti odgovorniji pristup i vece zalaganje i za Baraja.
Čini mi se da kada je ispred gola sa loptom da vidi samo protivničke igrače isped sebe i protivnički gol. Totalno isključi svest o prisustvu svojih saigrača i mogućnost da je neko od njih u možda boljoj poziciji od njega da zapreti protivniku.
I Uroš Nikolić. Dobro je imati dva jaka igrača na svakoj poziciji, jer nikada ne znaš kada ćeš imati problem sa povredama i kartonima. Eto protiv Radnika smo igrali bez Nikolića, Simića i Malbašića. Možda tri najbitnija ofanzivna igrača. Čumić bi tada itekako dobro došao. Jedino što mi se ne sviđa je što veliki disparitet između određenih pozicija u timu, recimo između krela i sredine. Ima recimo dosta ljudi koji sumnjaju u Milosavljevića, a njemu je alternativa još sumnjiviji Zukić. Topiću je Busnić.1892 wrote: ↑Fri Sep 02, 2022 1:13 pm Bojim se da nagomilavanje odličnih igrača na istim pozicijama može biti i kontraproduktivno. Trenutno za 3 ofanzivne pozicije u veznom redu imamo Baraya, Malbašića, Simića, Čumića, Kabića. Realno ni jedan od ovih igrača nije za klupu i rotaciju, a tu su za sad još i Zukić, Milošević, Nešković. Razumeo bih da igramo Evropu pa imaš još 10+ mečeva, ovako mi je malo čudno. Imamo jaka imena ali smo timski i dalje slabi jer nemamo defanzivce, fali štoper, rezervni levi bek, kvalitetan zadnji vezni, možda čak i desni bek, jer su Lazarević i Bjeković nedovoljno kvalitetni za bilo šta više od proseka Superlige
Ako je Mogli slibodan kao sto neko vec napisa, ne znam sta se čeka! Taj decko u svakom trenutku mora imati mesta u Voši.
I nemoj da se neko zajebavao da uopste pregovara sa Hajdinom!
P.S.
Ne znam dal je neko spomenuo da nam treba DESETKA!!!
I nemoj da se neko zajebavao da uopste pregovara sa Hajdinom!
P.S.
Ne znam dal je neko spomenuo da nam treba DESETKA!!!
- Uvek sa tobom
Милетић продужио уговор до лета 2025.
Марко каже да треба да дођу још два играча, данас ил најкасније у понедељак.
Марко каже да треба да дођу још два играча, данас ил најкасније у понедељак.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
Ako dođe Nikolov, sredina je popunjena, jer imamo tri DM-a, uz Milosavljevića, Simića, Nikolića i Zukića. Sve mi se čini da se spremamo za prodaju Simića na zimu. Levi bek je pod mus, kao i štoper. Na zimu doselekcija, možda na mestima CF, DM i AM. Posle toga, ako nas ne osakate u prvenstvu, konačno možemo da zaličimo na neki uređen tim sa dugoročnim planom. Mada, znamo gde živimo.
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli