Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Stara Garda wrote:
Voja wrote:Uhhh,moj omiljeni igrac iz novijeg vremena....
Mnogo ti imas omiljenih fudbalera iz jednog bg tima,prvo Kocic,Mudrinic,garant mesta u tvom srcu ima jos i za Pantelica,Lerinca,Krivokapica,Joksimovica... 8)
Ma daj da se ne mucis,evo ti spisak nekoliko mojih omiljenih igraca,u vidu tima,pa proceni kakav bi to tim bio u odnosu na te TVOJE gore koje si naveo i plus Trajce :lol: :

Kocic,Halilagic,Grujic,Dundjerski,Saula,Govedarica,Mudrinic,Milosevski,Jankovic,Belic,Gluscevic.

p.s.ali zaista,naveo sam gotovo sve svojem omiljene igrace u poslednjih 10-12 godina
Image
Dejan

Post by Dejan »

Najveci kvalitet Mudrinica je sto je rodom iz Kikinde :D Dobro izvodi prekide,ali vec ima oko tridesetak godina a i na toj poziciji imamo Kizita,Pavlovic po potrebi Davidova...i umalo da zaboravim buducu veliku zvezdu Petkovica :D Vlada Mudrinic ima mladjeg brata Milosa(83) igra na poziciji napadaca bio je u Smederevu i Cukarickom...

Sada sam se setio generacije Kikinde iz tamo nekih 94/95...Zilic,Krstajic,Mudrinic,Lakic,Celeketic...Pantelic je iz jednog malog sela pored Kikinde(Kozarci),ali mislim da nikada nije igrao za OFK.Kikindu...
kuzma liman

Post by kuzma liman »

selo se zove Novi Kozarci a i vosa ima golmana iz tog sela Nemajnu Todorovica !!
budababa

Post by budababa »

Danas na otvaranju SC "Vujadin Boskov" vidjena su tri nova lica koja su dovezena jednim od vozila koje smo dobili od Pezoa. Docekao ih je sportski direktor Rabrenovic, prica izmedju dveju strana se odvijala na engleskom jeziku. Posto se pricalo na jednom od navijackih foruma da treba da stignu tri spica na probu (dva Brazilca i jedan Rumun), odmah je "tipovano" da su to doticni. Ima li neko mozda preciznije informacije?
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

budababa wrote:Danas na otvaranju SC "Vujadin Boskov" vidjena su tri nova lica koja su dovezena jednim od vozila koje smo dobili od Pezoa.
:?:
Image
ogi
Administrator

Post by ogi »

Mnogi navijači koji su uživali juče u FC “Vujadin Boškov” imali su priliku da vide dolazak stranih igrača od kojih se očekuje da osveže redove Vojvodine.
U vreme kada je trening uveliko trajao, sportski direktor Radisav Rabrenović dočekao je Rumuna Mihaitu Kureu i Brazilce Takona Avelara Bruna i Dijega Iranea Marangona.
Urea je centralni štoper, dvadesetdve mu je godine, a interesanto je da je pre deset godina igrao na memorijalu “Stevan Nešticki”. Dolazi iz Valensije gde nije uspeo da se izbori za mesto u timu.
Što se Brazilaca tič, Bruno je dvadesetrogodišnjak, a Marangon ima dvadeset godina. Obojica su napadači od kojih se očekuje da poboljšaju efikasnost crveno - belih.
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
nboya
Administrator

Post by nboya »

Dijego Marangona :lol:
UPRAVA NAPOLJE!!!
max

Post by max »

mladi igraci,mora biti da su zeljni dokazivanja,nadam se da su pojacanja a ne samo neka nova imena.
dejane sta znas o njima :lol:
max

Post by max »

Bruno je dvadesetrogodišnjak, a Marangon ima dvadeset godina. Obojica su napadači od kojih se očekuje da poboljšaju efikasnost crveno - belih.
znaci da Ubiparip nema mesta :?: :(
budababa

Post by budababa »

Voja wrote:
budababa wrote:Danas na otvaranju SC "Vujadin Boskov" vidjena su tri nova lica koja su dovezena jednim od vozila koje smo dobili od Pezoa.
:?:
E Vojo, cepidlako, tebi nista ne moze da promakne. Porsea, pardon...
Dejan

Post by Dejan »

max wrote:mladi igraci,mora biti da su zeljni dokazivanja,nadam se da su pojacanja a ne samo neka nova imena.
dejane sta znas o njima :lol:
Ne mogu da verujem max da si sumljao u mene... :D

Diego Irineu Marangon rodjen je u Ibirubi 1986 godine.Igra na poziciji ofanzivnog veznog po levom boku ili poluspica.Dosta je perspektivan igrac!Rec je o veoma brzom i pokretljivom igracu(barem tako mi veli drug koji je zaludjenik u Brazilski klupski fudbal)...Inace je karijeru valjda poceo u Juventudeu...

Za drugog napadaca nisam uspeo nista da saznam...ako neko zna mozda iz kog kluba dolazi...ili mozda ako neko zna za koji je Rumunski klub igrao Kurea...
max

Post by max »

MONDO
Vojvodina je u petak potpisala četvorogodišnje ugovore sa mladim reprezentativcima Gojkom Kačarom i Borislavom Pavlovićem.

Na probu u Novi Sad stigli su Brazilci Diego Marangon i Rafael Bruno, kao i rumunski napadač Kurea Mihaita, koji će u narednim danima kroz prijateljske utakmice pokušati da se nametnu treneru Rajevcu.
Владика
Administrator

Post by Владика »

Evo slika pojačanja-sa levo na desno stoje Bruno Rafael, Marangon Fenomeno i Mihaitu Kureu!
http://img244.imageshack.us/img244/5345/1ao6.gif
Turija

Post by Turija »

podbara wrote:Evo slika pojačanja-sa levo na desno stoje Bruno Rafael, Marangon Fenomeno i Mihaitu Kureu!
http://img244.imageshack.us/img244/5345/1ao6.gif
Bruno Rafael- novi Govedarica
Po slici Marangon bi mogao biti neugodan i brz igrač kako je Dejan već pisao.
Kurea, deluje jak, iako je malo niži rastom.
Valjda će ih Rajevac brže proveriti od svog predhodnika i razrešiti dileme?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
kuzma liman

Post by kuzma liman »

svaka cast za slike ...... a da li neko zna nesto vise o Brunu Rafaelu koliko je davao golova u brazilu isl ..
Post Reply