Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Djisa

Re: Transferi

Post by Djisa »

Turija wrote:
Sta ja ovde pisah o Pavkovu i Ascericu?
Evo, polako stvari dolaze na svoje mesto.
Pavkov je c-for koji ima potencijal i mlad je. E sad, zavisi kako ce se sa njim raditi i kako ce se razvijati.
Te utakmice, sto pisu da je odigrao u Vosi, nisu bile cele - ili je ulazio ili je, veoma retko, bio starter, pa zamenjen.
Da je dobio cetvrt sanse koliko Asceric, ne bi danas trazili centarfora.
Ali, sta zna publika.

Realno, Pavkov je nivou Merija. nema on sta da trazi u superligaskom fudbalu.

Salu na stranu, meni se licno Pavkov nije svideo (iz onog sto sam video), ali moguce je da gresim, to sam isto mislio I za Palocevica koji je bio nas najgori igrac, a sad posle kontinuiteta igara prerastao u vaznog igraca.
Kup je nas!
Turija

Post by Turija »

Pavkov je, vec sada, bolji centarfor od Sikimica i Orlandica, po vise parametara.Ne traze ga oni tek tako.
I Mudrinski se nadavao golova u zvezdi, a porediti Pavkova i Mudrinskog, kao c-fora je neozboljno poredjenje na toj poziciji.
Ah da - i Mery, nema pojma, ali zato SAMO daje golove :mrgreen:
A sta cete, nekvalitetna slovenacka liga - nasa je prava. U nasoj igraju sve as do asa.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
MiSmoFKV!

Post by MiSmoFKV! »

http://www.mozzartsport.com/vesti/bivsi ... deo/154949" onclick="window.open(this.href);return false;
edit: Odgledao sam sad video. Kako se odbijaju odbrambeni igraci od njega, to nije humano. Dok smo mi gledali Trujica kojeg je svako kao slinac otresao.
Sasa1969

Post by Sasa1969 »

MiSmoFKV! wrote:http://www.mozzartsport.com/vesti/bivsi ... deo/154949
edit: Odgledao sam sad video. Kako se odbijaju odbrambeni igraci od njega, to nije humano. Dok smo mi gledali Trujica kojeg je svako kao slinac otresao.
Samo slepac nije mogao da vidi da je Meri potencijal.
Ja sam ubedjen da nije igrao jer nije imao ko da ga pogura.
Dosao u Vosu potpuno besplatno,igrao(trenirao) za malu platu koju nije redovno ni primao.
Povredio se,izlečili ga i pustili da ode samo da oprosti dugovanja....
Ista situacija je sada i sa Stamenićem koji je ubedljivo najtalentovaniji igrač u pogonu a dobijao je šansu na kašiku.
Isto tako će ugovor da mu istekne i otići će bez obeštećenja....tuga
Image
ernesto

Post by ernesto »

http://www.fudbal.info/crna-gora/kordic-u-grblju/" onclick="window.open(this.href);return false;
Banujte me molim vas :beg:
slanina

Post by slanina »

Ožegović se vraća u Vošu?

Napadač fudbalskog kluba Čukarički Ognjen Ožegović (22) ponovo bi mogao da promeni sredinu i vrati se u klub za koji je svojevremeno u kraćem periodu prikazao fantastične partije

Kraća epizoda u najmnogoljudnijoj zemlji na svetu nije bila uspešna pa se vratio u Srbiju i zadužio dres Čukaričkog, a od doskorašnjeg trenera Vojvodine Nenada Lalatovića u velikoj meri će zavisiti hoće li Ožegović ponovo u Novi Sad.

Mladi napadač sa "Brđanima" ima ugovor do kraja tekuće sezone što znači da već sada može da pregovara sa drugim klubovima, a kako je Nikola Ašćerić već napustio "Karađorđe" nije isključeno da Novosađani uđu u trku za Ožegovića.

Braneći boje Čukaričkog u jesenjem delu sezone Ognjen Ožegović je na 14 mečeva u prvenstvu i kupu postigao 5 pogodaka.

izvor: sportske.net, agencije, foto: fkvojvodina.rs
:shock: :deal:
100 gb storage

https://degoo.com/g/dyz98u0" onclick="window.open(this.href);return false;
Karlsson

Post by Karlsson »

A koliko je samo ovaj momak bio ispljuvan ovde...

http://www.mozzartsport.com/vesti/lekci ... adi/155037" onclick="window.open(this.href);return false;
ernesto

Post by ernesto »

Karlsson wrote:A koliko je samo ovaj momak bio ispljuvan ovde...

http://www.mozzartsport.com/vesti/lekci ... adi/155037" onclick="window.open(this.href);return false;
I Dundjerski kada je izjavio da ce Palocevic otici za najmanje pola miliona!
Ceo forum mu se smejao,na poslednjem sastanku je to izjavio izmedju uprave i forumasa!
Sasa1969

Post by Sasa1969 »

Obicno tako bude.Onaj od koga se najmanje nadas taj te iznenadi prijatno!Svaka mu cast ako je istina,kapa dole.
Image
Turija

Post by Turija »

Kako je igrao, takav je i odnos forumasa prema njemu bio.
Na pocetku kritike, na kraju pohvale, saglasno onome sto je na terenu prikazivao.
Hocu da verujem da ovo sto je sad izjavio je plod njegove volje, a ne pritiska
:cheers: :
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Pera Centar

Post by Pera Centar »

Ponadao sam se da nam to Marko Kordic odlazi u Montenegro, kad ono Saleta ostaje kod kuce.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Ubedljivo sam najglasniji ili sam barem među najglasnijima na forumu što se tiče Paločevića. Ako je istina, ovim gestom je pokazao da sam neopevana šupčina. Možda nije lider na terenu u pravom obliku te složenice, ali je u ovim nikakvim vremenima pokazao da ipak postoji mrva ljudskosti u tom prokletom sportu. Zaražen sam ja bolešću zvanom Voša. I smeta mi ova beznadežnost kojom lutamo, jer mi se čini da, ne da nema svetla na kraju tunela, već da su i sijalice u istom pregorele. Nekad me prene iz letargije ovakva šamarčina. Paločević sigurno nije najbolji igrač koji je hodio našim terenima, ali ako je ova vest istinita, on nije učinio uslugu samo Voši, već i svima koji smo poput heroinskih zavisnika ludi od pola belih pola crvenih. I za to mu skidam kapu do poda. Aleksandre, ako čitaš, nadam se da možeš da oprostiš jednom prostom zaljubljeniku u Vojvodinu, koji je u ovim pasjim vremenima izgubio poverenje u sve što ima skraćenicu FKV. Ne moraš. Verovatno ti nije ni smetalo, verovatnije ni došlo do tebe. Ali prihvati iskreno izvinjenje.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
vdn slaninar

Post by vdn slaninar »

Za potez Palocevica svaka cast,da smo ga pljuvali kad je lose igrao a dobijao mnogo veliku minutazu,jesmo,al ko ga je pljuvao kad je poceo da igra kako treba,niko normalan.Pokazao je da je moralan covek,svaka cast,danas prava retkost,mi ga stvorili,on hoce da se oduzi svaka cast,velik potez,srecno.
ernesto

Post by ernesto »

Rabba wrote:

Ubedljivo sam najglasniji ili sam barem među najglasnijima na forumu što se tiče Paločevića. Ako je istina, ovim gestom je pokazao da sam neopevana šupčina. Možda nije lider na terenu u pravom obliku te složenice, ali je u ovim nikakvim vremenima pokazao da ipak postoji mrva ljudskosti u tom prokletom sportu. Zaražen sam ja bolešću zvanom Voša. I smeta mi ova beznadežnost kojom lutamo, jer mi se čini da, ne da nema svetla na kraju tunela, već da su i sijalice u istom pregorele. Nekad me prene iz letargije ovakva šamarčina. Paločević sigurno nije najbolji igrač koji je hodio našim terenima, ali ako je ova vest istinita, on nije učinio uslugu samo Voši, već i svima koji smo poput heroinskih zavisnika ludi od pola belih pola crvenih. I za to mu skidam kapu do poda. Aleksandre, ako čitaš, nadam se da možeš da oprostiš jednom prostom zaljubljeniku u Vojvodinu, koji je u ovim pasjim vremenima izgubio poverenje u sve što ima skraćenicu FKV. Ne moraš. Verovatno ti nije ni smetalo, verovatnije ni došlo do tebe. Ali prihvati iskreno izvinjenje.
Bravo Rabba,
Kako je u danasnje vreme reci izvini!
Ljudski je gresiti,svaka cast na potezu i idemo dalje!
Djisa

Post by Djisa »

ernesto wrote:
Rabba wrote:

Bravo Rabba,
Kako je u danasnje vreme reci izvini!
Ljudski je gresiti,svaka cast na potezu i idemo dalje!
Mislim da nema potrebe za izvinjavanjem. Mi smo navijaci VOJVODINE I zelimo joj najbolje. A u to vreme, Palocevic definitivno nije bio medju naboljima. Ali niko ga nije psovao, vredjao (sigurno bar ne toliko koliko Micica), a aplauzima smo mu posle rekli sta mislimo o negovoj igri. A sto se tice ove odluke, da produzi ugovor (ako je tacna), mogu samo reci SVAKA CAST.
Kup je nas!
Post Reply