Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Brick Liman

Post by Brick Liman »

servalsorim wrote:
Brick Liman wrote:Sve ja razumem, i da nema ko da dođe, i da svako pošten beži od srpskog fudbala k'o đavo od krsta, itd., ali da nijedan član Skupštine ne bude barem suzdržan na toj farsi od glasanja, to jebeno ne razumem!
Pa možda članovi skupštine koji juče nisu bili prisutni imaju suprotan stav od zvaničnog.
Nisam znao da je bilo članova Skupštine koji nisu bili prisutni.
Deca su posla u noc da se igraju ...
... MODERNA OMLADINA!

https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
trelos gia fcv

Post by trelos gia fcv »

Molim vas dešifrujte mi Batine reči sa ovog snimka. Ništa ga ne razumem...
GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
Junior

Post by Junior »

http://www.021.rs/Sport/Fudbal/VIDEO-Os ... ijena.html

Gospodin na celu gospodskog kluba!! :oops:
postman

Post by postman »

U "Dnevniku" sam procitao i da su Milos Zemljanac i Aleksandar Posnov govorili na skupstini i dali bezrezervnu podrsku gospodinu Butorovicu.Da li je to njihov licni stav ili zvanican stav navijaca FK Vojvodina jer su ,koliko znam ,izabrani clanovi skupstine kao predstavnici navijaca? Ne osudjujem,ne odobravam,samo pitam.
slanobarac

Post by slanobarac »

postman wrote:U "Dnevniku" sam procitao i da su Milos Zemljanac i Aleksandar Posnov govorili na skupstini i dali bezrezervnu podrsku gospodinu Butorovicu.Da li je to njihov licni stav ili zvanican stav navijaca FK Vojvodina jer su ,koliko znam ,izabrani clanovi skupstine kao predstavnici navijaca? Ne osudjujem,ne odobravam,samo pitam.
Pošto oni predsavljaju sever i istok onda su samo na zapadu(i to ne celom) dušebrižnici i plaćenici.Bato možeš ti to i bolje!
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Casual

Post by Casual »

@trelos gia fcv

"... i onaj Ice sve zna... al jbg... znam i ja sve, i ko je Ice i ko je (opet neko ime/nadimak na forumu predpostavljam)..."
Volem Vošu!
servalsorim

Post by servalsorim »

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xuCQ3ZKv ... re=related[/youtube]

Vredi pogledati!!!
...uno di noi...
vojvodina jedna jedina

Post by vojvodina jedna jedina »

Meni bode oci to sto niko iz grada i iz pokrajine nije dosao iako je napomenuto da su uredno dobili poziv.

To dovoljno govori koliko je njima stalo do Vojvodine.

I tu je po meni najveci problem...
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

vojvodina jedna jedina wrote:Meni bode oci to sto niko iz grada i iz pokrajine nije dosao iako je napomenuto da su uredno dobili poziv.

I bolje. Zar treba i oni da daju legitimitet onoj farsi?
Io odio Belgrado
vojvodina jedna jedina

Post by vojvodina jedna jedina »

Red Marquis wrote:
vojvodina jedna jedina wrote:Meni bode oci to sto niko iz grada i iz pokrajine nije dosao iako je napomenuto da su uredno dobili poziv.

I bolje. Zar treba i oni da daju legitimitet onoj farsi?
Pa ako im nesto smeta neka to javno kazu,ovako se nista ne postize.
:)

Post by :) »

Ja ne mogu da verujem da niko ne spominje cinjenicu i osudjuje nacin na koji je pajac spomenuo clana ovog foruma, vama to nije zabrinjavajuce???
ogi
Administrator

Post by ogi »

:) wrote:Ja ne mogu da verujem da niko ne spominje cinjenicu i osudjuje nacin na koji je pajac spomenuo clana ovog foruma, vama to nije zabrinjavajuce???
To je nova realnost.
johnny

...

Post by johnny »

Bravo za smajlija, prosto je neverovatno da je upucena JAVNA PRETNJA jednom od nas (ne poznajem ga, cesto se nisam slagao sa njim, ne znam sta je u pozadini...) a mi NE REAGUJEMO nego palamudimo o tome ko ce doci na jubilej, o pizonovoj taktici, o polusvetu iz nkp uprave...
Citam ovde kako je Kiza 0 od coveka a javno je upucen POZIV NA LINC JEDNOM OD NAS i onda nam je kriv onaj ili ovaj.
Bojim se da bolje nismo ni zasluzili...
Casual

Re: ...

Post by Casual »

Pljunuo u lice svima nama sa ovom izjavom, prozivao "deo" zapada, mi radimo protiv njih... Sta je sledece i ko je sledeci od nas ovde??? Porucio je da treba da pazimo sta pisemo i da se pribojavamo jer ce sve saznati ko je ko od nas... :shock:
Volem Vošu!
Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

Pored toga što preti, pritom psuje ko kočijaš u svom izlaganju za govornicom, što me kao navijača FK Vojvodine izuzetno vređa, jer nisam navikao od predsednika kluba za koji navijam da se tako primitivno ponaša. Pri tom se olako prelazi preko činjenice da je 5 miliona evra nestalo iz kluba. Neka mi neko sada kaže da FK Vojvodina nije mafijaški klub. :x
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
Post Reply