Nisam znao da je bilo članova Skupštine koji nisu bili prisutni.servalsorim wrote:Pa možda članovi skupštine koji juče nisu bili prisutni imaju suprotan stav od zvaničnog.Brick Liman wrote:Sve ja razumem, i da nema ko da dođe, i da svako pošten beži od srpskog fudbala k'o đavo od krsta, itd., ali da nijedan član Skupštine ne bude barem suzdržan na toj farsi od glasanja, to jebeno ne razumem!
Uprava
-
Deca su posla u noc da se igraju ...
... MODERNA OMLADINA!
https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
... MODERNA OMLADINA!
https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Molim vas dešifrujte mi Batine reči sa ovog snimka. Ništa ga ne razumem...Casual wrote:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Xal9rwrT ... r_embedded[/youtube]
GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
U "Dnevniku" sam procitao i da su Milos Zemljanac i Aleksandar Posnov govorili na skupstini i dali bezrezervnu podrsku gospodinu Butorovicu.Da li je to njihov licni stav ili zvanican stav navijaca FK Vojvodina jer su ,koliko znam ,izabrani clanovi skupstine kao predstavnici navijaca? Ne osudjujem,ne odobravam,samo pitam.
- slanobarac
Pošto oni predsavljaju sever i istok onda su samo na zapadu(i to ne celom) dušebrižnici i plaćenici.Bato možeš ti to i bolje!postman wrote:U "Dnevniku" sam procitao i da su Milos Zemljanac i Aleksandar Posnov govorili na skupstini i dali bezrezervnu podrsku gospodinu Butorovicu.Da li je to njihov licni stav ili zvanican stav navijaca FK Vojvodina jer su ,koliko znam ,izabrani clanovi skupstine kao predstavnici navijaca? Ne osudjujem,ne odobravam,samo pitam.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
- servalsorim
-
- Red Marquis
- Moderator
-
Pa ako im nesto smeta neka to javno kazu,ovako se nista ne postize.Red Marquis wrote:I bolje. Zar treba i oni da daju legitimitet onoj farsi?vojvodina jedna jedina wrote:Meni bode oci to sto niko iz grada i iz pokrajine nije dosao iako je napomenuto da su uredno dobili poziv.
To dovoljno govori koliko je njima stalo do Vojvodine.
I tu je po meni najveci problem...
...
Bravo za smajlija, prosto je neverovatno da je upucena JAVNA PRETNJA jednom od nas (ne poznajem ga, cesto se nisam slagao sa njim, ne znam sta je u pozadini...) a mi NE REAGUJEMO nego palamudimo o tome ko ce doci na jubilej, o pizonovoj taktici, o polusvetu iz nkp uprave...
Citam ovde kako je Kiza 0 od coveka a javno je upucen POZIV NA LINC JEDNOM OD NAS i onda nam je kriv onaj ili ovaj.
Bojim se da bolje nismo ni zasluzili...
Citam ovde kako je Kiza 0 od coveka a javno je upucen POZIV NA LINC JEDNOM OD NAS i onda nam je kriv onaj ili ovaj.
Bojim se da bolje nismo ni zasluzili...
Re: ...
Pljunuo u lice svima nama sa ovom izjavom, prozivao "deo" zapada, mi radimo protiv njih... Sta je sledece i ko je sledeci od nas ovde??? Porucio je da treba da pazimo sta pisemo i da se pribojavamo jer ce sve saznati ko je ko od nas... 

Volem Vošu!
Pored toga što preti, pritom psuje ko kočijaš u svom izlaganju za govornicom, što me kao navijača FK Vojvodine izuzetno vređa, jer nisam navikao od predsednika kluba za koji navijam da se tako primitivno ponaša. Pri tom se olako prelazi preko činjenice da je 5 miliona evra nestalo iz kluba. Neka mi neko sada kaže da FK Vojvodina nije mafijaški klub. 

- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!