Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Qr0nJa

Re: Transferi

Post by Qr0nJa »

A da mi damo Kordica i doplatimo za Veselinovica? :dance2:
...i nikad ne shvatiti to,sto volim tebe ja ludo jer srce moje vecno za tebe kucace znaj....
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Milan Stepanov je sporazumno raskinuo ugovor sa klubom. Gavrić, Trujić, Knežević, Planić, Lalatović i ostali isprdci unutra, legenda napolje... Slika i prilika onoga što FKV jeste danas.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
playmaker

Post by playmaker »

Rabba wrote:Milan Stepanov je sporazumno raskinuo ugovor sa klubom. Gavrić, Trujić, Knežević, Planić, Lalatović i ostali isprdci unutra, legenda napolje... Slika i prilika onoga što FKV jeste danas.
Sta se desava sa Stepanovim to ne mogu da tvrdim jer ne znam ali ono sto znam je da se ni on neseca kada je poslednji put aktivno igrao.

Ono sto mi bode oci je da na ovoj listi zaista ne znam sta ce tu Planic, decko igra sasvim korektno, usudio bih se cak da kazem odlicno. :idea:

O ostalima jos i mozemo da polemisemo...
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Krenuo sam redom, ovakve vesti me samo podsećaju kakvo smeće nam je u i oko kluba, čast izuzecima... Ne znam, moguće da sam se ogrešio o Planića, ali o ostale nisam.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Milan

Post by Milan »

Stepanov mi je licno rekao da mu nista nije falilo, da je bio spreman, ali su ga jednostavno svi iskulirali. Pocev od trenera, pa do Uprave (ne znam koja uprava, verovatno ona pre poslednjih promena). Apsolutno mu se niko nije obratio i obrazlozio mu zbog cega je sklonjen sa strane. Delovao je jako razocarano i kivno. "Ovo nije moja Vojvodina"- njegove reci...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Turija

Post by Turija »

Sta reci? Tuga.
Sad se razocarao u Klub, sutra u grad, zavicaj...spakovace kofere i pozdraviti se sa najblizima.
Otvorili su malo mediji temu o odlascima, najvecoj opasnosti po Srbiju.
Komentari su mnogo bolji i dublji od samih tekstova. Nazalost.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Turija

Post by Turija »

Pavkov ga metnuo juče i partizanima :lala: .
Brzi je, eksplozivniji, jaci u skoku i duelu od sadašnja oba naša c-fora.
A i mlađi i perspektivniji i još naše dete.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Turija wrote:Pavkov ga metnuo juče i partizanima :lala: .
Cudan mi je taj Pavkov... dobro se krece,odlicno skace,ali je totalno bezopasan po gol... i kad se nadje u sansi udarci su mu katastrofalni,pogotovo glavom... da sam trener,ja bih njega probao na zadnjem veznom :)
Image
Karlsson

Post by Karlsson »

Ma manite više tog Pavkova. Ajde da dečko nije dobijao šansu pa da razumem, ali je problem što je dobijao i nije je iskoristio. I u Radničkom koji je ekipa za vrh tabele je prvi napadač pa mu treba 10 utakmica za gol.
Beonic

Post by Beonic »

Ako pratis utakmice Radnickog ove sezone sve ce ti biti jasno. Ista prica kao i u Vosi, samo sto je ovde uspeo da metne koji zicer iz prostog razloga sto svaku utakmicu odigra celu.
Ako si video juce gol, jasno ti je da je 90% gola odradio Partizanov golman Kljajic, a da je on tu gresku jednostavno iskoristio kao sto bi i 95% napadaca u ligi. To su golovi koje on moze da da, neke solo akcije ili sutevi iz vece razdaljine, retko skoro nikada.
Mozda je dobar napadac za Nis, ali je 10 svetlosnih godina daleko od Vosinog nivoa.
U svakom slucaju mu zelim sve najbolje u karijeri. :lala:
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Gotivim ja mog Begecana, ali nije on za Vosu. Mlad je, moze jos da napreduje, ali to je trenutno daleko od Vosinog nivoa. :cheers:
Turija

Post by Turija »

Voja wrote:
Turija wrote:Pavkov ga metnuo juče i partizanima :lala: .
Cudan mi je taj Pavkov... dobro se krece,odlicno skace,ali je totalno bezopasan po gol... i kad se nadje u sansi udarci su mu katastrofalni,pogotovo glavom... da sam trener,ja bih njega probao na zadnjem veznom :)
Vojo, samo se sa tobom slažem u vezi Pavkova.
Zato i imam pozitivno očekivanje od njega, kada stekne prvoligaško iskustvo.U Čelarevu je dao 14 golova u sezoni (ako se ne varam), zato je i doveden u Vošu, kao perspektivni c-for sa 20 godina.
Takođe se ne slažem da je u Voši dobio pravu šansu (počinjao meč, bio menjan, bio rezerva, ulazio izlazio- teško da je sastavio celu utakmicu.Ja se ne sećam, možda i jeste jednu-dve?).
Istina, dobio je veću šansu od Merija, ali daleko od ukazane prilike npr Ašćeriću,Kordiću i ostalim mezimcima uprave i trenera.
Dvocifrene golove, po sezoni, od Pavkova očekujem naredne godine.Lepo se kreće, brz je, skočan, visok i snažan.Realizaciju će, sigurno, popraviti odigranim utakmicama u JSL.
Igre i golove Pavkova pratim nadalje.Možemo nastaviti priču, dogodine u ovo vreme, sa podacima.
Ne pruža njemu Rastavac džabe šansu.
ernesto

Post by ernesto »

Sto se tice nase lige,koga bi voleli da vidite u nasim redovima u zimskom prelaznom roku a isto tako kome biste zahvalili sto su igrali kod nas!
Banujte me molim vas :beg:
Beonic

Post by Beonic »

ernesto wrote:Sto se tice nase lige,koga bi voleli da vidite u nasim redovima u zimskom prelaznom roku a isto tako kome biste zahvalili sto su igrali kod nas!
Golmani: Peric, Ilic
Desni bekovi: Lakicevic, Aksentijevic
Levi bekovi: Antic, Burekovic
Stoperi: Planic, Puskaric, Kovacevic
Veza: Maksimovic, Palocevic, Jovancic
Krila: Trujic, Malbasic, Knezevic, Babic
Iza napadaca: Meleg, Zlicic
Napadaci: Curko

Zahvalio bih se: Kordic, Micic, Asceric, Trifunovic, Vukasovic, Gavric (mislim da ovi igraci nemaju kvaliteta za Vosu, izuzev Trifunovica za koga mislim da je mator i da je izgubio mnoge dobre osobine)

Sve u svemu mislim da imamo dosta dobar tim, sa tim da se neki od igraca kojima bi se zahvalio previse forsiraju.

Doveo bih:
Emil Rockov iz Proletera da ponovo bude na dvojnoj kao treci golman.
Strahinja Krstevski iz Proletera kao treci spic, takodje na dvojnu.
Stefan Drazic iz Vozdovca kao prvi spic.
Zasto ne i Elmir Asani iz Vozdovca, decko koji tamo ne dobija sansu, nase dete koje je ni ovde nije dobilo. To malo sto je igrao je pokazao da zna sa loptom.
Sasa Jovanovic iz Mladosti kao jos jedno krilo.

Mislim da sam prilicno skroman i da je gore navedeno realno. Uz jos jednog stopera (nisam mnogao da izdvojim ni jednog, manje vise u nasoj ligi malo ko je dobar).

Uz sve ovo navedeno naravno u kupu i utakmicama poput Vozdovca, uvoditi klince iz akademije. :lala:
Karlsson

Post by Karlsson »

Još jedan štoper pod hitno. Lično smatram da bi Maraš iz Rada bio pun pogodak.

Za napadača nisam pametan. Možda Trifunović nije dobio dovoljno šansi. Treba da iskopamo nekog napadača koji ima osećaj za gol (kao što je Zvezda Vijeiru), pa makar iz treće francuske.

A šta je sa Krstevskim? U par navrata sam pročitao da je raskinuo ugovor sa Vojvodinom i potpisao sa Proleterom na godinu dana. Šta će biti posle tih godinu dana? Takođe vidim da već duže vreme stagnira sa golovima.

Takođe i Arsić iz Radničkog bi nam bio korak napred.
Post Reply