Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
vdn slaninar

Re: Transferi

Post by vdn slaninar »

Zadovoljan sam dovodjenjem Knezevica,to je pravo pojacanje,veci fond kvalitetnih igraca znace i vece ambicije,cak i potencijalni odlasci se nece osetiti i previse negativno odraziti na ekipu.Sve se moze osporiti i posmatrati iz negativnog ugla,mi smo majstori u tome al evo ko je protiv dovodjenja Knezevica nek napise koga bi on doveo,cisto da mi otvori oci.I osvajanje titule i ulazak u grupe bi se ovde osporio.Ne bi vise od 10 ljudi koji sada pljuju upravu reklo svaka cast ja sam pogresio sa vama,ja ih kritikujem i ne verujem nikom previse al znam da kazem i svaka cast kad urade nesto.
PelezinhoFkv

Post by PelezinhoFkv »

http://mondo.rs/a870863/Sport/Fudbal/Fi ... nstvo.html" onclick="window.open(this.href);return false;

"Imam tri zvanične ponude - jednu sa Istoka, dve sa Zapada. Našu ligu sam prevazišao i nema potrebe da se zadržavam ovde. Čekam papire iz Partizana"

A jbg zakuca nekad igrica pa moraš ponovo da prelaziš nivo :mrgreen: Dobrodošao ! :wink: :cheers:
"Zvezda i Partizan uvek bile političke organizacije koje su se bavile sportom"
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Knezevic zna fudbala ali je saban. Ako ga Lalatovic bude umeo iskontrolisati moze biti jako koristan za ekipu. Pitanje je samo zasto dolazi igrac na tu poziciju gde vec imamo dosta igraca priblizno ujednacenog kvaliteta, a ne dovodimo tamo gde smo deficitatni (recimo na spicu, sto nam je kriticna pozicija, ili mozda cak jos jednog stopera ali pravog a ne da veznjak krpi poziciju)? U slucaju da je Knezevic doveden zato sto planiramo da prodamo nekog od sadasnjih krilnih igraca, onda to pozdravljam, jer treba se na vreme postarati da nam ne ostane rupa u timu. Ali takodje treba uvoditi i nase klince u igru, dati im sansu da osete seniorski fudbal, da bi sto bolje i vise napredovali, jer od njih klub zivi oni su investicija za buducnost a ne igraci dovedeni sa strane...
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Karlsson

Post by Karlsson »

Ja ne bih na tim pozicijama nikog ni dovodio!

Za te pare što se sad daju Trifunoviću, Kneževiću i Gavriću, mogli su dovesti jednog pravog napadača što nam je i najpotrebnije.

Toliko o ovoj sezoni kao sezoni finansijske konsolidacije i oslanjanje na mlade. Na kraju ćemo pucati od sreće, ako Zličić nastavlja da dobija 10 minuta po meču.

Gde su sad naša deca na koju smo uvek bili toliko ponosni? Zar treba neki Gavrići, Vukasovići, Burekovići da im uzimaju mesta?

Naravno, kao i uvek u ovakvim situacijama nadam se da grešim i da će me demantovati i Lalatović i novi pridošli igrači. Zaista im želim to.
Stexman

Post by Stexman »

Ajde nemojte da zajebavate sa tim Gavricem!? Zar je moguce da ima takvih dijabola da dovedu Gavrica koji nije ni sa omladincima zvezde trenirao... Usralo vas sa par otpadaka i sad mislite da je svako dju**e dobrodoslo u klub?

Kakav crni Gavric! Eno cigani pevaju sto su ga se otarasili...
Turija

Post by Turija »

Stexman wrote:Ajde nemojte da zajebavate sa tim Gavricem!? Zar je moguce da ima takvih dijabola da dovedu Gavrica koji nije ni sa omladincima zvezde trenirao... Usralo vas sa par otpadaka i sad mislite da je svako dju**e dobrodoslo u klub?

Kakav crni Gavric! Eno cigani pevaju sto su ga se otarasili...
Potpisujem, ali dovesce ga.
Oni ne odustaju od svojih namera, samo koriste trenutak kada je najpovoljnije.
Sada ga imaju, jer imaju rezultat. Sta ce biti posle sa Vosom, to nikoga ne zanima, osim iskrenih navijaca.
Sto mora da nam pokvarite i to malo retkog raspolozenje???????
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Turija wrote: Oni ne odustaju od svojih namera, samo koriste trenutak kada je najpovoljnije.
Sada ga imaju, jer imaju rezultat. Sta ce biti posle sa Vosom, to nikoga ne zanima, osim iskrenih navijaca.
Kakav rezultat, pobeda nad raspalim partizanom i punjenje bednog Javora? Rezultat ce imati ako prodjemo AZ. Ako tu puknemo opet ce presusiti slavina, opet ce igracima kasniti plate, i opet cemo gledati kako se bezvoljno vuku po terenu celu jesen dok na kraju mag Lalatovic ne dobije nogu jer se sva krivica svaljuje na trenera. Onda na prolece neki novi trenerski mag, pa opet u zadnjim kolima izborimo ulazak u Evropu, pa se opet nalozimo ko majmuni i krenemo da sanjamo titule, kamione-avione, i onda opet bup u ledinu. Vec vidjeno toliko puta.

Ajde zato jednom da napravimo iskorak iz ovog prokletog dana mrmota, da udjemo u grupu LE, ljudi niste svesni koliko ce to puno da znaci za klub i za sve nas...
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Sve oko i u klubu je ciganska deponija, a vi sad iznenanađeni...

Dajte nekog centarfora...majku mu, valjda je igrao neki belac u blizancima na toj poziciji u poslednjih deset godina?
Io odio Belgrado
Krle

Post by Krle »

Red Marquis wrote:Sve oko i u klubu je ciganska deponija, a vi sad iznenanađeni...

Dajte nekog centarfora...majku mu, valjda je igrao neki belac u blizancima na toj poziciji u poslednjih deset godina?
Trifunović? :mafia:
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
MiSmoFKV!

Post by MiSmoFKV! »

Po mom mišljenju Knežević je ukoliko spreman i razuman, po fudbalskim kvalitetima negde uz Envera, možda čak i bolji.
Gavrić - otvarajte viber chat :mrgreen:
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

MiSmoFKV! wrote:Gavrić - otvarajte viber chat :mrgreen:
:mrgreen:

Ma ovo je odlicno,jos pred mec kad krene muzika iz Otpisanih sve dobija smisao :mrgreen:

Ovako,Trujic kada je dolazio imao je uspesnu sezonu u Krusecvu,cak sam ga u fantazziu ulovio kad je postigao 3 hettrik,pa i u Partizanu je ponekad nesto pokazao. Malbasic je stvorio ime u Partizanu,ali mislim da su njega dobri saigraci tada napravili igracem... Micic i Jovancic,sta znam imali su uspeh sa Borcem,a bili su okosnica... Planic rekao bih (do Vracara) proveren stoper,Kovacevic ako se ne varam dve godine za redom najbolji sportista Subotice... gledajuci iz te perspektive njihovo dovodjenje i ima smisla. Ali ovaj Knezevic... ima ime u fudbalskoj Srbiji,ali ja brate nikad nisam primetio da je on odigrao neki mec iznad proseka.Poneki beg po krilu i to je to. Gavric jos losiji.Ali ajd,nista mi kuknjavom i pljuvanjem ovde necemo promeniti... neka se gomilaju. Neka uniste Vosu,kao Microsoft Nokiu,na najjednostavniji moguci nacin... iznutra :mafia:
Image
N13

Post by N13 »

Voja wrote: Ali ovaj Knezevic... ima ime u fudbalskoj Srbiji,ali ja brate nikad nisam primetio da je on odigrao neki mec iznad proseka.
Polufinale kupa, mi protiv borca, one sezone kada je Karadjordje trebao biti domacin finala kupa... Taj Knezevic nas je sam izbacio iz kupa. Od tog trenutka sam zeleo da ga vidim u nasem dresu... Ali eto, doveli ga kad nam najmanje treba. Inace jako podseca stilom igre na Alivodica.

Može biti koristan jedino ako se misli da celu sezonu Trujić bude napadac, Malbašić levo, a Knežević desno... A Babić i Trifunovi jake rezerve za njih. To možda i nije toliko lose ako Trujić usavrši realizaciju, jer bismo u tom slučaju imali ubedljivo najbrže ofanzivne igrače u ligi, što može i biti recept za uspešnu sezonu u ovoj bunker ligi, gde su protiv većine timova klasični centarfori totalno neprimetni, kao da se igra sa igračem manje.
1892

Post by 1892 »

Voja wrote:
MiSmoFKV! wrote:Gavrić - otvarajte viber chat :mrgreen:
:mrgreen:

Ma ovo je odlicno,jos pred mec kad krene muzika iz Otpisanih sve dobija smisao :mrgreen:

Ovako,Trujic kada je dolazio imao je uspesnu sezonu u Krusecvu,cak sam ga u fantazziu ulovio kad je postigao 3 hettrik,pa i u Partizanu je ponekad nesto pokazao. Malbasic je stvorio ime u Partizanu,ali mislim da su njega dobri saigraci tada napravili igracem... Micic i Jovancic,sta znam imali su uspeh sa Borcem,a bili su okosnica... Planic rekao bih (do Vracara) proveren stoper,Kovacevic ako se ne varam dve godine za redom najbolji sportista Subotice... gledajuci iz te perspektive njihovo dovodjenje i ima smisla. Ali ovaj Knezevic... ima ime u fudbalskoj Srbiji,ali ja brate nikad nisam primetio da je on odigrao neki mec iznad proseka.Poneki beg po krilu i to je to. Gavric jos losiji.Ali ajd,nista mi kuknjavom i pljuvanjem ovde necemo promeniti... neka se gomilaju. Neka uniste Vosu,kao Microsoft Nokiu,na najjednostavniji moguci nacin... iznutra :mafia:
Slabo pamtiš, nas je ubio u pojam jedne godine u polufinalu kupa na karađorđu dok je još bio u borcu prvi put....knežević je top igrač ali mu očigledno fali motivacije. Lalat je lepo rekao posle jna na areni da mi dovodimo igrače koje drugi neće i to za dzabe, tako da uzevši sve u obzir ovo je za sada veoma dobar prelazni rok. Svi ovde kukamo za CF ali je tih igrača veoma malo na tržištu i čak i ispod prosečni drže visoku cenu i nije ih lako dovesti. Ovaj Gavrić mi je totalno antipatičan lik, pravi seljober ali ako potpiše sačekaću da vidim šta će odigrati pa ću onda da sudim. Sećam se da je i on imao dobru sezonu u Kruševcu pre zvezde. Mi ćemo među 18 igrača imati 6 krila, cccc....skroz rezonski :mrgreen:
Come on you Reds!
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Kao sto rekoh - ako prodjemo u LE, trebace u rotaciji, a ako ispadnemo od Alkmara, ide Babara, a verovatno i Malbasic/Trujic....
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

1892 wrote: Slabo pamtiš, nas je ubio u pojam jedne godine u polufinalu kupa na karađorđu dok je još bio u borcu prvi put....
A mi smo opet pa pravi reper za kvalitet igraca... Ubijali su nas i Parkeri i Jovici,i Saponjici (prvi mi padose na pamet,a kada bih se zamislio bilo bi brdo takvih jos... koji ono bese iz Partizana sto nas ubio na nasem stadionu ispod zapadne tribine na gol ka Jugu,pre par sezona)... sve suvi kvalitet
Image
Post Reply