Milan wrote:PolovinaZ wrote:Nadam se da je ovo tačno što sam pročitao za Lazu. Ide u Koreju na jednogodišnju pozajmicu,a onda ako se pokaže potpisuje višegodišnji ugovor. Taman da promenimo malo način igre i da konačno u formaciji sa jednim klasičnim napadačem i zaigramo sa pravim napadačem.
Jos samo da nadjemo tog pravog napadaca, jer Stojanovic to svakako nije...
Od Laze nam ide oko 100k €, valjda...
Veruj mi Milane da je mali Ćurko pravi napadač. Nadam se da će ga isforsirati...Od Laze sam čuo da dobijamo 200 hiljada,ali ne mogu da garantujem. Koliko sam čuo iz relativno pouzdanih izvora, praktično su prodati Babić i Poletanović a za Mijata još nije ništa dogovoreno,ali će najverovatnije i on preko...Stav uprave je da se proda svaki igrač za kog postoji konkretna normalna ponuda...Zbog toga sam bio za to da nekoliko novih klinaca dobije šansu u ovoj polusezoni.Ovim tempom mi za godinu dana ostanemo otprilike bez 5-6 igrača i treba to nadomestiti novim klincima.Ako odu ova trojica,ostaju samo Ivanić i Nastić od mladih standardnih(afirmisanih) igrača.Svi ostali mladi nisu u prvom planu. Verovatno će Pankov dobiti šansu umesto Babića,a za ostale ne znam.Desančić,Stamenić,Ćurko,Grgić,Asani,Spremo,Kočović,Luković, Georgije Ilić,Makarić,Zilkić,Vukaljević,Fimić čekaju svoju šansu...Nadam se da će dobar deo njih i dočekati priliku...Za Grgića,Sprema,Asanija,Kočovića,Ilića se mora pokušati jer će uskoro napuniti 20.godina i mora da se utvrdi da li imaju kvalitet za Vojvodinu ili ne...Ivanića su slali na pozajmice i praktično je bio otpisan a evo godinu dana je prošlo otkako se vratio i već je jedan od nosilaca igre. Niko od njih ne može posle dve utakmice da postane bitan igrač.Ali pametnim radom i sistematičnom selekcijom mogu da se nadomeste njihovo neiskustvo i nedostaci koje sigurno imaju.Na primeru Poletanovića i Radoje se vidi koliko igrači napreduju kada se isforsiraju. Guranje Babića sa 17.godina je takođe pokazalo da se nekada bespotrebno brinemo oko godina.Naravno da ne mogu svi da igraju sa 17.godina ali siguran sam da neko od gomile nabrojanih ima kvalitet da zaigra u prvoj postavi(po meni bar trojica). Kada premotam film,skoro svaki put nam se debelo isplatilo kada smo pogurali nekog našeg klinca.Samo ih moraš malo istrpeti.Naravno da uvek moraš imati nekoliko iskusnih igrača,ali to moraju biti konkretni igrači i oni koji prave određenu razliku na terenu