10. kolo 24/25: VOJVODINA - Radnički (N) 3:3 (0:0)

budababa

Re: 10. kolo 24/25: VOJVODINA - Radnički (N) 3:3 (0:0)

Post by budababa »

Nismo zaslužili ni da pobedimo, ni da izgubimo, tako da je nerešeno poprilično realan rezultat. Radničkom svaka čast, došli su ljudi da se nadigravaju, bez bunkerice, bez valjanja, i na kraju su nagrađeni za svoj pristup nekim našim individualnim kiksevima. Mi smo delovali sasvim korektno u drugom poluvremenu, dok je prvo za malo ozbiljniju analizu i preispitivanje stručnog štaba. Ima još puno da se radi sa ovim timom, i pitanje je da li imamo pravog čoveka za to, ali ga moramo istrpeti i dati mu dovoljno kredita da nas uveri da on to jeste. U naredne četiri utakmice, ako osvojimo sedam ili više bodova, biće to sasvim pristojno od tima koji tavori na sredini tabele i nije osvojio ni 50% od maksimalnog mogućeg broja do sada.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

@CRD FCV
Ovaj video manje-vise objasnjava sve vezano za ovo posebno pitanje. Promena izvodjaca stavlja loptu u noge igracu u sredini (golmanu) u aktivnoj igri, gde moze da je povuce, odigra i oslobodi se pritiska napadaca.
Revolucijom tika take s jedne, i geggenpressa s druge strane, javila se potreba za dodatnim usavrsavanjem iznosenja lopte iz sopstvene trecine. Svaki pas ovde je isplaniran do tancina, sa prvom, drugom i trecom opcijom. To sve zavisi od filozofije i toga kako vidis svoj ''put'' do gola. Ekipe sa tehnicki potkovanim i inteligentnim stoperima ce uvek ici na iznosenje lopte, dok ce ekipe sa visokim napadacima i brzim krilima gledati da zaobidju ovakav vid tranzicije. Ja, kada dobijem priliku da vodim ekipe s kojima treniram, primenjujem relativno slicnu metodu i kada imas stopere sigurne na lopti, bez problema se izbace igraci koji stvaraju pritisak na zadnju liniju.

Fudbal je ziva stvar. Raste i razvija se, a posto ga pratimo decenijama, mi najveci deo promena usvojimo nesvesno. Onog momenta kada je potrebno usvojiti promenu svesno, tu nastaje ''pobuna''. Onda ovakve stvari postaju ''gluposti'', ''novotarije'' i sl. To nije samo stvar fudbala, vec ljudske prirode. Postoji nesto sto smatramo ''zlatnim periodom'' i sve posle toga je nesto sto se posmatra sa mnogo manje paznje, interesovanja i razumevanja. Zato danas ljudi kazu kako je neki igrac od pre 20-30 godina ''najbolji ikada'', a najbolji igraci ikada im prolaze pred ocima dok koracaju napred gledajuci unazad. Da me neko pogresno ne razume, ne prozivam ja nikog ovde po forumu time, nego vise apelujem da se fudbal vise posmatra kroz prizmu toga sto jeste danas, a ne kroz prizmu toga sto je bio pre 10, 20, 30 ili 50 godina. Fudbal jeste zabava, ali je i nauka, i ta dva ne moraju nuzno biti medjusobno iskljuciva. Zaista vredi gledati takticke analize, ako vreme dozvoljava, pogotovo ako se time na amaterskom nivou bavis, ali i ako se na tu temu diskutuje, kao sto mi diskutujemo ovde na forumu. :cheers:
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

hvylarn wrote: Mon Sep 30, 2024 12:25 pm Interesuje me što nije bilo među izmenama Meda, Bukinac, Sukačev? Bukinac se oporavio koliko ja znam.
Meda je obrađen na ranijim stranama, Sukačev je igrao za vikend za Kabel. Za Bukinca nema nekih informacija.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
hvylarn

Post by hvylarn »

Rabba wrote: Mon Sep 30, 2024 3:05 pm
hvylarn wrote: Mon Sep 30, 2024 12:25 pm Interesuje me što nije bilo među izmenama Meda, Bukinac, Sukačev? Bukinac se oporavio koliko ja znam.
Meda je obrađen na ranijim stranama, Sukačev je igrao za vikend za Kabel. Za Bukinca nema nekih informacija.
Osim da je bio na zapadu, nisam primetio ni jednu drugu informaciju?
Milan

Post by Milan »

Milan wrote: Sun Sep 29, 2024 2:41 pm

p.s. Meda reče da je osetio neki bol u preponi, te je zbog toga bio na tribinama. Uzgred, čini mi se da se nadao nečem drugačijem u Vojvodini, ali već smo shvatili da su u upravi jedino jaki na rečima.
POŠTO OBRAZ ???!!!
hvylarn

Post by hvylarn »

Milan wrote: Mon Sep 30, 2024 3:24 pm
Milan wrote: Sun Sep 29, 2024 2:41 pm

p.s. Meda reče da je osetio neki bol u preponi, te je zbog toga bio na tribinama. Uzgred, čini mi se da se nadao nečem drugačijem u Vojvodini, ali već smo shvatili da su u upravi jedino jaki na rečima.
Omašio. Hvala
Savcic Luka

Post by Savcic Luka »

Rabba wrote: Mon Sep 30, 2024 3:05 pm
Bukinac sedeo sa nekim drugarima u sektoru 2 skroz na kraju.
naseljekolumbija

Post by naseljekolumbija »

budababa wrote: Mon Sep 30, 2024 1:33 pm U naredne četiri utakmice, ako osvojimo sedam ili više bodova, biće to sasvim pristojno od tima koji tavori na sredini tabele i nije osvojio ni 50% od maksimalnog mogućeg broja do sada.
Па ако смо за средину табеле онда је 7 бодова премија, а ако је циљ Европа то је потпуни дебакл у 4 утакмице са таквим ривалима
Turija

Post by Turija »

Rakovac wrote: Mon Sep 30, 2024 10:55 am U Drinčićevom timu ima više discipline nego kod nas, kod nas na terenu je sve "labavo". Ja se ne slažem sa mišljenjem da smo mi bili bolji u prvom, naprotiv. Dovoljno je pogledati izveštaj pa se vidi ko je imao više šansi u prvom, veća šansa je bila da ga primimo nego damo. U prvom smo imali neku igru mi 10 a oni 35 minuta. Tačno se videlo da oni svi kao jedan idu i napred i nazad.
Voleo bih da neko npr. izmeri koliko pretrči na utakmici Radulović. Ja sam ga baš gledao, to je takav rekreativac, to je takvo trčkaranje lagano i stojanje da je to strašno. Ja mislim da on ne istrči ni 2 km na celoj utakmici a znamo da u ovim ozbiljnjim ligama merenja idu oko 10 km po utakmici.
Znači džaba nama zvezde i zvezdice u timu(mada je i to upitno, bekovi su nam kriminal npr a nemamo ni kvalitet na prednjem veznom) sa ovakvom nonšalancijom crno nam se piše.
Ja se slazem sa napisanim. A, slazem se i sa tvojom konstatacijom u postu pred Novi Pazar, da mi Evropu necemo igrati ove sezone. Partizan, Ofka, Cukarivki, TSC su tu u igri.

Mi smo propustili 2 godine za nesto u Evropi, a trecu cemo potpuno. Tako da je Vosi vec svejedno i ko ce biti trener i ko ce igrati, po onoj narodnoj: kasno Marko na Kosovo stize ( odnosno, nama pojacanja).
Da bi posle svih dosadasnjih kikseva, dosli do nekih kvalifikacija, Vosi treba serija pobeda crvene zvezde - tj. da sve gore navedene konkurente pobedimo do kraja takmicenja, sto je, priznacete, za rubriku verovali ili ne.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Cane

Post by Cane »

Trenutno, sa svim našim lošim rezultatima, od TSC imamo bod manje uz isti broj utakmica, a od Čukaričkog koji je na četvrtom mestu imamo 5 bodova manje ali i utakmicu manjka.
Ne sporeći da smo prosuli nedopustivo veliki broj bodova što nas zaista može koštati, ipak je krajnje preuranjeno sada davati prognoze o izgubljenoj Evropi i slično.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Puno je veći problem što nam raspali partizan ne gleda poodavno u leđa, što se te Evrope tiče.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Cane wrote: Mon Sep 30, 2024 11:18 pm Trenutno, sa svim našim lošim rezultatima, od TSC imamo bod manje uz isti broj utakmica, a od Čukaričkog koji je na četvrtom mestu imamo 5 bodova manje ali i utakmicu manjka.
Ne sporeći da smo prosuli nedopustivo veliki broj bodova što nas zaista može koštati, ipak je krajnje preuranjeno sada davati prognoze o izgubljenoj Evropi i slično.
А ОФК други који није победио ниједну јачу екипу осим ТСЦ-а који је тада био у дубиози са оним прошлим тренером. Црне не рачунам у озбиљније екипе, нисмо их победили само јер смо и ми били у лошој серији.
И да додам да нешто сумњам да су они пројектовани за Европу, Терзи не требају две екипе тамо. Ови служе да разигравају подобне играче.

Раднички је пркосом против црвених вероватно себе искључио из Европе.

ТСЦ ми делује као да ће чекати да се опет добије неко гарантовано место у Европи, по дешавањима пред сезону и траснфер периода неће се много млатити, шта буде биће фазон.

Чука остала без Винисијуса, имају широк списак играча али могу ли Кабић и Павков да га одмене? Тешко рекао бих.
Turija

Post by Turija »

Zasto vise ne verujem, nego sto verujem, u nas plasman u Evropu?
Glavni razlog, pored naseg neuigranog tima, je sudjenje gore pomenutim ekipama i nama.

Pogledajte kako se sudi Cukarickom, OFK, crnima (vec svakako ce biti domacinsko u nastavku prvenstva- jer vec govore u cz kako im crni trebaju da ne izgube taj ,,derbi"). TSC ce isto dobiti vetar u ledja i sa te strane, pa cak i Lucani, a protiv nas sudjenje ce biti podrzano za protivnike. Za svaku ekipu, osim Kragujevcana. Mozda ne toliko za te sve ekipe, koliko protiv Vose.

Da li mi imamo kvalitet i igru da sve to anuliramo i prestignemo ih? Mozemo, ali samo u slucaju da u nastavku ligaskog takmicenja pravimo seriju pobeda, a mi ne mozemo 3 da vezemo.
Mi sve te konkurente treba da pobedimo u direktnim okrsajima, da bi ih prestigli. Naravno, zaboravio sam da je Kup nas. :mrgreen:

Evo, sutra je prvi test, pa da vidimo kako cemo izgledati na terenu.
Da li kao tim ili skup rekreativnih individualaca u 60-80% vremena utakmice? Cast postenim izuzecima.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Turija wrote: Tue Oct 01, 2024 7:57 am Zasto vise ne verujem, nego sto verujem, u nas plasman u Evropu?
Glavni razlog, pored naseg neuigranog tima, je sudjenje gore pomenutim ekipama i nama.

Pogledajte kako se sudi Cukarickom, OFK, crnima (vec svakako ce biti domacinsko u nastavku prvenstva- jer vec govore u cz kako im crni trebaju da ne izgube taj ,,derbi"). TSC ce isto dobiti vetar u ledja i sa te strane, pa cak i Lucani, a protiv nas sudjenje ce biti podrzano za protivnike. Za svaku ekipu, osim Kragujevcana. Mozda ne toliko za te sve ekipe, koliko protiv Vose.

Da li mi imamo kvalitet i igru da sve to anuliramo i prestignemo ih? Mozemo, ali samo u slucaju da u nastavku ligaskog takmicenja pravimo seriju pobeda, a mi ne mozemo 3 da vezemo.
Mi sve te konkurente treba da pobedimo u direktnim okrsajima, da bi ih prestigli. Naravno, zaboravio sam da je Kup nas. :mrgreen:

Evo, sutra je prvi test, pa da vidimo kako cemo izgledati na terenu.
Da li kao tim ili skup rekreativnih individualaca u 60-80% vremena utakmice? Cast postenim izuzecima.
Са друге стране зашто верујем да ће доћи до обрта у каснијем делу шампиомата - јер је већ виђено. Прошле сезоне Вождовац на јесен био хит, после испао из лиге.
Пазар сваке сезоне делује да иде ка Европи па онда нагло попусти. За њих мислим да имају забрану изласка у Европу како се не би гледале турске заставе у преносима, поготово да извуку неку тим из Турске, Хрватске и слично.
ОФК очекујем да ће кренути у распродају бодова, веће паре ће узети ту него од једног или два кола у Европи.
ТСЦ до сада није показао да је заинтересован да игра квалификације од првог или другог кола ако им то неће путем елиминације обезбедити Европу. Осим ове и прошле године играли су квалификације кад је била корона против оних Румуна. Остале сезоне су прескочили, намерно или не ко ће знати.
Locked