Ja opet ponavljam da bi to trebao da bude kiza szadto sto cebiti igrac koji najduze igra u vosi a i disciplinu je popravio + bi bio velika medijska atrakcija kao prvi staranc (crnac) kapiten u nasem fudbalu !
Voja wrote:Mislim da je vise nego rano pricati natemu KAPITEN,jer recimo,imena poput Pekarica,Kacara,Pantelica,Despota.... jos su sa nama!!!! Ako bi svi od njih otisli (a to mi nekako mnogo) moj pik bi bio Stosic,ali.... daleko je taj cin.
Ovako se kapiten ne određuje ni u fudbalskoj utakmici na livadi.
Neko ko nije sastavio ni pola godine u Novom Sadu i bio uglavnom među najaslabijim pojedincima u našem timu, skoro na svakoj utakmici, igrač sa najviše žutih kartona treba da postane reprezent našeg tima i grada.Ne da je sramota, nego je vređanje tradicije Stare Dame i publike.
Toliko igrača je bilo u konkurenciji da ponese kapitensku traku (kad bi se znalo reda), pre Mijatovića ( počev od Brke, preko Kizita, sve do Buača, pa i mladog Aleksića), da i ne vredi nabrajati. Ljudi na zapadu nisu mogli da se pomire sa ovakvim izborom, čak ni na izlasku sa stadiona, kao i da je, izgleda, suviše odluka o današnjoj formaciji tima iz Novog Sada, doneto po nekim kriterijumima ličnih i porodičnih bliskosti.Najblaže rečeno, neka je na čast svima koji su se o tome pitali.
Čak ni Sepuja nije mogao u igru, iako je čitav zapad to tražio od početka do kraja meča, pa čak ni poslednjih 10 minuta ( iako smo igrali sa igračem više i sa rezultatom 2:0 za nas, a ušao je Stjepanović), pa smo strahovali za rezultat sve samog kraja meča.
Bodovi su danas ostali u Novom Sadu, ali ako se i dalje ovako nastavi, ne može biti dobro (ma koliko se Radojičić nervirao pored klupe, zbog Voše ili zbog svog mesta na njoj).
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
SRAMOTA!!!
Zbog ovoga, kao i zbog ne ulaska Sepuje na 2:0 i sa igracem vise, covek moze samo da se iznervira. Dzaba i pobeda kada "oni" ovako vode NASH klub...