9. kolo: Vojvodina-OFK Beograd 1:0
Iako sam uvek optimista mislim da ce sutra sve osim poraza biti veliki uspeh!Utakmica ce biti verovatno sa veoma malo golova,malo se pribojavam OFK-inih igraca koji se sjajno ubacuju iz drugog plana...
Mada ako nasi igraci udju maksimalno motivisani u mec iako ostave srce na terenu sve je moguce...
Srecno nam bilo
Mada ako nasi igraci udju maksimalno motivisani u mec iako ostave srce na terenu sve je moguce...
Srecno nam bilo

Mislim da nemam sta dodati

Lazar Vasic,dugogodisnji golman Vojvodine,u klupskom listu broj 21,u decembru 1958. godine:
"Prodefilovalo je mnogo fudbalera kroz svlacionice Vojvodine,generacije su smenjivale jedna drugu,ali im je put bio isti.Svi su oni dali deo sebe za boje svoga kluba.Mladi koji dolaze da preuzmu mesta starijih igraca trebalo bi cesce da se sete njihovog znoja,borbe,tuge i radosti u tim istim svlacionicama,u tim istim dresovima,na istom tom terenu"
Mi

Lazar Vasic,dugogodisnji golman Vojvodine,u klupskom listu broj 21,u decembru 1958. godine:
"Prodefilovalo je mnogo fudbalera kroz svlacionice Vojvodine,generacije su smenjivale jedna drugu,ali im je put bio isti.Svi su oni dali deo sebe za boje svoga kluba.Mladi koji dolaze da preuzmu mesta starijih igraca trebalo bi cesce da se sete njihovog znoja,borbe,tuge i radosti u tim istim svlacionicama,u tim istim dresovima,na istom tom terenu"
Mi
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
Kad smo kod lista FK Vojvodina, maja 1957. izasao je broj u kome se moglo procitati nesto sto bi moglo da odgovara sadasnjem stanju:
Nekoliko nedelja nema prve lige,
prestaju za to vreme navijacke brige,
ostace po koja stotka u dzepu vise,
a onda ,opet ce sve po starom ,ponovo da se pise!
Navijaci se sekiraju ,cupaju kose,
i nedeljama u srcima pravi cemer nose,
dok im opet jednog dana ljubimci ne zaigraju bolje,
te zivnu malo i za navijanje dobiju volje.
I tako dalje i tako dalje,
i ko zna jos dokle ce to da traje?
mozda do kraja prolecnog dela,
da kompletna bude,
fudbalska godina cela.
Inace,ja bih obratio malo paznju na nasu polugu tima,dakle vezni red koji je u proseku ocigledno daleko mladji od svih ostalih ekipa u ligi: Vukobratovic '88, Milutinovic '85,Kacar '87,Dobric '83.
Nekoliko nedelja nema prve lige,
prestaju za to vreme navijacke brige,
ostace po koja stotka u dzepu vise,
a onda ,opet ce sve po starom ,ponovo da se pise!
Navijaci se sekiraju ,cupaju kose,
i nedeljama u srcima pravi cemer nose,
dok im opet jednog dana ljubimci ne zaigraju bolje,
te zivnu malo i za navijanje dobiju volje.
I tako dalje i tako dalje,
i ko zna jos dokle ce to da traje?
mozda do kraja prolecnog dela,
da kompletna bude,
fudbalska godina cela.
Inace,ja bih obratio malo paznju na nasu polugu tima,dakle vezni red koji je u proseku ocigledno daleko mladji od svih ostalih ekipa u ligi: Vukobratovic '88, Milutinovic '85,Kacar '87,Dobric '83.
Prvo poluvreme ocaj
Tek u drugoj polovini drugog poluvremena se mogla prepoznati igra koju je stvorio Djumi
Dobric i Milutinovic brzi prodorni kreativni...Jovanovic je dobro odigrao,Vukelja katastrofa,Stepi je nastavio sa dobrim igrama kao i u mladoj reprezentaciji!A Igor Djuric koji ima fantasticne fizicke predispozicije za srpskog Sol Kembela
je zaista fantasticno "uhvatio" volej i zakucao loptu u raslje...Mada svak cast Kizi koji je po desnoj strani "izlomio" cinimi se Tosica i uputio centarsut desnom nogom...Todic veoma dobar i mislim da zasluzuje da bude barem 2 golman repke...

Dobro je, pobedi se u zube ne gleda!
Samo shto mi se chini da i dalje igramo po principu toplo-hladno, par utakmica se ne vidimo na terenu (jel' treba da podsecam da protiv patlidzana nismo imali shut na gol?), onda par utakmica sasvim solidna igra. Nije mi jasno shta je uzrok tome i kako je moguce da forma tima i pojedinih igracha toliko oscilira.
Samo shto mi se chini da i dalje igramo po principu toplo-hladno, par utakmica se ne vidimo na terenu (jel' treba da podsecam da protiv patlidzana nismo imali shut na gol?), onda par utakmica sasvim solidna igra. Nije mi jasno shta je uzrok tome i kako je moguce da forma tima i pojedinih igracha toliko oscilira.
max wrote:ne znam kako smo igrali ali dobili smo ofk a to nije mala svar u ovom trenutku.pa pobedili smo lidera na tabeli!!!uzeli smo vazna tri boda,nadam se neko napisati izvestaj sa utakmice
http://www.red-firm.ns.co.yu/forum/view ... 86b6#10576
Mozda ces preko ovog linka uspeti da stvorits kakvu takvu sliku o danasnjoj utakmici.
Ne znam za druge,ali ja odavno nisam bio tako zadovoljan posle neke utakmice nego posle ove.
Utakmica je bila na visokom nivou,veoma borbena,igraci i jedne i druge ekipe su mnogo pretrcali za 90 minuta.
Ono sto je jasno je to da je OFk-a kvalitetnija ekipa(mada ne mnogo),ali mi smo bili domacini,nasi momci su se borili i nisu se predavali i zasluzeno smo pobedili.
Jesmo nesto slabije odigrali prvo poluvreme,ali to je bilo i zato sto nam OFK nije dozvolio bolje.Kada su se njihovi igraci izmorili sredinom drugog poluvremena,red je dosao na nas.Zaista smo finis odigrali maestralno,ali naravno moramo nivo igre dizati iz kola u kolo.
Kizito je bio centralna figura utakmice,gde ga sve nije bilo.Bio je i na levoj i na desnoj strani,i u odbrani i u napadu.Odigrao je bez greske,a treba pohvaliti i Stepanova i celu odbranu koja je konacno delovala sigurno i sto je po meni jos vaznije nisu pravljeni panicni propusti cega je do sada bilo u izobilju.Ipak mora i moze bolje i to vec u Zemunu gde bi smo osvajanjem boda istakli kandidaturu i za Evropu i to realnu.
Mislim da su se igraci uozbiljili ali tako moraju i da nastave i da se bore za Vosin dres,pa ce moci da pobede i jace od sebe kao sto je to bilo danas.
Mada se mora priznati da je igrace diglo i navijanje koje je bilo u drugom poluvremenu na visokom nivou i za to su zasluzni navijaci na sve tri tribine,a ne samo oni na severu,koji su naravno svemu tome davali ton.
Krenulo je na bolje,ja se samo plasim onih nasih glavonja iz uprave da nesto ne pokvare.
Ko god moze neka ode u Zemun.
Eto konacno da nam i fudbal donese malo radosti i to u nizu i na vise frontova.Prosto za nepoverovati.
Utakmica je bila na visokom nivou,veoma borbena,igraci i jedne i druge ekipe su mnogo pretrcali za 90 minuta.
Ono sto je jasno je to da je OFk-a kvalitetnija ekipa(mada ne mnogo),ali mi smo bili domacini,nasi momci su se borili i nisu se predavali i zasluzeno smo pobedili.
Jesmo nesto slabije odigrali prvo poluvreme,ali to je bilo i zato sto nam OFK nije dozvolio bolje.Kada su se njihovi igraci izmorili sredinom drugog poluvremena,red je dosao na nas.Zaista smo finis odigrali maestralno,ali naravno moramo nivo igre dizati iz kola u kolo.
Kizito je bio centralna figura utakmice,gde ga sve nije bilo.Bio je i na levoj i na desnoj strani,i u odbrani i u napadu.Odigrao je bez greske,a treba pohvaliti i Stepanova i celu odbranu koja je konacno delovala sigurno i sto je po meni jos vaznije nisu pravljeni panicni propusti cega je do sada bilo u izobilju.Ipak mora i moze bolje i to vec u Zemunu gde bi smo osvajanjem boda istakli kandidaturu i za Evropu i to realnu.
Mislim da su se igraci uozbiljili ali tako moraju i da nastave i da se bore za Vosin dres,pa ce moci da pobede i jace od sebe kao sto je to bilo danas.
Mada se mora priznati da je igrace diglo i navijanje koje je bilo u drugom poluvremenu na visokom nivou i za to su zasluzni navijaci na sve tri tribine,a ne samo oni na severu,koji su naravno svemu tome davali ton.
Krenulo je na bolje,ja se samo plasim onih nasih glavonja iz uprave da nesto ne pokvare.
Ko god moze neka ode u Zemun.
Eto konacno da nam i fudbal donese malo radosti i to u nizu i na vise frontova.Prosto za nepoverovati.
Bato majstore vodi nas do titule 

Izuzetno vazna pobeda nad odlicnom ekipom OFK-a.Prvo poluvreme izuzetno slabo i mislim bojazljivo.U tom periodu smo samo jednom uputili sut na gol(Dobric).Mislim da je preokret nastupio kada je OFK-a izvrsio izmene i posle stative Jovanovica.Izuzetno mi je drago zbog ove pobede jer je mladi Djuric postigao gol pobede a Kizito bio ubedljivo najbolji igrac na terenu.Znam koliko su me napadali zbog pojacanja koje sam doveo u Vojvodinu ali evo polako su poceli i da resavaju utakmice.Dobro su jos odigrali Milutinovic,Stepanov a posebno Todic koji je ponovo prelomio utakmicu.(odbranio sigurno dva gola).
Cestitam na pobedi igracima i strucnom stabu
Odlicno navijanje
p.s.Ovo sto se radi mladom Pavlovicu stvarno nema smisla.Ako nije spreman da igra onda netreba ni da pocinje.

Cestitam na pobedi igracima i strucnom stabu

Odlicno navijanje

p.s.Ovo sto se radi mladom Pavlovicu stvarno nema smisla.Ako nije spreman da igra onda netreba ni da pocinje.

Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .