Budababa je sve u pravu.
Mi ne smemo ni sa D timom da igramo totalni bunker čitavu utakmicu u Kuli, ako mislimo da ličimo na ozbiljan tim. Ovo danas je bilo strašno. Jedino poštujem borbenost i zalaganje ali nismo ličili na ekipu.
Nemanja S. nas spasao katastrofe, branio nemoguće, u nadoknadi su pogodili stativu i promašili nemoguće. Mi smo dali taj gol koji nam je poništen, moram naći snimak da vidim da li je bio ofsajd. Sem toga imali smo na početku utakmice udarac glavom, u završnici Vranješov neprecizan šut i par neuspešnih polukontri. To su jedine situacije kad nismo panično izbacivali loptu i kad smo prešli pola. Prvi Vuletov karton neopravdan, po meni faul nad njim. Drugi nisam ni video valjda je igrao rukom.
Vignjeviću zameram što je posle isključenja menjao Šušnjara, jedinog klasičnog špica u ekipi. I onda šalje Envera u špic, koji je tamo totalno odsečen od ekipe i ostao potpuno neupotrebljiv, a svi znamo koliku razliku može da napravi kad igra svoje prirodno mesto.
Drago mi je što nas nisu dobili, što smo im otežali borbu za opstanak, ali se bojim da će ipak ostati u ligi, imaju dosta povoljan raspored. I da ne zaboravim - sudija kao da je bio član hajdukove uprave.
Utisci van terena - Abu i Gaćinović na našoj tribini, Katai skače sa klupe i buni se na sudijske odluke i obezbeđenje ispod naše tribine koje pevuši naše pesme
edit: na snimku se čini da je i prvi karton opravdan, sa tribine mi je drugačije izgledalo, a ofsajd je u najmanju ruku sumnjiv
http://www.webtv.rs/play/54273/jsl-2012 ... vodina-0:0" onclick="window.open(this.href);return false;
Jedan klub na svetu volim jaaaa...