24. kolo: Hajduk-Vojvodina 0:0

:)

Re: 24. kolo: Hajduk-Vojvodina, subota 16h

Post by :) »

Grof Žekula wrote:
Mondo wrote:U najisturenijoj liniji novosadskog tima počeli su Goran Smiljanić i Miloš Deletić, uz standardnog Envera Alivodića.
Smiljanic je zamenio Susnjara par minuta posle crvenog Vulicevicu, dotle je Alivodic igrao beka, kad se Runi zagrejao, Enver je presao da igra napad a Runi na Vulicevicevo mesto. Novinar nije mnogo pazio na utakmicu.

14-0 u kornerima, ako budu sanse na tv-u videcete kolko srece smo imali, sve u svemu treba biti zadovoljan i nadati se da ce ovo doprineti ispadanju Hajduka.
Turija

Post by Turija »

Nisam mogao da idem danas u Kulu, ali sam zadovoljan rezultatom, kao i time da je naš mladi tim uspeo da ostane neporažen, u utakmici u kojoj je pobeda domaćinima bila imperativ.Čestitam našim mladim igračima na borbenosti i osvojenom bodu u Kuli.
Da sam znao da će ovako izgledati naša postava, drugačije bih rasporedio svoje današnje poslove i otišao u Kulu.Jer, teško da ću imati (uskoro) ovako jedinstvenu priliku da vidim toliko naših mladih igrača na terenu u jednoj prvoligaškoj utakmici.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
budababa

Post by budababa »

Sad sam stigao iz Kule i mogu vam reći da gore sudijsko navlačenje nisam odavno gledao, u ravni sa utakmicama protiv blizanaca u drugoj polovini devedesetih. Igrač nam je isključen pre 15. minuta zbog dva žuta, prvi je dobio zbog obostranog remplovanja u situaciji kada su se igrači borili da dođu do lopte na ivici šesnaesterca, a drugi zbog igranja rukom posle jedne visoke lopte koja bi završila u autu negde oko polovine terena. Tip u žutom je svaki naš kontakt (preciznije, dodir) sa igračima Kuljana svirao u njihovu korist, dok je belima dozvoljeno da skaču našima na leđa i to nije okarakterisano kao faul. Njihovi šutiraju iz daljine, lopta pogađa našeg igrača i ide prema Hajdukovcu koji je u debelom ofsajdu; pomoćni diže zastavicu, naši puštaju loptu da se otkotrlja u korner, a glavni svira udarac iz ugla jer se onaj njihov u ofsajdu nije uključio u igru (?!) + mali milion sličnih situacija. Poništen nam je gol (nakon jedine prave akcije) i diskutabilno je da li je bio ofsajd, ali sa naše tribine nije delovalo tako. Pored sve te muke oko sudija, odigralo smo jako slabo i nemotivisano, sa par svetlih tačaka u timu (Alivodić, Supić, Đurić). Sredinu terena nismo gotovo ni imali, o napadu da ne govorim (Abu je meč proveo sa nama u kopu), igrali smo jalovo, nepovezano, rastrzano. Razočarali su me ti klinci koji su danas imali priliku da se dokažu, a u trenucima kada smo imali šanse za kakve polukontre i kontre davali užasno loše pasove, koji su mahom završavali u autu ili u nogama Kuljana. Sa druge strane, Hajduk ni sa igračem više gotovo čitavu utakmicu, odnosom "na prst u dupe" sa sudijom i činjenicom da smo izašli na teren maltene sa drugim timom, nije uspeo da uradi ništa više osim da ozbiljnije zapreti u dva-tri navrata (njihovu najbolju šansu, zicer sa par metara, skinuo je Supa u maniru Pitera Šiltona u najboljim danima). Nadam se da će ispasti iz lige i da ćemo sledeću prvenstvenu utakmicu sa njima odigrati kada Džibuti postane stalna članica Saveta bezbednosti UN. I pored svega, momcima ipak čestitke što su odoleli, jer bi izgrizao sebi ušnu resicu od muke da nam je ovaj talog naneo prvi poraz u gostima u dosadašnjem toku sezone.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Nevernik

Post by Nevernik »

Ovo polako postaje teska smejurija.
Sada smo krenuli da igramo i pre kupa i posle kupa sa rezervistima.
Ko zna da li cemo uopste odigrati neku utakmicu sa A timom do finala.
Naravno, na utakmici pre finala i posle finala igrace pioniri. Za svaki slucaj.

Kao da igramo finale Lige Evrope :roll:

Znam da je glupo komentarisati utakmicu na osnovu statistike i da smo igrali u gostima i da smo imali igraca manje ali...14:0 u kornerima!
Protiv Hajduka. 14:0!!! Igra Kula ko Barsa.
Super talentovani omladinci koji treba da grizu svaki put kada dobiju sansu su parkirali autobus i odoleli mocnoj napadackoj liniji iz Kule.

Kapiram da, ako osvojimo kup ovaj put, sledece godine ce kao prioritet biti oznacena odbrana istog :)
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

budababa wrote:Igrač nam je isključen pre 15. minuta zbog dva žuta, prvi je dobio zbog obostranog remplovanja u situaciji kada su se igrači borili da dođu do lopte na ivici šesnaesterca, a drugi zbog igranja rukom posle jedne visoke lopte koja bi završila u autu negde oko polovine terena.
Komentator na SOS-u je rekao da je već kod prvog starta Vule zaslužio direktan crveni, a da je ovo drugo bilo za čist žuti karton, jer je na 40 metara od gola, rukom zaustavio akciju domaćih.
Objektivni sportski novinari...
Stexman

Re: 24. kolo: Hajduk-Vojvodina 0:0

Post by Stexman »

Meni je totalno nejasan potez da igramo sa drugim timom?
Pa nije finale prekosutra pa da moramo da odmaramo igrace. Mnogo se zajebavamo. Mi se ponasamo kao da smo osvojili kup i ispunili cilj pa nam mesto na tabeli nije bitno. A sta ako kojim slucajem ne osvojimo kup a ovakvom zajebancijom izgubimo i trece mesto na tabeli pa izgubimo mesto za evropu?
Helm

Post by Helm »

Pisao sam vec o tome, moramo pasti na 5. mesto i da izgubimo kup da bi ostali i bez Evrope. ;) Ali bez obzira na to, ne podrzavam sto se u ovom slucaju odmaraju svi igraci bez ikakvog normalnog razloga.
Toto Riina

Post by Toto Riina »

Svima su bila puna usta price o prodaji bodova Vojvodine, kvota na keca u kladionici je zaista mnogo "padala".
Svaka cast sto smo pokazali da igramo posteno i demantovali sve zle jezike koji su tako pricali i posle pobede laznog stogodisnjaka u Novom Sadu da je revans kupa cista formalnost.
Imamo odlican tim i jos bolje omladince pred kojima je svetla buducnost. Igramo posteno i nema razloga da ovaj tim u nastavku nema jos vecu i snazniju podrsku!

Omladinci moraju dobiti sansu da sticu iskustvo koje ce im mnogo znaciti i da se formiraju kao igraci uz Abua, Vranjesa, Envera. Potpuno podrzavam sto su dobili sansu i zadovoljan sam utakmicom u kojoj smo veoma osteceni od strane sudije.
milancl

Post by milancl »

Budababa je sve u pravu.

Mi ne smemo ni sa D timom da igramo totalni bunker čitavu utakmicu u Kuli, ako mislimo da ličimo na ozbiljan tim. Ovo danas je bilo strašno. Jedino poštujem borbenost i zalaganje ali nismo ličili na ekipu.
Nemanja S. nas spasao katastrofe, branio nemoguće, u nadoknadi su pogodili stativu i promašili nemoguće. Mi smo dali taj gol koji nam je poništen, moram naći snimak da vidim da li je bio ofsajd. Sem toga imali smo na početku utakmice udarac glavom, u završnici Vranješov neprecizan šut i par neuspešnih polukontri. To su jedine situacije kad nismo panično izbacivali loptu i kad smo prešli pola. Prvi Vuletov karton neopravdan, po meni faul nad njim. Drugi nisam ni video valjda je igrao rukom.

Vignjeviću zameram što je posle isključenja menjao Šušnjara, jedinog klasičnog špica u ekipi. I onda šalje Envera u špic, koji je tamo totalno odsečen od ekipe i ostao potpuno neupotrebljiv, a svi znamo koliku razliku može da napravi kad igra svoje prirodno mesto.

Drago mi je što nas nisu dobili, što smo im otežali borbu za opstanak, ali se bojim da će ipak ostati u ligi, imaju dosta povoljan raspored. I da ne zaboravim - sudija kao da je bio član hajdukove uprave.

Utisci van terena - Abu i Gaćinović na našoj tribini, Katai skače sa klupe i buni se na sudijske odluke i obezbeđenje ispod naše tribine koje pevuši naše pesme

edit: na snimku se čini da je i prvi karton opravdan, sa tribine mi je drugačije izgledalo, a ofsajd je u najmanju ruku sumnjiv

http://www.webtv.rs/play/54273/jsl-2012 ... vodina-0:0" onclick="window.open(this.href);return false;
Jedan klub na svetu volim jaaaa...
fare

Post by fare »

Sve u svemu super smo prosli (zahvaljujuci Supicu) , ali stvarno mi nije jasan ovaj Vignjevicev potez da izvede skroz drugi tim bez Trajceta, Abua,Kataija,DJure,Paje,Vranjesa,Radoje (doduse usao drugo poluvreme) neznam jel neko nije igrao zbog kartona ? Ali frapantan podatak u kornerima 14:0 koji nisu bili nimalo naivni . Vule prestrogo iskljucen (bio sam na 3 metra od mesta dogadjaja ) jel nije bio zadnji igrac mislim da je tu bio jos Kosovic , mogao je da opomene i gotova prica ali p***a kao da je jedva cekao da ga iskljuci a bogami i par slobodnjaka sto im je svirao na 20 metara jednostavno je navlacio za Hajduk od prvog minuta . A bogami bas sam gadno popizdeo kad su ove starkelje oko mene pocele da vicu p***e NOVOSADSKE, SJEBACE VAS CURANI I TAKO TO a ja ih pitam pa sta nije vam dosta igrac vise sa produzecima 90 celih minuta i B tim Vojvodine koji izveo Vignjevic ? . Reku da im je izveo kompletnu postavu pukla bi petarda i na kraju slag na tortu kad sam im rekao I TREBA DA ISPADNETE KO VAS j**e a oko men sigurno njih 30 Hajdukovaca :D
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

Bogami, Supa svašta odbranio!
Jel to Jokić preuzeo kapitensku traku nakon isključenja Vuleta?
Kad je pre to zaslužio...
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

Puna podrska nasem treneru za postavu koju je izveo. Treba hrabrosti za ovako nesto, i nadam se da ce nastaviti ovim putem, narocito sad kad je gotovo izvesno da cemo biti treci - ni gore ni dole. Ocigledno covek ima svest kakvo blago medju klincima imamo, kao i cinjenicu da nas 3-4 nosioca igre gotovo sigurno napustaju na kraju sezone.
PZS

Post by PZS »

Grba_NS wrote:Puna podrska nasem treneru za postavu koju je izveo. Treba hrabrosti za ovako nesto, i nadam se da ce nastaviti ovim putem, narocito sad kad je gotovo izvesno da cemo biti treci - ni gore ni dole. Ocigledno covek ima svest kakvo blago medju klincima imamo, kao i cinjenicu da nas 3-4 nosioca igre gotovo sigurno napustaju na kraju sezone.
+1
Vojvodino znaj, da tebe volim ja i dok sam živ, ja bodriću te moja jedina...
Stexman

Post by Stexman »

Helm wrote:Pisao sam vec o tome, moramo pasti na 5. mesto i da izgubimo kup da bi ostali i bez Evrope.
Jel mozes ovo da malo pojasnis? Koliko ja znam mi imamo prava na 3 predstavnika u Ligi Evrope!? Sa obzirom da jedan od ta tri ide preko kupa, samo drugi i treci na tabeli idu u kvalifikacije za LE. Ili sam ja nesto pobrkao?
Casual

Post by Casual »

Stexman wrote:
Helm wrote:Pisao sam vec o tome, moramo pasti na 5. mesto i da izgubimo kup da bi ostali i bez Evrope.
Jel mozes ovo da malo pojasnis? Koliko ja znam mi imamo prava na 3 predstavnika u Ligi Evrope!? Sa obzirom da jedan od ta tri ide preko kupa, samo drugi i treci na tabeli idu u kvalifikacije za LE. Ili sam ja nesto pobrkao?
Sve si dobro rekao. A s obzirom da se za trece mesto i za kup borimo sa istim protivnikom, jedino nas 5. mesto i ne osvajanje kupa izbacuje iz Evrope.
Volem Vošu!
Locked