Potpisujem.laki wrote:Ali ja ne mogu da poverujem da neko dodje na konferenciju i da ne zna da postavi jedno pitanje, ej! Pa to je sramota za novine/televiziju za koje radi!! Jer novinar kad postavlja pitanje prvo mora da kaze i za koga radi, cime automatski dobija malu dozu besplatnog marketinga kompanija, da je tako nazovemo, ili list, za koji taj novinar radi! Koji amateri sunce ti poljubim!
Strašno, kakva bruka, ne samo za njih lično, već za profesiju, kuće za koje rade, pa i naš Klub.
Zar ovakvi novinari primaju platu za svoj ,,rad", (bez obzira kolika je)

Godinama mi je muka od takvih Vošinih konferencija za ,,novinare".Jedino ih se rado sećam, kad je Stepi bio trener.Čovek sam ,,uzme banku" i ne treba mu niko.Ali ih bar sve drži na poslu minimum pola sata i ne da im da odu u kafanu (il' kući).Stepanović je bio car za ovakve NS novinare i pokazao im kako se radi njihov posao.Ali šta to vredi, kad nema ni trunke zdrave osnove na koju bi se ,,seme" primilo.Ovde je gora podloga od Sahare.
Međutim, da možda nije u pitanju neki tihi medijski bojkot Voše?Ako je bojkot, ,,gospodo novinari", zašto dolazite na konferencije Stare Dame?Nemojte doći, nemojte napisati ni reč - bar utoliko budite fer i ljudi, imajte minimum morala.