18. kolo: BSK-Vojvodina 3:3

Šta će za Vošu u subotu značiti BSK?

Poll ended at Sat Mar 09, 2013 12:33 pm

Bodove Spasa Krademo (pobeda)
50
98%
Baš Smo Kilavi (remi)
1
2%
Bruka, Sramota, Katastrofa... (poraz)
0
No votes

Total votes: 51

Turija

Re: 18. kolo: BSK-Vojvodina, subota 14h

Post by Turija »

laki wrote:Ali ja ne mogu da poverujem da neko dodje na konferenciju i da ne zna da postavi jedno pitanje, ej! Pa to je sramota za novine/televiziju za koje radi!! Jer novinar kad postavlja pitanje prvo mora da kaze i za koga radi, cime automatski dobija malu dozu besplatnog marketinga kompanija, da je tako nazovemo, ili list, za koji taj novinar radi! Koji amateri sunce ti poljubim!
Potpisujem.
Strašno, kakva bruka, ne samo za njih lično, već za profesiju, kuće za koje rade, pa i naš Klub.
Zar ovakvi novinari primaju platu za svoj ,,rad", (bez obzira kolika je) :?: Pa, ovo nije vredno ni čaše vode koju su popili u prostorijama FC ,,Vujadin Boškov".
Godinama mi je muka od takvih Vošinih konferencija za ,,novinare".Jedino ih se rado sećam, kad je Stepi bio trener.Čovek sam ,,uzme banku" i ne treba mu niko.Ali ih bar sve drži na poslu minimum pola sata i ne da im da odu u kafanu (il' kući).Stepanović je bio car za ovakve NS novinare i pokazao im kako se radi njihov posao.Ali šta to vredi, kad nema ni trunke zdrave osnove na koju bi se ,,seme" primilo.Ovde je gora podloga od Sahare.
Međutim, da možda nije u pitanju neki tihi medijski bojkot Voše?Ako je bojkot, ,,gospodo novinari", zašto dolazite na konferencije Stare Dame?Nemojte doći, nemojte napisati ni reč - bar utoliko budite fer i ljudi, imajte minimum morala.
Last edited by Turija on Fri Mar 08, 2013 9:04 pm, edited 1 time in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
madda fakka

Post by madda fakka »

Turija wrote:
laki wrote:Ali ja ne mogu da poverujem da neko dodje na konferenciju i da ne zna da postavi jedno pitanje, ej! Pa to je sramota za novine/televiziju za koje radi!! Jer novinar kad postavlja pitanje prvo mora da kaze i za koga radi, cime automatski dobija malu dozu besplatnog marketinga kompanija, da je tako nazovemo, ili list, za koji taj novinar radi! Koji amateri sunce ti poljubim!
Potpisujem.
Strašno, kakva bruka, ne samo za njih lično, već za profesiju, kuće za koje rade, pa i naš Klub.
Zar ovakvi novinari primaju platu za svoj ,,rad", (bez obzira kolika je) :?: Pa, ovo nije vredno ni čaše vode koju su popili u prostorijama FC ,,Vujadin Boškov".
Godinama mi je muka od takvih Vošinih konferencija za ,,novinare".Jedino ih se rado sećam, kad je Stepi bio trener.Čovek sam ,,uzme banku" i ne treba mu niko.Ali ih bar sve drži na poslu minimum pola sata i ne da im da odu u kafanu (il' kući na trežnjenje).Stepanović je bio car za ovakve NS novinare i pokazao im kako se radi njihov posao.Ali šta to vredi, kad nema ni trunke zdrave osnove na koju bi se ,,seme" primilo.Ovde je gora podloga od Sahare.
Međutim, da možda nije u pitanju neki tihi medijski bojkot Voše?Ako je bojkot, ,,gospodo novinari", zašto dolazite na konferencije Stare Dame?Nemojte doći, nemojte napisati ni reč - bar utoliko budite fer i ljudi, imajte minimum morala.
U svetlu toga da polako nasa uprava gleda i razmatra nase predloge :mrgreen: da ponovim ranije napisan post da bi isto dobra stvar bila da kao na press konferencijama fk rad ako vec ne postoje pitanja od strane novinara, zasto onda gdjica Senk ne bi postavila neko pitanje? Bilo kakvo bilo, pitanje koje je vezano za klub nije promasaj na bilo kojoj konferenciji. Eto mogli su pitati kada su rekli da je Katai u trenaznom procesu, zasto je Katai u igri prethodna dva kola ako je "rovit"? Zasto je Trajkovic sada vracen isto a ranije nije receno da je ozbiljno povredjen? Kakva je atmosfera medju igracima? Kako teku treninzi? Kako im se svidja tribinica u FC Vujadin Boskov? Da li se Alivodicu i Vranjesu svidja Novosadska kuhinja i NS generalno... BILO STA!
I Bog je Slaninar...
Milan

Post by Milan »

Ne verujem da je u pitanju bojkot, jer sam bas o ovome pisao pre neke dve godine. Bruka i sramota profesije! Sto kaze Turija, ni casu vode nisu zasluzili...
POŠTO OBRAZ ???!!!
ernesto

Post by ernesto »

Nismo ni svesni koliko bi nam znacila ova pobeda protiv Borce,em zbog uvertire za kup a i da se priblizimo blizancima,to jest crnom,posto mislim da ce kiksnuti u utakmici sa Jagodinom a sto se tice crvenog blizanca,pitanje je kola kad cemo ih preskociti!!!
Banujte me molim vas :beg:
madda fakka

Post by madda fakka »

ernesto wrote:Nismo ni svesni koliko bi nam znacila ova pobeda protiv Borce,em zbog uvertire za kup a i da se priblizimo blizancima,to jest crnom,posto mislim da ce kiksnuti u utakmici sa Jagodinom a sto se tice crvenog blizanca,pitanje je kola kad cemo ih preskociti!!!

Pu uze mi rec iz usta :) kiks protiv jagodine ne ocekuj veruj mi ;) Samo da momci odigraju makar i 0:1 :D :D
I Bog je Slaninar...
Turija

Post by Turija »

Moram da se vratim današnjoj pres konferenciji (toliko me to peče), iako je od nje daleko važnija sama utakmica u Borči, ali ne sme se dozvoliti da u godini, pred proslavu velikog jubileja, ovako tužno-ružno izgleda naša medijska promocija pred utakmicu.
Pošto nama niko nikada nije pomogao, niti će pomoći, moramo sami naći rešenje, kako da se zaštitimo od nezainteresovanih, i neinventivnih, novinara sportskih redakcija.
Za početak mislim da moramo opustiti tu dosadašnju ,,kamernu atmosferu" i ne davati toliko visokozvaničan ton tom skupu, jer pozvani zvaničnici medija, nisu neki visokozvanični i mnogo cenjeni gosti.Mi treba da stvorimo dobru startnu atmosferu, a ne da nam oni iskreiraju sablasnu tišinu, a mi prihvatamo tu ,,igru" i raziđemo se bez reči.
Moraju se pripremiti (rezervna) pitanja, ako izostane dijalog sa ,,nemilim" posetiocima.Bez obzira što recimo g-dica Šenk zna odgovore na pitanja, treba da ih postavi tako kao da je ona znatiželjni sportski novinar ( u stilu: kulturan čovek vic, uvek, čuje prvi put).Potpuno se slažem sa predlogom našeg forumaša ,,madda fakka" da se mora pitati bilo šta, pa makar i nešto stereotipno, mada ja verujem da imamo potencijal daleko iznad toga.
Mogli bi postaviti i jedan računar sa projektorom, prikazati statistiku dosadašnjih mečeva, sastav, najlepše detalje i golove sa utakmica iz predhodne godine - (polu)sezone, sa tim protivnikom - iskomentarisati iz današnje perspektive - okolnosti.Čini mi se da bi tako oživeli atmosferu na presu, podstakli pitanja, pobudili aktere konferencije na aktivniji odnos.
Takođe, trener i igrači se moraju spremiti za varijantu neželjenog toka ,,utakmice" (konferencije).
Mogli bi ispričati neke interesantne događaje sa treninga, šta očekuju od sebe, na čega su posebno obratili pažnju u radu, u svojoj igri, igri narednog protivnika...Drugo, trebaju biti raspoloženi, nasmejani, da zrače optimizmom pred utakmicu, što je svojstveno svakom sportisti i mladom čoveku.Meni oni sada deluju previše napeto, kao da svi jedva čekaju kraj konferencije, pa se onda ona tako i završi - u stilu: ,,sudija, sviraj kraj". To ne valja i to se mora brzo menjati.
A kad se promenimo mi, promenićemo i druge :cheers:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Boske87

Post by Boske87 »

Turija wrote:Moram da se vratim današnjoj pres konferenciji (toliko me to peče), iako je od nje daleko važnija sama utakmica u Borči, ali ne sme se dozvoliti da u godini, pred proslavu velikog jubileja, ovako tužno-ružno izgleda naša medijska promocija pred utakmicu.
Pošto nama niko nikada nije pomogao, niti će pomoći, moramo sami naći rešenje, kako da se zaštitimo od nezainteresovanih, i neinventivnih, novinara sportskih redakcija.
Za početak mislim da moramo opustiti tu dosadašnju ,,kamernu atmosferu" i ne davati toliko visokozvaničan ton tom skupu, jer pozvani zvaničnici medija, nisu neki visokozvanični i mnogo cenjeni gosti.Mi treba da stvorimo dobru startnu atmosferu, a ne da nam oni iskreiraju sablasnu tišinu, a mi prihvatamo tu ,,igru" i raziđemo se bez reči.
Moraju se pripremiti (rezervna) pitanja, ako izostane dijalog sa ,,nemilim" posetiocima.Bez obzira što recimo g-dica Šenk zna odgovore na pitanja, treba da ih postavi tako kao da je ona znatiželjni sportski novinar ( u stilu: kulturan čovek vic, uvek, čuje prvi put).Potpuno se slažem sa predlogom našeg forumaša ,,madda fakka" da se mora pitati bilo šta, pa makar i nešto stereotipno, mada ja verujem da imamo potencijal daleko iznad toga.
Mogli bi postaviti i jedan računar sa projektorom, prikazati statistiku dosadašnjih mečeva, sastav, najlepše detalje i golove sa utakmica iz predhodne godine - (polu)sezone, sa tim protivnikom - iskomentarisati iz današnje perspektive - okolnosti.Čini mi se da bi tako oživeli atmosferu na presu, podstakli pitanja, pobudili aktere konferencije na aktivniji odnos.
Takođe, trener i igrači se moraju spremiti za varijantu neželjenog toka ,,utakmice" (konferencije).
Mogli bi ispričati neke interesantne događaje sa treninga, šta očekuju od sebe, na čega su posebno obratili pažnju u radu, u svojoj igri, igri narednog protivnika...Drugo, trebaju biti raspoloženi, nasmejani, da zrače optimizmom pred utakmicu, što je svojstveno svakom sportisti i mladom čoveku.Meni oni sada deluju previše napeto, kao da svi jedva čekaju kraj konferencije, pa se onda ona tako i završi - u stilu: ,,sudija, sviraj kraj". To ne valja i to se mora brzo menjati.
A kad se promenimo mi, promenićemo i druge :cheers:
Slažem se, prvo su mi bile komične ove naše pres konferencije ali ovo danas je postalo žalosno. Ej nijedno jedino pitanje!!! Čak je neko dobacio na kraju klipa nešta u fazonu kao ima taj i taj da postavi pitanje, ali izgleda nije prisutan (mrzi me da ponovo gledam klip i citiram), sramota. I svaki put doživim transfer blama kada vidim da su igrači stegnuti i napeti na konferencijama, kao da su u pres centru Vemblija i moraju na raport čuvenim engleskim novinarima, kakva trema ljudi. Jedino bih pohvalio Vignjevića, trudi se ali ne uspeva da sakrije osmeh sa lica u trenucima kada gospođica Šenk ima reč :) , razumem ga. Živimo u eri modernih tehnologija i društvenih mreža, možda bi mogli zaobići novinare i uključiti navijače u celu tu priču, nekoliko unapred probranih pitanja navijača u vezi same utakmice da se postave akterima.
What else are you gonna do on a Saturday?
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
Milan

Post by Milan »

Boske87 wrote:Živimo u eri modernih tehnologija i društvenih mreža, možda bi mogli zaobići novinare i uključiti navijače u celu tu priču, nekoliko unapred probranih pitanja navijača u vezi same utakmice da se postave akterima.
Htedoh upravo ovo predloziti. Klub moze unapred da najavi ko ce prisustvovati konferenciji za stampu, a navijaci mogu dobiti par dana da postave pitanja doticnima na klupskom sajtu. Neka proberu 4-5 najzanimljivijih i resen problem poluzivih novinara...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Stexman

Post by Stexman »

To je tako logicno, svaka cast. I onako smo mi ti koji citamo njihove odgovore pa sto ne bi onda i odgovarali na nasa pitanja.
Turija

Post by Turija »

Milan wrote:
Boske87 wrote:Živimo u eri modernih tehnologija i društvenih mreža, možda bi mogli zaobići novinare i uključiti navijače u celu tu priču, nekoliko unapred probranih pitanja navijača u vezi same utakmice da se postave akterima.
Htedoh upravo ovo predloziti. Klub moze unapred da najavi ko ce prisustvovati konferenciji za stampu, a navijaci mogu dobiti par dana da postave pitanja doticnima na klupskom sajtu. Neka proberu 4-5 najzanimljivijih i resen problem poluzivih novinara...
Odlična ideja :idea:
Trebalo bi sad premestiti ove postove u topik ,,Marketing kluba" i nastaviti priču o unapređenju naših pres konferencija.Biće tu još sjajnih predloga.
Važno je priču pokrenuti (kao i konferenciju) i dalje se sve spontano uklapa u Rubikovu kocku.Bude sve bolja i bolja - potpunuja.Nije važno da prvo pitanje bude najbolje pitanje (iako je poželjno), neko će se već nastaviti na njega, dodati nešto, postaviti novo, a toliko se skupilo dobrog materijala ove zime, da je neoprostiv greh propustiti priliku.
Imamo dobro odrađen prelazni rok, niz pobeda na pripremama, koji je nastavljen i u prvenstvu, promena načina igre, promenu odnosa Kluba prema publici, navijačima, besplatne ulaznice, pun Zapad, pristojno popunjen Istok (ali i on treba biti pun), štandove za prodaju rekvizita, polufinale Kupa.Treba da se pohvale dosadašnji rezultati, da se pohvale prisutni igrači, kao i ostali koji su se posebno istakli, a i čitav tim za ostvarene rezultate itd, itd,Nikad ne zaboravimo po koju reč o STOGODIŠNJICI pred nama.Pa, ako sad nema o čemu da se priča na Konferencijama, onda smo totalno nesposobni da predstavimo sebe u pravom svetlu (a to sigurno nije tako).
Dakle, pod hitno u akciju i promenu koncepcije pres konferencija.Već za meč protiv OFK treba je otvoriti drugačije, ležernije sa osmehom. Ne sme biti kraća od 15 minuta (optimum 20-25 minuta), sa spremnom pričom i pravcem njenog daljeg toka, gde će naš Marketing kluba ,,kolo da vodi", a prisutni neka se hvataju u njega, tj oni koji znaju da igraju (koji ne znaju, neka sede i gledaju, dok ne nauče).Moramo uzeti u obziri to da su prisutni na presu u FCVB uglavnom, ,,blizanački novinari", i ne prijaju im naše boje dresa, pa je i to deo stvari koje moramo da promenimo, tj da ih konstantnim pritiskom činjenica prisilimo na objektivnost.
the Gari

Post by the Gari »

Iz iskustva znam da isto tako, preslikano, izgledaju sve konferencije za novinare u gradu. Jedno veliko opštenarodno bolenje pimpeka. Da li se radi o Voši, Gradskoj kući, policiji, opozicionim strankama, mladim goranima, esnafskim udruženjima, grobljima, školama, Zelenilu... Postoji jednocifren broj novinara u Novom Sadu koji postavljaju pitanja.
Tovari buraniju!

https://telepapatija.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
DUB

Post by DUB »

the Gari wrote:Iz iskustva znam da isto tako, preslikano, izgledaju sve konferencije za novinare u gradu. Jedno veliko opštenarodno bolenje pimpeka. Da li se radi o Voši, Gradskoj kući, policiji, opozicionim strankama, mladim goranima, esnafskim udruženjima, grobljima, školama, Zelenilu... Postoji jednocifren broj novinara u Novom Sadu koji postavljaju pitanja.
A ta jednocifrena znamenka je 0!
:lol:

Podrzavam predlog za pitanja navijaca.
Pa kad povadim ona pitanja sa Press konferencija iz FM... Ihaj!
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
VOSAMOJA

Post by VOSAMOJA »

Ima li negde prenosa?
Telep

Post by Telep »

1:0 gubimo
Sremac, Sremac Špricer Boys!
Firmin mali

Post by Firmin mali »