Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Simica

Post by Simica »

Spustite malo loptu na zemlju. Brzo ste zaboravili sve dobre stvari ove sezone, istorijski niz bez poraza, pozitivan skor sa blizancima, fenomenalno odradjen odlazak 6.500 Novosadjana u bg, stvaranje magije "Ciribu, ciriba,.....".
Posle puno godina se osetilo da mozemo da pariramo drzavnim kucnim ljubimcima, barem na terenu. To je i najvise doprinelo povratku navijaca i stvaranje dobre atmosfere na stadionu. E sad, sto nam nisu dozvolili da to krunisemo barem jednim trofejom je druga prica. A za sve to pored igraca i trenera, ipak je zasluzna i uprava.
Utisak kvari zavrsna utakmica, i ono pomirenje, ali mislim da je to ipak visa sila odradila. Jednostavno visoko smo poleteli, pa nam pad izgleda jos strasnije.
Zaboravljate da smo za izlazak sa finala kupa ipak mi dali inicijalnu kapsulu, mi smo prvi poceli da skandiramo da se izadje sa terena, sto su igraci i uradili, kao moralni pobednici.
Mislim da tek sada treba da smo jedinstveni u podrsci kako klubu, tako i upravi. Kazne su neprikladne, neprimerene i usmerene u pogresnom pravcu. Niko se vise ne bavi uzrocima svega toga, vec posledicama.
severozapad

Post by severozapad »

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_-tTaGBq ... re=related[/youtube]

Valjda je svima jasno da ovaj čovek ne može više ništa da uradi. Ovo je samo jadikovanje, a kojeg ne bi bilo da je mogao da nastavi borbu koju je sam najavio, pa iz poznatih razloga zaustavio.

Hajde da vidimo koliko nas ima na forumu koji su spremni za protest neke vrste, predlažem da se napravi neko malo glasanje na tu temu. Negde moramo krenuti, ovim kuckanjem se ne razlikujemo ič od ovakvih govora našeg prešjednika. T.J. uzaludni su i nema apsolutno nikakvog efekta.

UPRAVA NAPOLJE
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

@ Simica

Sve je to tako druze kao sto kazes, i rezultati i marketing i ciribu-ciriba, ali dogadjaji nakon 11.05. su sve to pozitivno o cemu govoris procerdali.

Na kraju smo taman tu gde smo bili i prethodnih godina, niti imamo kup, niti smo ispred "blizanaca" (jednog ili oba) u sampionatu - znaci ponovo "vecito treci", ostadosmo bez trenera koji je najzasluzniji za taj pobednicki niz o kome pricas a ostacemo i bez dobrog dela igraca koji su to izneli, novac od transfera se ispumpava iz kluba i njime isplacuju zaostale zarade u privatnim firmama ljudi iz uprave kluba... Kad se podvuce crta nismo se ni za mrvu pomakli u odnosu na neke prethodne periode.

A na onih 6 ipo hiljada navijaca sa finala se uprava onako lepo popisala "zajednickim saopstenjem" i bratimljenjem sa crnim blizancem i onom cergarskom predstavom na Karadjordju u poslednjem kolu tako da su nazalost neki od tih novoaktiviranih nakon toga za nas sigurno izgubljeni na duze staze.

Tajko da uprkos svemu dobrome sto se desilo na kraju ostaje gorak ukus u ustima.

Sto dokazuje da je ovakva "ciribu-ciriba" Vojvodina prerasla kapacitete ljudi koji je vode (i koji zaista jesu delom zasluzni za njeno stvaranje) i da je vreme da se nesto menja ako zelimo i dalje da napredujemo. A trenutno je bas Uprava najslabija karika i zato mora prva da se menja!!!
SlaninarNS

Post by SlaninarNS »

Људи,ајде да спустимо мало лопту,ја разумем да смо сви нервозни,па ево и ја сам,више ни сам не знам по 100х шта је исправно а шта није,ко је у праву а ко није ... Ајде да сачекамо прво ту европу,па да видимо где смо и шта смо,ко ће отићи из клуба, ко ће остати,ко ће нам нов сести на клупу и тако даље . Многе ствари су нас у последње време извеле из такта и беспотребно се скроз свађамо између себе,а сви смо ту због једне ствари и сви се ми волимо међусобно у то будите убеђени,само за неке ствари имамо мало различито мишљење,а нећемо ваљда дозволити да нас ови душмани овако разбију ?! Људи запамтите једном за сва времена : МИ СМО ЈЕДНО ТО ЈЕ НАША СНАГА !!! Е сада,а да нас је управа зајебала,јесте нас зајебала жестоко,е сад дал су они ту директно криви,ил је неко други вукао конце(мислим на утакмицу против циганлије),то ми никада нећемо знати,ми можемо овде само да се играмо жмурке и да претпостављамо и да идемо на ону нашу стару "рекла казала" , а можда и није, можда је управа тј. дотични господин наместио утакмицу . Зашто је Милинковић отишао? Прво сам мислио да је отишао зато што је утакмица против черге била намештена ,али сада тј. јуче када сам видео казну Милинковића од 6 месеци забране,која је НЕ ЗНАМ због чега донета нити шта је он урадио на том финалу купа да добије ту казну коју је добио, могу вам рећи да је врло могуће да је зато и напустио нашу клупу,јер није било поенте бити на њој,ако ћеш имати суспензију од 6 месеци. А мислим да су се те неке информације већ много раније знале,само се чекало да се издају . Е сад можда и овде ја грешим,можда је Милинковић напустио клубу зато што је утакмица била намештена,ал ко ће то више знати... У нашем фудбалу се више не зна ко пије а ко плаћа... А то да ћемо са бољом,поштенијом управом и не знам ни ја са киме успети нешто да урадимо,грдно се варате... Још више ће нас онда упропаштавати и опет ћемо потезати за паролом "Некада смо вечно били трећи да је данас тако,били би смо срећни ... " можемо и да испаднемо у 2,3 лигу да нам образ буде чист,ал нема више поенте у томе свему бићемо заборављени врло брзо. Разочаран сам тотално у наш фудбал и све, нема нама људи моји спаса кажем ја вама,докле год је овакве државе и оваквог фудбала ми куп и прво место нећемо видети ја вам то гарантујем ма ко год да нам био председник клуба,јер против ових сијамских близанаца се НЕ МОЖЕ !!!
Буди Новосађанин Навијај За Војводину !
Salvador

Post by Salvador »

SlaninarNS wrote:... нема нама људи моји спаса кажем ја вама,докле год је овакве државе и оваквог фудбала ми куп и прво место нећемо видети ја вам то гарантујем ма ко год да нам био председник клуба,јер против ових сијамских близанаца се НЕ МОЖЕ !!!
Da, izgleda da više niko od nas nema sumnje da je ovakav zaključak definitivan. Sada se nameće logično pitanje, ima li smisla nastaviti dalje na isti način i prihvatiti takvu podređenu ulogu ili ono drugo - biti čist i (ako nema druge) igrati u 2. ili 3. ligi ? Svako može imati svoj stav, ali ja navijam za Vošu čistog obraza, koja ovakve stvari tera do kraja, pa bilo po cenu da nas izbace u 2.ligu.

I još jedna stvar, iskreno se nadam da će uskoro procureti informacija šta se zaista desilo na poluvremenu 29.maja. Možda se i varam, ali učesnika je bilo dosta, te oni svoj identitet mogu lako sakriti, a odgovor je izgleda od suštinske važnosti za pravilno razumevanje situacije. Inače je zaista groteskno u kojoj se meri najavljivala borba i otkrivanje raznih informacija koje bi trebale da kompromituju truli sistem, a sada su svima usta zakopčana tako da nema ni nekih sitnih detalja.
Last edited by Salvador on Sat Jun 04, 2011 12:01 pm, edited 1 time in total.
slanobarac

Post by slanobarac »

Vidim da se polako ekipa bivšeg predsednika NAšEG KLUBA konsoliduje. Samo vi znate zašto to radite ali ako ste vi navijači Vojvodine a podržavate njega onda mi ne navijamo za isti klub. Teško je nekome ko ne zna za bolje odgovoriti zašto on treba da ode. Hoćete spuštanje lopte, tražite krivce u nama koji hoćemo FCV čistog obraza, moralnih i pricipijelnih ljudi.. Šta vi hoćete? Titule, osvojene kupove, uspehe u Evropi? Ne, vi želita sa razglasa stadiona de slušate lepu Brenu i njen hit, vi hoćete da pevate - opa bato, besplatan prevoz na gostovanja.... Razvodnjavate ovu temu gde samo treba da se dogovorimo KAKO a ne DA LI treba da odu. Nas koji želimo da mu vidimo leđa ima mnogo više nego onih koji slepo veruju u ove bajke. Kažete da je pored igrača zaslužna i uprava za ovogodišnje rezultate, pa pitam vas gde ste bili pre godinu dana? Koji smo bili s istom ovom upravom? Peti, gospodo. peti, cigani nas ponizili na jna u finalu. Što prošle godine nije bilo 6-7 hiljada slaninara na finalu?O NAŠEM klubu, upravi i navijačima mogla bi se snimiti Španska serija i tako je kako je. Niko od vas forumaša neće meni ogaditi NAŠ klub jer on nije ni bivši predsednik, ni pojedini forumaši, ni pisci saopštenja ni čestitari jubileja. Jednostavno on je iznad svega toga, to je skoro vekovna tradicija! Iza kraj- pročitajte potpis. :cheers:
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Friend

Post by Friend »

slanobarac wrote:Vidim da se polako ekipa bivšeg predsednika NAšEG KLUBA konsoliduje. Samo vi znate zašto to radite ali ako ste vi navijači Vojvodine a podržavate njega onda mi ne navijamo za isti klub. Teško je nekome ko ne zna za bolje odgovoriti zašto on treba da ode. Hoćete spuštanje lopte, tražite krivce u nama koji hoćemo FCV čistog obraza, moralnih i pricipijelnih ljudi.. Šta vi hoćete? Titule, osvojene kupove, uspehe u Evropi? Ne, vi želita sa razglasa stadiona de slušate lepu Brenu i njen hit, vi hoćete da pevate - opa bato, besplatan prevoz na gostovanja.... Razvodnjavate ovu temu gde samo treba da se dogovorimo KAKO a ne DA LI treba da odu. Nas koji želimo da mu vidimo leđa ima mnogo više nego onih koji slepo veruju u ove bajke. Kažete da je pored igrača zaslužna i uprava za ovogodišnje rezultate, pa pitam vas gde ste bili pre godinu dana? Koji smo bili s istom ovom upravom? Peti, gospodo. peti, cigani nas ponizili na jna u finalu. Što prošle godine nije bilo 6-7 hiljada slaninara na finalu?O NAŠEM klubu, upravi i navijačima mogla bi se snimiti Španska serija i tako je kako je. Niko od vas forumaša neće meni ogaditi NAŠ klub jer on nije ni bivši predsednik, ni pojedini forumaši, ni pisci saopštenja ni čestitari jubileja. Jednostavno on je iznad svega toga, to je skoro vekovna tradicija! Iza kraj- pročitajte potpis. :cheers:
Sve je lepo rečeno!
Jole

Post by Jole »

Dokle ce uprava da se sakriva iza sile drzave. Pa krivi su zato sto igraju kao pajaci sto im drzava kaze. Tu je kljuc! Ne moze neko sa prljavom biografijom da se bori protiv drzave koja ga drzi u saci, ne moze!
Nama treba sada cista i hrabra uprava, a ne uprava koja ce sputavati mogucnosti tima zato sto ih neko drzi u saci!
Imamo tim, imamo odlicnu bazu potencionalnih posetilaca, ali isto tako imamo upravu koja mora da popusta pred naletima drzave i zato mora da ode, jer je ona postala najveca kocnica kluba.
Ne mogu da verujem kako to ne shvatate!

Pokusali su da se bore, to ne sporim, ali epilog borbe je zajednicko saopstenje i skanjanje crvenom da ode na drugo mesto. Znaci izvrsili su totalnu kapitulaciju i zato moraju da se sklone i ustupe mesto nekima drugima koji su spremni da do kraja razbiju led.
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

SlaninarNS wrote:можемо и да испаднемо у 2,3 лигу да нам образ буде чист,ал нема више поенте у томе свему бићемо заборављени врло брзо.
Druze pricaj u svoje ime - ja Vosu NIKAD zaboraviti necu pa sve i da igra 2. 3 ligu. I po tome uopste nisam jedini.

A obraz i postenje jednom kad se pogaze to se najteze vraca!

Zato- pravo pitanje je da li je Vosa - tj. ljudi koji odlucuju o njenoj sudbini - zaboravila nas?

Dovodimo se u situaciju da treba da se pitamo da li je klub koje danas vode Bata i ljudi oko njega zaista FK Vojvodina Novi Sad osnovana 1914. za koji smo svi odmalena poceli navijati ili su njegovi ideali vec odavno potroseni i ubijeni, tradicija procerdana, istorija pogazena... a umesto njega nam podmecu nekog mutiranog zombija sto smrdi na trulez koji je samo uzurpirao boje i simbole naseg voljenog kluba?

Nije ovo od juce, vec nekoliko sezone unazad se neke stvari ponavljaju zbog kojih mi se javlja jedan jako cudan i neprijatan osecaj povodom svega ovoga. Na momenat ove sezone cinilo se da mi je osecaj ipak pogresan, nase igre i atmosfera oko kluba ponovo su nakon dugo vremena plenili onim pravim starim vojvodinaskim duhom, sto je publika itekako znala da prepozna i zbog cega se na stadion vratilo puno ljudi koji su se bili pokolebali ranijih godina a sa njima i puno sasvim novih navijaca nase Vose.

I sada u samoj zavrsnici sezone, nakon finala kupa, utisak je da je sve to dobro razgradjeno i ponisteno i da smo opet tu gde smo i bili na pocetku...

Posledice toge tek ce se osetiti u buducnosti!
SlaninarNS

Post by SlaninarNS »

Radoye wrote:
SlaninarNS wrote:можемо и да испаднемо у 2,3 лигу да нам образ буде чист,ал нема више поенте у томе свему бићемо заборављени врло брзо.
Druze pricaj u svoje ime - ja Vosu NIKAD zaboraviti necu pa sve i da igra 2. 3 ligu. I po tome uopste nisam jedini.

A obraz i postenje jednom kad se pogaze to se najteze vraca!

Zato- pravo pitanje je da li je Vosa - tj. ljudi koji odlucuju o njenoj sudbini - zaboravila nas?

Dovodimo se u situaciju da treba da se pitamo da li je klub koje danas vode Bata i ljudi oko njega zaista FK Vojvodina Novi Sad osnovana 1914. za koji smo svi odmalena poceli navijati ili su njegovi ideali vec odavno potroseni i ubijeni, tradicija procerdana, istorija pogazena... a umesto njega nam podmecu nekog mutiranog zombija sto smrdi na trulez koji je samo uzurpirao boje i simbole naseg voljenog kluba?

Nije ovo od juce, vec nekoliko sezone unazad se neke stvari ponavljaju zbog kojih mi se javlja jedan jako cudan i neprijatan osecaj povodom svega ovoga. Na momenat ove sezone cinilo se da mi je osecaj ipak pogresan, nase igre i atmosfera oko kluba ponovo su nakon dugo vremena plenili onim pravim starim vojvodinaskim duhom, sto je publika itekako znala da prepozna i zbog cega se na stadion vratilo puno ljudi koji su se bili pokolebali ranijih godina a sa njima i puno sasvim novih navijaca nase Vose.

I sada u samoj zavrsnici sezone, nakon finala kupa, utisak je da je sve to dobro razgradjeno i ponisteno i da smo opet tu gde smo i bili na pocetku...

Posledice toge tek ce se osetiti u buducnosti!

edit:
Pre nego sto krenete sa kucanjem posta izbrojte do 3!
Svi postovi u kojima ne iskazujete nimalo postovanja prema svom sagovorniku, a i ovom forumu (samim tim), bice automatski brisani!

Grba_NS
Буди Новосађанин Навијај За Војводину !
Владика
Administrator

Post by Владика »

Jel ima jos nekih ideja

Kodex navijača Vojvodine- ŠTA MI ZAHTEVAMO!

1.Funkcioner kluba je dužan da funkciju vrši tako da interes F.K. Vojvodine ne podredi privatnom, niti da među njima izazove sukob.
2.F.K. Vojvodina ne sme prodavati i pozajmljivati igrače klubovima koji su joj konkurenti za osvajanje trofeja u domaćem prvenstvu
3. Poslovanje i upravljenja kluba mora se voditi na transparentan i zakonit način
4.Negovanje i čuvanje tradicije našeg kluba
5.Vodeći ljudi kluba su dužžni da sačine razvojni plan F.K. Vojvodina koji će prvenstveno biti baziran na razvoju u i unapređivanju omladinske škole.
novosadjanin

Post by novosadjanin »

podbara wrote:Jel ima jos nekih ideja

1.Funkcioner kluba je dužan da funkciju vrši tako da interes F.K. Vojvodine ne podredi privatnom, niti da među njima izazove sukob.
2.F.K. Vojvodina ne sme prodavati i pozajmljivati igrače klubovima koji su joj konkurenti za osvajanje trofeja u domaćem prvenstvu
3. Poslovanje i upravljenja kluba mora se voditi na transparentan i zakonit način
5.Vodeći ljudi kluba su dužžni da sačine razvojni plan F.K. Vojvodina koji će prvenstveno biti baziran na razvoju u i unapređivanju omladinske škole.

Ne treba ni dovoditi bivse igrace blizanaca jer je vecina takvih slucajeva promasena investicija. Cast izuzecima, ali u buducnosti mozemo i bez njih.
Sto se tice trenera, tu je drugacija situacija i to treba resiti na neki drugi nacin. Imamo primere Zorana Milinkovica i Bobeta Pavkovica koji su dobri ljudi. Nasuprot njima imamo jednog Slavisu Jokanovica.
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
ice

Post by ice »

Ono što niko da spomene, a možda je i najbitnije jeste to da ne sme biti nikakvog šurovanja i dogovaranja sa blizancima na bilo koji način!Oni nam nisu prijatelji, već neprijatelji i uvek će to i biti, uvek.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

ice wrote:Ono što niko da spomene, a možda je i najbitnije jeste to da ne sme biti nikakvog šurovanja i dogovaranja sa blizancima na bilo koji način!Oni nam nisu prijatelji, već neprijatelji i uvek će to i biti, uvek.
Tako je :!:
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

podbara wrote:Jel ima jos nekih ideja

Ja bih na ovo dodao i
6. Stručnost kao preduslov bilo kakve dužnosti u klubu.

Izmena tačke 1. Nezavisnost upravljanja. Interes kluba mora biti iznad svih ostalih interesa i nezavisno od svih političkih i privatnih interesa.

Treba nekako bolje definisati i taj stav navijača da sa blizancima ni klikere ne želimo zajedno da igramo.
Io odio Belgrado
Post Reply