Jelen Super Liga 2010/11

Locked
Turija

Post by Turija »

ŽarkoIn, šta bi, gde si do sada?Godinu dana bez posta ,,fališ na smotri" :wink:
Drago mi je što se polako vraćuju ljudi na ovu omiljenu internet adresu, gde smo ih ranije (pre)poznavali po kvalitetnom pisanju :!: Neka se trend nastavi!
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
laki

Post by laki »

Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Imam jedno (NE)bitno pitanje,koje se mozda i ne odnosi na forumase ovde,ali me opet zanima vas stav.

Kako je moguce da do pre nekoliko kola,na svakoj nasoj konferenciji za novinare,pre ili posle utakmice gotovo niko od novinara nema dodatnih pitanja,a jutros gledam Prosineckom ne daju da ode sa konferencije,a dolazi im kulski Hajduk! Da li je u pitanju volja,mastovitost novinara ili ko zna sta?
Image
the Gari

Post by the Gari »

Voja wrote:Imam jedno (NE)bitno pitanje,koje se mozda i ne odnosi na forumase ovde,ali me opet zanima vas stav.

Kako je moguce da do pre nekoliko kola,na svakoj nasoj konferenciji za novinare,pre ili posle utakmice gotovo niko od novinara nema dodatnih pitanja,a jutros gledam Prosineckom ne daju da ode sa konferencije,a dolazi im kulski Hajduk! Da li je u pitanju volja,mastovitost novinara ili ko zna sta?
Dobro si to primetio. S jedne strane, svakako da u Novom Sadu i Vojvodini postoji jedan vid preterane opuštenosti, linearnosti i inertnosti, ne samo kada su i pitanju novinari i ne samo kada je u pitanju sport. Al' ko bude znao da analizira i tačno utvrdi koji su sve faktori uticali na to, verovatno će dobiti Nobelovi nagradu i/ili završiti u nekoj ustanovi zatvorenog tipa :D

Mada, u ovom konkretnom slučaju, mislim da je u pitanju nnešto drugo. Društvo u kojem živimo je toliko poraženo i ispražnjeno da se jednostavno svakodnevno traže sitne senzacije koje će zabavljati sirotinju raju. Iz nekog razloga je Prosinečki, uz neprevaziđene Natašu i Daču (i na period od nekoliko dana Tomu Nikolića), postao multimdijalna zvezda prvog reda. Dok traje ta euforija novinari njega pitaju svakakve budalaštine koje nemaju veze s mozgom, a takođe svaki beogradski novinar od koga god da uzima izjavu, pa makar to bio predsednik Mesne Zajednice "Donja Palilula", potpredsednik Izvršnog odbora Poljoprivredne zadruge "Zemun polje" ili upravnik "Novog groblja", on obavezno pita i šta misli o "renesansi Crvene zvezde pod dirigentskom palicom mudrog Prosinečkog" :?

Ima tu još i jedan element. Sigurno da ima velik broj novinara i medija kojima je ovo prvi put da pišu afirmativno o bilo kome iz Hrvatske, pa podsvesno ovo vide kao priliku da se pospu pepelom zbog svih bljuvotina koje su pisali/govorili prethodnih 20 godina. Al' to već nije tema za ovaj forum...
Tovari buraniju!

https://telepapatija.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Turija

Post by Turija »

Odlično pitanje je potegao Voja (jer još nije kasno), a mislim da je dobio, i isti takav, odgovor od the Garija!
Po meni je još jedan velik razlog tu u pitanju. A to je: što su novosadski (vrlo uslovno rečeno) novinari-dopisnici nezainteresovani za Vošu (odnosno navijaju za blizance, što je, verovatno, poželjno za redakcije :oops: a loše za Vošu).Pa jedino (za)sada, Toma iskače iz višedecenijskog klišea :!: .
Nažalost, praksa se svela samo na to, da Sava ponekad nešto priupita (a ne može ni on uvek sam) i ako on nema pitanja sledi razlaz.
I zaista, deluju naše konferencije kao tužni skup, u stilu samo da se odradi ,,radna obaveza".
E, kako nam fali, za ove stvari, Stepanović :lol: .Kakav je on majstor bio za pres konferencije - nije mu trebao nijedan novinar (uh, sjajan je bio).Smatram da je to nenadmašno radio i posvećivao se tom segmentu posla maksimalno - za razliku od nekih drugih trenerskih zadataka :wink:
Ako sada NS novinari nemaju ideja i pitanja, ja ne znam kada će ih, uopšte, imati? Ili su oni potpuno zalutali u sportske redakcije i svoju profesiju?
Hajde, ako im nije stalo do FK Vojvodine, da li im je i malo stalo do grada u kojem žive i zarađuju svoje plate, do otvaranja budućnosti (i svojoj) deci, razvoja, perspektive .... :?: ili zaista žele da pretvore ovoliki grad u jednu provincijsku selendru? Kulturnu, sporstku, duhovnu...
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
menager

Post by menager »

taj "problem" se da vrlo lako resiti

nek postavlja pitanja portparol, koji vodi konferenciju za medije

tako radi fk rad, imaju onog u sredini koji najavljuje i kad nema pitanja on sam postavi i tako se oduzi konferencija, izrodi se tako iz same price neka tema koja moze da natera prisutne novinare da postave neko pitanje

ako i ne postave, nema veze, bitno je da su pitanje postavljena, pa makar i od pr-a
TomaNS

Post by TomaNS »

menager wrote:taj "problem" se da vrlo lako resiti

nek postavlja pitanja portparol, koji vodi konferenciju za medije

tako radi fk rad, imaju onog u sredini koji najavljuje i kad nema pitanja on sam postavi i tako se oduzi konferencija, izrodi se tako iz same price neka tema koja moze da natera prisutne novinare da postave neko pitanje

ako i ne postave, nema veze, bitno je da su pitanje postavljena, pa makar i od pr-a
pr odlicno RADI svoj posao,, a dobar deo mojih kolega sa druge strane stola ODRADJUJE!
Milan

Post by Milan »

Identično pitanje sam imao nameru da postavim još pre nekoliko meseci, jer ni meni nije jasno kako je tako nešto moguće. Evo, bar je posle utakmice sa Radom bila prilika da se postavi pitanje vezano za povrede Abua i Lazetića, ako ništa drugo... Meni svaki put kada odgledam konferenciju, padnu bar dva pitanja na pamet. Ali ne, njih očigledno zabole i jedva čekaju završetak da se zakucaju u kafanu...

p.s. zvezdin mag od trenera je celu konferenciju nazivao ekipu Hajduka- Metalcem... :roll:
POŠTO OBRAZ ???!!!
TomaNS

Post by TomaNS »

I jos nesto, sto ne treba izostaviti, malo su nas, kao bransu, razmazili dobar PR, kvalitetan odnos trenera, uprave i igraca prema klubu i javnosti, pa su svi bukvalno telefonski na izvol'te 24h...Mozda i u tome treba traziti manjak kvalitetne diskusije na konferencijama, premda je i to u poslednje vreme sve bolje i bolje!
Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

Još jedan dokaz sudijske protekcije prema titovim blizancima. 3. gol čerge protiv Hajduka, kome je prethodio očigledan faul Ninkova nad Fejsom. Pogeldajte i uverite se na snimku:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=R0NeBbE- ... r_embedded[/youtube]
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
Dejan

Post by Dejan »

nk partizan igra sa svojom filijalom iz Borce prvenstveni mec u petak, dan ranije od ostalih! Obrazlozenje je sto igraju finale kupa sa Vojvodinom! Jos jedan razlog da nas ode sto vise na finale kupa i da zgazimo jaja**!
igoork

Post by igoork »

Dejan wrote:nk partizan igra sa svojom filijalom iz Borce prvenstveni mec u petak, dan ranije od ostalih! Obrazlozenje je sto igraju finale kupa sa Vojvodinom! Jos jedan razlog da nas ode sto vise na finale kupa i da zgazimo jaja**!
Znas kako, slazem se u potpunosti ali mi je muka vise da se cuti!

ZASTO KLUB NE REAGUJE ? OCEMO I MI DA IGRAMO U PETAK I DA BUDEMO JEDNAKI!

DOKLE VISE OVAKO???
U Novom Sadu ima klub kojem se svi divimo !
soderstorm

Post by soderstorm »

Ma mogu i sutra da igraju utakmicu kad ce to za crne biti u rangu rekreativne. Nece im igrati 30+ igraci a Borcani izlaze bez verovatno 5-6 standarnih igraca i ako nemaju zasta da cuvaju igrace kad im bodovi ni ne trebaju. Mozda da i mi trazimo pomeranje ali s obzirom da nismo bas u najboljim odnosima sa Zajednicom cisto sumnjam da bi odobrili cak i Borac se pita a znamo ciji su.
igoork

Post by igoork »

Apsolutno nema veze, cak i da nas odbiju jos bolje.
Ali da sve to javnost cuje! Pa nek se vidi da je njima odobreno a da smo mi dobili pedalu!

NE SME DA SE CUTI ! PA KO CE DA SE BORI ZA NAS AKO MI SAMI NECEMO ?! :idea:
Last edited by igoork on Mon May 02, 2011 11:51 pm, edited 1 time in total.
U Novom Sadu ima klub kojem se svi divimo !
Friend

Post by Friend »

igoork wrote:Apsolutno nema veze, cak i da nas odbiju jos bolje.
Ali da sve to javnost cuje! Pa nek se vidi da je njima odobreno a da smo mi dobili pedalu!

ALI NE SME DA SE CUTI ! :idea:
Suština!
Locked