Drago mi je što se polako vraćuju ljudi na ovu omiljenu internet adresu, gde smo ih ranije (pre)poznavali po kvalitetnom pisanju

Dobro si to primetio. S jedne strane, svakako da u Novom Sadu i Vojvodini postoji jedan vid preterane opuštenosti, linearnosti i inertnosti, ne samo kada su i pitanju novinari i ne samo kada je u pitanju sport. Al' ko bude znao da analizira i tačno utvrdi koji su sve faktori uticali na to, verovatno će dobiti Nobelovi nagradu i/ili završiti u nekoj ustanovi zatvorenog tipaVoja wrote:Imam jedno (NE)bitno pitanje,koje se mozda i ne odnosi na forumase ovde,ali me opet zanima vas stav.
Kako je moguce da do pre nekoliko kola,na svakoj nasoj konferenciji za novinare,pre ili posle utakmice gotovo niko od novinara nema dodatnih pitanja,a jutros gledam Prosineckom ne daju da ode sa konferencije,a dolazi im kulski Hajduk! Da li je u pitanju volja,mastovitost novinara ili ko zna sta?
pr odlicno RADI svoj posao,, a dobar deo mojih kolega sa druge strane stola ODRADJUJE!menager wrote:taj "problem" se da vrlo lako resiti
nek postavlja pitanja portparol, koji vodi konferenciju za medije
tako radi fk rad, imaju onog u sredini koji najavljuje i kad nema pitanja on sam postavi i tako se oduzi konferencija, izrodi se tako iz same price neka tema koja moze da natera prisutne novinare da postave neko pitanje
ako i ne postave, nema veze, bitno je da su pitanje postavljena, pa makar i od pr-a
Znas kako, slazem se u potpunosti ali mi je muka vise da se cuti!Dejan wrote:nk partizan igra sa svojom filijalom iz Borce prvenstveni mec u petak, dan ranije od ostalih! Obrazlozenje je sto igraju finale kupa sa Vojvodinom! Jos jedan razlog da nas ode sto vise na finale kupa i da zgazimo jaja**!