10. kolo 24/25: VOJVODINA - Radnički (N) 3:3 (0:0)
- Grbavica.021*
Re: 10. kolo 24/25: VOJVODINA - Radnički (N) 3:3 (0:0)
Завршена шок терапија, а Вошу поново муче исте бољке
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... jke/492936
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... jke/492936
- Grbavica.021*
gospodinFKV wrote: ↑Sun Sep 29, 2024 6:14 pm Ovde se ne zna nista. Igra ko kako hoce, i zato im Krtolica odgovara, a Bandovic nije.
Zanimljivo zapažanje o kom bi valjalo promisliti.
Nevezano za to, u 9 utakmica smo osvojili 12 bodova.
POŠTO OBRAZ ???!!!
- Mare_Liman
Потписујем све.
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Na Gocmanca sam mislio samo zbog debilnog pravila o 2 bonusa. Za koje smo poltronski glasaligospodinFKV wrote: ↑Sun Sep 29, 2024 6:14 pm 2. Ja sam video tri gola u nasoj mrezi, od kojih je jedan odgovornost Rosica. Ovi pozivi da se decko preseli na klupu, nakon tri uzastopne utakmice bez primljenog gola, su mi neverovatni. I onda mi hocemo da razvijamo klince...pa ovaj forum ne moze jednu losu utakmicu da istrpi.
- naseljekolumbija
-
Тренер кеса,ништа,нула.Имамо добре играче,за нашу лигу квалитетне појединце,ал нема борбености и жеље за победом.Џабе имена ако се терен не преоре,то је у нашој лиги један од одлучујућих фактора,без борбености нема резултата.Нема високог ритма који меље противника,нема притиска на гол противника.
Драго ми је што је Величковић дао гол,добиће на самопоуздању,једино позитивно синоћ.
Драго ми је што је Величковић дао гол,добиће на самопоуздању,једино позитивно синоћ.
Zahvaljujem @ValarMorghulis i @gospodinFKV na objasnjenju za dosudjeni penal za Radnicki.
Sto se tice sinocne utakmice, sve je skoro ovde napisano.
A,sta ce dalje biti, videcemo vec u sredu, a narocito protiv Ofke, mozemo li bolje?
Sto se tice sinocne utakmice, sve je skoro ovde napisano.
A,sta ce dalje biti, videcemo vec u sredu, a narocito protiv Ofke, mozemo li bolje?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Ovo za trenera i igru se apsolutno slažem.vdn slaninar wrote: ↑Sun Sep 29, 2024 9:30 pm Тренер кеса,ништа,нула.Имамо добре играче,за нашу лигу квалитетне појединце,ал нема борбености и жеље за победом.Џабе имена ако се терен не преоре,то је у нашој лиги један од одлучујућих фактора,без борбености нема резултата.Нема високог ритма који меље противника,нема притиска на гол противника.
Ipak nam treba jedan ozbiljan trener da bi se ulaganje u sve ove igrače isplatilo.
- churguzijanac
Ja ne bih dirao Krtolicu.Ne verujem da čovek nema autoritet i da isti nije u stanju da uspostavi ako i zatreba.Jako mnogo je bilo gluposti i previse emocija.5
Ako pod ozbiljnim trenerom ekipa u klubu razmislja o Lalatovicu, onda da ugasimo svetlo odmah.Salvador wrote: ↑Sun Sep 29, 2024 10:00 pmOvo za trenera i igru se apsolutno slažem.vdn slaninar wrote: ↑Sun Sep 29, 2024 9:30 pm Тренер кеса,ништа,нула.Имамо добре играче,за нашу лигу квалитетне појединце,ал нема борбености и жеље за победом.Џабе имена ако се терен не преоре,то је у нашој лиги један од одлучујућих фактора,без борбености нема резултата.Нема високог ритма који меље противника,нема притиска на гол противника.
Ipak nam treba jedan ozbiljan trener da bi se ulaganje u sve ove igrače isplatilo.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Ne slažem se sa konstatacijom da nema visokog ritma. Ekipa je dosta dobro energetski izgledala na terenu u prvom poluvremenu, iako nije bilo konkretizacije. Radnički potpuno podređen, često bez mogućnosti da prenesu loptu.
Oni su golove dali iz naše dve epske gluposti, a naši su se vraćali čak i iz toga. Čak je i vreme išlo na ruku Nišlijama. Da nije bilo onog kijameta, verujem da bismo rutinski priveli utakmicu kraju. Nisam osoba koja olako hvali, pogotovo u trenutnoj situaciji, ali treba pohvaliti kad ima šta da se pohvali, a u subotu je bilo. Krtolica za sada ima moju podršku, ekipa posle odlaska Bandovića izgleda bolje, a Krtolica treba da reši jednačinu sa bonusima i Radulovićem. To će mu ozbiljno uticati na konačnu ocenu. Takođe, ne sme da ostane imun na samoživost Serija prilikom penala. Dečko je sjajan igrač, ali pričamo o našoj ligi. Mora ego da mu se smiri i da pokušamo da mu objasnimo da će njegova timska igra uticati i na klub i na njega i njegovu dalju karijeru. On tim penalom ne bi digao sebi cenu, a sa promašenim ju je sjebao, pogotovo na način na koji je prisvojio penal. Lepo je što hoće da preuzme odgovornost, ali ovde je bilo loše i postojao je bolji izbor.
On će do 10 golova doći i bez penala. Do polusezone.
Oni su golove dali iz naše dve epske gluposti, a naši su se vraćali čak i iz toga. Čak je i vreme išlo na ruku Nišlijama. Da nije bilo onog kijameta, verujem da bismo rutinski priveli utakmicu kraju. Nisam osoba koja olako hvali, pogotovo u trenutnoj situaciji, ali treba pohvaliti kad ima šta da se pohvali, a u subotu je bilo. Krtolica za sada ima moju podršku, ekipa posle odlaska Bandovića izgleda bolje, a Krtolica treba da reši jednačinu sa bonusima i Radulovićem. To će mu ozbiljno uticati na konačnu ocenu. Takođe, ne sme da ostane imun na samoživost Serija prilikom penala. Dečko je sjajan igrač, ali pričamo o našoj ligi. Mora ego da mu se smiri i da pokušamo da mu objasnimo da će njegova timska igra uticati i na klub i na njega i njegovu dalju karijeru. On tim penalom ne bi digao sebi cenu, a sa promašenim ju je sjebao, pogotovo na način na koji je prisvojio penal. Lepo je što hoće da preuzme odgovornost, ali ovde je bilo loše i postojao je bolji izbor.
On će do 10 golova doći i bez penala. Do polusezone.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Zanimljivo da se protiv Maribora nije otimao za penal.
U Drinčićevom timu ima više discipline nego kod nas, kod nas na terenu je sve "labavo". Ja se ne slažem sa mišljenjem da smo mi bili bolji u prvom, naprotiv. Dovoljno je pogledati izveštaj pa se vidi ko je imao više šansi u prvom, veća šansa je bila da ga primimo nego damo. U prvom smo imali neku igru mi 10 a oni 35 minuta. Tačno se videlo da oni svi kao jedan idu i napred i nazad.
Voleo bih da neko npr. izmeri koliko pretrči na utakmici Radulović. Ja sam ga baš gledao, to je takav rekreativac, to je takvo trčkaranje lagano i stojanje da je to strašno. Ja mislim da on ne istrči ni 2 km na celoj utakmici a znamo da u ovim ozbiljnjim ligama merenja idu oko 10 km po utakmici.
Znači džaba nama zvezde i zvezdice u timu(mada je i to upitno, bekovi su nam kriminal npr a nemamo ni kvalitet na prednjem veznom) sa ovakvom nonšalancijom crno nam se piše.
Voleo bih da neko npr. izmeri koliko pretrči na utakmici Radulović. Ja sam ga baš gledao, to je takav rekreativac, to je takvo trčkaranje lagano i stojanje da je to strašno. Ja mislim da on ne istrči ni 2 km na celoj utakmici a znamo da u ovim ozbiljnjim ligama merenja idu oko 10 km po utakmici.
Znači džaba nama zvezde i zvezdice u timu(mada je i to upitno, bekovi su nam kriminal npr a nemamo ni kvalitet na prednjem veznom) sa ovakvom nonšalancijom crno nam se piše.