Kup Srbije - sezona 2012/13
Re: Kup Srbije 1/8 finala: Čukarički-Vojvodina 0:1
Kup Srbije, četvrtfinale:
Rad – Jagodina
Spartak – Vojvodina
Borac – Javor
Crvena zvezda – OFK Beograd
Rad – Jagodina
Spartak – Vojvodina
Borac – Javor
Crvena zvezda – OFK Beograd
VOŠA ZAUVEK !!!
Ne bih da širim pesimizam, ali mislim da šansu možemo tražiti jedino u izvođenju penala...
Napred Voso!
Prognoza:
Polufinale: Vosa-Borac Cacak (vracamo dug od prosle godine)
Rad- czv
Finale: Vosa-Rad (finalna utakmica se igra u Novom Pazaru
)
Kup Je Nas!!!
Rad- czv
Finale: Vosa-Rad (finalna utakmica se igra u Novom Pazaru

Kup Je Nas!!!

-
AHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHHAHAAHAHHAAHA To legendo!!!lazarr wrote:Prognoza:
Rad- czv
Finale: Vosa-Rad (finalna utakmica se igra u Novom Pazaru)
Kup Je Nas!!!

- gospodinFKV
Re: Kup Srbije 1/4 finala: Spartak-Vojvodina, 21. novembar
Bicu nasrecniji ako ne budem u pravu, ali mi smo poslednja tri cetvrtfinala dobili kod kuce sa po 1:0, tu smo se najvise mucili. Nekako je za nase momke taj mec najtezi u prvoj polusezoni, sta ce tek biti sa uvek neugodnim spartakom i jos u gostima 

Ne zaboravi da mi bolje igramo u gostima nego kod kuce 

Тотално сам постао флегматичан према резултатима клуба. Једноставно сам схватио да ми је све једно да л' ћемо освојити тај куп или испасти у 1/8 финала, јер шта год да се деси, зна се где сам суботом. Мислим да се све више и више људи тако осећа. Свака част управо, успели сте оно што нико није, одузели сте ми страст и жар победе и пораза.
Где год да играш, прати те твоја Фирма!
Dobili smo u ovom trenutku najtezeg protivnika i izgubili domacinstvo. Ako zelimo finale moramo bez srece na zrebu sve dobiti. U dugoj istoriji nismo uspeli da osvojimo kup, mozda ce u buducnosti dobiti neku vrednost ako ga osvojimo. Dodatni motiv mi predstavlja da pobedimo truli sistem, crvenu petokraku i ribljoustog. Ocekujem zanimljivu tekmu i puno slaninara na severu ravnice.
ПУШТАМ КИШУ!
-
potpuno si upravu druze....nekada sam imao tremu pred svaku utakmicu,cele nedelje cekao taj dan kao da idem na priredbu u prvom razredu....sad svakako odem na svaku utakmicu,ali vise da vidim da li ce se desiti konacno nesto i na tribinama,jer dok se taj preokret ne desi,nece ga biti ni na terenu...Passion wrote:Тотално сам постао флегматичан према резултатима клуба. Једноставно сам схватио да ми је све једно да л' ћемо освојити тај куп или испасти у 1/8 финала, јер шта год да се деси, зна се где сам суботом. Мислим да се све више и више људи тако осећа. Свака част управо, успели сте оно што нико није, одузели сте ми страст и жар победе и пораза.
Imam osecaj da je to do naseg mentaliteta, mislim na nas kao celokupan narod. Vidite sta se desava u ovoj zemlji, poskupljuje sve, neverovatno bahata politika i sve gori standard gradjana, a mi Srbi cutimo, kukamo sami sebi i u nasa cetiri zida, ali nema konkretne akcije. To se odrazilo i na sve ostale sfere u drustvu, pa tako i u sportu. Nije samo kod nas, evo gledam posto zivim tu blizu i cigane i grobare kako kao kukaju a niko nista da preduzme, ista stvar i sa nama. Verovatno nam je splasnuo taj energicni duh, da nesto preduzmemo, ne mora neka revolucija, nego bar mala pobuna da se ovima odozgo malo zaljuljaju fotelje. Ali cini mi se da je srpski narod u globalu malo preplasen od tih glavonja pa mozda pored toga sto ne zeli, i ne sme da nesto preduzme. Ali s druge strane razmisljam, ako smo mogli neke vece igrace da skinemo sa vrata, kako to da ne mozemo da skinemo jednog Butorovica i pajtose ?
- Krizni1991
Vidim dosta pesimisticnih komentara, i ne svidja mi se!
Mislim da ce rezultati Vojvodine da se poboljasvaju kako bude odmicala sezona, a inace vidim Vosu u finalu kupa, a pehar kupa vidim u Novom Sadu! Pozdrav sa Juga Srbije!!! 

...
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
Cista psihologija, mislis najgore u nadi da ce i za najmanji pomak ka boljemKrizni1991 wrote:Vidim dosta pesimisticnih komentara, i ne svidja mi se!

- gospodinFKV
Citam komentare, znam da smo losi i da su sanse da prodjemo minimalne, ali opet ima tu nesto sto mi jednostavno ne dozvoljava da razmisljam o porazu. O tome cu razmisljati ako do toga dodje... 

Pesimizam? Druže, ja mislim da si ti tu vrlo optimističanmihailov wrote:Ne bih da širim pesimizam, ali mislim da šansu možemo tražiti jedino u izvođenju penala...

PS Ova ideja o finalu protiv Rada u Novom Pazaru je odlična! Pravi šlag na tortu ove i ovako nadrealne sezone.