Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Helm

Re: Transferi

Post by Helm »

gospodinFKV wrote:Na osnovu toga da je u ovoj boranija ligi davao golove kad je hteo i kako je hteo.
I po cemu ga to razlikuje od Kaludjerovica osim sto je Kaludjer to isto radio u dva razlicita kluba?
Box

Post by Box »

http://www.fkvojvodina.rs/2013/09/rasta ... uk-i-vosa/" onclick="window.open(this.href);return false;
Plavim Dunavom

Post by Plavim Dunavom »

Ode još jedna ptica iz našeg jata rođena u našem gnezdu.Eh da je za Vuka i druge poput njega bilo barem trećinu strpljenja kao za razne Lazetiće, Lilike, Lakiće, Nestoroviće, Zogoviće, Stjepanoviće, Iliće, Kaluđeroviće i Škuletiće i ostale, ko zna da li bi sada sve barem malo drugačije izgledalo?Pa možda makar i za džep ovih koji nam vuku klub u sunovrat i oni bi koju kintu više zaradili, ali nema kod njih nikakvog strpljenja, nikakve pameti, samo pare i to samo odmah direktno u džep ma kolika to mizerija bila. :roll:
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Helm wrote:
gospodinFKV wrote:Na osnovu toga da je u ovoj boranija ligi davao golove kad je hteo i kako je hteo.
I po cemu ga to razlikuje od Kaludjerovica osim sto je Kaludjer to isto radio u dva razlicita kluba?
Po tome sto je to nastavio da radi i kad je otisao. Gde god su mu pruzene sanse, on ih je iskoristio, osim ajde u toj Salamanki, mada tu ne znam koliko je tu puta bio od pocetka na terenu, i u Japanu.
Helm

Post by Helm »

gospodinFKV wrote:Po tome sto je to nastavio da radi i kad je otisao. Gde god su mu pruzene sanse, on ih je iskoristio, osim ajde u toj Salamanki, mada tu ne znam koliko je tu puta bio od pocetka na terenu, i u Japanu.
To uopste nije tacno.

Od nas je otisao u rumunski Rapid gde je 50% utakmica bio van konkurencije, a od 8 koliko je odigrao na samo 2 je postigao gol (het trik na poslednjoj). Potom je bio standardan celu sezonu u Mursiji, fino se nametnuo sa 4 gola na prvih 7 utakmica, a onda na 30 preostalih postigao svega 3 gola! Rezultat takve sezone bio je pozajmica Salamanki. I tamo je dobio vise nego korektnu minutazu ali opet bez ucinka, na 24 utakmice 4 gola. Tek nakon toga kao slobodan igrac ide u Djironu i tamo se snasao odlicno (tek trece sezone u Segundi) postigavsi 18 golova na 34 utakmice. U julu 2011. su ga kupili Japanci gde je odmah dobio sansu, ali na 25 utakmica postigao je svega 2 gola! Zbog toga proteklih godinu dana vise nije ni igrao.

Dakle u 5 ipo godina koliko je proslo od njegovog odlaska samo jedne sezone je igrao dobro. I sad jos ima 30 godina. Zbog toga mi nije jasno kako ga neko moze smatrati pojacanjem, iako ponavljam, neizmerno cenim i postujem doprinos koji je imao igrajuci za Vojvodinu.
shecky

Post by shecky »

Ljudovi ,ode Vuk , da se razumemo ,meni je zao kad neko nase dete ode ,mislim ode u vidu raskida ugovora , ali realno gledano deran nema kvalitet za Vosu.
Suvise je sto bi Cvarkov reko mlak.
U svakom slucaju puno srece i fuci i zivotu Vucini!
budababa

Post by budababa »

Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
fare

Post by fare »

budababa wrote:Vuk potpisao za Jagodinu. Srećno!

http://www.zurnal.rs/2013/09/02/vuk-mit ... index.html
Pa izgleda nama sto ne valja Jagodincima valja Mudrinski,Susnjar a sada i Mitosevic .
laki

Post by laki »

Шћеповић у Олимпијакосу за 3,5 милиона евра: У Пиреју због Лиге шампиона PISE RUZNAL!

Jel mene neko zajebava ili sta?!?!
Image
ssnigd

Post by ssnigd »

Verovatno da nisu normalni tamo u Olimpijakosu, Katai Grbic, a oni inace i ovako imaju oko 60 igraca po drugim klubovima.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Chana

Post by Chana »

14:10
TRANSFER
Bivši fudbaler Vojvodine Danijel Aleksić potpisao za francuskog drugoligaša Arl Avinjon, u klub stigli i Gael Žive i Livio Nabab.
AJMO CRVEN-BELI !!!
Image
laki

Post by laki »

ssnigd wrote:Verovatno da nisu normalni tamo u Olimpijakosu, Katai Grbic, a oni inace i ovako imaju oko 60 igraca po drugim klubovima.
Ma moja onakva reakcija je bila zbog toga sto poluigraci..ma to nisu ni poluigraci, bre, kao taj Scepovic, idu iz cegre i iz crnih za visemilionske tranfere a mi ne mozemo da prodamo, bre, jednog Trajkovica ni za milion evra!! Da smo mogli da dobijemo od bilo koga milion samo, mogu da potpisem zivotom da sad Trax ne bi bio u Vosi!
Jel taj Kezman dosao u Vosu da nam dovodi poluigrace koje cemo da placamo kao sv Petra kajganu, tipa Baric i Fatic i ekipa, ili da pomogne da se ostvari neki dobar inostrani angazman?!
Image
churguzijanac

Post by churguzijanac »

To je to za ovu sezonu:

- Abua dali budzasto.
- Doveli more igraca, bez adekvatne zamene za Abua.
- Prodali nista

Suma sumarum more "fudbalskih imena" na papiru, a na terenu prosek!

Uprava bez jasnog plana i strategije. Ako mene pitate neophodno je dovesti pravog menadzera da organizuje "nase preduzece" i poslovanje. Pozeljno da ima sto manje fudbalskog znanja a vise organizacionog!
budababa

Post by budababa »

Novosti wrote:Mitošević: Hoću samo da igram

VUK Mitošević (22) posle 14 godina napustio je Vojvodinu u kojoj je ponikao i prešao u Jagodnu samo iz jednog razloga - želja za igrom i minutaža koju je neočekivano izgubio poslednjih godinu dana.

- Mislim da je ova odluka najbolja za mene - kaže Mitošević koji je u karijeri zabeležio nastupe u omladinskoj i mladoj reprezentaciji Srbije. - Ugovor sa mojim klubom, za kojeg ću i dalje da navijam, osim u dve utakmice, sporazumno sam raskinuo. Oprostio sam neka dugovanja i dobio papire i podršku. Naravno, nisam zalupio vrata, tako da se zahvaljujem svima u Vojvodini, posebno zaposlenima u fudbalskom centru "Vujadin Boškov", medicinskoj službi, rukovodstvu...

Mitošević ne krije da mu nije bilo lako da se rastane od kluba u kojem je odrastao i proveo ceo dosadašnji, kako kaže, fudbalski život.

- Ne bih da zvučim patetično, ali fudbal i Vojvodina su bili moj način života. Godinama, svakodnevno, na trening, druženja ... ali, morao sam da presečem. Nisam uspeo da se izborim i dve godine pokušavam da nađem ekipu u kojoj ću igrati. Želim da se dokažem, da budem na terenu i sada se ukazala prava prilika. Pozdravio sam se sa svima, spakovao stvari i evo me u Jagodini - objasnio je Mitošević.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
borrissey

Post by borrissey »

budababa wrote:
Novosti wrote:Mitošević: Hoću samo da igram

VUK Mitošević (22) posle 14 godina napustio je Vojvodinu u kojoj je ponikao i prešao u Jagodnu samo iz jednog razloga - želja za igrom i minutaža koju je neočekivano izgubio poslednjih godinu dana.

- Mislim da je ova odluka najbolja za mene - kaže Mitošević koji je u karijeri zabeležio nastupe u omladinskoj i mladoj reprezentaciji Srbije. - Ugovor sa mojim klubom, za kojeg ću i dalje da navijam, osim u dve utakmice, sporazumno sam raskinuo. Oprostio sam neka dugovanja i dobio papire i podršku. Naravno, nisam zalupio vrata, tako da se zahvaljujem svima u Vojvodini, posebno zaposlenima u fudbalskom centru "Vujadin Boškov", medicinskoj službi, rukovodstvu...

Mitošević ne krije da mu nije bilo lako da se rastane od kluba u kojem je odrastao i proveo ceo dosadašnji, kako kaže, fudbalski život.

- Ne bih da zvučim patetično, ali fudbal i Vojvodina su bili moj način života. Godinama, svakodnevno, na trening, druženja ... ali, morao sam da presečem. Nisam uspeo da se izborim i dve godine pokušavam da nađem ekipu u kojoj ću igrati. Želim da se dokažem, da budem na terenu i sada se ukazala prava prilika. Pozdravio sam se sa svima, spakovao stvari i evo me u Jagodini - objasnio je Mitošević.
E sad neka me neko zaista ubedi da je neophodno bilo vraćati Tumbasevića kada smo na istoj poziciji imali Vuka... A čovek ode za nula dinara...
Post Reply